Postitused: 104
Teemad: 5
Liitus: Oct 2007
Jah, ikka saada tagasi. Tundub, et teismelisi valitseb mingi "mällari sündroom" - isegi kui nad asjakohased teemad läbi loevad, ei saa ikka poindile pihta, arvates, et näiteks "seal on küll öeldud, et vaim tuleb ka tagasi saata, aga äkki see minu jaoks ei kehti?"... mis siin öelda, olen isegi seda sündroomi põdenud
tean seda.  aga lihtsalt ei oska veel tagasi saata.kardan et midagi läheb vussi
Muudetud: 25-11-07 kell 17:09:57 Thorondor
Postitused: 1,113
Teemad: 90
Liitus: Oct 2004
Vussimineku oht on ka siis olemas, kui tead tervet posu igasugu tagasisaatmise võtteid. Seega tee nagu õpetavad tuletõrjujad: kõikidest tulekahju kustutamise viisidest parim on see tulekahju üldse ära hoida
Vaimudega saab ühendust võtta ka ohutumalt, usu mind... Samas, kui ikka väga tahad, eks tee siis. Sel juhul on see su enda soov ja su käekäik pole siis enam meie mure. Mina soovitan pigem võtta ette selle raamatu:
http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?11330
Ja sealt edasi saad uurida ka muid teoseid, mis ruunidest räägivad. Vähemalt minu arvates on viikingite jumalad kraad neutraalsemad kui igasugu "öuija-laudadega" esilemanatud laamendajad
Muudetud: 24-11-07 kell 17:06:52 paadikapten
Postitused: 263
Teemad: 7
Liitus: Nov 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Helkuu
Jah, ikka saada tagasi. Tundub, et teismelisi valitseb mingi "mällari sündroom" - isegi kui nad asjakohased teemad läbi loevad, ei saa ikka poindile pihta, arvates, et näiteks "seal on küll öeldud, et vaim tuleb ka tagasi saata, aga äkki see minu jaoks ei kehti?"... mis siin öelda, olen isegi seda sündroomi põdenud
tean seda.  aga lihtsalt ei oska veel tagasi saata.kardan et midagi läheb vussi
Lihtsam oleks siis neid ju mitte tülitada välja kutsumisega!
Muudetud: 25-11-07 kell 17:09:36 Thorondor
Cruel & Unusual.
Postitused: 58
Teemad: 0
Liitus: Oct 2006
Lihtsam on vaime mitte välja kutsuda,ei pea pärast muretsema,kas ikka läksid ära ja kas ikka kõik õnnestus
Kõige kindlamalt usutakse seda,millest teatakse kõige vähem!
Postitused: 81
Teemad: 2
Liitus: Jul 2007
ei soovita nö "mängida" sellega...vaatasin hiljuti youtubeist ühte videot kus kutsus ka välja ja see vaim polnd üksi ja siis ta hakkas kodus lihtsalt lammutama ja see tekitas kõhedust
ja ma tahtsin ise ka seda osta aga mõtlesin ümber sest ma lihtsalt ei taha et mind mingid vaimud vms kummitama jääksid..
niiet SOOVITUS : ärge jamage sellega...
They play in the devil's key
An endless symphony
I even hear it now
Postitused: 157
Liitus: May 2007
Einojah, youtubes on kõik sulatõsi !
Ei tasu kõike ka uskuda mida ette söödetakse!
Thee shall be blinded by the fear
blinded by the pain
blinded by me
binded by me
Cursed by me
So mote it be!
Postitused: 8
Teemad: 1
Liitus: Dec 2007
kuidas see ikka toimib ma mõtlen kuidas sa saad sellega midagi teha kui vaimu pole kohalgi
Postitused: 101
Ei pea tingimatta peale vestlust vaime ära saatma...leian, et hulga on ikka lõbusam...vähemalt leiab nii palju toredaid ja vaffaid sõpru kellega koos vahest "mängida"
Postitused: 99
Endal kadus isu sellise asjaga mängimiseks täitsa ära...
Ma arvan, et Lego klotsidega on tõesti natuke ohutum mängida  .
Õnn on kui tänavapoiss, kes naeratab korra ja kaob jälle...
Postitused: 3
Aga kas pole mitte nii, et kui kutsud välja vaimu ouijaga ja temalt küsid, et kas sa oled halb, siis ta peab sulle ausalt vastama? Ma olen midagi sellist kuulnud. Kui ta vastab "jah", kas pole võimalik teda siis viisakalt ära saata?
Postitused: 162
Teemad: 9
Liitus: May 2006
Tsitaat:Algselt postitas: saeglopur
Aga kas pole mitte nii, et kui kutsud välja vaimu ouijaga ja temalt küsid, et kas sa oled halb, siis ta peab sulle ausalt vastama? Ma olen midagi sellist kuulnud. Kui ta vastab "jah", kas pole võimalik teda siis viisakalt ära saata?
Ma arvan et sa ei oskaks teda lihtsalt tagasi saata.
Mina ka ei oskaks, ei tegelegi selliste asjadega.
Postitused: 81
Liitus: Jul 2007
Tsitaat:Algselt postitas: tymuxas
Einojah, youtubes on kõik sulatõsi !
Ei tasu kõike ka uskuda mida ette söödetakse!
ei ma ei usugi kõike aga naq se oli minujaoks reaalne..
ja minule tekitas kõhedust ..
naq youtubeis on palju feikvideosid ka ja naq ma saan aru et vb oli see ka aga minuarust oli tõeline.
They play in the devil's key
An endless symphony
I even hear it now
Postitused: 9
Liitus: Mar 2008
Kuidas seda nüüd öelda. Kuna siin foorumis ei tohi inimesi sõimata siis pean ma end väljendama veidi tsnsuuremalt. Sõna "lollid" kõlab piisavalt tsensuurselt kõikide nende kohta, kes soovivad Ouijat mängida! Kas te ka üldse kujutate ette, mida te teete! Vaimu kohtamine ja tema talumine pole üldse nalja asi. Oleks minu teha, ma keelaksin jõhkralt sellised asjad ja kui uudishimu on ikka liiga suur siis juhataks liigselt uudishimulikud mõnda majja, kus kummitab. Passigu seal nii 24 h-d, näis kas nad seal nii kaua tahavadki olla! Üle üldse, kes kurat tuli sellisele mõttele teha valmis mäng koos õpetusega, mille abil vaime kutsuda ja nendega suhelda. Tõsiselt ajab närvi...
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Redy
Üle üldse, kes kurat tuli sellisele mõttele teha valmis mäng koos õpetusega, mille abil vaime kutsuda ja nendega suhelda
Sinu küsimustele on vastus Siin
Postitused: 1,113
Teemad: 90
Liitus: Oct 2004
Juba teab mitmes teema selle asja kohta. Eh, keegi võiks teha spets teema, kus pikalt, laialt, puust ja punaseks räägib need ohud, mis võivad selle "mänguasjaga" kaasas käia. Teema võiks olla kleepsuna näiteks Teraapiate Ja Tehnikate all, samuti siin kummituste nurgas - ja kui keegi siis veel küsimusi esitab, saab talle lingi anda. No ja kui siis veel huvi alles on, oleme meie teinud kõik enda võimuses oleva ja kui ta siis ka surma saada soovib, on selge, et kaassurelikud temas elutahet uuesti süüdata ei saa.
Postitused: 319
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
Mhh...Ma lugesin peaaegu 4 ja pool lehekülge ja ma ei saa aru, et miks sellist asja nagu Ouija Laud üldse müüakse??
Ei ole vaja ju neid surnuid segada.
Postitused: 36
Mina selliste asjadega üldse ei hakkaks tegelema. Ei tea mis pärast juhtuma hakkab. Ma ei soovitaks eriti seda proovida.
Postitused: 29
Liitus: Feb 2008
ok.selliste asjadega ei soovita ma kohe päris kindlasti nn "nalja pärast " tegeleda oujia on väga ohtlike tegelikult see pole mingi nali
Muudetud: 8-3-08 kell 11:59:12 Biegler
Postitused: 38
Teemad: 3
Nothing is too small for this big world to hide.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Postitused: 1
Liitus: Jun 2008
Ma juhtusin täna teie foorumit lugema sest, mind hakkas väga Ouija huvitama.
Vaatasin siis youtubest videoid ja lugesin sellekohta. Tegin paberist tähed ja numbrid valmis, võtsin metsast puujupi, kodust klaasi,küünlad ning mõned sõbrad. Ma eriti ei uskunud et, midagi toimuma hakkab. Aga klaas hakkas ise liikuma, ma olin ehmatunud ja pisarates, sest see oli tõeliselt jube. Me tegime paar korda ja siis ma ajasin kogematta klaasi ümber ja mu näpud tulid ka sealt maha. Kohe lükkasime kiirelt klaasi "hüvasti" peale.
Me suhtlesime paari erineva hingega. See oli nii kummaline ja ma väga loodan et, minuga midagi ei juhtu.
Kas on võimalik et, me selle vaimu kogematta vabadusse lasime?
Postitused: 10
Liitus: Jan 2008
Ouija Board ei ole nüüd küll miskit viisi "Mängu Asi" ja viimasele postitajale nii palju ,et kõik on võimalik ka see mida sa hetkel mitte mingil juhul ei usuks....
Postitused: 208
Liitus: Sep 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Bubblegum
Endal kadus isu sellise asjaga mängimiseks täitsa ära...
Ma arvan, et Lego klotsidega on tõesti natuke ohutum mängida .
Elamine on üldse vägagi ohtlik tegevus. Nii või teisiti lõppeb see surmaga
NB! Ma ei viitsinu kõiki tsiteerida kes räägivad sellest kui ohuallikast
Aastal 2012 ei juhtu midagi. Kõik jätkub nii nagu siiani.
Postitused: 208
Liitus: Sep 2007
Tsitaat:Algselt postitas: saeglopur
Hea ja halb on suhtlised mõisted ....
Selleni on jõudnud juba ka inimesed ning ma arvan, et vaimud teavad seda paremini kui inimesed ...
Aastal 2012 ei juhtu midagi. Kõik jätkub nii nagu siiani.
Postitused: 301
Teemad: 4
Liitus: Jul 2006
Nii palju, kui mina olen lugenud, pole küsimus tohtimises vaid saamises. Ehk siis - laud ei tööta, kui on ainult üks inimene.
Aga ega ilma proovimata tea
Postitused: 138
Teemad: 3
Liitus: May 2008
siinsete postitajatega olen nõus.
üksi ei ole soovitav teha,sest tavaliselt ta küll ei töta,kuid kui töötab,siis ei lähe vaim enam tagasi vaid jääb lõksu.Mina katsetasin seda 20 juuni...ja tulemuseks on nööd see,et kõik pärast seda on halvenenud.Ma vähemalt tean toda vaimu hästi nööd õnneks ja olen leidnud ka paar viisi,kuidas saada temaga taas ühendust ilma teda häirimatta.
Soovitan soojalt: MITTE kasutada Ouija Board'i juhul,kui ei tea,kuidas vaimu tagasi saata.Ning mitte eirata kasutamisel selle kasutusõpetust.(kui on olemas.kui ei ole olemas,siis parem mitte puutuda)
|