Postitused: 444
Teemad: 3
Liitus: Jun 2012
(27-11-2012, 19:14 )Treel Kirjutas: See Dana v2ide, et feministid on ainult need, kes oma suhtega rahul pole, on puhas nonsenss kahjuks. See on selline stamparvamus, mis ei pea paika, usu mind...
Just nimelt. Suhtega pole rahul. Samas suhe ei ole suhe mehe ja naise vahel vaid suhe on suhe kelle iganes vahel. Tööandaja, vanemad, sõbrad jne. Ka suhe teistmoodi maailma vaadetega inimeste vahel on suhe.
Nii, et ära taanda kõike seksile ja mehe-naise vahelisele läbikäimisele.
Kuni sa elad selles võrgus ja ei suuda sellest välja tulla, ei hakkagi sa maailmas asju teistmoodi nägema.
Kui sa suudad oma võrgust välja rabeleda ja näed asju laiemalt, saad ka minu postituse sisust ja mõttest aru. Seniks aga pead leppima sellega, et sa oled minu silmis maailmaga pahuksis ja otsid vigu igalt poolt mujalt, mitte endast.
Võid siin jäädagi kõike, mis sind riivab või sinu maailmavaatega ei sobi nonsensiks nimetama. See õigus sinul on. Aga maailma kultuurid võiksid sa seniks rahule jätta, kuniks sa neid ei mõista.
Indias heidavad naised veel siiani tuleriidale peale mehe surma, et pääseda koos temaga teispoolsusesse. Teevad seda mitte ainult vabatahtlikult vaid lausa salaja kõiki seadusi trotsides. Kas sa suudad austada neid naisi ja seda kultuuri?
NB! Austama ei tähenda mõistma. Austama tähendab austama!
Sina ei juhi, Sind juhitakse. Küsimus on, kes Sind juhib!
NB! Ära lolliga vaidle, muidu ei tee inimesed teie vahel vahet!
Postitused: 10
Teemad: 0
Liitus: Oct 2011
Feminism on linnastumise probleem .Maal sellist muret ei teki naised ei olegi meesrega võrdsed, sest neil ju ongi erinevad rollid .Kui naised soovivad olla kesksoost on see nende püha õigus.Ainult nad peavad arvestama sellega ,et nad jätavad lasele olulise õppetunni andmata.Kuidas armastada meest,täpsemalt laste isa.
Postitused: 1,569
Lugesin suurema osa sellest teemast läbi ja mis mind närima natuke hakkas oli vägivalla teema kus mehed peksavad naisi. Nõus Excubitorise väitega, et naiste füüsiline vägivald meeste vastu ei kajastu meie meedias sellepärast, et kes ikka tahab tunnistada , et sai naise käest peksa. Ole nii tossike mees kui ole aga see on juba liig.
Mis on siin jäänud täiesti lahkamata on naiste poolne vaimne vägivald (kuigi seda on mõlemapoolselt) ja nad on selles oi kui osavad. Naine "näägutab" oma mehe kallal nii kaua kuni mees üks kord plahvatab ja afekti seisundis oma käed käiku laseb. Ja ongi jälle üks juhtum statistikas lisaks. Aga vaimsest vägivallast ei sõnakestgi.
Sookvootide teemaga ongi asi ainult rahas mitte niivõrd oma karjääri edendamises, sest sinna alla ju käivad ainult suurte börsifirmade juhtkonna kohad. Ei sõnakestgi väikefirmadest või muudest töökohtadest. Mida suurem firma ja kõrgemal oled seda suurem palk ja hüvitised ja see teeb ju kadedaks. Tahaks ka.
Olen töötanud firmas kus kõik kõrgemad kohad alates firma juhist kuni laojuhataja ja poe juhatajani olid naised. Kas soovoliniku keiss? Minu jaoks ei ole vahet kes on firma eesotsas, peaasi, et ta teab mis ta teeb.
"Koduse töö" jaotuse paneb paika suhe ja vastastikune töö jaotus. Üht või teist tööd teeb see pereliige kes oskab, tahab või viitsib seda teha mitte ei pea. Mul on näiteks ämm selline kes ei lase oma mehel isegi nõusid pesta. Tema jaoks on see tema töö ja ma ei usu, et ta ennast sellepärast diskrimineerituna tunneb. See lihtsalt on nii. Kui asi toimib miks hakata seda lõhkuma.
Pikas perspektiivis tundub see kõik päris loogiline olevat.
Teadmatus ei vabasta vastutusest.
Diversity is a codeword for anti-white
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
MARTIN HELME: Te kõik olete vihkajad | Terve Mõistuse Sündikaat
Ma tavaliselt Eesti keelse meedia linke ei loobi siia - igal foorumlasel ju keel suus ja leiab ise. Antud lugu aga sobib minu meelest nagu rusikas silma auku seda teemat täiendama. Ei ole isiklikult Helmete "fänn" aga vahest need poisid osakavad päris hästi naelapeale pihta saada.
Postitused: 176
Liitus: Oct 2009
(28-11-2012, 09:35 )Marconato Kirjutas: Mis on siin jäänud täiesti lahkamata on naiste poolne vaimne vägivald (kuigi seda on mõlemapoolselt) ja nad on selles oi kui osavad. Naine "näägutab" oma mehe kallal nii kaua kuni mees üks kord plahvatab ja afekti seisundis oma käed käiku laseb. Ja ongi jälle üks juhtum statistikas lisaks. Aga vaimsest vägivallast ei sõnakestgi. Nõus. Kui naistel oleks füüsilist jõudu rohkem kui meestel, siis peksa saavate meeste arv oleks pärsi kurvaks tegevalt suur, kahjuks.
Võrdsusest - võrdsed saavad olla matemaatilised, füüsikalised, keemilised jne. tehted.
Reaalselt ühtegi võrdset inimest ei eksisteeri, kogu lugu, sellega peaks asi lõppma. Aga ei ...
Geniaalselt lihtne = lihtsalt geniaalne?
28-11-2012, 14:27
(Seda postitust muudeti viimati: 28-11-2012, 14:37 ja muutjaks oli Marconato.)
Nagu kõik -ismid on seegi heaolu ühiskonna kõrvalprodukt. Ehk siis inimestel on igav.
USA-s on kõige rohkem diskrimineeritud inimirühm tegelikult 30-40-ndates valge heteromees, sest absoluutselt kõikidel teistel vähemustel, nahavärvidel ja midaiganes veel, on olemas omad "tugirühmad" või organisatsioonid,kes siis toetavad oma "vähemust". Aga proovi sa teha mingi organistatsioon nende valgete heteromeeste toetuseks kui kõik, alates neegustest kuni nendesamade feministideni, tõusevad tagajalgadele ja süüdistavad neid kõikides võimalikes pattudes.
Excubitoris peaks oskama sellest paremini rääkida
Pikas perspektiivis tundub see kõik päris loogiline olevat.
Teadmatus ei vabasta vastutusest.
Diversity is a codeword for anti-white
Postitused: 134
Liitus: Jan 2010
28-11-2012, 14:46
(Seda postitust muudeti viimati: 28-11-2012, 14:48 ja muutjaks oli Treel.)
Tsitaat:Loomulikult on tegu labase meestele suunatud lihaturga, mitte kapitalistide nipp meelitada külastajaid raha neile tooma, millest kokkuvõttes tarbijatena võidavad nii meesterahvad kui naisterahvad... rääkimata omanikust.
Kuule, kammoon, kapitalism on muidugi meil see ideaalne maailmakorraldus, mille tulemusel k6ik maailmas v6idavad!
Tsitaat:Kas sellistes kohtades elavad naised on ise kusagil kaebamas käinud või teevad seda nende eest heaoluühiskondades igavlevad naised?
Jah, k2ivad kyll kaebamas. Ja v6itlevad nende naiste eest, kes ei JULGE kaebamas k2ia. See, et meessugu hoiab neid naisi hirmu all, pole ju kellelegi uudis
Tsitaat:Küsisin kusagil ülevalpool juba ja küsin siis veel korra- mida arvad, mis moodi sellise mehe peale vaadatakse kui ta teatab, et saab naiselt nuuti, kas samuti nagu koduvägivalla all kannatavatele naistele või kui saamatule vusserdisele?
Ma ei tea yhtegi naist, kes naeraks selle peale, kui mees naise k2est peksa saab. Ainsad, kes naeravad, on needsamad liigikaaslased mehed!
Tsitaat:Kas need kultuurid ei vajaks päästmist? Vaene naine peab olema tugev ja suur samalajal kui võiks mehega hoopis võrdne olla?
V6iks jah v6rdne olla, see oli lihtsalt toodud n2iteks, et k6ik ei ole nii nagu siin Euroopas meile p2he taotud on.
Dana- ma ei saa Sinust aru. Mida Sa siin foorumis yldse teed siis, kui Sa nii rahul k6igega oled?!? Milleks kommenteerida, kui maailmas k6ik h2sti on? Sina v6id minust arvata, mida tahad, ja isegi kui ma oleksin endaga jube rahulolematu, siis kas see kustutab need naised 2ra, kes meeste v2givalla all elavad???
India naine laseb end koos mehe laibaga 2ra p6letada samadel p6hjustel, mil Sina siin feminismi vastu v6itled.
Ja nendele viimastele kommenteerijatele...kas teie arust saab t6esti v6rrelda naist, kes hirmust tardub iga kord, kui oma meest koju tulemas kuuleb ja meest, kellele naise n22gutamine ei meeldi? Te olete ikka totaalselt ignorantsed mehed sellisel juhul.
(28-11-2012, 14:27 )Marconato Kirjutas: Nagu kõik -ismid on seegi heaolu ühiskonna kõrvalprodukt. Ehk siis inimestel on igav.
USA-s on kõige rohkem diskrimineeritud inimirühm tegelikult 30-40-ndates valge heteromees, sest absoluutselt kõikidel teistel vähemustel, nahavärvidel ja midaiganes veel, on olemas omad "tugirühmad" või organisatsioonid,kes siis toetavad oma "vähemust". Aga proovi sa teha mingi organistatsioon nende valgete heteromeeste toetuseks kui kõik, alates neegustest kuni nendesamade feministideni, tõusevad tagajalgadele ja süüdistavad neid kõikides võimalikes pattudes.
Excubitoris peaks oskama sellest paremini rääkida
Nende meeste toetuseks on v2ga palju s6na v6etud. V6id otsida materjali hegemoonilise maskuliinsuse kohta [hegemonic masculitnity]
Braewyn Connel on yks autoritest, kes palju sel teemal kirjutanud.
Naise palve:
"Anna Jumal mulle mõistust, et ma oma mehest aru saaksin.
Anna Jumal mulle armastust, et ma talle hea naine oleksin.
Jõudu ma ei küsi muidu võin selle raisa maha lüüa."
(28-11-2012, 14:46 )Treel Kirjutas: Dana- ma ei saa Sinust aru. Mida Sa siin foorumis yldse teed siis, kui Sa nii rahul k6igega oled?!? Milleks kommenteerida, kui maailmas k6ik h2sti on? Sina v6id minust arvata, mida tahad, ja isegi kui ma oleksin endaga jube rahulolematu, siis kas see kustutab need naised 2ra, kes meeste v2givalla all elavad???
India naine laseb end koos mehe laibaga 2ra p6letada samadel p6hjustel, mil Sina siin feminismi vastu v6itled.
Loomulikult ei saa aru, sest ma mõtlen sinu raamidest välja.
Kahjuks ei tea sa india naistest suurt midagi. Seda näitab su vastus. Mina tean neist vähe aga ometigi rohkem, et mitte sellistele järeldustele tulla.
PS. Ma ei võitle millegi vastu. Mul puudub vajadus võidelda!
Ma kaitsen traditsioone, õigust vabale tahtele ja valikutle, ning kõige lõpuks kaitsen mõistet nimega AUSTUS. Feminism antud juhul pärsib neid kõiki.
(28-11-2012, 15:00 )Dana Kirjutas: (28-11-2012, 14:46 )Treel Kirjutas: Dana- ma ei saa Sinust aru. Mida Sa siin foorumis yldse teed siis, kui Sa nii rahul k6igega oled?!? Milleks kommenteerida, kui maailmas k6ik h2sti on? Sina v6id minust arvata, mida tahad, ja isegi kui ma oleksin endaga jube rahulolematu, siis kas see kustutab need naised 2ra, kes meeste v2givalla all elavad???
Loomulikult ei saa aru, sest ma mõtlen sinu raamidest välja.
Kahjuks ei tea sa india naistest suurt midagi. Seda näitab su vastus. Mina tean neist vähe aga ometigi rohkem, et mitte sellistele järeldustele tulla.
Eksid. Olen eraldi uurinud Sati-tegemist.
29-11-2012, 11:09
(Seda postitust muudeti viimati: 29-11-2012, 11:11 ja muutjaks oli excubitoris.)
When Asking for a Woman's Hand in Marriage Goes Wrong
Vaade tuleviku väljavaadetele peresuhetes - video on inglise keeles.
Postitused: 1,631
Teemad: 20
Liitus: Dec 2011
29-11-2012, 11:26
(Seda postitust muudeti viimati: 29-11-2012, 11:27 ja muutjaks oli zen faran.)
Mind tegelikult paneb imestama kui materialistlikuks see arutlus siin on kujunenud, arvestades, et tegu on parafoorumiga.
Keegi ei üritagi leida feminismi "paranormaalseid" põhjuseid ja feminismi vastasuses lähtutakse lihtsalt harjumuslikest ühiskondlikutest normidest, jätmata võimalust, et muutus võib olla milleksi vajalik, isegi siis kui see ei ole meelepärane.
Seega ma tahan anda teie mõtetele natukene teistsuguse suuna:
Kunagi keskkooli ajal oli mul üks klassiõde, kellega tihedamalt läbi käisin ja kes, tundub mulle nüüd, oli väheke sensitiivsem kui keskmine inimene (ja see tekitas talle siis ka parajalt palju probleeme). Eniveis, ühel päeval jutustas ta mulle oma unenäo, mis oli teda šokeerinud ja mis ennast mu alateadvusesse istutas nii tugevalt, et see veel tänagi meeles on. Nimelt nägi ta unes, et kõik naised, k. a siis tema, muutusid meesteks. Ja tuli suur sõda ning naised läksid sõtta.
Mis järelduse mina sellest teeks seoses feminismiga - võib-olla on naiste iseseisvumist vaja, sest ees on rasked ajad ja mingid nõrgukesed, kes ootavad, et mehed nende eest asju ära teevad, kes on kinni traditsioonilistes sotsiaalsetes rollides, ei jää lihtsalt ellu...
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Ma usun, et ühelgi mehel pole mitte midagi selle vastu, kui naiste iseteadvuse kasvuga areneb ka ühiskond tugevamaks ja arukamaks, naised saavad ja julgevad jne jne.
Mis on aga meestele vastukarva, on selle tendentsiga kaasas käiv nö. sulatusahi, mis kaotab ära meeste ja naiste vahelise erisuse ja toodab halli massi, unisex liiki, kus ei tea enam kunagi, kas vastu tuleb sulle mees või naine, vahel ei piisa enam isegi püksi vaatamisest, et aru saada, sest igasuguseid väärakaid leidub. Vähe sellest, et feminismist nõretav seksuaalrevolutsiooni kinni jäänud sotsiaalkeskkond toodab meesnaisi, on tasakaalustamiseks seatud kohustus muuta teatud protsent meestest naismeesteks.
Iga kord, kui ma jälle sellel teemal mõtisklen, pean tagasi normaalseks saamiseks saama mingi mehelikkuse laksu. Eile hommikul vaatasin testosteroonidest pulbitsevat filmi "Expendables 2" täna hakkan kohe kuulama laulu habeme vajalikkusest meestel.
Diskleimer - ma ei pea vääraka all silmas kaasasündinud vaimse või füüsilise puudega inimest, vaid justnimelt sotsiaalse keskkonna mõjudest johtunud valikuid teinud persooni, kelle valikud on pehmelt öeldes väärastunud.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 957
Teemad: 7
Eks feministil ja feministil on erinevus sees. Minu meelest fanaatilisemad feministid (näilised feministid) on pigem feminatsid, kes oma absolutistlikku võrdsust kuulutavad. Tõelised feministid ei lähtu tõsireligioossetest mustvalgetest hirmuloosungitest, ala kes jääb ellu ja kes mitte - ta arvestab teabega, et eluga ei pääse siit nagunii keegi.
Postitused: 1,631
Teemad: 20
(29-11-2012, 11:51 )Celtic Kirjutas: Ma usun, et ühelgi mehel pole mitte midagi selle vastu, kui naiste iseteadvuse kasvuga areneb ka ühiskond tugevamaks ja arukamaks, naised saavad ja julgevad jne jne.
Liiga julgelt ehk võtad kõigi meeste eest kõneleja rolli. Arvan, et nagu naiste seas on usse, kes oma sookaaslastele parema meelega jala taha paneksid, kui näeksid neid edukamatena kui ennast, on ka meeste seas samasuguseid alaväärsuskompleksis vaevlejaid, kes ei suuda enda kõrval taluda tugevat naist ja kes naise allasurumise ja alandamise hinnaga end üritavad tõestada. Teiste meestega pole nad võimelised konkureerima ja siis hakkavad nad traditsioonilist sotsiaalset rolli ettekäändeks tuues naiste peal vaimset vägivalda tarvitama ja ehk ka otseselt oma füüsilist tugevust näitama (naisepeksjad). Viimasel puhul ma leian, et eelistada tuleks ikka peretülisid, kus mõlemal osapoolel on oma süü, kui näiteks olukorda, kus mees igapäevaselt kohtleb oma naist nagu kõntsa, ja naine talub seda kõrvad lidus, kuna teda on väiksest peale niimoodi kasvatatud...
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 77
Teemad: 11
Liitus: Aug 2006
29-11-2012, 12:22
(Seda postitust muudeti viimati: 29-11-2012, 12:24 ja muutjaks oli sensitiiv.)
N. Tesla ütles, et naised tulevad võimule. Meestest saavad põhimõtteliselt samasuguse väärtusega tegelased ühiskonna jaoks nagu on mesitarudes isasmesilased ehk et põhimõtteliselt paaritumiseks ja siis sööb või tapab emamesilane ta ära.
(Mitte et mina seda ühiskonda kuidagi paremaks peaks. Mehed ja naised võiksid olla liitlased mitte vaenlased ja vastandid)
(29-11-2012, 11:51 )Celtic Kirjutas: Ma usun, et ühelgi mehel pole mitte midagi selle vastu, kui naiste iseteadvuse kasvuga areneb ka ühiskond tugevamaks ja arukamaks, naised saavad ja julgevad jne jne.
Mis on aga meestele vastukarva, on selle tendentsiga kaasas käiv nö. sulatusahi, mis kaotab ära meeste ja naiste vahelise erisuse ja toodab halli massi, unisex liiki, kus ei tea enam kunagi, kas vastu tuleb sulle mees või naine, vahel ei piisa enam isegi püksi vaatamisest, et aru saada, sest igasuguseid väärakaid leidub. Vähe sellest, et feminismist nõretav seksuaalrevolutsiooni kinni jäänud sotsiaalkeskkond toodab meesnaisi, on tasakaalustamiseks seatud kohustus muuta teatud protsent meestest naismeesteks.
Iga kord, kui ma jälle sellel teemal mõtisklen, pean tagasi normaalseks saamiseks saama mingi mehelikkuse laksu. Eile hommikul vaatasin testosteroonidest pulbitsevat filmi "Expendables 2" täna hakkan kohe kuulama laulu habeme vajalikkusest meestel.
Diskleimer - ma ei pea vääraka all silmas kaasasündinud vaimse või füüsilise puudega inimest, vaid justnimelt sotsiaalse keskkonna mõjudest johtunud valikuid teinud persooni, kelle valikud on pehmelt öeldes väärastunud.
Mulle kah ei meeldi need feministid, kes tahavad kangesti meesteks saada. See 66nestab feminismi jalgealust.
Aga unen2gudest r22kides - mina olen p2ris mitu korda n2inud unen2gu, kus apokalyptilisel Maal on isagorilla, isal6vi ja isahirv puuris, aga hundid jooksevad ringi. Ehk siis mehed ja endised liidrid millegip2rast v6imetud, aga hundikari, kes emase poolt juhitud, jookseb vabalt.
(29-11-2012, 12:22 )sensitiiv Kirjutas: N. Tesla ütles, et naised tulevad võimule. Meestest saavad põhimõtteliselt samasuguse väärtusega tegelased ühiskonna jaoks nagu on mesitarudes isasmesilased ehk et põhimõtteliselt paaritumiseks ja siis sööb või tapab emamesilane ta ära.
(Mitte et mina seda ühiskonda kuidagi paremaks peaks. Mehed ja naised võiksid olla liitlased mitte vaenlased ja vastandid)
Jäägu Teslale tema arvamus aga sulgudes jutt ongi asja iva. Pea alati kui jutt läheb meeste/naiste suhetele üritab teatud seltskond (pean siin silmas suvalist kogumit arvajaid - mitte kindlate tunnustega seltskonda) asja vaadata läbi konflikti prisma ja näitena tuuakse kohe, et näed VanasRoomas, Egiptuses, pimedal keskajal jne. Tuleb tunnistada, et oli küll - oli repressioone, tagakiusamisi ja mitte ainult naiste aga ka meeste, rahvuste, kultuuride, usundite ja mille iganes tasandil. Aga kuulge - vaadake kalendrisse - aasta on juba 2012 - oleks aeg nagu õppida ja õpitust järeldusi. Tundub, et seda on aga palju tahetud.
Arvestades möödunut peame olevikuga edasi minema. Kõik need "vanad" olid sama targad kui meie praegu. Kasutame ju siiani just Vanas Kreeks välja arendatud matemaatikat. Aegade jooksul aga peaks olema rohkem arenenud meie arusaam, et konflikt ei vii suhteid edasi. Aga mida me näeme - kõik need võitlevad feministid karjuvad ühest suus (sisuliselt), et mehed vanglasse naised troonile. Ehk siis lähtuvad nad juba läbitud ja oma jätkusuutmatust näidanud arengusuundade läbitegemisest veel kord. See ei ole areng vaid hullem veel - see meenutab teatud TV purgi juutide poolt propageeritud "ärapanemist" - mitte aga parandamist või tervendamist.
Postitused: 839
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
(29-11-2012, 12:22 )sensitiiv Kirjutas: N. Tesla ütles, et naised tulevad võimule. Meestest saavad põhimõtteliselt samasuguse väärtusega tegelased ühiskonna jaoks nagu on mesitarudes isasmesilased ehk et põhimõtteliselt paaritumiseks ja siis sööb või tapab emamesilane ta ära.
(Mitte et mina seda ühiskonda kuidagi paremaks peaks. Mehed ja naised võiksid olla liitlased mitte vaenlased ja vastandid) Kuldmamma räägib ka sellest, ainult palju värvirikkamalt.
Postitused: 2,185
Teemad: 2
Liitus: Jul 2010
Vahest ongi rahvad siin maal tekkinud nii, et naised/mehed kolivad eraldi elama? Võimalik, et soomlaste esiisadeks
olid eesti mehed, kellele siin esitatud uued sotsiaalsed tingimused olid vastuvõetamatud. Lahkus enamik meestest.
Feministid ei ole ju midagi muud, kui sissetungijad meeste õigusruumi. Viimased taas, et oma identiteedile kitsaks
jäänud ruumi avardada, on sunnitud seda taas mujalt otsima.
Naistel, reeglina, ei teki keemiat meeste vastu, kes nendega samadel alustel sissetulekut teenivad. Sihivad ikka
kõrgemale - tõeliste meeste poole. Viimased, aga, eelistavad nooremaid ning süütumaid.
Postitused: 139
Liitus: Nov 2012
30-11-2012, 05:04
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2012, 05:27 ja muutjaks oli Pesukäru.)
(28-11-2012, 14:46 )Treel Kirjutas: Kuule, kammoon, kapitalism on muidugi meil see ideaalne maailmakorraldus, mille tulemusel k6ik maailmas v6idavad!
Jah, kommunism on parim... Point ei olnud mitte maailmakorralduses, vaid selles kuidas mingit asja vaadelda. Sa nokid välja fakti, tõstad selle teise konteksti ja siis kuulutad: "Vaadake, märatsev ülekohus! Repressioon!". Samahästi võiks klubi omanikku rahva mürgitajaks nimetada, sest vali muusika ja alkohol, see on ju tervisele kahjulik.
(28-11-2012, 14:46 )Treel Kirjutas: Jah, k2ivad kyll kaebamas. Ja v6itlevad nende naiste eest, kes ei JULGE kaebamas k2ia. See, et meessugu hoiab neid naisi hirmu all, pole ju kellelegi uudis
Tõenäoliselt šeffavad sellised kusagi Saksamaal, Prantsusmaal või Rootsis iPad-iga diivani peal, võib-olla isegi mitmendat põlve juba ja NatGeo kanalilt oma juuri vaadates ära ehmatanud mis sest, et see on kultuuri eripära...juba 4000 aastat.
(28-11-2012, 14:46 )Treel Kirjutas: Ma ei tea yhtegi naist, kes naeraks selle peale, kui mees naise k2est peksa saab. Ainsad, kes naeravad, on needsamad liigikaaslased mehed!
Naised ei naera, aga mehed naeravad ja usu, see on juba täiesti piisav põhjus miks sellised asjad statistikasse ei jõua.
(28-11-2012, 14:46 )Treel Kirjutas: V6iks jah v6rdne olla, see oli lihtsalt toodud n2iteks, et k6ik ei ole nii nagu siin Euroopas meile p2he taotud on.
Täpselt. Kõik ei ole nii nagu meil siin Euroopas (loe: läänemaailmas) kombeks. Punkt.
Ühest küljest ilusad aated ja pateetilised loosungid, teisalt absurdi hõngulised nõudmised ja tegelemine ebaolulisega. Ma olen nõus, et ka minu kui eurooplase jaoks võivad tunduda mõne kultuuri tavad naiste suhtes nö. ülekohtused, küsimus, et kas seda peaks muutma? Kas seda on vajadus muuta? Mis see kaasa toob? Minule näiteks tundub ka veel ülekohtune, et kiskjad nii nunnusid herbivoore murravad, kes seetõttu peavad pidevalt põgenema ja kartma. Kas peaks midagi ette võtma? Igasuguseid maailma parandamise programme on varemgi tehtud ja alati on need lõppenud mingi äpardusega.
Need näited mida siin feministide nõudmistena on nimetatud on sellised mida mingisuguse propaganda ja tuututamisega ei muuda. Paremusest räägin ikka. Näiteks seesamune meeste poolne kodune vägivald või lastekasvatusest mitte osavõtmine algab kusagilt sealt kuhu ükski feminism ei ulatu midagi reaalselt ära tegema. Kas ei peaks keskenduma hoopis enda ümber olevatele päris probleemidele, nagu näiteks heaoluühiskondades vananemine, iibeprobleemid, paljulapselised pered kes virelevad (naised = elu andjad, elu kandjad) ja kogu paueri sellesse suunama?
Einoh. Ühelt poolt on huvitav feminismiga kuritegevuse vastu võidelda. Selle ettepaneku peaks lausa valitsuse tasemele viima. Feminism vähendab kuritegevust. Super.
Kui juba kuritegevusest jutuks läks, siis igasugu administratiivkulude kokkuhoiu mõttes oleks tõesti mõistlik soolisel baasil tekkinud vanglad ära kenasti kaotada. Amortiseerunud Harku vangla kinni panna ja naisvangid saata uuematesse ja parematesse vanglatesse. Kuna kõik on võrdne, siis miks peaks naistel ja meestel eraldi kongid olema. Milleks selline diskrimineerimine. Kõik on võrdsed ja seega igasugu naiste ja meeste asi peaks eelkõige ju kuritegelikus elemendis ära kaduma. Kõik kokku ühte kongi.
Lisaks siis kõik feministid ka ajateenistusse. Ei mingit diskrimineerimist. Miks mehed seal peavad olema ja naised mitte. Kui kohustused siis võrdsed. Nii, et kohustulikus korras naised sõjaväkke ja ei mingit eelistamist. A-la naistele väiksemad nõudmised. Kui võrdne siis võrdne.
See, kes joriseb palga üle, siis mul sugulase firmas on kõigil võrdne palk. Nii, et mootorsaag kätte ja metsa langetama. Töö kõigile ühesugune, palk ka. Nii, et ei ole vaja nutta, et keegi liiga teeb.
Hetkel see feminismi teema tiirleb ainult ümber juhtivate töökohtade ja teemade, mis feministidele jõukohased on. Kui nõuda võrdsust, siis olgu ka 100% võrdsus.
Postitused: 4,274
Teemad: 14
Liitus: Aug 2010
30-11-2012, 09:09
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2012, 09:14 ja muutjaks oli Eithea.)
(30-11-2012, 08:44 )Dana Kirjutas: Einoh. Ühelt poolt on huvitav feminismiga kuritegevuse vastu võidelda. Selle ettepaneku peaks lausa valitsuse tasemele viima. Feminism vähendab kuritegevust. Super.
Kui juba kuritegevusest jutuks läks, siis igasugu administratiivkulude kokkuhoiu mõttes oleks tõesti mõistlik soolisel baasil tekkinud vanglad ära kenasti kaotada. Amortiseerunud Harku vangla kinni panna ja naisvangid saata uuematesse ja parematesse vanglatesse. Kuna kõik on võrdne, siis miks peaks naistel ja meestel eraldi kongid olema. Milleks selline diskrimineerimine. Kõik on võrdsed ja seega igasugu naiste ja meeste asi peaks eelkõige ju kuritegelikus elemendis ära kaduma. Kõik kokku ühte kongi.
Lisaks siis kõik feministid ka ajateenistusse. Ei mingit diskrimineerimist. Miks mehed seal peavad olema ja naised mitte. Kui kohustused siis võrdsed. Nii, et kohustulikus korras naised sõjaväkke ja ei mingit eelistamist. A-la naistele väiksemad nõudmised. Kui võrdne siis võrdne.
See, kes joriseb palga üle, siis mul sugulase firmas on kõigil võrdne palk. Nii, et mootorsaag kätte ja metsa langetama. Töö kõigile ühesugune, palk ka. Nii, et ei ole vaja nutta, et keegi liiga teeb.
Hetkel see feminismi teema tiirleb ainult ümber juhtivate töökohtade ja teemade, mis feministidele jõukohased on. Kui nõuda võrdsust, siis olgu ka 100% võrdsus. Kahe käega poolt ja majanduslik ja poliitiline võim ka pooleks, lisaks importida India meestele võimalus vabatahtlikult ja lausa seadusi trotsides, peale naise surma, salaja heita end tuleriidale (austus kordistuks), kahju et ei saa enam juurutada toitu "äi-pulmaliual", menüü rikastamise huvides oleks see kahtlemata huvitav. Ahjaa, tuua tagasi ka vanad Eesti pulmakombed ( pulmamängud), teemasse " kõik austavad/ kep*vad pruuti".
Mis vanglateemasse puutub, siis pigem peaksid vangid edaspidi ise enesele ülalpidamise teenima ja tööle hakkama, tuleb lõpetada nende poputamine.
Ma olen alati arvanud, et šau on üks äraütlemata arenenud tegelane.
Ei saa parata, aju on ...no vaadake ise mis mu ajuga on juhtunud.
See "feminism" (ja mitte ainult) keerleb tavaliselt selle ümber, et võrdseid õigusi tahetakse ja kohe kuhjaga aga see mis unustatkase on kohustused. Neid ei taha keegi. Ei tea küll miks?!
Need nn "meeste tööd" on enamuses üldjuhul suuremat füüsilist pingutust nõudvad. Naised on rõhuvas enamuses kergema kehaehitusega (rasvunud naiste laadsed tooted ei loe - see anomaalia mitte norm - ei ole vaja hakata kondikubudest rääkima - see on ka anomaalia) ja need tööd lõhuksid nende konti ja tervist. Samuti nagu nad lõhuvad meeste konti ja tervist. See on üldjuhul põhjuseks miks mehed vähem elavad. Ei ole nagu täheldanud, et tõsiusksed feministid kipuksid tööle naftatankeritele, metsa langetama, kanalisatsioone puhastama või muudele selle laadsetele töödele. Nende tuleb aga kohe, nüüd ja praegust anda kohakene soe ja mugav (kus saab kohvitada, möliseda ja hea palka) kuskil juhtkonnas - mitte aga näiteks nõudepesijaks või hotelli toateenijaks - rääkimata prügiautoga mööda linna sõitma.
Paarilise valikul on need samad feministid samuti kahtlaselt valivad. Tahavad saada direktoreid, "õpetlasi" ja muid selliseid - kas siis väga kõrge palga või vähemalt "kõrge" positsiooniga. Selle koha pealt on vähemalt litsid ausad - annad pappi siis saad - ei mingit keerutamist. Töö mees neile ei kõlba - liiga robustne ja mis iganes vabandused lähevad asja ette. Ja oma "vabadust meeste ikkest" kasutavad nad kuidas - ikka narkootikumid, litsilöömine ja muu selline "lõbus" tegevus. Mingil hetkel on aga nad nii läbi "sõidetud", et isegi viimasele lakkekrantisel tuleb peale maksta, et temaga kuhugi läheks ja siis hakkab see tõeline vingumine pihta - mehed on ikka sellised elajad ja pirtsakad - MIND ei taha, mehed kardavad tugevaid naisi jne jne.
Mehed ei karda naisi - nad tahavad NAIST - mitte naise laadset toodet.
Postitused: 839
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
(30-11-2012, 09:09 )Eithea Kirjutas: Mis vanglateemasse puutub, siis pigem peaksid vangid edaspidi ise enesele ülalpidamise teenima ja tööle hakkama, tuleb lõpetada nende poputamine. See oleks ränk diskrimineerimine: nad vanglas ju väljateenitud puhkusel. 
Mõtle ise kui neid välja lastakse, prii lobi pealt, siis nad peavad ikka ränka vaeva nägema, et nirrikest sees hoida. 
Ühiskond premeerib neid lihtsalt palgata puhkusega, aga Sina tahad neile veel palka maksta(töö eest).
|