•  Eelmine
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 12
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selgeltnägijate tuleproov. Neljapäeviti 20.30
Ja kõike seda tehakse mingi 100000 krooni pärast?? Mul aga isiklikult hea meel , et soolapuhujast ¹amaan välja kukkus. Kahju, et mitte varem. Ma ei tea, kas ma olen ainuke, kellele ta tõsiselt ajudele käis. Kuigi, mida edasi see action-komöödia läheb, seda vähem ma kellegi võimetesse usun..

P.S Ja siis veel see, et käib mingi võitlus eestlaste ja venelaste vahel!?? Igaüks peaks olema iseenda eest väljas. Väga piinlik on sellist lastaiajuttu täiskasvanud mehe suust kuulda.
Vasta
Lastejuttu? Kahtlen, kas seda lastejutuks pidada saab...
Too Inge aga ei olnud soolapuhuja. Lihtsalt ülesanded polnud tema jaoks ja juba algusest peale ütlesin ma ju et teda blokitakse täiega. See oli umbes 3 nädalat tagasi.

Kahju et ta ise ei loobunud ja lõpuni üritas. Sellega täitis vaid blokkijate eesmärke.
PS. need, keda tema süüdistas, ei olnud süüdi.
Vasta
Minu arvates on asi lihtsalt selles, et TV saates on selgeltnägijad ja ¹amaanid lihtsalt oma keskonnast väljas. Need kaks asja ikka ei käi kokku. Kuskil metsatalus tunduks Inge omas elemendis ja kuulaks tema juttu vast ka palju tähelepanelikumalt.
Vasta
02.10.08 - no ja mis me täna siis nägime?
Nägime esimest ülesannet, mida oli täiesti võimatu täita ning mida hakati pakkuma telefonikaaslase vihjete peale. Nastja muidugi pidi vürtsi lisamiseks veel ka numbreid mainima ning puht muuseas saatemeeskond sellele ekstra tähelepanu tõmbama.

Nägime taas ühte metsaülesannet ning taaskord Nastja loobus selle lahendamisest. Kas tegemist oli jälle ülesandega, kus ei saanud enne vihjeid anda või on Nastjal mingi vimm Eesti Maa vastu, või ehk mõjub Mets talle kuidagi?

Nägime süüdistusi üksteise aadressil, kahjuks aga mitte õigetele adressaatidele. Inget on blokeeritud esimesest päevast saati, ei jüua mulle kohale, miks ta seda tralli edasi tegi.
Tegelikult oleks huvitav teada, kas Nastja keeldub ka järgmisest metsaga seotud ülesandest.

Tsitaat:Algselt postitas: Müstik
Ehk on too Nastja õppinud ära KANALDAMISE, mis olevat igale inimesele jõukohane ja selle läbi oskabki ta enamusele küsimustele väga ligilähedaselt vastata?
http://www.valgusesaar.ee/kanaldamisest.htm

Kusjuures see oleks üks võimalik lahendus sellele metsaprobleemile. Ju ta saab vastuseid kanalilt, mis ei tööta meie piirkondlikus energiaväljas, ehk siis puhtas looduses.

Muudetud: 2-10-08 kell 23:36:21 Celtic
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Tom
Mis selle Estoniaga siis on? Kas tõesti "ära blokitud" ? Väitevalat nähti ju tol ööl ka Läänemere kohal ka mitmeid UFO-sid. Kõrgemad jõud.... ?Laugh

Ja.

Külalised (UFOd) siia ei puutu.
Vasta
Kõigile saate- ja Nastja-armastajatele: Kas nõid Nastja loeb tõesti inimeste mõtteid? (SLÕL).
Saate jälle põhjust edasiseks aruteluks.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Celtic

Lihtsalt ülesanded polnud tema jaoks ja juba algusest peale ütlesin ma ju et teda blokitakse täiega. See oli umbes 3 nädalat tagasi.

Kahju et ta ise ei loobunud ja lõpuni üritas. Sellega täitis vaid blokkijate eesmärke.
PS. need, keda tema süüdistas, ei olnud süüdi.

Sa näikse teadvat, kes seda teevad?
Minu arust peaksid olema shamaanid olema targemad kui tavainimesed. Kuidas tal siis ei jätku mõistust teadmaks, shamaanioskustega ei ole selles saates midagi peale hakata v.a üks ülesanne, kus inimese tervisehädasid tuli otsida. Sellega ta eriti hiilgavalt hakkama ei saanud. Alati on tal üks häda teise otsa ja ülesande lahendamise asemel hakkab saatejuhtide haigusi lahterdama..Kus see tarkus siis on, et endast mitte halba muljet jätta ?
Õigluse huvides peaks mainima, et saates ei ole enam kedagi, kes kuidagi imponeeriks. Esimeses saates muidugi Nastja...Aga tema on kahtlane kuju ja kõvasti ülepromotud. Et siis järgmine kord kui kuskil mustlast näete, annate kohe viimase toiduraha ära ja mustlaseit ei pea teie petmisega enam vaeva nägemagi ning riik ei pea toetamisega vaeva nägema Bleh
Ja nagu Celtics kuskil mainis,ei saa ta aru miks need inimesed seal saates üldse on. Saateformaat oleks pidanud olema hoopis a la "Eesti otsib selgelnägijat" ja osalejad lihtsad tavainimesed. Kindlasti oleksime saanud hoopis üllatavamate võimete tunnistajaks.
Ma ei taha kellegi tundeid ja lemmikuid solvata. Foorum ongi arutlemise koht, kus küll ei ole kindel kas mingile konstruktiivsele lahendusele vaidluse käigus jõutakse.
Vasta
Ega see ¹amaanist tädi ei teadnud, ju et ülesanded pole temale jõukohased. Ega siis sensitiividele ju öeldud, mida, kus ja kuidas mõistatusi neile lahendamiseks antakse.
Minule sümpatiseerib ka Veeliks Jalakas. Olin varem kuulnud, et ravib ka telefoni teel ja hea üllatus oli, et ta telefonis tõesti sellele Rust¹ovi uunikumile pihta sai.
Vasta
Mõtlesin, et ma siis kirjutan ka oma mõtted, kuigi saadet olen näinud poolikutena kokkuvõttes 2 korda.

Mitte ei saa aru, miks inimesi see saade köidab. Minu jaoks läheb ta samasse patta kõigi nende laulu-, tantsu- ja tõesaadetega. On kamp inimesi, kes midagi kusagil kellelegi tõestab, olgu see siis tantsu-, laulu- või tõerääkimise oskus. Kes kui võimekas on ja kui palju üle trumbata suudab.

Peaks mainima, et "Eesti nõiad" oli märksa huvitavam saade, kuna keskendus sellele, mida need inimesed teevad. "Selgeltnägijate tuleproov" oleks aga nagu mõni Ameerika reality-¹õu, kus võisteldakse raha nimel, lihtsalt osalejaid ei teha eraldi kaamera ees maha.

Ja see Nastja-fenomen. Inimene vajabki ju sangareid. Neid on meie ajakirjanduses tänu sellistele saadetele palju... on meil ju igasugu bussi-, trammi-, trolli-, kohvri- ja kingainimesed, kellede seast on alati valitud need, keda laimatakse ja need, keda kiidetakse.
Vasta
Hehhee. Tuleproovi-Nastja, uus kangelane.

Siin korraldaks välja ka konkursi - kes pakub parima vastuse selle kohta, miks Nastja metsas tehtud katsetest loobus ja MIKS talle vastu tuldi, saab väikese preemia endale.
Vasta
1.Üks variant, et Nastja on seal saates jokkerina. Tundub, et talle öeldakse ette ja neiu ise tunneb nähtavat ebamugavust kui valetama peab. Kes vähegi kunagi kehakeelt õppinud on, leiab tema olekus mitmeid vihjeid valetamisele( kõrva näppimine, kukla sügamine). Ja kui Jokker ei taha metsa minna (halb ilm jne.) ei saa keegi teda keelata.

2. Ebareaalne variant:
Megre poolt loodud imenaine on Siberi karulaante müütiline neid Anastasia, kellel samuti on oma kõrge sõnum inimkonnale edastada. Näib suuresti olevat regionaalse arengu edendamise teenistuses ja kohalikud talupojad pidavat olema kärmed püssi põmmutama igaühe pihta, kes liiga uudishimulikult püüab Anastasiat laantest otsima minna.
Kuna kuulduste järgi on Venemaal nn. Anastasia(ehk Nastja) liikumine kõvasti jõudu kogunud ongi meie saate Nastja nende marionetiks. Või siis ei julge keegi Venemaale näidata, kuidas Nastja "peksa saab"
Vasta
Hehhee. Tuleproovi-Nastja, uus kangelane.

Siin korraldaks välja ka konkursi - kes pakub parima vastuse selle kohta, miks Nastja metsas tehtud katsetest loobus ja MIKS talle vastu tuldi, saab väikese preemia endale.

Vastus: Nastja kardab metsas olla. Ehk on tal kunagi metsas juhtunud mingi kummaline kogemus, mille tagajärjel temast saigi nägija?...Mäletate, Paide Annale (nüüd küll Tallinna Anna) paigutasid tulnukad kodulähedases metsas kunagi ajju kolm tillukest kristalli. Seejärel käskisid nad ravima hakata, millele Anna hakkas alguses vastu.
On ju ka Nastja öelnud, et ei taha inimesi ravima hakata?
Vasta
Näitas ju seal reporteris , et Nastja oli ju metsas kaasas aga ta ülesandeid ei teinud. Äkki ongi jokker ja oli kaasas , et teised saaksid siis öelda ja luulutada ,et näe vaimne sõda ja blokk pannakse peale jne..! Seda enam ,et olen kuulnud või jutud käivad et üks saate tegijatest pidi olema nastja tuttav. Kahtlane natuke või mis?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: noltsik
Näitas ju seal reporteris

Linnukesed siristasid, et Nastja lihtsalt äärmiselt isiklikel põhjustel ei saa kodust lahkuda ja mitmeid tunde Lõuna-Eestisse loksuda.
Too Reporteri lõik, kus seal metsas oldi, see pole veel saates eetrisse jõudnud(ju siis Tallinna lähedal filmitud).
Vasta
Nastjal ju laps, sellepärast ei saagi kuhugi liikuma.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Luthien
Nastjal ju laps, sellepärast ei saagi kuhugi liikuma.

Aga miks on siis vaja lapsega ema sinna saatesse solgutada? Selline värk annab ju võimalise viilida nii et tapab. Pannud parem paika sellise reegli, et ühestki ülesandest keelduda ei tohi - siis ehk on asi selgem, kuna siis jääb osalejatele vaid kaks võimalust:

1) Tunnistada, et ei suuda infi kätte saada.
2) Hakata ajama mingit eriti ibarat tekstiLaugh Igasugu jaburat juttu ajavad ju paljud New Age järgijad ninf kuna see jutt on suht ühesugune, annaks see hea võrdlusmomendi.

Ning kui kodus on laps, kes nõuab tihti tähelepanu, siis miks on vaja minna saatesse suurt pappi jahtima (kusagilt olen lugenud, Nastja olla tunnistanud seda ausalt, et ta olevatki vaid raha peal väljas), kui kodukandis saaks mõne kuni mõnekümne seansiga sama summa kokku?
Vasta
No mis siis nüüd äkki Nastja peale nii pahur olla?
Viimases saates ta oli ju metsas ja esines seal väga hästi. Vastas kõigile küsimustele ja isegi inimeste arvu, kes röövimises ja tulistamises osalesid, ütles ära, lisaks veel selle, kes eemal autos istus.
Minu poolt viis pluss väga võimekale sensitiivile Nastjale!
Vasta
Aga see nõid kes saatesse läheb peaks teadma kindlalt ,et võidab siis on ta tõesti nõidSmile
Sellist lihtsalt asja peaks ikka teadma aga ,et neid omaarust arvajaid on palju, st eksijaid.
Vasta
Just tuli meelde üks kogemus Veeliks Jalakasega. Üsna kahtlane värk, võib öelda. Läksin kunagi ühele Tartu Intuitiivteaduste Päevale, kus Veeliks kah esines. Tookord lõhkus mul hammas hullult valutada. Veeliks peale publiku ette astumist kõigepealt veidi vehkis oma pendliga ja siis teatas, et kellelgi publiku seast on karm peavalu, mida ta leevendada üritas... alles peale seda asus ta oma plaanitud loengu juurde. Ma kahjuks ei mäleta, kas mu hambavalu toona vähenes.
Vasta
Miks see kahtlane värk oli, et Veeliks tajus kellegil peavalu ja püüdis seda enne loengut leevendada?
Ja mina küll mäletaks, kui mul kusagil loengul oleks hirmus hambavalu aina püsinud, sest nagu ma omast kogemusest tean, hambavaluga on võimatu loengut kuulata. Mina ei lähekski hambavaluga loengule.
NB! Ärge täna õhtust TULEPROOVI maha magage!!!
Vasta
Suht lampi panevad nad seal küll vahepeal aga no see kui nad pidid elusalt maetud inimest otsima ja sellise maa lapi peale nii täppi panna :/
A ja ei tea küll et ma mingi võlur oleks aga on keegi veel kõik need vahe/rahva ülesanded ära arvanud?
Vasta
minuarust on hämmastav nastja vastuste analüüs...näiteks kuidas ta kulda tajus.
Vasta
Tõesti on hämmastav. Ja just nimelt see analüüs! Nii sügav ja põhjalik... täielik müstika!!! Nastja presidendiks!!!
Vasta
Tõesti on hämmastav. Ja just nimelt see analüüs! Nii sügav ja põhjalik... täielik müstika!!! Nastja presidendiks!!!

Pritsi vähem sappi, elad kauem!
Vasta

Ei tea, kas Celtic tahab öelda, et sellised paranormaalsed võimed, nagu asjade äraarvamine kinnise karbi seest, kuriteopaiga tunnetamine ja kõik muud saates kasutatavad "trikid" on kõik võlts, ehk võimatud ja teostatavad ainult loogilise mõtlemise ja inimeste silmist lugemise põhjal. Ehk Celtic on skeptik?

Või mis Laugh ?
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 12
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe: