•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 72
  • 73
  • 74(current)
  • 75
  • 76
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kustutamine, modereerimine ja personali roll
noh selliselt väljendatuna on asi mulle arusaadavam

hehe mulle endale kuluks mõnedega sõneledes see korduskinnitus ära ....
mida soovin teisele poolelegi...aga ikka poole pikema intervalliga Smile
Vasta
Eem, Selgus. Seda et, Test message - Forum Stats-Most thanks
Please install the Thanks plugin.
Ma natuke palju loll. Egas see ole nagu LIKE nupp või miskit sellist?
Vasta
(09-12-2021, 11:24 )Q11 Kirjutas: A kuidas see enda postitusest raporteerimine siis välja näeks? Noet nagu Lokster(Maakristall) teatas.
Ma kujutan seda ette nii, et eelmine päev Loksu kirjutas pika teksti. Järgmine päev seda lugedes mõtleb „no on ikka loll see kes sellise mõttetuse siia soperdas“. Raporteerib ja ei märkagi, et enda kirjutatu oli...Shock
Enda postitust saab raporteerida küll. Teata-nupp on enda postituste all ka.
Mõnikord harva on seda kasutatud, kui on soovitud oma postitus kustutada, aga miskipärast on Teata-nupp enne näpu alla jäänud kui Kustuta-nupp. Ja Lokster, sina tol ainumal korral andsid sellega teada, et muusika-teema ei avane korralikult ja vajaks uut lehekülge. Teatamist kasutatakse ka sellisteks puht tehnilisteks asjadeks, nt et lingid enam ei tööta jms.

Nüüd mingil ajal Paraveebi välimus muutub. Olge hoiatatud wink Uus tarkvara nõuab uut välimust.
Vasta
„..kas on keeruline juurutada bännimisele eelnevat hoiatamist?...“

Tavaliselt ikka hoiatatakse. Isegi mitu korda. Kui Sinupuhul nii ei tehtud, siis ei tea jah miks nii.Hrmm
Vasta
Tegelikult polegi oluline. Skeptilisema paranohiku liivakast asub ilmselt niikuinii mujal.
Mõtiskledes parawebi formaadi üle.
Vasta

Äikesepoiss kirjutas:
Tsitaat:„..kas on keeruline juurutada bännimisele eelnevat hoiatamist?...“

Sind on piisavalt palju hoiatatud, sinu paljude erinevate kasutajanimede korral. Iga uue kasutaja puhul pole mõtet seda uuesti korrata, kasu niikuinii pole.

https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid243632
Vasta
(10-12-2021, 13:43 )Mannu Kirjutas: Äikesepoiss kirjutas:

Sind on piisavalt palju hoiatatud, sinu paljude erinevate kasutajanimede korral. Iga uue kasutaja puhul pole mõtet seda uuesti korrata, kasu niikuinii pole.

Nüüd lihtne ja loll küsimus, et kust läheb piir? Sven Kivisildnik (minu lemmik, eriti sõnakasutusesBleh), kas tema targad mõtted kõikjale sobivad? Või nende mõtete edasiarendused? Tampoonihunta teemat saaks naljanurgas paljugi arendada....ja ehk isegi Sven ise võtaks sealt eeskuju? Kui ikka kollektiivselt suudaks midagi genereerida!Bleh
Vasta
„...Tampoonihunta teemat saaks naljanurgas paljugi arendada....“

Eks see ole katse ja eksituse meetod...vaata kui palju näiteks paravanakeste lobanurgas seda teemat arendada saad...ega muud moodi ju teada ei saagi...Smile
Vasta
(11-12-2021, 18:22 )xcad Kirjutas:
(10-12-2021, 13:43 )Mannu Kirjutas: Äikesepoiss kirjutas:

Nüüd lihtne ja loll küsimus, et kust läheb piir?

Reeglina me tõesti hoiatame privas, ja uusi kasutajaid veel korduvalt. Ning seletame ära, milles eksimus seisis.

Xcad, sinu puhul on probleem linkides, millel on seletus stiilis: vaata kui äge; Kiik vms on loll; maailm on hulluks läinud; huvitavad lingid jne. Ja selliseid tuleb mitmesse teemasse. Aga praegu on Youtubesse (vähemalt mulle küll) peaaegu iga video ette topitud mitu reklaami. Noh, pärast esimesi sekundeid saab neist üle hüpata. Siis pakutakse reklaamivaba paketti. No ja kes kurat viitsib seda läbi teha, et jõuda mingi videoni, mille teema tegelikult ei huvita (kuigi sind võis huvitada), mille keelest sa aru ei saa, mille tõeväärtus on väga küsitav jne. Palun hinda inimeste aega! Lisaks sellele, et mõne aja pärast on link kadunud, sest telle sisu võis olla LIIGA huvitav. Aga mis see siis oli, jääbki teadmata.

Lisa videole seletus, millest on jutt, kus toimub, milles seisneb hullus, Kiige ja teiste teemal - mida nad rumalat tegid või ütlesid jne jne
Puuduliku seletusega lingid lähevad tuimalt kustu. Ei ole vaja teha lihtsalt lingikogu, mille väärtus on vägagi küsitav. Aga lingid koos lühikese sisulise siustutvustusega, mida nt tavameedias ei kohta, on igati teretulnud. Põnevad netileiud ja muud, aga sisututvustus olgu sisu tutvustus!!!! Mitte oma emotsionaalne reageering!!!

Jah, paraveeb on muutunud poliitiliseks. Sest koroonast on tehtud poliitiline relv ja koroonast ei saa rääkida ilma poliitikata. Üldse kõik on ülepolitiseeritud ja enam ei saa vait ka olla niimoodi, et ilma et keegi ei ütleks: sa vaikid, aga ma tean, mida sa (poliitiliselt) mõtled!

Seetõttu mitte koroonat toppide teistesse teemadesse - paravanakeste teemas jätan otsustsuse Olematule, et mis sobib ja mis ei sobi - niikaua kui Olematu minu poole ei pöördu (või kellegi teise, või raporteeri nupu poole) sobib kõik. Või kui mõnel teisel model niisama üle ei viska. Q11, sina kõnnid ka õrnal jääl oma suhtkoht trollimisega. Aga sullegi tuleb enne hoiatus privas.
Vasta
Enda puhul ma ei nimetaks seda trollimiseks. Troll on ikkagi keegi kes meelega teeb sisutuid postitusi, teades, et seda teha ei tohi. Q11 lihtsalt unustab vahetevahel ära kus ta on(eriti kui ta kirjutab korraga mitmesse foorumisse ) ja kipub lobisema. Niiet sellist enda viga täiesti tunnistan.
Aga...mille juurde tahtsin jõuda. Kas pole imelik, et mitmed kui neid blokeeritakse teevad siis uusi kasutaja nimesi (ei hakka üles lugema) ja püüavad iga hinna eest salaja tagasi hiilida.
Misasi see on mis paraweebi niimoodi tõmbab? Kui on ju olemas ka foorumeid kus modereerimine on palju leebem (Reklaamina Ärkaja näiteks, mille Loffe lõi).
On see harjumus, teiste kasutajate tagasiside või midagi muud mille peale hetkel ei tule?
Ehk keegi kes on teinud muid kasutajanimesi oskaks selle asja lahti seletada?
See minupoolne arutlus vist „Modereerimise“ teemasse sobib ja ei ole trollimine?

Vasta
(12-12-2021, 13:08 )Q11 Kirjutas: Enda puhul ma ei nimetaks seda trollimiseks. Troll on ikkagi keegi kes meelega teeb sisutuid postitusi, teades, et seda teha ei tohi. Q11 lihtsalt unustab vahetevahel ära kus ta on(eriti kui ta kirjutab korraga mitmesse foorumisse ) ja kipub lobisema. Niiet sellist enda viga täiesti tunnistan.
Aga...mille juurde tahtsin jõuda. Kas pole imelik, et mitmed kui neid blokeeritakse teevad siis uusi kasutaja nimesi (ei hakka üles lugema) ja püüavad iga hinna eest salaja tagasi hiilida.
Misasi see on mis paraweebi niimoodi tõmbab? Kui on ju olemas ka foorumeid kus modereerimine on palju leebem (Reklaamina Ärkaja näiteks, mille Loffe lõi).
On see harjumus, teiste kasutajate tagasiside või midagi muud mille peale hetkel ei tule?
Ehk keegi kes on teinud muid kasutajanimesi oskaks selle asja lahti seletada?
See minupoolne arutlus vist „Modereerimise“ teemasse sobib ja ei ole trollimine?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Eisaamittevaikiolla. Kommentaarin küsimust / Aga...mille juurde tahtsin jõuda. Kas pole imelik, et mitmed kui neid blokeeritakse teevad siis uusi kasutaja nimesi (ei hakka üles lugema) ja püüavad iga hinna eest salaja tagasi hiilida.
Misasi see on mis paraweebi niimoodi tõmbab?/ :

See on traditsiooni tarkus!

Vasta
(15-12-2021, 02:51 )isemaag Kirjutas: Misasi see on mis paraweebi niimoodi tõmbab?/ :

Tähelepanu on see, mida igasugu trollid-ja-tüütused siit saavad ... kui päriselus hakata "herilasepesa torkima", siis saad küll herilaste tähelepanu, kuid saad ka korduvalt valusasti nõeleta ... kui päriselus minna kõrtsi teistega tüli norima, siis saad küll nende tähelepanu, kui koos tähelepanuga saad ka nö "molli & lendad koos akna-raamidega kõrtsist välja" ... kuid virtuaalsetes foorumites saab üsnagi ohutult tülinorimisega tähelepanu võita.

Trollide vastu aitaks järgmine rahaline meetod: registreerimiseks pead "10 raha" üle kandma - kui oled kuu aega mõistlike postitusi teinud, saad raha tagasi - kui aga hakkad trollima, siis konto blokitakse ja raha tagasi ei saa.

Need, kellel üldse raha pole, saaksid tasuta registreeritud, kui kirjutavad moderaatori poolt antud teemal nö "arutleva kirjandi" (muidugi võiks iga uustulnukas ka ise välja pakkuda teema milles ta rohkem kodus on): materialistidest trollide olemus paljastuks taolise kirjandi abil vägagi ilmekalt, ning neid ei lastaks sisse (näiteks kahtluse korral võiks moderaator küsida veel kolme uut arutlevat kirjandit).
Vasta
Tsitaat:Trollide vastu aitaks järgmine rahaline meetod: registreerimiseks pead "10 raha" üle kandma - kui oled kuu aega mõistlike postitusi teinud, saad raha tagasi - kui aga hakkad trollima, siis konto blokitakse ja raha tagasi ei saa.

Tõsiselt? Tervelt kaks ja pool kohvi tuleb ostmata jätta??? Jube lugu...
Vasta
(15-12-2021, 09:16 )lahendused Kirjutas:
(15-12-2021, 02:51 )isemaag Kirjutas: Misasi see on mis paraweebi niimoodi tõmbab?/ :

Tähelepanu on see, mida igasugu trollid-ja-tüütused siit saavad ... kui päriselus hakata "herilasepesa torkima", siis saad küll herilaste tähelepanu, kuid saad ka korduvalt valusasti nõeleta ... kui päriselus minna kõrtsi teistega tüli norima, siis saad küll nende tähelepanu, kui koos tähelepanuga saad ka nö "molli & lendad koos akna-raamidega kõrtsist välja" ... kuid virtuaalsetes foorumites saab üsnagi ohutult tülinorimisega tähelepanu võita.

Trollide vastu aitaks järgmine rahaline meetod: registreerimiseks pead "10 raha" üle kandma - kui oled kuu aega mõistlike postitusi teinud, saad raha tagasi - kui aga hakkad trollima, siis konto blokitakse ja raha tagasi ei saa.

Need, kellel üldse raha pole, saaksid tasuta registreeritud, kui kirjutavad moderaatori poolt antud teemal nö "arutleva kirjandi" (muidugi võiks iga uustulnukas ka ise välja pakkuda teema milles ta rohkem kodus on): materialistidest trollide olemus paljastuks taolise kirjandi abil vägagi ilmekalt, ning neid ei lastaks sisse (näiteks kahtluse korral võiks moderaator küsida veel kolme uut arutlevat kirjandit).

Ma nägin unes seda täpselt sama ilmutust ka, ma ei tee ka nalja. Mul on unenäöpüüdja ja võiksime keemilise SSD analüüsi kaudu tõestada et ma tõeliselt nägin seda und ka.
Vasta
Vapustav kuidas ühel vaimuhaigel lastakse siin foorumis segamatult pasandada igasse teemasse .
Vasta
(15-12-2021, 13:50 )Malandro Kirjutas: Vapustav kuidas ühel vaimuhaigel lastakse siin foorumis segamatult pasandada igasse teemasse .
Tõepoolest, laske ometi sel permanentse narkolaksu all kannataval hingel puhata. Ja enamus(kui mitte kõik ) kuuluks tühistamisele.

Vasta
„..Tõepoolest, laske ometi sel permanentse narkolaksu all kannataval hingel puhata. Ja enamus(kui mitte kõik ) kuuluks tühistamisele...“

Lihtne öelda aga teha vist niilihtne polegi.
Bännitakse ära, teeb uue kasutaja. Bännitakse ära, teeb jälle uue.
Ma ei tea kas siinne foorumi tarkvara automaatselt IP-aadressi järgi saab keelata igasuguse kasutaja tegemise konkreetselt aadressilt.
Ja kui ongi siis IP-aadressi muutmine pole teadaolevalt ka keerukas.
Ega muud vist üle jäägi kui käsitsi moderaator peab kustutama. Tüütu muidugi...Smile
Vasta
(15-12-2021, 13:56 )igihali Kirjutas:
(15-12-2021, 13:50 )Malandro Kirjutas: Vapustav kuidas ühel vaimuhaigel lastakse siin foorumis segamatult pasandada igasse teemasse .
Tõepoolest, laske ometi sel permanentse narkolaksu all kannataval hingel puhata. Ja enamus(kui mitte kõik ) kuuluks tühistamisele.

Lynx Titan
Tavaliige

Viisakalt öeldes on nood postitused debiilsed.
Kui sedagi...
Vasta
Eino las olla. Vahel saab naerda ka. Mul kisub ikka veel suu muigele see, kui Lynks kirjutas, et vaimne ärkamine on see, kui ärgates enam täis ei ole!
Vasta
(15-12-2021, 16:05 )Aadu66 Kirjutas: Eino las olla. Vahel saab naerda ka. Mul kisub ikka veel suu muigele see, kui Lynks kirjutas, et vaimne ärkamine on see, kui ärgates enam täis ei ole!
Aga SELLES VIIMASES "MÕTTEAVALDUSES" ON SÜGAVAM tõde. Ehk üldse hea kui ärkadBleh Mitte ei ole mingid "pahalased" harkidega kallal ja oled keedutünnis.Shock No siis see ärkamine pole suurem asi.......
Tegelikult ka selliseid kallutatud seisukohti on vahel vaja! Liiga targad, head ja ausad inimesed lõpuks ka tüütavad, sest midagi täiesti uut nad ei suuda genereerida. Aga inimene kelle "kogumispunkt" on nihkunud (ei oma tähtsust kuhu) siis tema "seisukohad" võivad olla täiesti uue vaatenurgaga. Kas lollid, targad või midagi muud ei oma tähtsust, lihtsalt nad on teised.
Vasta
(15-12-2021, 16:16 )xcad Kirjutas:
(15-12-2021, 16:05 )Aadu66 Kirjutas: Eino las olla. Vahel saab naerda ka. Mul kisub ikka veel suu muigele see, kui Lynks kirjutas, et vaimne ärkamine on see, kui ärgates enam täis ei ole!
Aga SELLES VIIMASES "MÕTTEAVALDUSES" ON SÜGAVAM tõde. Ehk üldse hea kui ärkadBleh Mitte ei ole mingid "pahalased" harkidega kallal ja oled keedutünnis.Shock No siis see ärkamine pole suurem asi.......
Tegelikult ka selliseid kallutatud seisukohti on vahel vaja! Liiga targad, head ja ausad inimesed lõpuks ka tüütavad, sest midagi täiesti uut nad ei suuda genereerida. Aga inimene kelle "kogumispunkt" on nihkunud (ei oma tähtsust kuhu) siis tema "seisukohad" võivad olla täiesti uue vaatenurgaga. Kas lollid, targad või midagi muud ei oma tähtsust, lihtsalt nad on teised.

See oli autentne ja tõsi eluluule aga nüüd ka kuule et see ei luule sinu peas mida sa õige kuuled
Vasta
Tore kui ärkad, katsu mitte kinniste seinte vahel ärgata tulevikus, seni on hästi.
Vasta
(15-12-2021, 15:38 )Q11 Kirjutas: „..Tõepoolest, laske ometi sel permanentse narkolaksu all kannataval hingel puhata. Ja enamus(kui mitte kõik ) kuuluks tühistamisele...“

Lihtne öelda aga teha vist niilihtne polegi.
Bännitakse ära, teeb uue kasutaja. Bännitakse ära, teeb jälle uue.
Ma ei tea kas siinne foorumi tarkvara automaatselt IP-aadressi järgi saab keelata igasuguse kasutaja tegemise konkreetselt aadressilt.
Ja kui ongi siis IP-aadressi muutmine pole teadaolevalt ka keerukas.
Ega muud vist üle jäägi kui käsitsi moderaator peab kustutama. Tüütu muidugi...Smile
Just nii see asi on. IP-aadressi muutmine ei ole raske.
Seniks püüan kustutamas käia. Mõnes teemas nagu lobanurk ja muusika, las olla.
Vasta
Muideks ma OP-ile ka kunagi kui Voorum oli mainisin, et aga mis siis saab kui Paha siia tuleb.
Paha ei allu mingitele bännimistele või kriitikale.
Ja Paha võtab foorumi oma Tule alla...Smile
Vasta
(15-12-2021, 21:15 )Q11 Kirjutas: Muideks ma OP-ile ka kunagi kui Voorum oli mainisin, et aga mis siis saab kui Paha siia tuleb.
Paha ei allu mingitele bännimistele või kriitikale.
Ja Paha võtab foorumi oma Tule alla...Smile
Tuleb loota, et ei tule. Mida "Paha" alla arvata? Kes tahab varjata kasutagu Tor-i või PirateSnoop-i. Tunduvalt parem kui IP muutjad, need saadvad sinu andmeid edasi paljudele, brauserid aga on vabavara ja õnneks seda ei tee. Paha võib olla maine aga ka mitte. Kui on mujalt vot siis tuleb jama. Parem kirjutada nii, et poleks vaja varjata oma identiteeti. Kunagi üritasin huvi pärast. See on võimalik aga ülimalt ebamugav ja vaevaline tegevus. Juba üksi selline täielik varjatus näitab, et on midagi varjata ja tekitab "vastavates organites" ebatervet uudishimu.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 72
  • 73
  • 74(current)
  • 75
  • 76
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: