Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV: Beyond Chance
Kas keegi siis siin foorumis vaatab ka seda saadet vä?
Ise vaatan ja arvan et on päris huvitav saade.
Vasta
Vahest ülima igavuse ajendil satun seda vaatama - aga see naine on ja räägib väga .... häirivalt. Tuleks välja vahetadaLaugh
Vasta
Mõned korrad olen näinud, sattusin peale suht kogemata. Miskipärast olen mitu korda näinud sama osa.
Jutustaja vastu pole midagi.
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja sego
sattusin peale suht kogemata.
sama siin ja ausalt öeldes ei tundunud see sari just eriti huvitav nii et ple rohkem vaadanud :o
Vasta
Nojah, vaadatud. Sarnaseid seriaale on ju metsikult.. ja nad on kõik ühesuguse formaadiga - kahjuks või õnneks. Lood, mida nendes jutustatakse panevad tõepoolest mõtlema... samas - sisimas on mõte, kas see ,mida mulle ekraanilt sisestatakse on ikka "see".

jutustaja.. nad võiks tõesti selle ära vahetada. Praegune on liiga mehelik. tundub nagu ta kasutaks mingeid meeshormoone, et saavutada mingit kahtlast mutantgorilla häält Bleh. Suhteline. Täiesti tavaline tase selliste seriaalide puhul.

[Teadet on muutnud 28-3-2004 postitaja henzukaz]
Vasta
hmm ma ei tea mle küll see sari meelde ei tule.Vaatan igasuguseid teaduse sarju ja poolte saadete nimesid ma ei tea Bleh
Vasta
Mõni kord on seal päris huvitavad lood kuigi ma ise sada saadet koguaeg ei vaata.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Film: " The Beyond" Aerling 0 4,382 10-02-2018, 14:38
Viimane postitus: Aerling
  TV: Beyond Belief: Fact or Fiction Aerling 3 3,090 17-09-2011, 19:12
Viimane postitus: excubitoris

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne