Teema hinnang:
  • 1Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liikuvad asjad taevas 08.08.12
Asi siis selline, et eile õhtul nii umbes 22.15 viisin koertele sööki välja ja vaatasin taevasse(vaatlus alal oli taevas täiesti selge)ja näen seal liikumas esialgu kolme kera, üks liigub ees ja kaks väikest järel,jälgime nii umbes 15 minutit(vanaemaga) kui järsku jäävad seisma,siis oli umbes 5 minutit pausi ja tuli 3 tükki veel juurde.Samal ajal kui vanaema vaatles neid, vaatasin mina veel ringi .Näen umbes Väike-Maarja kohalt tuleb umbes 1 cm diameetriga(maa pealt vaadeldes) ja läheb Roela peale.elan Viru-Jaagupi külje all. Ja siis hakkasid ka esialgset kolm suurel kiirusel lendama kõige ees kes oli võttis kiiruse üles ja kadus suurel kiirusel minema(üles poole)Ja ülejäänud kaks olid ka kohe läinud.need kolm olid veel tükk aega seal,tiirutasid edasi-tagasi nii umbes 40-45 minutit.

Kuid ühe korra ma olen veel sellist sündmust näinud ( kui õieti mäletan, siis oli see mai kuus.Jalutan koeraga ja näen Kunda kohal üks kera liigub üles-alla-paremale-vasakule ja kaob suurel kiirusel.

Kahjuks polnud millegagi jäädvustada.

Mind väga huvitab mis toimub siin taevas, kas tõesti on lähenemas mingi katastroof.Nähti ju ufosid Tšernobõli kohal ja ka Fukushima kohal.

Vasta
HDriider märkab midagi paranormaalset, ja teeb selle kohta esimese postituse paraweebi. Igati normaalne ja õige käitumine, sest kuhu siis veel selline postitus kirjutada. Kõik OK.

Spartacus teeb oma esimese postituse sisuga: "Sa valetad". Muideks siin on selliseid teemasid tohutult, võiksid neile kõigile sama kommentaari panna. Ei ole OK.

Vasta
(09-08-2012, 08:43 )Spartacus Kirjutas: Sa valetad.

Üldiselt on meil siin kombeks ikka oma seisukohta ka põhjendada.
Sellised sisutühjad kahesõnalised repliigid jäta teinekord enda teada.
Vasta
Mitte et ma oleks nüüd vastu kellegil oma arvamuse avaldamisele, kuna olen ise ka natuke pähe saand selle eest. Kuid spartacuse kommentaarist jääb küll natuke halb esmamulje.
Vasta
(09-08-2012, 08:43 )Spartacus Kirjutas: Sa valetad.

See lause on koomiline.
Vasta
Kusjuures nägin ka ise eile kummalist nähtust küll Tallinnas ning 00:45 paiku. Olukord oli järgmine: üks objekt kulges üsna rahulikult (algul vaatasin et kaugel liikuv lennuk) ning järsku kiirendas teise kohta (kiirenduse hetkel muutus heledamaks), läbitud vahemaa oli üsna pikk, nii et pidin pead natuke keerama paremale, olles mõnda aega paigal, tekkisid tema kõrvale kaks helendavat täppi. Kõik toimus 10-15 min.
Vasta
(09-08-2012, 10:55 )Spartacus Kirjutas:
(09-08-2012, 08:08 )HDriider Kirjutas:
Mingisuguseid tähti nägid seal taevas.

Jah, tuleb taevast kera mingi ja seal kuskil lendab ringi, on seal tõtt või valet koos, imet ma ei näe ses loos Laugh
Vasta
08.aug. õhtul toimus tõepoolest midagi. Taevas oli selge. Minu vaatlus oli Viljandis südaöö paiku, kui nägin mitut piklikku valgustatud objekti suundumas itta. Kaks tuld vilkusid nagu lennukil. Objekt ei liikunud ei vasakule ega paremale vaid eemaldus. Muutus järjest väiksemaks.
100% ei saa midagi väita, kuid lennuk see ilmselt ei olnud.
Vasta
Ma olen ka midagi taolist korduvalt näinud aga siiski kolnmurkseid ja valgeid. Rääkisin sellest ka kuskil teemas või tegin ise teema aga ei mäleta kus või kuhu. Igalujuh pole veel aru saanud, et mis asjad need olid Smile
Vasta
Olen ka näinud korra lääne eestis öösel kuskil kella 12 paiku. Olin isaga rõdul ja nägin, et mingi musta värvi kolmnurkne asi liigub üle taeva. See käis sht kiiresti umbes 3 sekundiga oli juba läinud. Kuna paistis sht väike, ss oletan, et oli päris kõrgel. Muidugi tahtsin kohe isale öelda seda, aga millegi pärast ei suutnud. Lihtsalt suu püsis kinni. Päris jube hakkas, sest väga imelik tunne tuli, aga rohkem pole õnneks sellist asja ette tulnud.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Miskit Pärnus öises taevas. WowAwiAA 17 10,109 11-09-2011, 15:53
Viimane postitus: zeblox

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne