Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Ja kaua ta teil seal nõnna praksunud on juba? Ja kui pikalt tal jagub viitsmist praksuda, kui mitte segada? Kas olete katsetanud? Mis aga praksumisse enesesse puutub, siis võtad ehk linti ja annad meile kah kuulata? Või kutsud endale
Para-Uurimisgrupi külla.
Tsitaat:Algselt postitas: LibaHunt
ma ei ole ainus .... seda arvab ka täiesti veendunult üks mu õpetajatest
Siis sobikas ta ehk
siia teemasse.
Postitused: 211
Teemad: 4
Liitus: Mar 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
Ja kaua ta teil seal nõnna praksunud on juba? Ja kui pikalt tal jagub viitsmist praksuda, kui mitte segada? Kas olete katsetanud? Mis aga praksumisse enesesse puutub, siis võtad ehk linti ja annad meile kah kuulata? Või kutsud endale Para-Uurimisgrupi külla.
Tsitaat:Algselt postitas: LibaHunt
ma ei ole ainus .... seda arvab ka täiesti veendunult üks mu õpetajatest
Siis sobikas ta ehk siia teemasse.
Ma ei oska öelda kaua ta praksunud on .. kuna õp selle avastas. suht kaua peaks ütlema.
seda ma ei tea kaua ta praksuda võib, niipalju kui mina kuulanud olen hakkab mul mingi aja pärast kohutavalt kõhe või segab keegi teine, nii et ta jääb tasa.
Linti võib täitsa võtta ... aga ma ei ole kindel et seda lähimna aja jooksul teha saan, ikkagi suvevaheaeg ja nüüd need ööüritused ei toimu nii tihti.
Uurimisgrupp on iseenesest täitsa mõte :D ...... aga ma pole päris kindel kas selle pärast tasub tulla ... kuigi imelike asju juhtub harva seal veel (väiksed pisiasjad) .. asjal endal on tegelikult päris sisukas ajalugu .... ei imestaks kui seal ka mõni hing oleks. (
http://www.kuuste.ee/kuuste/ ----> ajalugu )
see õp ongi seal kirjas juba :)
Postitused: 161
Teemad: 2
Liitus: Feb 2006
Arheoloogilised kaevamistööd seina all?
Mis muu aitaks?
Postitused: 211
Teemad: 4
Liitus: Mar 2007
las ta prõksub, ega meil kellegil sellest kahju pole.
:)
Postitused: 13
Teemad: 0
Liitus: May 2008
pärast seda kui saali avariituled pandi, pole sein enam naksunud