Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kahtlane pilt surnuaiast.
Terekest kah!

Sai paar kuud tagasi Räpina surnuaias vanaisa haual käidud. Kuna olen küllalkti suur paranormaalsuse fänn ning minu iidoliks on Ghost Bustersi kutid siis hakkasin tegema surnuaiast täiesti suvalisi fotosid. Palju surnuid you know wink. Midagi piltidelt leida ei lootnud, kuid pärast kui neid pilte uurima hakkasin nägin ühel mingit "asja". Kahjuks data kaabli puudumise tõttu sain alles nüüd seda pilti teile näidata. Kvaliteet on kehva aga noh, mida ikka loota telefoni kaamerast.

[Pilt: dsc00020li4.jpg]
[Pilt: 58547163yc5.jpg]

Millega tegu? Põõsas? Pikslimäng?

Muudetud: 10-10-08 kell 16:03:39 Flegmatica
Täitsa tavaline pilt ju, midagi imelikku küll näha pole?

Pilt on pisike, seega on selle pealt midagi 'konkreetset' raske välja lugeda.

Muudetud: 10-10-08 kell 15:33:54 Flash
Mis "asi" seal siis olema peaks ?
Mina küll midagi ei näe.
Äkki tooksid pildil mingi joonega või millegagi kahtlase asja rohkem välja!
[Pilt: 58547163yc5iw8.jpg]
Tsitaat:Algselt postitas: Flegmatica
[Pilt: 58547163yc5iw8.jpg]
Arvatavasti on see kaamera asi juba. Lihtsalt kvaliteediviga.
kaameral häda midagi - tavaline kokkusattumus. taevast pildistades leiaks huvipakkuvaid kujundeid hulgi. isiklikult ei usu, et tõelised vaimud üldse pildi peale jäävad. selle kasuks räägib ka fakt, et kõik inimesed ei ole piisavalt tundlikud vaimude nägemiseks.
Eks kõik need paranormaalsed pildid on aparaadi vead skepikute vaatenurgast. Kaameral pole häda midagi.
Tsitaat:Algselt postitas: Flegmatica
Eks kõik need paranormaalsed pildid on aparaadi vead skepikute vaatenurgast. Kaameral pole häda midagi.
No, mitte otseselt kaamera viga. Pigem kaamera kvaliteedi viga.
Palju sellel telefoni kaameral megapixleid üldse on ? 1.3 2.0 ?
Meesterahvas vaatab selja taha pingi peal istudes.
No tõesti, mulle ei tundu seal mitte midagi ebanormaalset olevat. Lihtsalt mingi vari vms. Nagu me teame on surnuaedades palju puid, mis võivad pildile jätta ebamääraselt kahtlaseid varje.
Arvan kaa, et pole seal midagi...ja lisaks paljudele siin...võin tõdeda, et uurides õigesti paranormaalsust, peadki olema täielik skeptik materjalide suhtes...ja kaaluma kõiki variante.
Ilmselt lihtsalt vari, või siis tolm või midagi sellist
Tundub, et tegu pole kummitusega vaid selle taime varjuga
Minu arvates on see põõsas ja zoomides on see hunnik tumetaid pixleid. Asi võib selles ka olla, et mul pole erilist kujutlus võimet.
See "mees" oleks selle pisikesevõitu pingi jaoks liiga suur. Kaldun samuti arvama, et tegu on täiesti juhusliku varjuga.

Muudetud: 2-11-08 kell 13:53:17 EiTahaOllaMina
Tundub jh naq mingi mees. But liiga suur selle pingi jauks suht suur.
Kaldun veidi mingi varju poole.
Plz kas õpetakite mind nimodi pilte näitama foorumis.
Mul on päris palju kahtlasi pilte.
ma ei leia midagi imeliku!
See on mida mina näen.

[Pilt: 62299125hm9.jpg]

[Pilt: 51972793qh4.jpg]
http://img408.imageshack.us/my.php?image=njhbn0.jpg
et nagu kaks inimest on pingi peal istumas !?! :S
Suure paranormaalsuse fännamise ja tahtmise midagi näha puhul leiabki hästi palju kahtlaseid asju Bleh
Muidu kui fantaseerida, siis on näha kahte last või ühte suurt inimest. Või suurt inimest lapsega mõlemal poolLaugh
Siiski mehe nägemiseks pidin fantaaseerima väga kõvasti.
Tegin joonega selgeks, kus see "tont" asub aga siin ikkagi vist tehakse rohkem nalja minuüle kui mõistetakse mind tõsiselt. Tarka vastust ma ei ole saanud ei ole, hoopis sain teada, et olen vaimselt haige ja näen asju mida pildil ei ole. Pange teema lukku ära.
Ma saan aru, kui inimesed seal pildi peal midagi ei märka ja väljatoodud kogu lihtsalt varjuks peavad. Aga miks keegi ei suuda ära tõestada reaalselt, milline taim või mis asi siis ikkagi selle varju sinna viskab? Ka väikese pildi pealt on näha konkreetne joon, mida pidi jookseb "varju" ja tausta piir. Seega selleasemel et siin pläkutada - see on vari ja see on taim, tooge parem tõestusmaterjali selle kohta või rääkige, kuidas taim sellise asja pildile tekitab.
Tsitaat:Algselt postitas: Celtic
Ma saan aru, kui inimesed seal pildi peal midagi ei märka ja väljatoodud kogu lihtsalt varjuks peavad. Aga miks keegi ei suuda ära tõestada reaalselt, milline taim või mis asi siis ikkagi selle varju sinna viskab? Ka väikese pildi pealt on näha konkreetne joon, mida pidi jookseb "varju" ja tausta piir. Seega selleasemel et siin pläkutada - see on vari ja see on taim, tooge parem tõestusmaterjali selle kohta või rääkige, kuidas taim sellise asja pildile tekitab.

Tänud!

Samuti varjud ei kipu tekkima pilves ilmaga.

Soovite teada saada mida ma "näen" siis pildil?

[Pilt: 58547163yc5fk0.jpg]

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Pilt Flash 8 4,605 21-12-2006, 20:32
Viimane postitus: Thorondor
  Pilt kas või kuidas Ricard 4 4,178 20-12-2006, 11:45
Viimane postitus: Celtic
  tüdruku käe rebis trepi pilt kriipskraaps 8 4,610 09-01-2006, 19:34
Viimane postitus: Celtic

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne