•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20(current)
  • 21
  • 22
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paravanakeste lobanurk
methodraie omas videos, mis sai vastavas teemas lahatud, väidab ,et kui seda superarvutit käivitatakse, see  tekitab raskuse ja väsimuse tunde. Pmst talinn, harjumaa. Aega ajalt käivitatakse, see sööb meeltult elektrit, midagi testitakse, siis jälle lülitavad välja. (Kui valmis hiljem viivad mingile muule energiaallikale üle, huvitav millisele).
Vasta
(05-02-2022, 18:41 )euroruubel Kirjutas: methodraie omas videos, mis sai vastavas teemas lahatud, väidab ,et kui seda superarvutit käivitatakse, see  tekitab raskuse ja väsimuse tunde. Pmst talinn, harjumaa. Aega ajalt käivitatakse, see sööb meeltult elektrit, midagi testitakse, siis jälle lülitavad välja. (Kui valmis hiljem viivad mingile muule energiaallikale üle, huvitav millisele).

Tegelikult see väsimuse tunne on juba pikemalt. Tartus muide oli ka . Ehk asi korrusmajas ja linnas , tundlikumad väsivad rohkem .
Vasta
(05-02-2022, 17:32 )xcad Kirjutas: Kas kellegi teisel on veel tekkinud väsimust? Imelik on, et ~1 kuu on tekkinud arusaamatu väsimus millele ei leia põhjust. Magad kaua ja ärkad väsinuna, lund rookides tekkis selline tülpimus ja väsimus, et hirm hakkas.

Minul aitas taolise "väsimuse" vastu testosterooni tablettide söömine (tootja Ecosh, tootenimi: Testo Boost, 120 kapslit purgis, purgi hind ca 15 raha, saadaval paljudes apteekides, päevas max 4 tabletti) ... toimeaineks on mingi looduslik taime/puu ekstrakt, mis sooduistab testosterooni tootmist organismis.

Mina seostasin seda "väsimust" koroona läbipõdemise järgse nõrkusega.

Ma sõin mõned päevad 4 tableti päevas ja jõud & tahe tuli tagasi .. seejärel vähendasin kogust ja nüüd olen juba mitu päeva ilma tablettideta olnud (pole mõtet ennast taoliste boosteritega "läbi põletada") ... näiteks paaril eelneval aastal olen ma jõudnud maksimaalselt 4km kiiret sörkjooksu teha - peale koroonat jõudsin vaid 1km kuidagi joosta - peale mõne päevast tableti-boosti jõudsin 5km joosta (ehk ületasin enda nominaal -koormust ja lõpetasin tarbimise).

Ning naistele vist testosteroon ei sobi (kui just pole tegemist rekordeid taga ajava nais-sportlasega).
Vasta
Sai ostetud Testo Boost, veel tulemust ei ole, nüüd 16-19 raha. Pikk 44 oli viimane purk
Vasta
Veel 11 päeva on ERR lehel vaadatav Monty Python ja Püha Graal eestikeelsete supakatega. https://etv2.err.ee/1608472760/monty-pyt...puha-graal

Musta huumorit, lolli nalja, täielikku ajuvabadust ning piisavalt paranormaalsust. Tegi tuju heaks Smile Monty PythonMonty Python  Monty PythonMonty Python
Vasta
Xcad probleem viitab pigem vaiksele läbipõlemisele. Selleks pole mõnikord palju vaja, lihtsalt parajal hulgal seda jubedat talve või pettumist selle maailma asjades. Universaalseid vahendeid selle vastu ei eksisteeri. Tuleb ise otsida ja katsetada. Kindlasti tuleb saata kukele ninatargad, kes kukuvad survestama, et "tarbi ainult doTerra õlisid, järgi neid ja neid rituaale, hakka religioosseks, tegele joogaga, tööta rohkem, võistle igal elualal teistega rohkem, tee rohkem trenni, väärtusta ennast rohkem" jne. Noh, võibolla mõnel hädalisel need toimivad, annavad mingi toe. Aga need ei ole universaalsed vahendid. Ninatarkade eesmärk on suruda inimesi samadesse raamidesse ja levitada illusioone, nad ei tunnista inimeste erinevusi. Ja raamis olemise 1 põhireegel on, "ära iial tunnista teatud probleemide olemasolu, suru need alla kasvõi enda elu hinnaga, sest muidu oled alaväärtuslik"...
Vasta
No tegelikult , paadikapten , puhata tuleks rohkem . Magada kauem jne. Aga imevahendit, mis jõu tagasi annaks ? Kas ongi ? Ega ma muidu kasuta tingivat kõneviisi . Aga lund on metsikult. Vihastasin täna sahamehe peale ikka korralikult. Rookisin
õhtul tee puhtaks, et hea oleks välja liikuda . Nähtavasti jube raske on sahka teeotsa juures üles tõsta . Ta oli kogu selle märja , kivistunud lume tee pealt minu puhtaks roogitud alale lükanud . Järgmine kord , kui seda molkust näen, pean kinni saha . Ja siis ta kuuleb, mis ma temast arvan . Arvatavasti seda, mida kõik inimesed, kes ise oma teed roogivad .
Vasta
Olematu & lumi:

Autode sõidutee on nö "linna omand" (sõiduteel lükkavad lund sahad) ... samuti on nö "linna omand" kõnnitee (mida sina pead puhtana hoidma).

Seega POLE JU PROBLEEMI: linna maa pealt lükatakse sahaga lumi linna maale kuuluva sõidutee äärde (sinu lahti lükatud kõnniteed nad ju täis ei aja) .... probleemiks on vaid see, kuidas sa autoga oma hoovist nö "välja saad" (saha lükatud lume-vall on sinu väljasõidu teel ees).

Kui aga sahk peaks sinu lahti lükatud kõnnitee nö "täis paskama", siis tee pildid ja nõua linnavalitsuselt kahjutasu .... kui on lai kõnnitee (2 meetrit), siis lahti pidi vist lükkama vaid 1.5 laiuselt (enda hoovist alates) ... seega laia tee juures seda tänava poolset 0.5 m ei pea lahti ajama ja sinna võib sahk tänava-loppa ajada.
Vasta
Aga raske talv on. Hoolimata kõigest lume-ilust. Lund vast niipalju polegi, kui oli millalgi 2007 või 2008 (lumetorm Moonika??), kui meil oli lumikate üle 80 cm (mitte hanges, vaid ilmavaatluspunktis); tänavu vist nii palju pole, kuid raske on lumega ikkagi.
Lisaks lihtsalt raske aeg. Mulle tundub, et praegu on "riim" esimese maailmasõja ajale - koroona, energia, poliitline olukord, polariseerumine - aga minu meelest siiski mitte kõige hullem, ja lootustandvaid märke on.
Väsimusest minu puhul niipalju, et tavaliselt sel aastaajal olen hakanud koos päikesega üles ärkama, niiet kui tuleb kevadine kellakeeramine, siis see mind üldse ei mõjuta, ärrkan niikuinii varem üles. See aasta aga päeva pikenemisega kaasnevat energialaengut pole tulnud.
Vasta
Lahendused ja postitused . Kui Sina loeks mu mõttetuid postitusi, siis teaksid, et ma olen juba mai lõpust maakas . Nii et ei mingit kõnniteed, ei mingit linna . On suur maantee, kuhu jõuab välja minu kodutee ots .
Vasta
(09-02-2022, 10:10 )Mannu Kirjutas: Aga raske talv on. Hoolimata kõigest lume-ilust. Lund vast niipalju polegi, kui oli millalgi 2007 või 2008 (lumetorm Moonika??), kui meil oli lumikate üle 80 cm (mitte hanges, vaid ilmavaatluspunktis); tänavu vist nii palju pole, kuid raske on lumega ikkagi.
Lisaks lihtsalt raske aeg. Mulle tundub, et praegu on "riim" esimese maailmasõja ajale - koroona, energia, poliitline olukord, polariseerumine - aga minu meelest siiski mitte kõige hullem, ja lootustandvaid märke on.
Väsimusest minu puhul niipalju, et tavaliselt sel aastaajal olen hakanud koos päikesega üles ärkama, niiet kui tuleb kevadine kellakeeramine, siis see mind üldse ei mõjuta, ärrkan niikuinii varem üles. See aasta aga päeva pikenemisega kaasnevat energialaengut pole tulnud.

Talv on siin teist aastat juba lumine. Ma ei oska ütelda, kuidas varasematel aastatel on olnud, aga külm ja lumi ,kui talve lahutamatud osised , on olemas olnud. Ma ei tea, kui paks on lumekiht aia tagumises osas, aga kusagil sinna 80 cm kanti võib ta olla küll. Meil naabrikoer pääses üle aia kondama . Läksin teda aiast välja juhatama, ja vajusin üle põlve sisse . Edasi ei hakanud sumpamagi, ma isegi ei tea, kuhu see mahasadanud valge rikkus panna tee ääres . Hakka veel aeda kah rookima ? Koer minust märgatavamalt kergem, tema käib seal oma käike, ja õhtuti on aia ääres naabrikoeraga dispuut .
Vasta
Tavaline talv, lihtsalt vanemaks saades tundub, et varem päike heledam , rohi rohelisem ja ise kah nigu rohkem erksam Smile
Vasta
Selliseid lumiseid pole siiski iga aasta olnud. Loomulikult jääme me vanemaks, aga ma nagu talve kohta ei ütelnud midagi. Ma ütlesin sahamehe kohta .
Vasta
Jah sahamehe elu pole ka kerge, liigun ise palju jalgrattaga, ja manan iga lumevalli juures sahameest ja vanajumalat. Enamasti meie kandis peale suuremat lumesadu läheb paar päeva ja sahamehed suudavad olukorra normaaalseks niivõrdkuivõrd muuta. Tegelikult närvi lähen ma igasuguste autokasutajate peale, kes putru jää peale teevad ja pargivad kõnniteedele. Kiusatus on mööda ukerdades neil kõigil signad tööle panna
Vasta
Küsimus pole talves ja lumes - ilm on isegi leebe, mingeid 20 kraadiseid külmasid tuleb tikutulega taga otsida, see on päästnud veel hullematest arvetest. Asi selles, et see sula ja lumesaju vaheldumine on toonud selle raskelt läbivettinud ja hirmkõva lume.  Seda on ilge jama koristada.  Ja kes oma autode järgi ei vaata - põhja alla jääb kinni ja katsu pärast kätte saada.
Vasta
(09-02-2022, 13:19 )euroruubel Kirjutas: Küsimus pole talves ja lumes - ilm on isegi leebe, mingeid 20 kraadiseid külmasid tuleb tikutulega taga otsida, see on päästnud veel hullematest arvetest. Asi selles, et see sula ja lumesaju vaheldumine on toonud selle raskelt läbivettinud ja hirmkõva lume.  Seda on ilge jama koristada.  Ja kes oma autode järgi ei vaata - põhja alla jääb kinni ja katsu pärast kätte saada.

Nii see on, teine asi , kui see märg plöga valli aetud , proovi seda asfaldi küljest lahti saada. Või üle selle valli sõita .
Vasta
jututoa lisake on katsetusfaasis
Vasta
EW aegadel ei olnud lumetõrje tehnikat ja saadi ka hakkama. Teede ääres olid kuusehekid ja lumetõrje aiad, lisaks olid kojamehed lumelabidatega, lumesahku nagu praegu siis veel (vist) polnud leiutatud. Soola ei külvatud, sest oli kallis, killustiku asemel oli puu tuhk. Bleh
Praegu on enamuses tehnika, kojamees lumelabidaga on ajalugu samuti nagu metsas saega puude lõikamine, ainult harvester ja talust 30m kaugusel langev puu jääbki kõdunema. Kütet ainult ostetakse......
Vasta
(05-02-2022, 18:55 )olematu Kirjutas:
(05-02-2022, 18:41 )euroruubel Kirjutas: methodraie omas videos, mis sai vastavas teemas lahatud, väidab ,et kui seda superarvutit käivitatakse, see  tekitab raskuse ja väsimuse tunde. Pmst talinn, harjumaa. Aega ajalt käivitatakse, see sööb meeltult elektrit, midagi testitakse, siis jälle lülitavad välja. (Kui valmis hiljem viivad mingile muule energiaallikale üle, huvitav millisele).

Tegelikult see väsimuse tunne on juba pikemalt. Tartus muide oli ka . Ehk asi korrusmajas  ja linnas , tundlikumad väsivad rohkem . ,,,
Mina, isemaag, TSITEERIN+TÄIENDAN: Aastais 1989+1990 toimis selline fenomen Tartu linnas ülejõe. Pandi undama mitu korda nädalas madal sagedus lihtinimeste kõrvade kaudu kuuldav. Vähem kui poole kilomeetri kaugusel asus POSTKAST,  venkude salajase kosmotehnoloogia haru, kuid heli näis tulevat kusagilt punakotkaste lennuvälja suunalt. Juba siis katsetati kas mõjub ja kuidas mõjub. Ma ei ole seda kusagilt internetist lugenud, ise elasin sääl lähedal. Teite uus foorumi tark wara ei lasnud vastatavat kopeerida, niisiis niimoodi.
Vasta
Talv oma rohke lumega hakkab mööda saama . Ja imelikke asju võib näha. Igasugu loogika vastaselt hiired massiliselt talve tulles end majja ei ajanud . Ehk oli asi lindude toidulauas . Seal nägin neid arglikult lume peal toimetamas . Lume minnes hakkas hiirte invasioon majja . Aga sellist asja, et muld oleks hiirte poolt üles tuhnitud, pole ma enne näinud. Maapinnal oleks nagu rohkete aukudega labürint joonistatud .
Vasta
„..Aga sellist asja, et muld oleks hiirte poolt üles tuhnitud, pole ma enne näinud. Maapinnal oleks nagu rohkete aukudega labürint joonistatud ...“
Mul täpselt samamoodi aias...tänaval ka mõnedes kohtades...ja kohe nagu mulda oleks maaseest välja tassitud. Imelik nähtus...ei mäletagi midagi sellist ennemalt. Shock
Vasta
(14-04-2022, 18:02 )olematu Kirjutas:  Aga sellist asja, et muld oleks hiirte poolt üles tuhnitud, pole ma enne näinud. Maapinnal oleks nagu rohkete aukudega labürint joonistatud .

Karta on, et hiirterohkusega seoses on kimalasi tavalisest palju vähem. Praegusel ajal on tavaliselt neid pakse põmisejaid palju ja igate sorti, kuid tänavu olen näinud ainult ühte ja seegi oli ebaloomulikult pisike.
Vasta
(20-04-2022, 07:49 )Mannu Kirjutas:
(14-04-2022, 18:02 )olematu Kirjutas:  Aga sellist asja, et muld oleks hiirte poolt üles tuhnitud, pole ma enne näinud. Maapinnal oleks nagu rohkete aukudega labürint joonistatud .

Karta on, et hiirterohkusega seoses on kimalasi tavalisest palju vähem. Praegusel ajal on tavaliselt neid pakse põmisejaid palju ja igate sorti, kuid tänavu olen näinud ainult ühte ja seegi oli ebaloomulikult pisike.

Kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis meil on aias suur lilleväli , ja eelmine aasta aprillis ehmatasin end poolkangeks, et kas vana mesitaru hakkas elama . Selline sumin oli . Praegu pole veel ühtegi näinud . Isegi mesilasi mitte . Eks ta ole külm ka, kuigi lilled juba õitsevad .
Vasta
(20-04-2022, 09:09 )olematu Kirjutas: Kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis meil on aias suur lilleväli , ja eelmine aasta aprillis ehmatasin end poolkangeks, et kas vana mesitaru hakkas elama . Selline sumin oli . Praegu pole veel ühtegi näinud . Isegi mesilasi mitte . Eks ta ole külm ka, kuigi lilled juba õitsevad .
Vast tõesti hilise kevade tõttu neid vähe. Igatahes eilse päeva jooksul õnnestus kolme kimalast näha.
Vasta
Tohoh, mis too nüüd oli? Kes too Sind tõeni juhatama peaks? Ja miks Sa selle siia teemasse tõid? Millega ma Su jälle välja vihastasin? Kui ei sobi, on olemas selline pisike blokeerimise nupuke.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20(current)
  • 21
  • 22
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: