Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lihtsalt ma ei saa aru - elu mujal peab olema
igakord kui hakkan mõtlema universumile jään s0ügavalt mõttesse, et kuidas see kõik saab võimalik ollla, me elame mingil planeedi peal mis on sa mingist lõpmatta suurest universumist,ja avalikult ei tunnistata UFOde olemasolu, sest see on ju nii ebareaalne et meie oleme ainuykesed kes siin universumis olemas oleme,kindlasti vägakaugel on tehnoloogiiselt vära arenenud olendid,ja need mustad augud,vms mis vaatepilt võib küll olla meist väga kaugel teistes galaktikates,mis seal toimub jms.see on lihtsalt nii uskumatu,ma tahaks nendele küsimustyele kunagi vastust saada, sooviks kohtude maa väliste olenditega.Oh jah
Unistused PS! (ma soovin sõbralikke tulnukatega kohata,mitte mingite katsette tegijategaa,sooviks E.T kohtuda,ta oli sõbralikLaugh)

Muudetud: 27-4-06 kell 19:41:55 Hallucigenia
Vasta
Carl Sagan on öelnud:
"Võimalike DNA kombinatsioonide arv on suurem kui kogu universumi aatomite kogusumma."

See peaks olema peaaegu kindel fakt et me ei ole üksi, see mõte on isegi naeruväärne. Kui Ainuüksi meie galaktikas on SADU MILJARDEID tähti.... Ja galaktikaid on MILJARDEID KORDI rohkem.
Universum ajab juhtme kokku, miski nii üüratu ja mõistmatu. Äkki Galaktikad ongi veel yks galaktika, et galaktikad on tähed, mis keerlevad ühes veel suuremas galaktikas, ja neid suuri galaktikaid on veel tribiljon-miljon.

Mitte vähe ei kuumene üle või Laugh

[Teadet on muutnud 11-4-2004 postitaja loom]
Vasta
juhe jookseb tõesti kokku,võimatu värk
Vasta
Inimene on liiga loll, et sellest aru saada. Võiks öelda, et inimene elab endiselt kuskil keskajas vms. Ideliselt on ju kõik sama, ainult natuke teises vormis. Inimene on koguaeg elanud oma kolmemõõtmelises maailmas ja ei oska omale ette kujutadagi mingisugust teist maailma kus ei olegi võibolla mingit kolmemõõtmelist värki. Inimene arvab ikka, et kõik on nii nagu tema maailmas on. Inimene elab mingisuguse seebimulli sees eralkdatult ja ei tea mitte millestki mitte midagi.
Vasta
Aga miks alati arvatakse et kui kuskil mujal tähesüsteemis mõne planeedi peal on elu, et nad on kohe üliarenenud ja saavad külastada teisi sadu valgusaastaid kaugel planeete ja galaktikaid, äkki on sama lollid nagu meiegi.. no tegelikult küll kui on tekkinud näiteks miljard aastat kauem tagasi kui meie,siis on nad arenenumad, aga kui kaua üks rass ikka saaks vastu pidada..
Vasta
crusades näiteks oli üks rass kes oli just saanud kätte tänapäeva inimeste raadiosignaali ja nende valitsus üritas igas asjas inimesi süüdistada, ntx nad väitsid tulnukröövid jne olid kõik inimeste poolt tehtud...

jutu mõte on see, et alati ei arvata seda, ma ise ka ei usu et alati on tulnukat üliarenenud, nad võivad olla näiteks meie aja järgi 17 sajandis näiteks või alles merereise teha ja oma "Troojat" vallutada jne...
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja ffr
igakord kui hakkan mõtlema universumile jään s0ügavalt mõttesse, et kuidas see kõik saab võimalik ollla, me elame mingil planeedi peal mis on sa mingist lõpmatta suurest universumist,ja avalikult ei tunnistata UFOde olemasolu, sest see on ju nii ebareaalne et meie oleme ainuykesed kes siin universumis olemas oleme,kindlasti vägakaugel on tehnoloogiiselt vära arenenud olendid,ja need mustad augud,vms mis vaatepilt võib küll olla meist väga kaugel teistes galaktikates,mis seal toimub jms.see on lihtsalt nii uskumatu,ma tahaks nendele küsimustyele kunagi vastust saada, sooviks kohtude maa väliste olenditega.Oh jah
Unistused PS! (ma soovin sõbralikke tulnukatega kohata,mitte mingite katsette tegijategaa,sooviks E.T kohtuda,ta oli sõbralikLaugh)

univesum on lõpmatu meie jaoks ainult sellepärast, et meie tehnoloogia ei luba minna selle piire avastama. samas ainsad, kes veel eitavad ufosid ongi valitsused. kõik eraisikud keda ma tean, ei kahtlegi selles, et seal kusagil on midagi olemas. isegi teadlased.
selliseid, kes seda ei usu kohtab õpris harva. põhjus, miks kõik hakkavad uskuma ufosid on see, et neid nähtakse liiga tihti. põhjus võib kyll vale olla, võibolla pole need pärit tõesti väljastpoolt meie planeeti, aga igatahes see asi mõjub rahvale. pealegi midagi on siin kindlalt olemas. selles ei saa kahelda, lihtsalt millisel kujul see eksisteerib ja mis on selle eesmärk, need on kahtlased asjad meie jaoks.
Vasta
ja taaskord pean ma mainima kuiväga mulle meeldib Stargate...
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja metavo
univesum on lõpmatu meie jaoks ainult sellepärast, et meie tehnoloogia ei luba minna selle piire avastama. samas ainsad, kes veel eitavad ufosid ongi valitsused. kõik eraisikud keda ma tean, ei kahtlegi selles, et seal kusagil on midagi olemas. isegi teadlased.
selliseid, kes seda ei usu kohtab õpris harva. põhjus, miks kõik hakkavad uskuma ufosid on see, et neid nähtakse liiga tihti. põhjus võib kyll vale olla, võibolla pole need pärit tõesti väljastpoolt meie planeeti, aga igatahes see asi mõjub rahvale. pealegi midagi on siin kindlalt olemas. selles ei saa kahelda, lihtsalt millisel kujul see eksisteerib ja mis on selle eesmärk, need on kahtlased asjad meie jaoks.
Valitsused ja muud võimuorganid ei saa lihtsalt maavälist elu tunnistada kuna puuduvad vettpidavad tõendid. Kõik me usume võõreluvormide eksisteerimisse, kuid me ei tea seda kindlalt. Senikaua kui tulnukas ei tulea avalikkusse et ja ei ütle, et tere olen tulnukas, tulen seal ja sealt, tahan seda ja seda, ja siin on teile meie organismid teile uurimiseks ja tehnika uudistamiseks, ei see keegi kindel olla millega meil taevas lendavate objektide vms. näol tegemist on. UFO võib tavainimesele olla iga kolmas taevane objekt, võimuorganile iga miljonis. Tõenäoses et iga see objakt on maavälist päritolu on veelgi väiksem. Nii et kuna pole teada millega tegu, ei saa valitsused teavitada ega seisukohta võtta, millega tegelikult tegu.
Vasta
tahaksin meelde tuletada, et salgamine ja mitte teadmine on ikkagi erinevad asjadSmile
ma kaldun juba vaikselt arvama, et kõrgesse riigiametisse sattudes öeldakse sulle ette ära, et sellist sündmust tuleb salata ja võimalikult vähe sisest infot selle kohta välja anda. nagu näiteks seesama eesti ufo.radari värk. seal ei tahetud ju radaripilti välja anda väites, et see on eesti õhuruumi oma asi.
mis vabandus see veel selline on? ma usun, et me kõik jääksime rahule, või siis peaksime asja kahtlaseks, kui keegi valitsusest ytleks: "seal võis tõesti midagi olla."
ja kas teate miks? sest mitte kunagi pole niimodi öeldud. vähemalt mitte valitsuse poolt.
Vasta
Tõesti imelik on mõelda et kuskil peab sellel lõputul universumil lõpp olema ju..midagi peab tulema...
Vasta
Kahjuks ei ole mul enam meeles ühe jenkide teadlase nimi, kes kunagi mitukümmend aastat tagasi kanadas tegi teste, kus ta püüdis UFO,de tähelepanu saada, noh vähemalt juttude järgi saigi mingi ühenduse ,kuid siis olevat kanada riik loobunud projektidest (ühe juttu järgi käskis usa valitsus lõpetada need katsed), mida see teadlane tahtis teha, tema väitel kasutavat ufo,d lendamiseks mingit magneetilist mootorit, mis võimaldab neil hõljuda meie atmosfääris(eirata meie gravitatsiooni jõude), ja samuti liikuda kosmoses tohutu kiirusega.Sellest loost on ka Discovery kanalil juttu olnud.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Snafu
Tõesti imelik on mõelda et kuskil peab sellel lõputul universumil lõpp olema ju..midagi peab tulema...

kuskilt discoveryst vms juhtusin nägema miski paar päeva tagasi huvitavat dok filmi universumi ehituse kohta, seal oli teooria selline et eksisteerivad paralleluniversumid ning et universumi äärealadel on tundmatu salapärane mass mille sisse universum koguaeg laieneb ning laieneb ja ühel hetkel käib põmm ja tekib jälle uus universum ...
vähemalt niiplaju sain mina sellest aru Bleh
Vasta
Mina seda mõtet enam ei puutu, kuna Siis, kui ma seda viimati mõtlesin tabas mind paanikahoog.
Maailma lõpmatus on ainult meie fantaasia vili. Maailm pole lõpmatu.
Üleüldse.. Maailm ise on meie fantaasia vili.
Vasta
See, mis mei jaoks on "maailmaruum", ei ole lõpmatu.

Ka tsivilisatsionide arv maailmaruumis ei ole lõpmatu.

Inimeste piiratus (rumalus) võib olla suur, kuid samuti mitte lõpmatu, sellel on kindel otstarve ja see on täpselt doseeritud.

Selgitused on liiga mahukad, et jõuaksin nendest kasvõi osagi suua kirja panna.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: HadziOgloe
See, mis mei jaoks on "maailmaruum", ei ole lõpmatu.

Ka tsivilisatsionide arv maailmaruumis ei ole lõpmatu.

Inimeste piiratus (rumalus) võib olla suur, kuid samuti mitte lõpmatu, sellel on kindel otstarve ja see on täpselt doseeritud.

Selgitused on liiga mahukad, et jõuaksin nendest kasvõi osagi suua kirja panna.
Maailmaruum pole küll lõpmatu, aga seina ka ette ei tule. Lõpp läheb üle teiseks otsaks/alguseks. Teisissõnu võib öelda, et kõik käib mingil määral ringiratastSmile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: encore
Meie ei saa universumist selle pärast aru, sest meil on sellest täielikult vale ettekujutus. Ettekujutus kaugusest, tühjusest, kiirusest, lõppmatusest.
Vale arusaam ainult üldises mõttesLaugh kiirendused ja kaugused ning kõik muu ekisteerib meie jaoks, seega pole see olematuSmile Me lihtsalt võtame asju ainult enda nurga alt. Väga isekas ja egoistlik tegu, kas poleLaugh
Vasta
Kui "arusaamise" all pidada silmas meelelise kujutluspildi loomist, siis see on võimalik vaid suht kitsastes piirides. Meist väga kaugel seisvatel (kas oma suuruse või väiksuse tõttu või mingitel muudel põhjustel) asjadel lihtsalt puuduvad need meelelised kvaliteedid, mille abil peegeldame oma lähisilma. Ei saa ju rääkida "kvargi värvusest" või "musta augu lõhnast" vms. Ja kuigi aeg-ruumilised karakteristikud on üldiselt universaalsemad, on nemadki meile meeleliselt antud mite väga ulatuslikus piirkonnas. Mis aga ei tähenda, et "kaugemale" meil üldse asja pole või et me ei saaks "kaugemaid" asju isegi enda huvides ära kasutada. Ainult, et "pildid" (mudelid), mida me loome endale "kaugematest" asjadest on mitte meelelised vaid nt matemaatilised - kõigi oma vooruste ja puudustega*.

* Matemaatiliste mudelite vooruseks on nende täpsus ja ühetimõistetavus, puuduseks nt see, et kui meelelised tajud on meile "sünnist kaasa antud" (päris nii see pole, aga see on eraldi jututeema), siist matemaatiliste mudelite mõistmiseks tuleb näha päris palju vaeva vastava matemaatilise keele selgeksõppimisel. Ja kui jutt juba mudelitele läks, siis selline mees nagu John von Neumann (võite googeldada, kes ta oli) on öelnud: "The sciences do not try to explain, they hardly even try to interpret, they mainly make models. By a model is meant a mathematical construct which, with the addition of certain verbal interpretations, describes observed phenomena. The justification of such a mathematical construct is solely and precisely that it is expected to work.".
Vasta
Kindlasti on kusagil tsivilisatsioone mis on meist vähem arenenud ja sõdivad praegu seal kivikirvestega, kumb saab toorest mammuti liha süüa. Kunagi hakkame ka meie teisi planeete külastama ja neid uurima koos nende asukatega nagu praegu teevad UFOd kes meid uurivad. Kõik asjad omal ajal. Ja ma arvan, et Universumi saladust ei saa kunagi mitte keegi teada.
Mõelge:
*Inimene on ehitatud väga hästi( kulmud on, et higi silma ei läheks, aju mõtleb, silmad vaatavad, näpud haaravad.)
*Kõik asjad lähevad omavahel kokku, me oleme ahelas(inimene hingab hapnikku mida toodab taim mis vajab süsihappegaasi, mida omakorda toodab nt. inimene. Loom sööb taime jne...kui üks asi läheks valesti, ei oleks mitte midagi olemas.)
See tõestab, et Universum on ehitatud väga inteligentse olendi poolt, mis peab omakorda olema kellestki tehtud. Kõik peab saama millestki alguse. Universum PEAB lõppema, me arvame lihtsalt selle kohta lollisti nagu arvasid inimesed vara-keskajal...maailm on lapergune ja kes üle ääre läheb saab surma! Mul ka nüüd juhe koos ja lähen mõtlen nati, sellest kust kõik alguse saab. JUMALGI PEAB OLEMA KELLEGI POOLT JU TEHTUD JA TEGIJA OMAKORDA KELLESTKI!Laugh
Vasta
Mõtlesin...äkki oleme hoopis elektronid tiirlemas aatomituuma ümber?? LaughLaugh
Vasta
lihtsalt kujutage ette et ruumi ja aega pole olemas, tegelikult polegi ja siis see luuakse et madalamad vaimud saaksid vajalikuks arenemiseks seda tundma õppida seega lõpmatul universumil on ruumilin elõpp olemas kyll lõpuks on ta ju hiiglaslik kera aga energia hulk on lõputu ja igevene sest aega ja ruumi ju ei olegi ja mateeria on tyhjus ja tyhjus on täius ja see kõik on väga lihtne ja selge kuid inimmõistusele siiski raskesti haaratav ja seagdust tekitav
Vasta
LBlond, kui see luuakse, siis on see järelikult olemas. Sellegipoolest peab olema madalama keerukusega ruum enne kui tekib keerukam. Kuidas saab eksisteerida keerukam enne lihtsamat?
Vasta
Mateeria ei ole ju tühjus. Aatomites on küll hulganisti tühja ruumi,aga see on "tühi" vaid näiliselt. Aatomituum on ülitihe,sisuliselt läbimatu ja seda ümbritseb elektronpilv. Too pilv sisaldab küll ju suht vähe elektrone,aga see-eest liiguvad need suure kiirusega ja näivad seetõttu asuvat igal pool teatud raadiude ümber.
Ka kosmiline ruum pole tühi-alati leidub kasvõi mingeid osakesi,olgu siis kasvõi massita valguskvante. Minu arvates niiöelda universumivälist tühja ruumi polegi:paisuv universum "toodab" ise ruumi juurde,muutudes ise hõredamaks. Galaktikad lendavad laiali. Mulle näib universum kui suur õhupall,mis tõuseb kõrgustesse ja seetõttu aina suureneb,aga mille mass jääb samaks. Selline paisuv pall on üsna hea ette kujutada. Ruum aga tundub selle sees olijale lõputu valguse kiiruse lõplikkuse tõttu:universum paisub sama kiiresti kui vaataja selle "ääre" poole vaatab.
Iseasi, kas on olemas veel selliseid universume. Või äkki tekkib kunagi mõni juurde. Kes teab.
Vasta
Sellel kohal toon ma välja universumi kordumis teooria...see ajab ka nata juhet sassi,aga siiski parem kui lõpmatu.Nagu põhi arvud 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9..ülejäänud on ju kõik kordus,mida saab lõpmatuni jooksma panna.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Henri
Sellel kohal toon ma välja universumi kordumis teooria...see ajab ka nata juhet sassi,aga siiski parem kui lõpmatu.Nagu põhi arvud 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9..ülejäänud on ju kõik kordus,mida saab lõpmatuni jooksma panna.

põhiarvud? pigem põhi numbrid(märgid, nagu ka tähed). või sa mõtled algarve? siis peaks see rivi kõvasti teine olema.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Elu võimalikkusest Marsil pipartyt 86 64,783 16-05-2020, 13:28
Viimane postitus: MetsaKaru
  Universum on lihtsalt millegi suurema osa?! TheDarkest 25 14,532 17-09-2018, 11:34
Viimane postitus: Müstik
  Kuidas tekkis elu? Thoth 27 16,590 13-11-2017, 10:52
Viimane postitus: Müstik
  Uued tõendid: elu võis Maale saabuda komeediga InDemand 5 5,156 13-11-2013, 19:06
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Väidetav maaväline elu meteoriidil Huvitundja 6 6,720 07-03-2011, 18:49
Viimane postitus: HUGOTH
  Elust purgis: Universumi teke, elu väljaspool Maad jne Alduuur 61 28,638 30-07-2010, 18:14
Viimane postitus: villu
  Kas tähtedel on elu? Anonymous 33 13,253 19-09-2005, 15:01
Viimane postitus: lyhiz
  Suurest paugust elu tekkeni Armageddon 6 4,955 15-07-2005, 20:01
Viimane postitus: Hallucigenia

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne