Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lahkun foorumist
Ma otsustasin siit foorumist lahkuda. Küllap on siin ka toredaid ja avatud inimesi, kuid mina põrkasin kokku valetajaga (Kordus), valetaja õigustajaga (Arlich) ja Flashiga, kes vist ei saa ka ise aru, mida ta õieti kirjutab, kuid on kange mind Celtic'uga ähvardama...

Kahju, et ma ülejäänutega suhelda ei saanudki, ja kahju, et just sellised ette juhtusid. Kuid saadud kogemusest ka piisas - tilk tõrva muudab kõlbmatuks terve meepoti.

Tegelikult ... ma ei teeks otsust lahkuda nii kergelt, kuid mul pole ka ilma nende Korduse, Arlichi ja Flashita erilist motivatsiooni eneses siin olla, kirjutada, seletada, uuesti seletada jne ja lõpmatuseni. Kuna mu meelestatus selliste kommentaariumite suhtes on aastate kestel muutunud üha vastumeelsemaks, sest näen üha selgemini nende mõttetust, siis olen siin ka vähe olnud ja vähe kirjutanud. Kui nüüd aga sellised tegelased välja ilmusid (Kordus, Arlich, Flash), siis langes ka liisk minus - ma ei näe vähimatki vajadust ega soovi selliste inimestega, kelle jaoks vale ja ähvardamine on argumendid, oma aega veeta ja samas virtuaalruumis viibida. Kas ma elus jääksin seltskonda, kus valetatakse, valetamist õigustatakse ja mind mingi väljaviskajaga ähvardatakse? Teie jääksite?

Seega - olge siin tublid, kuid minuta.

(Kustutan oma kirjutatu foorumist.)

Muudetud: 2-4-07 kell 21:47:26 HarriKingo
Head teed sulle minna ning ütleb ka sõna, et lahkunuist halba ei räägita.

Küll aga mõtlemiseks teele kaasa selline raasuke:

Tõde ja vale ei ole olemas, on vaid meie subjektiivsest maailmatunnetusest lähtuvad ootused ja lootused meid ümbritseva suhtes.
lihtsalt viimased mõtted sulle mõtlemiseks. Vastuseid pole vaja.

Sa said ise ka aru, et sinu probleemiks on sinu kinnine maailmavaade ja suhtumine teistesse

Ma ei ähvardanud celticuga. Mna lihtsalt tuletasin sulle tema postitust meelde:
Harri Kingo. See on tema mõte ja tema arusaam maailmas, sinul isikuna ei ole mingit õigust ette kirjutada teistele mis on jama või mis mitte.

Minu arust on näiteks sinu kirjutis jama. Aga see selleks.
Olgu see siin sulle avalikuks hoiatuseks. Enam hoiatusi ei tule...

muuda oma suhtumist ümbritsevasse. kibestumus ei aita sind. kindlasti tead mida tähendab tingimusteta armastus. eks

head teed
Nagu ma ka mõned postitused eelpool (mitte selles teemas) kirjutasin, on mul ainult kahju, et sa meist ise eraldud, ennast eemale tõmbad, sest mine tea, kus sinu teadmisi siin vaja oleks läinud.

Igatahes kahju, et sa inimestele andestada ei suuda!

Aga selline nagu sa juba kord oled, sellised on sinu otsused ja selline saab olema ka sinu saatus.

Valgust sulle sinu teel!

Muudetud: 2-4-07 kell 21:55:48 Arlich
HarriKingo, olen seisukohal, et Sa ei pidanud oma kirjutamist mõttetuks kuni tänaseni - vastasel juhul poleks Sa ju siia kirjutanud? Sul on täielik õigus, kui arvad, et siin on toredaid ja avatuid inimesi. Olen ise puutunud kokku ka isiklikult suure hulga selliste inimestega. Olen kokku puutunud ka inimestega, kes ei oma siin foorumis kontot, kuid on sellest hoolimata meie foorumi sagedased külastajad.
Mul isiklikult on kahju, et Sa oma postitused ära kustutasid! Arvan, et mitte keegi ei tohiks olla seda väärt, et me loobuks nende pärast oma mõtete avaldamisest või niisama kirjutamisest. Lõppude lõpuks ei ole meie foorumi eesmärk ju panna kõiki uskuma midagi. Vaidluses sünnib tõde ja targem annab järele. Siin on väga palju erinevate mõttemaailmadega inimesi ning kui palju meid siin oleks, kui me mõtleks kõik ühtemoodi? Kui palju meid siin oleks, kui ei oleks huvitavaid liikmeid, kel uusi ja huvitavaid mõtteid jagada?
Ma meelsamini näeksin "xxx" selle teema asemel siin ning loeksin mõtteid, millest mul on midagi õppida, mitte solvunud hinge viimset teadaannet..
Probleemid polnud tegelikult ju ainult siin foorumis ega selle inimestega.
Asi pole üldsegi võib-olla foorumis, vaid elus ja teistes pettumises.
Karm aga tõsi!
Aga konteksti mõistmiseks vajalik!!!

Vaadake linke. xxx-dest saate aru isegi. Põhjused samad nagu siin.
Kuna enamus on kustutatud, siis ei saa postituste alusel midagi väita, küll aga esimese lingi alt kasutajate feedbacki ehk vastukaja ja HK viimast postitust lugedes.
Tundub, et mujal olid vaidlused veelgi räigemad. Seega Harril kogemused tõepoolest olemas.

http://www.amicaf.com/foorum/viewthread.php?tid=2208

http://corum.streetpal.com/search.php?se...n_chars=-1

http://foorum.keskmaa.ee/viewtopic.php?f...arri+Kingo

http://foorum.keskmaa.ee/viewtopic.php?f...&sk=t&sd=a

http://foorum.advent.ee/viewtopic.php?t=...arri+kingo

ja veel paljud teised foorumid. Miks nii?

Vabandan, kui karm tundun, aga siin haavati alusetult ka teiste inimeste tundeid ja arusaamu!!!
Sest nagu ma Harrile korra ütlesin:
"Mul ei ole siin mingit alust end valetajaks tunnistada ja oma sõnu tagasi võtta, kuna ma pole antud juhul valetanud kui andsin selgelt mõista, et ükskõik millise subjektiivse maailmavaate esitamiseks on igaühel täielik õigus olemas, st. õigus seda isikliku tõena vabalt ja piiramatult väljendada..."
Selle väite ja oma sõnade taga ma ka seisan!

PS! Mis aga minu arvamusse veel puutub, siis arvan endiselt, et tema teadmistest oleks siin kasu olnud!

Muudetud: 11-1-08 kell 14:42:23 Arlich
Oh jah... oleks olnud lõbus veel pisut vaielda aga oma sõnade söömine(ehk foorumi kontekstis postituste kustutamine), eriti, kui sellise käitumise võib lausa üheks isikuomaduseks lugeda, viitab küll sellele, et polnudki midagi öelda aga ei julge seda tunnistada. Et siis lahkumine kerge oleks ja edu järgmise foorumi otsimiselLaugh
Vabandan ette, kui kedagi solvama peaks sellega, kuid minu jaoks oli selline HK käitumine väga lapsik, a'la,' mina teiega enam ei mängi, võtan oma kollase kühvli ja rohelise ämbrikese ja lähen teise liivakasti, sest et teie ei tahtnud minuga kalakujulisi liivakoogikesi mätsida. Vaadake nüüd ise, kuidas märga liiva kaevatud saate...'
Võsapeeter testis, kes tilk tõrva muudab meepoti sisu kõlbmatuks... Heh, ei muutnud se midagi.
Tsitaat:Algselt postitas: elis
Vabandan ette, kui kedagi solvama peaks sellega, kuid minu jaoks oli selline HK käitumine väga lapsik, a'la,' mina teiega enam ei mängi, võtan oma kollase kühvli ja rohelise ämbrikese ja lähen teise liivakasti, sest et teie ei tahtnud minuga kalakujulisi liivakoogikesi mätsida. Vaadake nüüd ise, kuidas märga liiva kaevatud saate...'
mina olen rõõmus et keegi peale minu samamoodi arvab!
ma kujutasin seda effekti nii, et teistele meeldib rulluiskude või rulaga sõita, aga tema jalgrattaga. ning tema tahtis nagu tõestada, et rulluisud ja rula on täielik mõtetus ja jalgratas on parim ning tahtis et ka teised jalgrattaga sõidaksid. lõppude lõpuks sõitis ta üksi oma teed.

igastahes, edu sulle HK, ürita sõita teistega koos, mis vahet sel on millega teised sõidavad (või mida nad liivakastis ehitavad)

Muudetud: 3-4-07 kell 20:29:38 Kazluk
HK lahkumine oli kahtlemata ... sündmus. Ehk inspireerivamgi kui tema pikad sõnavõtud, millest meile nüüd mälestuseks ristikesed jäänud. Püüdsin minagi temaga kunagi diskuteerida, aga see oli üldiselt küllaltki väsitav - nii HK fenomenaalse tekstigenereerimise võime tõttu kui ka seetõttu, et ta siin foorumis üks kangemaid "viimase sõna" mehi oli. Muidugi, ega ma tea, mis mulje ma isegi jätnud olen.

Mõnes asjas jõudsime nagu peaaegu kokkuleppele (või vähemalt nii mulle tundus), üsna enne lõppu saime "kosmose" (kui füüsilise Universumi) ja "Universumi" (kui peal kosmose ka miskit muud sisaldava) omavahel ilusti ära jagatud. Ja ka UR liigitamisega õpikuks olen ma täitsa päri. Muidugi, kardan, et kui oleksin hakanud täpsustama, mida mina sellisest määratlusest välja loen, oleks see tüli uuesti üles kiskunud (ka "NLKP ajaloo õpik" on "õpiku" nime kandnud). Aga ehk jõuab seda teemat kunagi (küll juba ilma HK-ta) veel arendada. Tahaks näiteks vaielda iseenda väitega, et matemaatikaülesande tegelaseks ka Punamütsike olla tohib. Kahjuks ei jäänud sellest teemast (see oli vist see "parasiit-abort" isegi mitte ristikesi alles.

Ehk on õpetlik seegi, mis viis siis konkreetselt HK lahkumisele? Postide järgi otsutades oli selleks eelkõige mõttevahetus Arlichi ja Kordusega, st isikutega, kelle ilmavaade (eks ole see jällegi otsustamine postide põhjal) HK omast just diametraalselt erinev pole (aga seegi võib olla "vaade kaugelt"). Ei lugenud see eriti miskit, et Arlichi vastused, kuigi kindlameelsed, vägagi leebes ja leplikus vormis esitatud olid. Vähemasti esialgu. Reaaluse märkusena: kurat sikutas näpust, aga suutsin siiski hoiduda protsessi haripunktis poetamast märkust Peltsebuli väljaajamisest Peltsebuli abil. Ja ka siinkohal ei pruugi seda eriti tõsiselt võtta.
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
Tahaks näiteks vaielda iseenda väitega, et matemaatikaülesande tegelaseks ka Punamütsike olla tohib. Kahjuks ei jäänud sellest teemast (see oli vist see "parasiit-abort" isegi mitte ristikesi alles.

Kahjuks ei näinud, mis seal enne ristikesi oli ja punamütsikese peale otsing midagi teemaga haakuvat ei andnud. Sel teemal vaieldes/väideldes võiks vasika lehma juurde tagasi saata ja tõde otsima hakataSmile Aga kes on punamütsike? Lapsepõlves kuuldud muinasjuttu tean, aga temast on ka nii mõnigi anekdoot ja ühte linuxi distributsiooni kutsutakse slängis samuti selle nimega.
Tere Smile Ei ole ise sügavuti foorumit vahepeal külastanud, seega minule jääb Harri lahkumisest mulje nagu osake tema elust oleks siin foorumis olnud. Kindlasti on huvitav ka see, et tema kirjad olid isikulisemad, kasutades ees- ja perekonnanime, samas kui tema "vastased" kasutavad nickname-sid.

Kuna mina lähtun ideest, et oleme kõik osakesed kõiksusest, nagu toaõhk ja köögiõhk on üks ja seesama õhk, aga oleme samas ka individuaalid, st köögiõhul ja toaõhul on tuntav erinevus (lõhn jne). Harri ilmselt pooldab rohkem individuaalset lähenemist aboluutsete küsimuste lahendamisele ning ei valda võibolla niipalju seda kunsti, et paneb end teise inimese olukorda ja katsub mõista miks teine arvab asjadest teisiti... siit ka paindlik vs jäik seisukoht mingis küsimuses.

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Tünni foorumist lahendused 115 47,198 18-01-2012, 19:45
Viimane postitus: Cassiopeia

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne