Postitused: 145
Teemad: 1
Liitus: Oct 2021
03-11-2021, 16:32
(Seda postitust muudeti viimati: 03-12-2024, 19:07 ja muutjaks oli Olemuslik.)
Selle nädala reedel möödub kolm nädalat, mil tasuta loetav veebiraamat „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ esmakordselt ilmavalgust nägi.
Peatükke koos eessõnaga on nüüdseks ilmunud seitse (4883 sõna) ja tasahilju lisandub juurde – justkui imik, kes ei ole veel käima õppinud.
Raamat publitseeritakse internetis nn blogiformaadis, mis on põhjuslik, sest vajadusel saab juba ilmunud lugusid täiendada. Samuti on lugejatel võimalus kommentaariumis oma arvamust avaldada.
Üldistades saab raamatu sisu mõõta järgnevalt - hinge eksistents ja kõiksus, filosoofilised mõtisklused ning unenäod. Kõik lood kajastavad tegeliku elu sündmuseid.
Praeguseks on avaldatud – 15.10.2021 veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” EESSÕNA.
Ⅰ OSA. Hingelise tundlikkuse olemus ja areng isiklike kogemuste põhjal. Parem enese mõistmine lihtsustab ümbritsevast arusaamist
16.10.2021. Sissejuhatus. 1. PEATÜKK ⟡ Hingena väljaspool keha
Lühikirjeldus. 9-nädalase imiku kehaväline kogemus.
19.10.2021. 2. PEATÜKK ⟡ Hing mängib minuga
Lühikirjeldus. Väikelapse kõnelused iseenda hingega läbi mängude ja mänguasjade.
23.10.2021. 3. PEATÜKK ⟡ Lasteaed Lasnamäel
Lühikirjeldus. Ema-isa ja 2-aastase poja omavahelised suhted, kiire elutempo ning tähtsus majanduslikult hakkama saada. Väikelapse edutud katsed lasteaiaga kohaneda, uue keskkonna mõningane vastuolulisus ning esinev vägivald. Lugu esitatakse läbi väikemehe pilgu ja arusaamise maailma toimimisest, kus esinevad ka spirituaalsed elemendid. 52 aastat tagasi olnud sündmused on aktuaalsed tänapäevalgi ning üldistatult olulisi erinevusi kaasajaga ei ole.
26.10.2021. 4. PEATÜKK ⟡ Soojad emotsionaalsed (hingelised) puudutused on lapse arengule olulised
Lühikirjeldus. Väikelapse kohanemine uues lasteaias ja tema hinge veenmisoskuse tähenduslikkus, et laps lõuna ajal magaks.
30.10.2021. 5. PEATÜKK ⟡ Isaga loomaaias. Loomade ja lindude hingede tajumine
Lühikirjeldus. Väikelapse esimene loomaaia külastus. Lapsel avalduvad igavikulise hinge teadmised, oskused ja võimed, kuidas suhelda ja tajuda loomade hingesid. Filosoofilised mõtisklused.
02.11.2021. 6. PEATÜKK ⟡ Unelaul
Lühikirjeldus. Hällilaulu olulisus beebi ja väikelapse hingelise ning emotsionaalse arengu tagajana.
Raamatu samm-sammuline orgaaniline kasvamine, arenemine ja küpsemine toimub otse huviliste silme all! Järgnev peatükk ilmub laupäeval 6. novembril.
Head uudistamist ja lugemist!
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
(03-11-2021, 16:32 )Olemuslik Kirjutas: Selle nädala reedel möödub kolm nädalat, mil tasuta loetav veebiraamat „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ esmakordselt ilmavalgust nägi.
Lasin kiirpilgu sellest üle. Tundub huvitav ja ka nostalgiline. Olen ise samu asju kogenud.
Võtan plaani see rahulikult läbi lugeda.
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Postitused: 2,313
Teemad: 31
Liitus: Nov 2018
Jah. Tundub, et kirjutatu on korralikult läbi mõeldud. Muidugi kui sissekandeid rohkem tekkib, siis peaks vist alagrupid või teemade sisukorra looma. Muidu annab hiirega kerida allapoole.
(03-11-2021, 18:09 )Q11 Kirjutas: Jah. Tundub, et kirjutatu on korralikult läbi mõeldud. Muidugi kui sissekandeid rohkem tekkib, siis peaks vist alagrupid või teemade sisukorra looma. Muidu annab hiirega kerida allapoole.
Tähelepanek on oluline! Sissekandeid tekib lähiajal järjepidevalt juurde. Seetõttu on detsembris vajalik luua sisukord ja võib-olla veel midagi muuta, et navigeerimine selgemaks ning käepärasemaks teha. Võtan umbes kuu aja pärast mõtlemiseks ja katsetamiseks!
(03-11-2021, 17:11 )Minaelan Kirjutas: (03-11-2021, 16:32 )Olemuslik Kirjutas: Selle nädala reedel möödub kolm nädalat, mil tasuta loetav veebiraamat „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ esmakordselt ilmavalgust nägi.
Lasin kiirpilgu sellest üle. Tundub huvitav ja ka nostalgiline. Olen ise samu asju kogenud.
Võtan plaani see rahulikult läbi lugeda. 
Rõõm kuulda, et esineb sarnaseid kogemusi! Järelikult asjad toimivad nii nagu peavad, mis iseenesest lisab kindlust, et valitud tee on õige või vajalik.
Postitused: 3,475
Teemad: 16
Liitus: Aug 2010
Mind hämmastas imiku kehaväline kogemus.
Postitused: 8,639
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
03-11-2021, 21:35
(Seda postitust muudeti viimati: 03-11-2021, 21:35 ja muutjaks oli xcad.)
(03-11-2021, 20:43 )Mannu Kirjutas: Mind hämmastas imiku kehaväline kogemus. Jõudu koostamisel! Näha, et hingega kirjutatud, kui ei mõista ennast ei saa ka teisi mõista. Endaga tuleb (vist) tegeleda selle kehastuse lõpuni või nii kaua kui ollakse veel võimeline....aega on üpris vähe! Mida vanemaks saad seda kiiremini päevad, kuud ja aastad mööduvad. Mõttes oled teismeline aga lapselapsed hakkavad abielluma! Ja alles siis tuleb taipamine, arusaamine kõige tühisusest. Ja oma kohast selles.
(03-11-2021, 20:43 )Mannu Kirjutas: Mind hämmastas imiku kehaväline kogemus.
Väikelapsena ja veel ca 10 aastat tagasi täiskasvanuna ma ei pööranud antud episoodile erilist tähelepanu. Justkui tavapärane tundus. Täna näib, et mitte igapäevane.
Ometi arvan, et eelkõige imikutel ja mõnevõrra vähem väikelastel esineb kehaväliseid kogemusi üsna sageli, sest asjad on põhjuslikult sedamoodi sätitud. Paraku aja jooksul vajuvad need seigad unustusse.
Paari kuu pärast umbes jaanuaris toon veel mõned säravamad nn kehavälised lood väga varajasest lapsepõlvest välja. Lisan täiendavaid selgitusi juurde.
03-11-2021, 21:56
(Seda postitust muudeti viimati: 03-11-2021, 21:57 ja muutjaks oli xcad.)
Aitab (ise pole üritanud) kogu elu tänasest kuni sünnimomendini meeldetuletamine koos rütmilise hingamisega. Kehavälised kogemused on nõidade ja samaanide pärusmaa. Siin on üks aga, enamasti ollakse ainult üliõrnas tajumispunkti konfiguratsioonis, siis oled kergesti haavatav. Kui aga suudad kogu oma terviku kaasa haarata hakkvad imed juhtuma: teleportatsioon, duubel, ülivõimed, ektsreemne jõud.
Legendid vägitegudest (kui ei ole rahvaluule) on enamasti sellistest juhtudest. Kus inimene õigemini tema teisik tõstab tohutu kivi, murrab palgi pooleks või lööb elevandi oimetuks. Indias ja sealpool on selliseid legende mitmeid, näiteks tiigri klobijatest kes paljalt rusikalöökidega ilma jalgade abita suure ja tugeva isatiigri "taltsutasid" või oda ebareaalselt kaugele viskasid.
„...Mida vanemaks saad seda kiiremini päevad, kuud ja aastad mööduvad. Mõttes oled teismeline aga lapselapsed hakkavad abielluma! Ja alles siis tuleb taipamine, arusaamine kõige tühisusest. Ja oma kohast selles...“
Hästi öeldud.
Õnneks Hetk ei muutu kunagi...
Postitused: 381
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
04-11-2021, 05:58
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 08:17 ja muutjaks oli lumm.)
Toetan samuti su ettevõtmist ja loen rahulikus tempos ja omaenese kogemusi kõrvutades ning meenutades. Su meenutuste kogumik on väga meeldiv kogemus.
Mida ma otsin: ehedat mälestust emotsioonist, tajust.
Ootan rahulikult järgnevaid lugusid. Jõudu!
(03-11-2021, 21:56 )xcad Kirjutas: Aitab (ise pole üritanud) kogu elu tänasest kuni sünnimomendini meeldetuletamine koos rütmilise hingamisega. Kehavälised kogemused on nõidade ja samaanide pärusmaa. Siin on üks aga, enamasti ollakse ainult üliõrnas tajumispunkti konfiguratsioonis, siis oled kergesti haavatav. Kui aga suudad kogu oma terviku kaasa haarata hakkvad imed juhtuma: teleportatsioon, duubel, ülivõimed, ektsreemne jõud.
Legendid vägitegudest (kui ei ole rahvaluule) on enamasti sellistest juhtudest. Kus inimene õigemini tema teisik tõstab tohutu kivi, murrab palgi pooleks või lööb elevandi oimetuks. Indias ja sealpool on selliseid legende mitmeid, näiteks tiigri klobijatest kes paljalt rusikalöökidega ilma jalgade abita suure ja tugeva isatiigri "taltsutasid" või oda ebareaalselt kaugele viskasid.
Mäletamise protsess on väga huvitav temaatika! Sinu poolt kirjeldatud variant töötab! Mul on suhteliselt lihtne metoodika, mida esmalt hakkasin unenägude meelde tuletamiseks rakendama umbes selle aasta juunis-juulis. Oktoobri keskelt võtsin intuitiivselt (ilmselt enese hinge kaasabil) kasutusele lapsepõlve seikade meenutamiseks... Panin kolm punkti, sest tulemused on väga positiivsed. Selle tulemusena lugude baas läks laiemaks ning sügavamaks, mis jõuavad avaldamiseni umbes jaanuaris-veebruaris.
Metoodikat kirjeldan lugudes samuti ja võib-olla toimib kellegil sarnaselt nagu minul.
Tegelikult hämmastab, et nn hingega seotud nüansirohke areng õnneks ei ole peatunud ja avaldub üha mitmekesisemalt, mis tähendab, et infot tuleb kogu aeg juurde. Ma ei tea, kuid väga loodan, et uks ei sulgu, vaid avaneb üha enam. Paradoksaalne on, et selleks ei saa ma ise mitte midagi teha! Ootan ning sageli on magus ootusärevus, mida uut hingemaailmast veel tulemas on... Kirjeldatut nimetaksin hingeliseks naudinguks - su enese hing pakub sulle suurt rahulolu ja rõõmu. Kummaline, enda reaalne mõistus on hämmingus, kuid nn hingelis-immateriaalse mina jaoks on kõik tavapärane ja loomulik. Teisisõnu justkui on avatud teerada liikumaks oma unustatud lätete juurde tagasi...
04-11-2021, 20:11
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 20:16 ja muutjaks oli xcad.)
(04-11-2021, 15:46 )Olemuslik Kirjutas: Tegelikult hämmastab, et nn hingega seotud nüansirohke areng õnneks ei ole peatunud ja avaldub üha mitmekesisemalt, mis tähendab, et infot tuleb kogu aeg juurde. Ma ei tea, kuid väga loodan, et uks ei sulgu, vaid avaneb üha enam. Paradoksaalne on, et selleks ei saa ma ise mitte midagi teha! Ootan ning sageli on magus ootusärevus, mida uut hingemaailmast veel tulemas on... Kirjeldatut nimetaksin hingeliseks naudinguks - su enese hing pakub sulle suurt rahulolu ja rõõmu. Kummaline, enda reaalne mõistus on hämmingus, kuid nn hingelis-immateriaalse mina jaoks on kõik tavapärane ja loomulik. Teisisõnu justkui on avatud teerada liikumaks oma unustatud lätete juurde tagasi... See teema on TOHUTU. Korralik eriala teadlastest koosnev grupp võiks aastaid uurida ja doktoritöö oma ~1000lk on köömes.
Alustatakse oma elu kaardistamisega. Alates täna kuni sünnini. Võetakse klade ja hakatakse "sündmuste puud" koostama. Eriti tähtsaks peetakse negatiivse varjundiga sündmusi mida kuidagi ei taha isegi meenutada, sinna on jäänud reaalsuses enamus energiat. CC õpetuses on kirjeldatud ja kommentaatorid viimistlenud. Klassikaliselt toimub allpool maapinda suletud ruumis aga võib korteris ka pappkastis või isegi voodi all läbi viia. Terve öö ülevalolekut koos rütmilise hingamisega ei tekita väsimust kui viid õieti läbi.
Vähe praktiseeritakse seetõttu, et täis tsükkel võtab ~5a, mõnel vähem, teisel rohkem olenevalt sündmuste hulgast. Mõte on selles, et kõik selle mis kunagi oli elad UUESTI LÄBI. Kui suudad perfektselt teostada juhtub paljugi esoteerilist mis siis enam ei ole esoteeriline vaid sulle tekib "teadmine asjade olemusest". Viimane pidi olema eriti müstiline tunne. Kuskil olles ja midagi tehes tead täpselt mida on vaja teha. Oled "ilmeksimatu" ehk sinu tegevus on täpselt kooskõlas maailma kõiksusega. Kõigi selle läbielamiste kirjeldamiseks väidetakse ei jätku tänapäeva keeltes termineid, et üksikasjalikult kirjeldada, nii erilised on läbielamised. Aga osaline ülevaatus ka parandab: saad endast teda seda mida enne ei teadnud, tervis paraneb, uni korrastub, üldine toonus tõuseb. Meie vanuses täistsüklit läbi teha on liig. Oleks 1996a pidanud alustama, ehk siis midagi? See on 1 CC praktika mis liitub teiste sama tähtsatega. Ehk teadmistega inimese teed nagu CC ise väidab vabatahtlikult läheb ainult hull või ärapööranud. Tee on huvitav aga enamusele ei ole jõukohane. Ehk 1 miljonist suudaks selle läbida kuni võiduka lõpuni ja ainult siis kui tal erakordsed eeldused. CC (õigeminei tema õpetaja või heategija) väide mida ei saa kontrollida on, et kusagil 2-3-5 tuhat inimest on kogu ajaloo vältel selle tee lõpuni läbinud
(04-11-2021, 05:58 )lumm Kirjutas: Toetan samuti su ettevõtmist ja loen rahulikus tempos ja omaenese kogemusi kõrvutades ning meenutades. Su meenutuste kogumik on väga meeldiv kogemus.
Mida ma otsin: ehedat mälestust emotsioonist, tajust.
Ootan rahulikult järgnevaid lugusid. Jõudu!
Tänan väga heade soovide eest! Püüan anda parima! Samal ajal kirjutamine on oluline aja- ja vaimuressurss ning loodan, et eelkõige vaimsust jaguks ja ei hälbiks kiirustamisse ning pealiskaudsusse. Infot, mida edasi anda on loodetavalt vähemalt ühe korraliku raamatu jagu ning isiklikult on oluline, et teiste eluliste toimetuste keskelt suudaksin jätkuvalt vaimutegevusele keskenduda.
Sinu algne postitus vist sisaldas tähelepanekuid tõlgenduste vallas. Selles osas olen täiesti nõus, et kõikidel on oma arusaam ja nägemus, mis on täiesti loomulik.
Hetkel kasutan wordpressi tasuta versiooni, kus vilgub veebikodu pakkuja reklaam ning kirjastiile valida ei saa. Kaalun veel, kas minna nn tasulisele versioonile üle või mitte. Selle eelis on, et reklaam ei vilgu ning blogiformaadi kujundamisel on suuremad võimalused. Sealhulgas saab kasutada erinevaid kirjastiile (fonte).
Tõlgenduste eristamine teise fondiga võib olla mõistlik ettepanek ja peab katsetama, kuidas visuaalselt kokku sobib. Seega välistada ei saa ja algselt olen samale mõttele septembris tulnud kui wordpressi katsetasin. Paraku hetkel on tasuta variant ja tulevik annab arutust.
Jõudu ka sulle ja loomulikult teistele kaasteelistele, kes oma hinge või mõtteid oluliseks peavad
Tasuta variandil peaks olema mahupiirang. Teksti see nii ei puuduta, kui tahad kõrglahutusega fotosid lisada siis tekivad raskused.
(04-11-2021, 23:03 )xcad Kirjutas: Tasuta variandil peaks olema mahupiirang. Teksti see nii ei puuduta, kui tahad kõrglahutusega fotosid lisada siis tekivad raskused.
Tasuta variandil on mahupiirang 3 GB ja teksti kirjastiile minu kujundusega valida ei saa.
Järgmine on tasuline mahupiirang 6 GB, saab valida kirjastiile ning muid vidinaid lisada.
Edasi on veel erinevaid tasulisi pakette, millede igakuised summad vastavalt on suuremad. Ettevõtjatele sobilik.
Oletuslikult maksimum, mis raamatu või raamatute avaldamiseks sobiks oleks 6 GB versioon.
Kõrgresolutsiooniga pilte ei ole mõistlik lisada põhjusel, sest aeglustab veebi. Iseäranis, kes kasutavad tahvleid või telefone ning kiire kuvamine on oluline.
Kuigi tunnen fotondust väga hästi ja kõik fotod on maksimaalse kvaliteediga, siis meedia kasutab tavaliselt nn hõrendatud pilte põhjusel, et hoida kuvamine kiire ning serveri ressursid võimalikult kontrolli all.
Sa Olemuslik oled vist fotograaf? Eks igale jutule annab foto või kaks muidugi sellist „maitset“ juurde.
Või lisab emotsioone mida ainult tekst ei teeks.
Minu soovitused lähtusid minu mugavusest, heheh, eemaldasin nad, sest need oleksid olnud minu tingimused, loomingule tingimusi seada on kahe otsaga asi...eriti väljaspoolt tulnud tingimused.
Sinu looming, sinu tingimused, mina olen otsimas....mida, ei tea päris täpselt isegi, kuid mõnes mõttes olen sattunud suvisele metsmaasikatest lõhnavale raiesmikule.....
05-11-2021, 07:43
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2021, 08:05 ja muutjaks oli Olemuslik.)
(04-11-2021, 23:55 )Q11 Kirjutas: Sa Olemuslik oled vist fotograaf? Eks igale jutule annab foto või kaks muidugi sellist „maitset“ juurde.
Või lisab emotsioone mida ainult tekst ei teeks.
Hobikorras fotograaf  Eks näpuotsaga lisan mõne pildi aeg-ajalt. Samal ajal temaatilisi pilte ei ole väga palju. Lapsepõlve fotosid ei tahaks järjepidevalt esitleda põhjusel, sest tegemist ei ole elulooga ja enese isiku upitamine ei oleks ka kohane.
Seega mõne loodus- või arhitektuurifoto ikka leiab 
(05-11-2021, 07:42 )lumm Kirjutas: Minu soovitused lähtusid minu mugavusest, heheh, eemaldasin nad, sest need oleksid olnud minu tingimused, loomingule tingimusi seada on kahe otsaga asi...eriti väljaspoolt tulnud tingimused.
Sinu looming, sinu tingimused, mina olen otsimas....mida, ei tea päris täpselt isegi, kuid mõnes mõttes olen sattunud suvisele metsmaasikatest lõhnavale raiesmikule.....
Sa oled tunde- ja tajurikas inimene. Seega vaatad oskuslikult enesesse ning kõneled iseenda hingega. Järelikult hing annab sulle juhiseid edasisteks toimetusteks.
Üldistades ning näib, et elu sedamoodi seatud ongi. Teerada, millel kõnnime on saatuslik ning vältimatu. Päris huvitav! Ja ilmselt on hea, et ei saa kohe teekonna lõppu minna ja vaadata, mis juhtunud on. Hoopiski koged ja naudid, sealhulgas nn negatiivseid komponente ehk minu arusaamises on positiivsus ja negatiivsus pelgalt õppetükid, mida hingelise arengu huvides on vaja omandada.
(04-11-2021, 20:11 )xcad Kirjutas: (04-11-2021, 15:46 )Olemuslik Kirjutas: Tegelikult hämmastab, et nn hingega seotud nüansirohke areng õnneks ei ole peatunud ja avaldub üha mitmekesisemalt, mis tähendab, et infot tuleb kogu aeg juurde. Ma ei tea, kuid väga loodan, et uks ei sulgu, vaid avaneb üha enam. Paradoksaalne on, et selleks ei saa ma ise mitte midagi teha! Ootan ning sageli on magus ootusärevus, mida uut hingemaailmast veel tulemas on... Kirjeldatut nimetaksin hingeliseks naudinguks - su enese hing pakub sulle suurt rahulolu ja rõõmu. Kummaline, enda reaalne mõistus on hämmingus, kuid nn hingelis-immateriaalse mina jaoks on kõik tavapärane ja loomulik. Teisisõnu justkui on avatud teerada liikumaks oma unustatud lätete juurde tagasi... See teema on TOHUTU. Korralik eriala teadlastest koosnev grupp võiks aastaid uurida ja doktoritöö oma ~1000lk on köömes.
Alustatakse oma elu kaardistamisega. Alates täna kuni sünnini. Võetakse klade ja hakatakse "sündmuste puud" koostama. Eriti tähtsaks peetakse negatiivse varjundiga sündmusi mida kuidagi ei taha isegi meenutada, sinna on jäänud reaalsuses enamus energiat. CC õpetuses on kirjeldatud ja kommentaatorid viimistlenud. Klassikaliselt toimub allpool maapinda suletud ruumis aga võib korteris ka pappkastis või isegi voodi all läbi viia. Terve öö ülevalolekut koos rütmilise hingamisega ei tekita väsimust kui viid õieti läbi.
Vähe praktiseeritakse seetõttu, et täis tsükkel võtab ~5a, mõnel vähem, teisel rohkem olenevalt sündmuste hulgast. Mõte on selles, et kõik selle mis kunagi oli elad UUESTI LÄBI. Kui suudad perfektselt teostada juhtub paljugi esoteerilist mis siis enam ei ole esoteeriline vaid sulle tekib "teadmine asjade olemusest". Viimane pidi olema eriti müstiline tunne. Kuskil olles ja midagi tehes tead täpselt mida on vaja teha. Oled "ilmeksimatu" ehk sinu tegevus on täpselt kooskõlas maailma kõiksusega. Kõigi selle läbielamiste kirjeldamiseks väidetakse ei jätku tänapäeva keeltes termineid, et üksikasjalikult kirjeldada, nii erilised on läbielamised. Aga osaline ülevaatus ka parandab: saad endast teda seda mida enne ei teadnud, tervis paraneb, uni korrastub, üldine toonus tõuseb. Meie vanuses täistsüklit läbi teha on liig. Oleks 1996a pidanud alustama, ehk siis midagi? See on 1 CC praktika mis liitub teiste sama tähtsatega. Ehk teadmistega inimese teed nagu CC ise väidab vabatahtlikult läheb ainult hull või ärapööranud. Tee on huvitav aga enamusele ei ole jõukohane. Ehk 1 miljonist suudaks selle läbida kuni võiduka lõpuni ja ainult siis kui tal erakordsed eeldused. CC (õigeminei tema õpetaja või heategija) väide mida ei saa kontrollida on, et kusagil 2-3-5 tuhat inimest on kogu ajaloo vältel selle tee lõpuni läbinud
Meenutamise protsess tahab saada aega ja rahu, mida voodi all, pappkarbis või maa-all on võimalik tagada ja sõltub indiviidist.
Minu metoodika on lihtsakoelisem, kuid sellest paari kuu pärast. Ühine nimetaja on keskendumine.
Nõustun, et on võimalik detailselt minevikku meelde tuletada. Jään aga eriarvamusele, et kõike täies ulatuses saab taasesitada; oletan, et ei saa. Sellest samuti edaspidi kui käsitlen nn süvamäletamise protsessi ja tulemusi. Mõistagi, tegemist on isikliku arvamusega ning ei taotle absoluutse tõe staatust.
Täna ilmus veebiraamatu https://olemuslik.wordpress.com/ seitsmes peatükk, mis kirjeldab värvikalt ja humoorikalt 3-aastase väikemehe seikluseid sugulase pulmas. Pealtnäha igavalt alanud koosviibimine võtab tuure üles ja leiab väljundi lapselike eripalgeliste mõttemustrite keerulises rägastikus, kust väljapääs näikse olema ilmvõimatu...
Head lugemist!
Tihastele peki panemise jätkuks....
mitte, et see nüüd nii oluline oleks, aga lihtsalt muljetan
Sain ikka oma väikse zen momendi ka kogu sellest lindude söötmise ja järgnenud väikese arutelu tagajärjel. Sõnastaksin järgnevalt: universumi saladustele on võimalik jälile jõuda, vaadeldes soolasilku või põlevat küünalt...või minu puhul...
tuvis...a põrnitsedes
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
07-11-2021, 11:08
(Seda postitust muudeti viimati: 07-11-2021, 11:09 ja muutjaks oli Minaelan.)
(06-11-2021, 12:37 )Olemuslik Kirjutas: Täna ilmus veebiraamatu https://olemuslik.wordpress.com/ seitsmes peatükk, mis kirjeldab värvikalt ja humoorikalt 3-aastase väikemehe seikluseid sugulase pulmas. Pealtnäha igavalt alanud koosviibimine võtab tuure üles ja leiab väljundi lapselike eripalgeliste mõttemustrite keerulises rägastikus, kust väljapääs näikse olema ilmvõimatu...
Head lugemist!
Kaasaegne Väike Illimar https://et.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4ike_Illimar ; https://www.google.com/search?q=v%C3%A4i...RfkE85WynM
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
(07-11-2021, 11:08 )Minaelan Kirjutas: (06-11-2021, 12:37 )Olemuslik Kirjutas: Täna ilmus veebiraamatu https://olemuslik.wordpress.com/ seitsmes peatükk, mis kirjeldab värvikalt ja humoorikalt 3-aastase väikemehe seikluseid sugulase pulmas. Pealtnäha igavalt alanud koosviibimine võtab tuure üles ja leiab väljundi lapselike eripalgeliste mõttemustrite keerulises rägastikus, kust väljapääs näikse olema ilmvõimatu...
Head lugemist!
Kaasaegne Väike Illimar https://et.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4ike_Illimar ; https://www.google.com/search?q=v%C3%A4i...RfkE85WynM 
Heh! Väga huvitav ja liigutav paralleel! Raamatut „Väike Illimar” tean, kuid kahjuks ei ole kunagi lugenud. Tõeliselt tore! Tänan infot jagamast!
(07-11-2021, 10:52 )lumm Kirjutas: Tihastele peki panemise jätkuks....
mitte, et see nüüd nii oluline oleks, aga lihtsalt muljetan
Sain ikka oma väikse zen momendi ka kogu sellest lindude söötmise ja järgnenud väikese arutelu tagajärjel. Sõnastaksin järgnevalt: universumi saladustele on võimalik jälile jõuda, vaadeldes soolasilku või põlevat küünalt...või minu puhul...
tuvis...a põrnitsedes
Mina ütleksin sedamoodi, et kõik on kõigega põhjuslikus seoses. Iga objekt või sündmus on sisuliselt informatsioon ja tajudes on võimalik leida vajadusel vastus paljudele kui mitte igale küsimusele.
Antud kontekstis taandub, kuivõrd me oleme suutelised tajuma ja millises ulatuses.
|