Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lendav kolmnurk Eestis
Delfist siis selline lugu

"Tuled olid suured, erkpunased ja vilkusid!"

"Naisega sauna sõitnud Põlvamaa talunik nägi metsa kohal saladuslikult plinkivat tuledekolmnurka, mis tema arvates oli tundmatu lennumasin."

"Lennuliiklusteeninduse ASi lennujuhtimisosakonna juhi Üllar Salumäe sõnul on pimedas objektide kõrgust väga raske hinnata, kuid kolme punast tuld standardselt valgustatud sõidukil olla ei saa."

Ülejäänut lugege ise.

PS. Õhtulehe link ka
Vasta
Nii kahju, et nad pilti ei saanud teha! Nii kahju, et ise midagi kunagi ei näe.
Ega kedagi Para-Weblast Põlvamaalt pole? Kui neid lennumasinaid seal tihti
näha on määrame taevavaatlejaks wink
Vasta
Äkki oli mingi sõjalennuk näiteks selline http://lh5.ggpht.com/_FZSsmoYC6D0/RgcC4R...0X-001.jpg
Vasta
2001.a. nähti tundmatut kolmnurka lendamas Kehra kohal.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=109577

Artiklil on pilt ka juures, milline ta välja võis näha.

14.oktoobrini veel ainult mõni päev, ju see galaktikalaev siis tegi enne Lõuna-Ameerika kohale jõudmist väikese luurelennu Eesti kohal!
Vasta
Need siin tiirutavad jah.

http://www.para-web.org/viewthread.php?t...2#pid54336
Vasta
Isiklikult arvan, et need kolmnurgad on "varivalitsuse" lennuaparaadi nimega Manta. Neid pidavat olema 2 klassi - atmosfääri klass ja planetaarne klass. Viimane on võimeline - ja räägitakse, et on ka käinud - lendama nii Marsile kui teistele Päikesesüsteemi planeetidele. Ise nägin sellist "elukat" 1986 aastal Siberis. Kahjuks läbi madala hommikuse udu, kuid pilt oli vapustav sellegipoolest. Suurus võis nii jalgpalli platsi suurune ning oli rohkem kolmnurk kui see venitud seal pildil. Tuled oli igas nurgas 1 ning tundus, et nagu "maha keeratud" ehk hästi madala intensiivsusega. Värvi vahest ma aru ei saanud. Lendas ta sisuliselt puu latvadega samal kõrgusel ning aeglaselt. Kui me olime jälitusgrupiga seda asja nii minutit 10 vaadelnud ning see jõudis jõe äärde siis hakkas ta kiirendama ning pani laugjalt ülesse nagu läheks orbiidile. Silmist kadus vähem kui 30 sekundiga ning sisuliselt hääletult.
Heli mis tuli oli iseenesest aga huvitav. Panime seda üldse tähele AINULT tänu helile (taigas ringi kolades sa ülesse ei vaata - ikka jalge ette) - heli meenutas nagu keritavat tuletõrje signaali aga hästi vaikset. Algas asi madala sagedusega ja siis kui jõe äärde jõudis oli heli läinud kõrgemaks ja sisuliselt kadunud. Sel hetkel kui kiirendust alustas oli heli sisulsilet vait jäänud - kiirenduse hetkel tundsime korraks nagu "heli" laksu mis võis olla helibarjääri ületamise tulemus. Kunagi elasin Pärnus ning seal oli pidevalt lennukite helibarjääri ületamisi aga sellist vaikset ületamist jälgisin esmakordselt.
Kõige "toredam" oli aga kapteni kommentaar - "Eti bljad sdes postojanna letajut - tam sa sopkami naverna basa. Osobisti skasali sto raportirovat neljsa. Tak sto sabudte sto videli" maa keeli siis umbes nii - "Need libud lendavad siin pidevalt - neil on sel kuskil sopkade (küngaste) vahel baas. Eriosakond ütles, et nende kohta raportit kirjutada ei tohi. Seega - unustage mida nägite".

Vot selline lugu. wink

Muudetud: 10-10-08 kell 12:55:15 excubitoris
Vasta
kaldun arvama, et ameeriklased saatsid mõne Stealth tüüpi sõjalennuki luurele.
Vasta
Siberis nähakse tihti tundmatuid lennuaparaate.
Aga paeluv, et ka meie foorumlane on neid oma silmaga näinud, mis siis et ilm oli udune!

mulk: miks pidid ameeriklased selle kolmnurkse UFO saatma Eesti kohale luurele?
Vasta
Kulla mulk - ürita jõuda üle sellest paradigmast, et "usakad" ja "kremlikad" on vaenlased - nad ei ole seda teps mitte. Teatud "kõrgusel" käib kiba ühistöö. Kui nende ühine leivakott satub hädaohtu (nagu onu Aadu tegutsemise puhul see korraks juhtus) siis leiavad nad ka avalikkuse ees kiiresti ühise keele.

PS. Arvan, et nii mõnigi siin on nii mõndagi näinud kuid jutt hoitakse "vaka all" kuna pole suudetud isegi enda jaoks lahti mõtestada mida siis ikkagi nähti. Samas ei maksa unustada, et paljud isikud vaatamata kõlavast jutust enda "avatud meelest" on siiski ühiskonna viljad ning sattudes silmitsi millegiga mis REAALSELT seab kahtluse alla nende praegused (reaalsed või väidetavad) tõekspidamised satuvad nad enda sisse vangi.

Muudetud: 10-10-08 kell 16:26:31 excubitoris
Vasta
Tänan meelituse eest.
Teatud "levelitel" tehakse kindlasti koostööd ja mida kõike veel. Samas ei saa eitada luureorganite olemasolu ja nende viimase aja aktiivset tegevust. Võimalik, et sellised organid on loodud hoopis sutsukatteks, kuid see läheb teemast liiga kaugelt mööda.
Radaritele nähtamatu sõjalennuki hüpotees pole aga minuarvates sugugi vähem usutav kui mingi muu oletus. Kolmnurga vorm lihtsalt tõi sellise hetkemõtte. Kuivõrd me ei tea seda täpselt on nimetaja üks - tundmatu lendav objekt. Võimalik, et oli lihtsalt katsetus uurimaks kas on võimalik märkamatult Venemaale lipsata ja Eestis oldi kõigest ülelennul :-)
Aga vaealt sellisel missioonil tuledega vilgutatakse. Ka ennast kiivalt varjavad tulnukad ei peaks seda ilmselt tegema kui nad just nende abil edasi ei liigu.
Tegelikult arvan, et keegi tegi vb tõesti igavusest pulli.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Müstik
2001.a. nähti tundmatut kolmnurka lendamas Kehra kohal.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=109577

Ise elan Kehras, ja olen sõbrannadega metsakohal lihtsalt imelikult liikuvaid täppe vahest näinud, kui õhtul väljas oleme.
Aga sellest asjast, ei teadnud isegi ma mitte midagi. wink
Vasta
Otsisin sobivat kohta siin foorumis tükk aega ja vabandan, kui kuidagi valesti olen oma teema/mure paigutanud. Olen veidi segadusse aetud.... Mure siis selline, et ligikaudu aasta tagasi olime sõpradega jõeääres, kus nägime taevas kahte tähte lendamas kõrvuti, meeletu kiirusega üle taeva. Veidi hiljem sööstis üks hele valguskera meie poole, kuid kuna me kõik vahtisime suu ammuli, siis kadus lihtsalt ära taevasse tagasi. Paar päeva hiljem (pime augustiöö oli), olin elukaaslasega rõdul, tema oli arvutis, mina vahtisin taevasse. Kilkasin juba rõõmust, et hiljutine tuttav valguskera on jälle taevas tiirutamas, kuid järgmisel hetkel sööstis see alla, minust eemale, ligi 20m kaugusele - must kolmnurk, kõik heledad paneeltuled olid näha (maha keeratud, nagu keegi varem juba kirjeldas, lihtsalt helendasid kergelt). Sain korraliku vapustuse ja paanikahoo, mille tulemusena, olen tõeliselt pimedust kartma hakanud (üksi ei julge väljas liikuda enam). Nüüd ligi aasta hiljem, on mul üks sõber tohutu UFO-fänn ja tahtis Häädemeestele vaatlusele minna. Tegin nalja, et tulgu minuga - näeb midagi vast ikka. Tegime tagaaias nö vaatluse, ja 15 minutit hiljem oli valguskera taevas, tiirutas ja siis juthus sama - tuli palju lähemale, muutus väga suureks valguskeraks ja siis tagasi taevasse. Sõbrad on siiani hämmingus ja nuputavad, mis see oli. Kas oli grupiviisiline hallutsinatsioon?
Ma ei tegele vaimumaailmaga ja ei nori üldiselt teadlikult kontakti, kuid olen lapsest saadik neid näinud, just taevas ja tähtedena, mis sööstavad lennukitest mööda jne, ja see on OK, kuid ma pole aru saanud, miks ma neid näen? Päris hirmutav on mõelda, et nad nagu nii lähedale võivad tulla ja ma loodan, et nad halvad pole (siiani pole olnud). Kõlab paranoiliselt, kuid mingil hetkel tekib tunne, et nad teavad, kus ma olen. Olgu, see kõlas juba hullumeelsena ja vahel on tunne, et see tekitab konflikti minu reaalsusega - tavalise inimese mõttemaailma omaga. Vabandust, et nii pikk tekst ja vahest keegi oskab soovitada, kust leida rohkem infot või öelda, mis toimub või on ise minusarnane?
Vasta
Tere tulemast foorumisse!
See ongi üks koht, kust saada infot selliste asjade kohta, ja kirjanduse soovitusi saab siit ka.
Tsitaat:... kuid ma pole aru saanud, miks ma neid näen? /.../ ja vahel on tunne, et see tekitab konflikti minu reaalsusega - tavalise inimese mõttemaailma omaga.
Üks teooria väidab, et see ongi nende eesmärk - näidata, et meie tavareaalsus ei ole mitte kõik siis maailmas. Kuid teised siin võivad palju teistsuguseid ja karmimaid eesmärke välja tuua. Aga miks üks inimene neid rohkem näeb kui teised (sest nii see on), see võib olla on seletatav selle nägija teadvuse asendiga, mis on kergemini liigutatav. (Teistes teadvuse asendites on maailm nähtav teistsugusena kui me harjumuspäraselt näeme.)

Osa lendavaid kolmnurki on aga inimeste tehtud sõjatehnika.
Vasta
(18-07-2011, 10:04 )lifebook Kirjutas: Ma ei tegele vaimumaailmaga ja ei nori üldiselt teadlikult kontakti, kuid olen lapsest saadik neid näinud, just taevas ja tähtedena, mis sööstavad lennukitest mööda jne, ja see on OK, kuid ma pole aru saanud, miks ma neid näen? Päris hirmutav on mõelda, et nad nagu nii lähedale võivad tulla ja ma loodan, et nad halvad pole (siiani pole olnud). Kõlab paranoiliselt, kuid mingil hetkel tekib tunne, et nad teavad, kus ma olen. Olgu, see kõlas juba hullumeelsena ja vahel on tunne, et see tekitab konflikti minu reaalsusega - tavalise inimese mõttemaailma omaga. Vabandust, et nii pikk tekst ja vahest keegi oskab soovitada, kust leida rohkem infot või öelda, mis toimub või on ise minusarnane?
Ise olen samuti kummaliselt käituvaid "tähti" taevas näinud ja mitte üksi ja on ka teisi foroumlasi kes sarnaseid nähtusi täheldanud.
Tutvu "Vilkuva tähe" teemaga:
http://www.para-web.org/showthread.php?t...=t%C3%A4ht
Ja ka selles teemas on tähtedest juttu:
http://www.para-web.org/showthread.php?t...+t%C3%A4ht
Eriliselt soovitan lugeda postitus nr.8 -kuna tõin sinna Stuart Wilde huvitava kogemuse. Edu!Smile

Vasta
Tom tundub, et su Lõuna Eesti grupil on ees registreerimistööd.
Aga nende nägemises pole midagi imelikku, kahjuks nägemiseks peab keha DMT tase normaalsest veidi kõrgem olema. Kui tugevatesse hirmudesse viskab võib tegu ka nendepoolse kustutamisega mis pildi alateadvusse viskab ja kuna hirm sellel mõelda siis mälu kustutab, kui negatiivse kogemuse.
Vasta
Aitäh tagasiside eest! Ilmselt ongi asi palju tavalisem, lihtsalt minu tutvusringkonnas on palju skeptikuid. Muidugi huvist asja edasi uurida, on igasugu küsimusi tekkinud, et mis tulnukarassiga (või inimestega) tegu ja mis on nende motiivid jne jne...eks uurin edasi, igasugu nüansse võib veel olla, mida pole õigesti tõlgendanud. DMT taset ma ise mingite ainetega mõjutnud pole Smile
Vasta
Üks bussijuht rääkis, et nägi varahommikust liini sõites eelmise aastatuhande seitsmekümnendatel ühe Valgamaa vene sõjaväe raketibaasi kohal vilkuvate tuledega kolmnurka. Oli nagu punane, roheline. Päris hästi ei mäleta.
Meenutas ja näitas ka kohta. Sellest paigast mööda sõites.
Vasta
Kõik on võimalik! Kui tegemist veel kunagise Nõukogude aja vene sõjaväe raketibaasiga. Miks mitte, et seal mõni venelase salajane lennuk oli.
Muidugi vähe kaldun arvama, et UFO, kuid seda jah, et UFOd on kursis meie militaartehnikaga. Hea näid, kui midagi näiteks meie nn lennubaasid midagi tehakse või uut tuuakse on UFO ka platsis.
Vasta
See kolmnurkne kolme tulega on jah USA sõjalennuk. Kasutage Googlet.
Vasta
Eioska selle teemakohta midagi kosta aga sõbral on ehitatud selline laser 1000mwised laserid 3 tükki mis tekitavad peeglite abil õhku igasuguseid kujundeid (on võimalik tekitada). Äkki keegi mängis nende laseritega kuskil?Laugh
Vasta
Nägin [Pilt: KolmnurgaLendLaaneEdela_004.JPG] kolmnurga kujulist 15.08.2011 22:19 lääne taevas,täna leidsin sarnase videost,mis heledava kera sees zoomitud.Tol korral lendas sarnane heledav kera [Pilt: dl_f.gif] kõrgusel nagu [Pilt: 2lendu_073.JPG] siin näha.
Vasta
Täitsa huvitav! Järelikult need kolmnurgad, mis varemgi Eesti kohal tiirutanud, on tagasi.
Vasta
Praegusel ajal jah võivad olla laserid ja sõjalennukid, aga ca~2000-2003 a. nägin tartu kohal sellist aeglaselt pöörlevat objekti. 3 tuld justkui igas kolmnurga tipus. Hästi nõrgad tuled olid, mingit valgus show'd küll ei olnud. Liikus edasi põhja/kirde suunas samal ajal aeglaselt pööreldes. Ning see pidi küllaltki suur olema, sest väga madalal see ei tundunud olevat ja samas kattis küllaltki suure ala.

Siit ka küsimus: Kas sellel ajal mingeid võimsaid laser showsi nt Atlantise katusel juba oli? Taevas oli küllaltki pilvine, aga justkui oleks meeles, et ka vastu tähistaevast ei kadunud need tuled.

Vasta
olen näinud ka midagi kolmnurga laadset,juhtus 4 nov.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=6294

aga kahju,et ei näe enam pilte,mis siia teemasse postitatud,ehk keegi saaks need pildid taastada vms?
Vasta
Pole küll otseselt teemasse:
Tsitaat:Iraani riiklikus telekanalis lasti eetrisse videolõik USA mehitamata luurelennukist, mis islamivabariigi väitel sunniti kuu alguses maanduma.
Tegemist on RQ-170 Sentinel-tüüpi droooniga, mis Iraani armee teatel pole kahjustada saanud. Teherani väitel sunniti 4. detsembril Kashmari linna kohal lennanud mehitamata luurelennuk maanduma pärast selle elektroonikaseadmete häkkimist, vahendas BBC.

USA on tunnistanud ühe luurelennuki kaotust, täpsustades, et selle põhjuseks olid häired drooni töös. USA päevalehe New York Timesi andmetel kogus luurelennuk informatsiooni Iraani tuumaprogrammi kohta.

Iraani revolutsioonilise kaardiväe brigaadikindral Amir-Ali Hajizadeh´ sõnul langes droon nende seatud lõksu ning islamivabariik on teadlik selle tehnoloogia hindamatust väärtusest.

Iraani meedia teatel kutsusid islamivabariigi võimud vaibale ka USAd Iraanis esindava Šveitsi saadiku, et avaldada viimasele protesti riigi õhuruumi rikkumise pärast, nõudes Washingtonilt ka kohest selgitust ja kompensatsiooni.
http://www.postimees.ee/663014/iraan-dem...elennukit/

ja ilmselt selline droon vist ei vilguta tulesid kuigi võib kolmnurka meenutada. Huvitav palju neid meilt üle on lennanud?

PS: Eriti tähelepanuväärne on see, et suudeti drooni juhtimine üle võtta.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kohtumine tulnukaga Eestis Müstik 75 75,479 20-01-2026, 22:03
Viimane postitus: kalldunn
  Lendav tulepall zzz34 61 57,932 22-01-2022, 12:07
Viimane postitus: zzz34
  Lendav hõbedane ketas Addy 15 9,305 28-07-2015, 09:20
Viimane postitus: Addy
  UFO-de liigid (Eestis). Tom 11 12,223 03-02-2015, 17:16
Viimane postitus: HUGOTH
  Lapsed ja ufokontaktid Eestis Bluedreamer 37 28,864 21-11-2014, 13:26
Viimane postitus: Müstik
  Peipsi ääres kahtlane lendav objekt? kasutajanimi 24 15,961 31-05-2014, 17:26
Viimane postitus: zzz34
  Tundmatu lendav objekt Viljandi lähistel 90ndate alguses hullkeel 25 12,863 15-08-2012, 20:42
Viimane postitus: excubitoris
  Lendav taldrik (1992) WTB 16 11,274 28-07-2012, 19:49
Viimane postitus: entroopia
  Läbikumav ristkülikukujuline lendav objekt stars 1 3,772 31-07-2011, 21:16
Viimane postitus: t3rmiit
  Väga imelik lendav asi, ufo? (pildid) Flash 17 11,023 18-03-2011, 15:07
Viimane postitus: lihtsalt

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne