•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • 13
  • ...
  • 22
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paravanakeste lobanurk
(11-12-2021, 21:09 )Q11 Kirjutas: Mis seal pudelites oli? Puhas piiritus?

Metadata ikka muidugi Laugh
Vasta
Vahepeal tulid sisse jälle ehedad vihahood koos vandumise ja ropendamisega...no kui see nupp oli kadunud...Smile
Vasta
Helikopter ei peaks füüsika seaduste järgi õhus püsima, sest ilm on kergem kui Helikopter, aga ikka püsib Laugh

6G Videopäevakiri CIA ülisalajases Data-arhiivist on ülesse leitud, nüüd jälle jama kaelas...

Narkopropa kustu. Mannu
Vasta
Mannu jõudis ette, ma just tahtsin agiteerida kedagi luuda haarama . Kuulsid, et ma ragistan ajusid ? Laugh
Vasta
Ah see helikopteri video oli mingi narkootikumiga seotud? Ma arvasin, et lihtsalt selline tobe video. Küll ma ikka olen rumal...Smile
Vasta
https://eestinen.fi/2021/12/kuum-usa-s-n...ineeritud/
https://eestinen.fi/2021/12/sokeeriv-ava...da-norgem/
https://eestinen.fi/2021/12/kuum-suurbri...egatiivne/
Minu väide, et just vaxikud hakkvad haigestuma ja tasa targu surema hakkab täituma.
Vasta
Minu mäletamist mööda oli see Lobanurk kus eelduseks oli, et sisse ei tooda seda koroona teemat.
Xcad...Sa ehk unustasid selle?
Vasta
Nojah lobanurk, aga lobal ja lobal on vahe sees .

Xcad , kaua võib ? Teed Sa seda meelega või heameelega?

JA kui ma luua järgi vaatasin, siis ma mõtlesin, kuids formuleerida, et Lynx ise aru saaks, et see pole päris see koht, kus sellist träni jagada , ja ise oma videod ära korjaks .

Vasta
Vabandan...unustasin. Minu arust see on ka ülimalt LOLL teema, et lobanurka sobida umbes 6G ja sinna kanti
Vasta
"..Minu arust see on ka ülimalt LOLL teema, et lobanurka sobida umbes 6G ja sinna kanti..."

Jah...ja minu viga on see et lähen itsitades iga 6G postitusega kaasa...Hrmm
Aga ilmast rääkides, siis täitsa sula jälle. Saab lumememmesi teha, kuigi kauaks need seisavad. Jõuluks võibolla kõik maa must.
Vasta
Kuidas teha endale 100GHZ protsessor nelja minutiga

Endale tegin Intel 9K-12900K, ehk kuus sotti säästus kohe nagu niuhti Smile

https://drive.google.com/file/d/1tQP-THo...sp=sharing
Vasta
(12-12-2021, 19:04 )Q11 Kirjutas: "..Minu arust see on ka ülimalt LOLL teema, et lobanurka sobida umbes 6G ja sinna kanti..."

Jah...ja minu viga on see et lähen itsitades iga 6G postitusega kaasa...Hrmm
Aga ilmast rääkides, siis täitsa sula jälle. Saab lumememmesi teha, kuigi kauaks need seisavad. Jõuluks võibolla kõik maa must.

Sulal on omad eelised. Meil sai järjekordselt sauna modifitseeritud . Aretasime esialgu autotelgi ühte vaheosasse pesemisruumi. Kerisega ja puha. Täna siis sai parandatud varianti proovitud . Toimis küll, isegi naha sai higiseks .

Hull aeg nõuab segaseid inimesi, aga mõnus oli . Oleks väljas -26 olnud, tulnuks mul oluliselt kauem sauna kütta .

Vasta
(12-12-2021, 19:19 )Lynx Titan Kirjutas: Kuidas teha endale 100GHZ protsessor nelja minutiga

Endale tegin Intel 9K-12900K, ehk kuus sotti säästus kohe nagu niuhti Smile

https://drive.google.com/file/d/1tQP-THo...sp=sharing

Uuspõld oli veel kõvem mees - tegi käsitööõlut poole minutiga.
Oli Saku Pilsnerile Lauaviina hulka valanud.
Vasta
Kunagi Desintegraatori aegadel soovitati õlle kääritamise kiirendamiseks tsentrifuugi. Toimis aga õlu ei olnud nii hää. Parim mis oli kissellist, NSVL lõpuaegadel oli seda saada vana hinnaga 40-60 kop pakk rubla aga ei maksnud enam midagi, letid olid tühjad. Ostsin siis seda 3 või 4 kasti. Käärides valgus paks ise põhja ja tekkis ilus selge jook kui mälu ei peta siis maasikas. Naistele jubedalt meeldis nagu morssi juua. Samas oli hirmus "äkiline" kangust vast 16 kraadi aga 3x 300grammist klaasikest tõmbas isegi minusuguse mürakaru üle 100kg nii "käima", et varsti oli vaja voodit otsida. Mis aga naistesse puutus sellest siin lobanurgas ei ole sobilik rääkida.
Protsessorist, see on (vist) vana nali, nimetad ümber. Õige mees vaatab ZPU Z-ist järgi. Tootlikkust mõtlen.Bleh kui saaks ka "selle" tootlikkuse oleks OK, aga see on ilmvõimatu. Aastakese tagasi ostsin Dell M6700 3 seeria Prezision läppari....hind oli ülimalt soodne ja kõrbesin. Algul vaatan, et bioses on hyperdreading välja lülitatud...miks? OK, las olla aga hiljem tuli välja (vist) emaplaadi pragu. Keegi tarkadest ei saanud sotti...ise jäin ka jänni. Nüüd läheb juppidels ja vedeleb ühes firmasSick Ehk liiga head pakkumised üldiselt ei ole seda.
Vasta
"...Samas oli hirmus "äkiline" kangust vast 16 kraadi..."
Kuidas ta nii kange sai olla...sel ajal spets kangejoogipärme vist ei olnud?
Tavaline selleaja pärm „suri“ juba 6% juures ära.
Vasta
(12-12-2021, 22:31 )Q11 Kirjutas: "...Samas oli hirmus "äkiline" kangust vast 16 kraadi..."
Kuidas ta nii kange sai olla...sel ajal spets kangejoogipärme vist ei olnud?
Tavaline selleaja pärm „suri“ juba 6% juures ära.
Ei surnud kui oli õigel tempil. Alkomeetrit polnud aga tuli ülimalt äge jook ja seda sai 40l piimanõudes palju tehtud isegi müüdud sai veini pähe.Bleh Kõik ostjad kiitsid taevani v.a naised.Bleh
Kui oleks 6 kraadi siis samaka ajamine oleks olnud mõttetu tegevus. Ja samakas sellest tuli samuti ägeda maitsega, polnud vaja tammelaaste ega tripperi lillat sisse segada. Viimane sadenes põhja ja tuli solki visata.....või üle aia prükkarile anda, temale läks ka see.
Vasta
Nojah...ma nii spets ei ole olnud. Koduõlut tehtud sai küll...muidugi nüüd on igasugu segud, pärmid, nõud. Ainult hakka tegema. Aga jah sellest kangest pärmist olen vaadanud et pidi 20-le liitrile kuni 20 %protsenti sisse andma(Paari päevaga). Huvitav kas nii lihtne ongi? Ostan selle pärmi (No mingi 10 eurot) pudistan suurde anumasse ja paaripäevapärast joon suurte sõõmudega ja kiidan?
Või niilihtne see ikka ei ole ja peab seda veel aktiivsöega puhastama ja maitse essentse lisama?wink
Ei oot samakas on ikka hoopis teine teema...mul isa kunagi tegi...lihtsalt huvi pärast. Kõik roostevabast terasest nõud, torud, kalibreeritud. Keldris see käis. Jube vastik hais oli meenub. Aga ka pani mingeid tamme koori sisse ja vist joodi ka seda. Üks suur klaasipudel, nii 20 liitriga on veelgi keldris. 30 aastat juba seisab...aga ei...krt lõhn on juba selline et juua seda ei tohiks...kohe teeb pimedaks...Smile
Vasta
(12-12-2021, 22:40 )Q11 Kirjutas: Nojah...ma nii spets ei ole olnud. Koduõlut tehtud sai küll...muidugi nüüd on igasugu segud, pärmid, nõud. Ainult hakka tegema. Aga jah sellest kangest pärmist olen vaadanud et pidi 20-le liitrile kuni 20 %protsenti sisse andma(Paari päevaga). Huvitav kas nii lihtne ongi? Ostan selle pärmi (No mingi 10 eurot) pudistan suurde anumasse ja paaripäevapärast joon suurte sõõmudega ja kiidan?
Või niilihtne see ikka ei ole ja peab seda veel aktiivsöega puhastama ja maitse essentse lisama?wink
Ei oot samakas on ikka hoopis teine teema...mul isa kunagi tegi...lihtsalt huvi pärast. Kõik roostevabast terasest nõud, torud, kalibreeritud. Keldris see käis. Jube vastik hais oli meenub. Aga ka pani mingeid tamme koori sisse ja vist joodi ka seda. Üks suur klaasipudel, nii 20 liitriga on veelgi keldris. 30 aastat juba seisab...aga ei...krt lõhn on juba selline et juua seda ei tohiks...kohe teeb pimedaks...Smile
See on HULLUS kuubis! Olin noor ja loll enam kunagi midagi sellist tavaolukorras ei teeks.Ph34r2 Kui teed vaja "maitsta" ja pidevalt, et millal hakkab puskariõli tulema? Siis on ikka 2-3 "abilist" juures kes ka "proovivad", kas ikka õige tuleb? Edasi juba hakkab "juhtuma" eriti kui puupliit ja veesurve kõigub. Võib terve elamisega kohe aabrami paremale käele lennata! Muidugi mitte terve majaga aga ilusas ja suures risupilves.Bleh Maa oludes aga tekib tahtmatuid sõpru palju, eriti neid "abilisi & proovijaid", neist (vist) ka tänapäeval kusagil kolkas puudust ei ole. Ja hommik.....kätega ei ulatu kõrvu katsuma....ja hädakisa oi, oi milline "abiliste vennaskonnast". Siis aga anna neile kruus kätte ja too oma "salavarudest" 40l 2-3x aetud vinkuBleh Koroona usun, et 100% kaob (kuidagi ei saa ilma oma lemmikteemataBleh). Kui ei kao paastu 3-5 päeva ja tühja kõhu peale 2 klaasi 70-st....siis (vist) isegi must surm põgeneb sellest organismist. Ja see 70-ne ikka pipraga, et paremini "raviks". Nõrgemad vennikesed nagu RedBulliga saavad tõesti päris tiivad ja lendavad parematele jahimaadele nagu indiaanlastel kombeks öelda. Ainult tõelised karmid viikingid & mürakarud jäävad alles.Bleh
Vasta
Isal oli kõik elektriga. Inseneri haridusega, talle meeldis ise proovida. Oma ajast oli ta ees.
A see puskari masin...seal oli ikka päris mitu kw-antenni sees. Roostevabade torude raam käis lakke ja siis jälle alla. Niiet mingit pliidipeal sussutamist küll ei olnud.
A muidugi naljakalt jälle xcad kirjutasid...Smile
Vasta
(12-12-2021, 23:19 )Q11 Kirjutas: ..... päris mitu kw-antenni sees. .....
Pakun et on mõeldud "ten-ni", mis tegelikult
tuleneb venekeelsest lühendist ТЭН.
Трубчатый электронагреватель.
Torujas elektriline küttekeha või nii kuidagi.
Lühemalt samuti ka eesti tehnikameestel - TEN.
Neid toodeti väga laias sortimendis, õhu või
ka vee soojendamiseks (siis oli flantsiga
ühendus nt. veeboilerile).

Vasta
jah tõepoolest "ten"id...olin laisk, ei parandanud ja arvasin et keegi seda ei märka...Smile
Vasta
Või metsavendade puskariajamine. Hobusega kolhoosipõllult kartulid, lasta natuke külma saada, et suhkrustuks ja kusagilt sauna katel. Kaan laudadest ja leivaga tihedaks, et väärt värk välja ei lendaks. Üks tassis, teine passis ja ja kolmas vassis aparaadi ümber. Ehk min. 3 meest, alla selle kohe kuidagi ei saadud hakkama. Tassija tassis järvest vett, passija oli puu otsas ja passis, et keegi peale ei satuks ja vassija vassis aparaadiga. See oli metsavenna grupi allakäigutee algus. Muidugi seda ei teatud ega endale tahetud tunnistada (just nagu jälle "sutsutamine" minu lemmikteemas!....Samuti allakäik). Tuli pidi olema ainult haava puudega, et suitsu ei oleks ja laiskusest kiputi ka selle "põhireegli" vastu eksima, sest kust alati haaba saada? Puskar oli paljude metsavendade huku peapõhjus. Samas olles lootusetus seisus kusagil soode ja rabade vahel, külmas, näljas ja pesemata ehk oligi ainus "elu mõte"? Ise pole näinud, sest siis kui sündisin olid nad juba enamuses hukka saanud. Küll aga kuulnud legende nende tegemistest.
Vasta
https://krati-kratitegemised.blogspot.co...einid.html

Mul isast jäänud raamatuke, sai kunagi netti üles laetud . Paps tegi tammekoorega samakat. Ma viimasel korral siis maitsesin ka . Andis konjaki mõõtu välja küll . Kuigi ma pole asjatundja . Aga seal on päris huvitavaid retsepte .
Vasta
(13-12-2021, 06:47 )olematu Kirjutas: https://krati-kratitegemised.blogspot.co...einid.html

Mul isast jäänud raamatuke, sai kunagi netti üles laetud . Paps tegi tammekoorega samakat. Ma viimasel korral siis maitsesin ka . Andis konjaki mõõtu välja küll . Kuigi ma pole asjatundja . Aga seal on päris huvitavaid retsepte .
Kui keegi pakub siis ei tea millest ja kuidas. Järsku mingist solgist segatud nagu Pärnu tragöödias. Ise tegemine hakkab tervisele, kahjulik mis kahjulik. Aga kokkuvõttes huvitav tegevus, eriti elades kusagil metsakülas. Saada kohalikega "sinasõbraks" ja omameheks vist lihtsaim moodus? Eriti siis kui vajad Pühal Toimetusel nõu ja jõuga "abiväge"
Vasta
No poest võid ka solki saada. eile avastasin, et sügavkülmas viin ära jäätunud . Vabrikukraam, mitte kõige odavam mark .Ja kes see enda sugulasi ikka mürgitama hakkaks`? Isa tegi endale, mitte müügiks . Minu teada polnud tal sõprugi .
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • 13
  • ...
  • 22
  • Järgmine