Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kõik minu vaatlused
Nonii, peale tontide on siin mõned korrad tõenäoliselt ka UFO'd olnud.

Esimene juhtum oli siis kui ma olin päris väike, kuskil kolmene. Oli öö ja ema ärkas millegi peale üles ning vaatas aknast välja. Taevas nägi ta mänglemas kolmnurgakujulisi objekte, mis helendasid. Kolmestes gruppides, kolm gruppi, kolmnurksed, suhteliselt imelik. Järgmisel päeval oli tal lasteraha päev ja mina - kes ma olin olnud muidu rahulik ja sõnakuulelik laps tahtsin lotopiletit tõmmata, lausa nõudsin ja nutsin. Tol ajal oli vist rahvaloos see, aga ma ei mäleta ka enam. Võitsin 500 krooni, mis tol ajal oli üpriski suur summa ju.

Teine juhtum on paar aastat hilisemast ajast. Olime emaga kauem üleval, tuled olid kustus. Mingi hetk vaatasime mõlemad aknast välja, tundus, et metsaveo auto jäi seisma ja talle sõitis tagant sisse teine, pisut väiksem auto. Mis aga asja imelikuks tegi, oli see, et see teine "auto" oleks justkui tolle suurema "auto" peale sõitnud. Ühel hetkel hakkas liikuma see kummaline kooslus põllu poole, võttis suuna metsa äärde ja jäi põllule pidama. Mitte ühtki autot ei sõitnud enam tee pealt mööda ja siis hakkas pihta täielik disko. Tuled hakkasid vahelduma kõigis mõeldavates värvides, tulles lähemale ja minnes kaugemale. Kumbki meist ei suutnud öelda ühtki sõna, vaatasime lummatult, tundmata hirmu. Kui aga tuled päris lähedale jõudsid, siis tekkis hirm. Vaatemäng kestis edasi, tundus, et möödas on 2-3 tundi kui see asi läbi sai, kuigi tegelikult, kella vaadates, oli möödunud vaid 10-15 minutit. Kui tuled olid kadunud - järsu sähvatuse saatel, alles siis pistis ema röökima oma emale "EMA-EMA, TULE KÄHKU!" Järgmine päev läksime põllule vaatama ja, ei, seal ei olnud autojälgesid, olid vaid erinevates kohtades imelikud kujundid. Seega välistatud, et autod, nad poleks saanud kuidagi jälgi jätmata põllule.

Peale seda oli suhteliselt rahulik periood - taevas oli näha mõnikord vaid imelikke sähvatusi, tiba imeliku - sik-sakilise trajektooriga lennukeid ja kõik.

Kuid sellel talvel oli taaskord juhtum. Naabrist kuskil 500-1000m eemal, heki tagant hakkasid paistma madalad - valged tuled. Mõtlesin, et metsaveoauto, et keegi toob palke välja. Kuid siis köitis mu tähelepanu üks asi: nimelt tuled hakkasid laienema ja kõrgemale hakkasid kerkima erinevas suuruses orbid, mis tulid selle kõige keskpunktist. Neid oli korraga 5- 20 tükki ja kerkisid umbes 20-30 meetri kõrgusele, kadudes seejärel. Kutsusin ema vaatama, ka tema nägi neid kahtlaseid tulukesi, otsustasime minna autoga vaatama, et mis on. Nii kui väravast välja saime, olid tuled täielikult kadunud, sõitsime kohast mööda, kus arvasime endid neid nägevat, aga ei miskit, täielik pimedus. Koju tagasi tulles olid tuled uuesti nähtaval, siis tuli mul pähe teha telefoniga videot/pilti, aga nii kui telefoni üles tõstsin, lülitasin kaamera käima, olid tuled kadunud. Panin telefoni käest ära ja jälle tuled särasid, selline asi toimus umbes 3 korda, siis loobusin asjatust katsetamisest. Veidi aja pärast tuli emale sõbranna külla ja ka tema nägi mõne minuti jooksul neid tulesid, kuid enne suhtus skeptiliselt, arvas, et mõtleme midagi välja. Minu suurem koer oli kogu vaatluse ajal pöörane, jooksis rahutult ringi, haukus sihitult. Vaatlus kestis umbes pool tundi.
Vasta
Huvitav, et sul nii palju tontide ja ufodega kokkupuuteid, kus kandis sa elad, ehk mõni kohalik on veel midagi näinud?
Mina suhtun sellistesse juhtumitesse väga skeptiliselt eriti kui inimene on nii tonte kui ufosid terve roduviisi näinud.
Eriti nõme on see, kui tõesti midagi ähmast nähakse aga skeptiliselt ei suudeta asjasse suhtuda ometi tagab se ju sellise fantaasialennu, et neid juurde mõeldud asju ei jõua eales ära kuulata, samas teades, et see võis üks lihtsalt lahtiseletatav nähtus olla, kas su peas või siis tõesti atmosfääris!
Peale parafoorumite ja esoteerikalehtedel surfamise võiks olla natuke füüsikast ja psühholoogiast ka huvitatud.
Isegi mina oma lolli peaga sellist juttu foorumisse ei kirjutaks isegi kui ma oleks näinud midagi säärast.
Ja kui oleks, ega mind ju ei huvitaks mis teised sellest arvavad uuriks ise mis asi on ja jõuaks ka oma järeldusteni.
Kui nüüd natuke laias maailmas ringi vaadata siis tõesti nähakse palju selliseid asju, aga see annab hea põhjuse ka käojaani ajamiseks!
Kas on ültse olemas midagi seletamatut, singulaarsus?
Kui puuduvad assotsiatsioonid siis puudub ka uuritav obiekt.
Ja seoste puudumisel puudub ka uuritava objekti seletus.
Inimõistus/teadvus on sedamoodi üles ehitatud, et matemaatiline korrapärasus tagab elamiseks vajaliku mugavuse, uurides unenägemist ja astraalrännakuid saab sellealusel üpris huvitavaid aspekte kui mitte fakte hüpoteesiks või filosofeerimiseks, et normaal olekus inimteadvuses asuva uuritava "musta kasti" tööpõhimõte on rikastuda matemaatiliselt korrektsetest seostest mille vastupidine tööpõhimõte on skeptilisuse supipada ja mina asendaks viimase pigem uudishimuga, kuna uudishimu ja õppimis ning mälumudel ongi seostele üles ehitatud.
Nii palju siis, et kui lükata ümber eelmainitud mõtted, suhtuda neisse skeptiliselt, kas võib püstitada hüpoteesi, et reaalselt praktiseeritav teooria on võimeline tulema mitte millegi alusel.
Ei ma kahtlen, sest siis peaks võtma kätte ja kõik otsast alustama.
võibolla niimoodi jõuabki sinna millest sul õrna aimugi pole, toon siin näiteks loomade ja laste psühholoogia mis pole ültse nii lihtne ja loogiline kui välja paistab.
Siin võib paralleele tuua ka isiksusteooritega ja alternatiivfüüsikaga näiteks võib siin kohal tuua veidrad seni tundmatud aistingud, anomaaliad meeleelundites ja kas või raadiolainetes, kõiksus(stringi) teooria.
See kõik võib viia ka kõige targema inimese hulluseni kuna, kuna viimase "peakolust prügikast" hakkab sinu tegelikku isiksust sõna otseses mõttes hüpnotiseerima.
Lõpetuseks ütleks, et analoogseid mõtteid võib ka piiblist leida.

Muudetud: 15-7-08 kell 18:56:26 xZ32Sd6
Vasta
Palamuse vallas elan muidu. Küla on suht väike, peaaegu välja surnud, enamik on vanainimesed. Ma pole selline, kes hakkaks asju välja mõtlema, kuigi mu fantaasialend tagab koolis tehtud kirjandid kõik viitele. Need kõik korrad on nähtud koos emaga, viimast juhtumit on ka näinud tema sõbranna.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: skrid
Palamuse vallas elan muidu. Küla on suht väike, peaaegu välja surnud, enamik on vanainimesed. Ma pole selline, kes hakkaks asju välja mõtlema, kuigi mu fantaasialend tagab koolis tehtud kirjandid kõik viitele. Need kõik korrad on nähtud koos emaga, viimast juhtumit on ka näinud tema sõbranna.

Huvitav Smile
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  2017- ... aasta UFO-vaatlused ardisala 79 36,549 28-04-2026, 15:20
Viimane postitus: Mannu
  minu kokkupuude tundmatu lendava asjaga Elessandra 1 2,425 21-04-2012, 18:07
Viimane postitus: Balzzar
  Kas minu maja tagant lendas viie minutiga läbi just 14 lennukit ? ValusTont 10 7,341 11-03-2011, 21:30
Viimane postitus: Olion
  minu juhtum Filthyheart 7 4,339 28-01-2008, 18:00
Viimane postitus: Filthyheart
  Minu vana juhtum hypocrates 1 2,574 10-02-2007, 20:24
Viimane postitus: Müstik
  Minu esimene video ufost! levis 5 4,575 14-01-2007, 00:05
Viimane postitus: levis

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne