Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV: Lost
Et tõesti sari, mida tuleb mõttega vaadata ja syveneda. Olgu, vb algupärast erinev ja vormitud vastavalt kommertslikele nõuetele, kuid siiski väga hea sari. Vb me ei vaataski seda, kui seda poleks kommertsiks tehtud. Kommerts myyb, olgem vähemasti nii ausad... Ja loomulikult minu üks lemmiksarju Laugh
Vasta
3s hooaeg vajus ära, enam ei ole nii põnev...
Vasta
Nalja teed või?
Vasta
Lost on üks paremaid ja sisukaimaid seriaale üldse. Ja kõigeparem on see, et sa ei oska iial ette arvata, mis järgmisena juhtub.
Vasta
Jah, seda kyll. Aga kes teil lemmik tegelane on seal? Lock on selline lahe eraku moodi inimene ja see paksu on ka lahe minu arust Smile
Vasta
Wow, see teisipäevane LOSTi seeria oli kyll lahe. See tyyp, Henri Gale oli vist, see on vist tegelikult paha, sest Henri Gale pole ta päris nimi nagu ma aru sain ja soome kanalilt vaatasin juhuslikult yhte osa ja see tyyp hoidis relva käes ja sihtis neid lennuõnmnetuses ellujäänuid...
Vasta
Henry ongi minu arust nende "the othersite" liider
Vasta
Õõmh.. ma ei tea kaugel te oma järjega olete, kuid sorry kui midagi ett ütlen siis mina vaatasin küll, et seda muusikut seal tahetakse kõvasti sarjast eemaldada.. kolmas kord päästab see desmond teda juba surmast jne... Sun on ka rase ning kardab oma elupärast jne.. Aga jah, seda meie, Eestlased tegelikult ei tohiks juba teada...
Vasta
sari oli alguses täiesti huvitv aga enam ei kipu vaatama.
igav, asja venitatakse liiga palju.
Vasta
Võibolla tõesti venitatakse.. tõsi jah.. paljud asjaaaad on juba kordusel, kuid siiski ei leia, et EI, ei saaks vaadata...
Vasta
nüüd siis neljas hooaeg ja jätkuvalt tasemel wink
Lost meeldib mulle väga, vahet pole kommerts või mitte, nii kaua kui huvitav on vaatan seda. Esimene hooaeg sai vaadatud 3 päevaga ja päris hea elamus oli.
Vasta
Mul on vaadatud ka neljas hooaeg ja see on kõige parem sari mida ma üldse näinud olen. Neid osasid peaks vist loodetavasti tulema 2010 aastani
Vasta
jah endalgi vaadatud kõik hooajad...aga põnevust siiski jagub veel küllagaLaugh
Vasta
Ma ütlen ka igakjuhuks, et kõik teaks, et ma olen kõik hooajad ära vaatanud. Huvitav on.
Vasta
Vaatasin alguses paar osa,aga sedagi vaid igavusest.Minujaoks mõttetu,et nad seal saarel mingi triljon aastat kadunud jne.Ei paku pinget üldse.
Vasta
Kindlasti pakub sulle sel juhul pinget elektritool!
Vasta
Haha.Eeei tea kuid ma ei leia,et on huvitav kui nad seal niikaua on.Eks igalühel omad arvamused.
Vasta
Minule oli igatahes 4.nda hooaja lõpp täielik pettumus. Aga sellegi poolest ootan uut hooaega Laugh
Vasta
Eks ole küsimus selles ka, mis on Wolfgirli teistkordne sarja vaatamine. Vaevalt ta seda algusest lõpuni vaatas, kui nii igav on (see ei tähenda muidugi, et ainult siis peaks see põnevus just esile tulema).

Aga kui teistkorda vaadata, ehk siis poole silmaga näha teist korda mingit suvalist osa ja kõik ümberringi fännavad sarja, ning põgusalt vaadates ei saa aru miks, siis tekkib tahes tahtmata vastureaktsioon. Nii et kõik sõltub asjaoludest.
Vasta
LOST oli mu lemmik. Vaatasin mõned hooajad ... siis hakkas kuidagi venima :/
Aga tahaks seda suurt saladust teada mis peidab end selle saare taga wink

[Muudetud: 11-24-2008 Para-Mammu]
Vasta
Lemmmmmiiiikkk (L)
Olen näinud kõiki osi, isegi viienda hooaja neid osi, mida on ameerikas näidatud. Ning jätkan vaatamist Laugh
Vasta
Kuidas Te suhtute seriaali "Lost"? Ise vaatasin just ära viienda hooaja seitsmenda episoodi ning pean tunnistama, et "Teadmata kadunud" on üks parimaid sarju, mida ma kunagi vaadanud olen.

Aga mis Te arvate, kas "Lost"'i stsenaarium on kuidagi seotud ka päris eluga? Näiteks lugesin hiljuti raamatu "Mõistatuslike nähtuste entsüklopeedia" läbi ja avastasin, et peatükk Aknapiirkonnad oli üllatavalt sarnane Losti temaatikaga. Näiteks Bermuda kolmnurga müüt, mis on üks kurikuulsaim aknapiirkond.

[Muudetud: 3-1-2009 Elderm]
Vasta
No Lost on ikkagi rohkem fantaasia kui draamasari...kuna aga fantaasiast paljude inimeste puhul puudu ei tule, siis on üsna raske teha sarja, millel puuduks seos mingi para asjaga...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Nielander
No Lost on ikkagi rohkem fantaasia kui draamasari...kuna aga fantaasiast paljude inimeste puhul puudu ei tule, siis on üsna raske teha sarja, millel puuduks seos mingi para asjaga...

Vaatates ära 5 hooaja ja eriti hooaja viimased 2 osa, 16 ja 17 siis mulle isiklikult tundub et fantaasiapool hakkab nagu reaaliga üheks saama kohati isegi spirituaali kaldudes (H)
Vasta
http://www.4815162342.com/
Kui kedagi huvitab Lost´iga seotud teooriad ja palju muud.
Soovitan!
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  TV: The Lost Room Aerling 5 4,558 14-02-2012, 21:00
Viimane postitus: Lestakala
  Lost Girl - Kadunud Tüdruk (2010) excubitoris 0 2,126 19-09-2011, 20:24
Viimane postitus: excubitoris

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne