Postitused: 43
Teemad: 1
Liitus: Dec 2006
Et tõesti sari, mida tuleb mõttega vaadata ja syveneda. Olgu, vb algupärast erinev ja vormitud vastavalt kommertslikele nõuetele, kuid siiski väga hea sari. Vb me ei vaataski seda, kui seda poleks kommertsiks tehtud. Kommerts myyb, olgem vähemasti nii ausad... Ja loomulikult minu üks lemmiksarju
Kõike, mida ei näe, ei saa veel olematuks tembeltada...
Postitused: 439
Teemad: 4
Liitus: Oct 2003
3s hooaeg vajus ära, enam ei ole nii põnev...
The memory of Padova remains
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Nalja teed või?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 91
Teemad: 2
Lost on üks paremaid ja sisukaimaid seriaale üldse. Ja kõigeparem on see, et sa ei oska iial ette arvata, mis järgmisena juhtub.
Jah, seda kyll. Aga kes teil lemmik tegelane on seal? Lock on selline lahe eraku moodi inimene ja see paksu on ka lahe minu arust
Wow, see teisipäevane LOSTi seeria oli kyll lahe. See tyyp, Henri Gale oli vist, see on vist tegelikult paha, sest Henri Gale pole ta päris nimi nagu ma aru sain ja soome kanalilt vaatasin juhuslikult yhte osa ja see tyyp hoidis relva käes ja sihtis neid lennuõnmnetuses ellujäänuid...
Liitus: Aug 2006
Henry ongi minu arust nende "the othersite" liider
Postitused: 24
Liitus: Sep 2006
Õõmh.. ma ei tea kaugel te oma järjega olete, kuid sorry kui midagi ett ütlen siis mina vaatasin küll, et seda muusikut seal tahetakse kõvasti sarjast eemaldada.. kolmas kord päästab see desmond teda juba surmast jne... Sun on ka rase ning kardab oma elupärast jne.. Aga jah, seda meie, Eestlased tegelikult ei tohiks juba teada...
Universum - Selles peitub tõde!
Postitused: 211
Liitus: Mar 2007
sari oli alguses täiesti huvitv aga enam ei kipu vaatama.
igav, asja venitatakse liiga palju.
Postitused: 24
Liitus: Sep 2006
Võibolla tõesti venitatakse.. tõsi jah.. paljud asjaaaad on juba kordusel, kuid siiski ei leia, et EI, ei saaks vaadata...
Universum - Selles peitub tõde!
Postitused: 45
Teemad: 7
Liitus: Oct 2004
nüüd siis neljas hooaeg ja jätkuvalt tasemel 
Lost meeldib mulle väga, vahet pole kommerts või mitte, nii kaua kui huvitav on vaatan seda. Esimene hooaeg sai vaadatud 3 päevaga ja päris hea elamus oli.
Postitused: 17
Teemad: 0
Liitus: Sep 2007
Mul on vaadatud ka neljas hooaeg ja see on kõige parem sari mida ma üldse näinud olen. Neid osasid peaks vist loodetavasti tulema 2010 aastani
Postitused: 67
Teemad: 3
Liitus: Aug 2007
jah endalgi vaadatud kõik hooajad...aga põnevust siiski jagub veel küllaga
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Ma ütlen ka igakjuhuks, et kõik teaks, et ma olen kõik hooajad ära vaatanud. Huvitav on.
Postitused: 16
Liitus: Nov 2008
Vaatasin alguses paar osa,aga sedagi vaid igavusest.Minujaoks mõttetu,et nad seal saarel mingi triljon aastat kadunud jne.Ei paku pinget üldse.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Kindlasti pakub sulle sel juhul pinget elektritool!
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 16
Liitus: Nov 2008
Haha.Eeei tea kuid ma ei leia,et on huvitav kui nad seal niikaua on.Eks igalühel omad arvamused.
Postitused: 471
Liitus: Jul 2007
Minule oli igatahes 4.nda hooaja lõpp täielik pettumus. Aga sellegi poolest ootan uut hooaega
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Eks ole küsimus selles ka, mis on Wolfgirli teistkordne sarja vaatamine. Vaevalt ta seda algusest lõpuni vaatas, kui nii igav on (see ei tähenda muidugi, et ainult siis peaks see põnevus just esile tulema).
Aga kui teistkorda vaadata, ehk siis poole silmaga näha teist korda mingit suvalist osa ja kõik ümberringi fännavad sarja, ning põgusalt vaadates ei saa aru miks, siis tekkib tahes tahtmata vastureaktsioon. Nii et kõik sõltub asjaoludest.
Postitused: 102
Liitus: Oct 2008
LOST oli mu lemmik. Vaatasin mõned hooajad ... siis hakkas kuidagi venima :/
Aga tahaks seda suurt saladust teada mis peidab end selle saare taga
[Muudetud: 11-24-2008 Para-Mammu]
Postitused: 7
Lemmmmmiiiikkk (L)
Olen näinud kõiki osi, isegi viienda hooaja neid osi, mida on ameerikas näidatud. Ning jätkan vaatamist
Postitused: 411
Teemad: 57
Liitus: Jun 2008
01-03-2009, 16:30
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2011, 19:30 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
Kuidas Te suhtute seriaali "Lost"? Ise vaatasin just ära viienda hooaja seitsmenda episoodi ning pean tunnistama, et "Teadmata kadunud" on üks parimaid sarju, mida ma kunagi vaadanud olen.
Aga mis Te arvate, kas "Lost"'i stsenaarium on kuidagi seotud ka päris eluga? Näiteks lugesin hiljuti raamatu "Mõistatuslike nähtuste entsüklopeedia" läbi ja avastasin, et peatükk Aknapiirkonnad oli üllatavalt sarnane Losti temaatikaga. Näiteks Bermuda kolmnurga müüt, mis on üks kurikuulsaim aknapiirkond.
[Muudetud: 3-1-2009 Elderm]
Postitused: 3,609
Teemad: 58
No Lost on ikkagi rohkem fantaasia kui draamasari...kuna aga fantaasiast paljude inimeste puhul puudu ei tule, siis on üsna raske teha sarja, millel puuduks seos mingi para asjaga...
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Postitused: 197
Teemad: 6
Liitus: Jun 2006
Tsitaat:Algselt postitas Nielander
No Lost on ikkagi rohkem fantaasia kui draamasari...kuna aga fantaasiast paljude inimeste puhul puudu ei tule, siis on üsna raske teha sarja, millel puuduks seos mingi para asjaga...
Vaatates ära 5 hooaja ja eriti hooaja viimased 2 osa, 16 ja 17 siis mulle isiklikult tundub et fantaasiapool hakkab nagu reaaliga üheks saama kohati isegi spirituaali kaldudes (H)
Postitused: 15
Liitus: Feb 2009
http://www.4815162342.com/
Kui kedagi huvitab Lost´iga seotud teooriad ja palju muud.
Soovitan!
|