Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Tsitaat:Algselt postitas VironShaman
Vabandust ajasin segamini Crystallinks-ga aga seal on ka viide zetatalkile.
Ex, kus oli su viide sellele hobusega kappavale ratsanikule kelle välk maha lõi. ahah kätte sain.
Palun Müstik loe http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=3833&page=3
Natuke võttis aega aga ülesse leidsin: 20 juuli 1785 illuminaatide kuller Jacob Lance/Lange (nimi kuulamise järgi) sai välgu tabamuse Rattenbergi (Bavaaria) lähedal. Tema käest siis leiti osa dokumente ning kodu läbiotsimisel veel lisaks.
Kes leiab omale lisatud nimega filmi võib sealt ehk veel detaile leida - The_Lightbringers-Emissaries_of_Jahbulon-History_of_Freemasonry.avi
Postitused: 204
Teemad: 4
Liitus: Apr 2009
tere ja tore.
Vabandage olen arnold28 ja algatasin teemad kuid oma pidamised ka vaja teha ning sellest tulenevalt loodan sügisele mil õpin seda netti ja muid asju paremini tundma.
Pisike palve oleks kõigile PARAVEEBUDELE
ÄRGE kakelde oma õigustuste pärast ja võtke teadmiseks et alati on tõde kuskil vahepeal
Minu lugupidamine(pean lugu) ja mul oleks piisavalt teemasid ning tulen ka välja nendega sügise ja pikkade pimedate õhtute aegu.
olge tugevad ja okei tsau pakaa jne
.
[Muudetud: 6-20-2009 arnold28]
Postitused: 3,023
Teemad: 45
Liitus: Jul 2010
06-05-2011, 18:08
(Seda postitust muudeti viimati: 06-05-2011, 22:23 ja muutjaks oli Päikeseinsener.)
Kui viitsite otsige üles selline film-
"Harun Yahya Tapinakcilar ve Masonlar"
Filmi pajatab Templirüütlitest kuni tänapäeva
vabamüürluseni välja. Lühike, aga põnev(45m.)
Vene torrentites on kindlalt olemas, teiste kohta
info mul puudub.
Ehk saate siit juba kätte- http://jfilms.ru/filmi/32579-tampliery-i...a-the.html
Lühendan teie jalavaeva ja annan online lingi(vene k.)-
http://rutube.ru/tracks/3912976.html?v=a...b3c98b5f71
Inglis k. 1osa(järgmised leiate ise)- http://www.youtube.com/watch?v=QA__iLUXW...re=related
Kellel hea inglis k., siis siin päris palju ja pikalt pusimist.
Postitused: 2,185
Teemad: 2
08-02-2012, 16:52
(Seda postitust muudeti viimati: 08-02-2012, 18:07 ja muutjaks oli Ott Sama.)
Kahju, et tänapäeval leidub looduses (ehedal kujul) nii vähe puitu ja punast värvi! Võimalik, et see
on tingitud kõikjal vohavast argushõljumist, mida sünteesib pimestavalt "valgustav", juudi-monoteismi
kõikenägev silm!
____________________________________________________________________________________
Pärast maksame oma metsa, maa, kodu või veel hullem - oma punase verega!
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Meenutan, et kõikenägeva silma kujutis on iidvana.
Näiteks on ka Tiibeti stuupadel kujutatud silmi.
Mitte väga kaua aega tagasi leiti Ecuadorist üks väga huvitav ese – nn. silmaga püramiid.
Samal püramiidil, kus see kõikenägev silm, on ka üks vanimaid kirjastiile.
Seda iidset kirja on leitud veel kividelt Ecuadorist, Kolumbiast, Illinoisist, Prantsusmaalt, Maltalt, Vahemerelt, Türkmenistanist, Austraalist, Itaaliast ja Kalaabriast.
Antud kiri eksisteeris üle maailma ja see tähendab, et pidi olema ülemaailmne tsivilisatsioon, vanem kui sanskrit ja vanem, kui 6000 aastat. Antud kirjal on sarnasusi ka Induse ja Lihavõttesaare (Rapa Nui) kirjaga. Rapa Nui rongo-rongo kirjast on juttu Lihavõttesaare teemas.
Seega on see väike püramiid selle kõikenägeva silmaga tuhandeid aastaid vanem, kui juudi usk tekkis.
http://www.sahinad.ee/parasahinad/item/3...e-püramiid
Lisatud ka eestikeelne video.
Judaism tekkis alles II aastatuhandel eKr.
Juutidel ei ole kõikenägeva silma sümbolit.
Juudi sümboolika:
http://translate.google.ee/translate?hl=..._symbolism
Tänapäevast vabamüürlust on mõjutanud vanemast ajast Vana-Egiptuse ja Vana-Kreeka müsteeriumid ja gnostitsism. Neist traditsioonidest pärinevad ka paljud vabamüürlaste sümbolid. Kabala ja sufismi mõjutused on hilisemast ajast - need on pärit 12.sajandist.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
(08-02-2012, 22:01 )Müstik Kirjutas: Meenutan, et kõikenägeva silma kujutis on iidvana.
Mitte väga kaua aega tagasi leiti Ecuadorist üks väga huvitav ese – nn. silmaga püramiid.
Pea nüüd hoogu vähe, Tiibeti stuupadel
kujutatud silmad on ikka hoopis teine teema.
(09-02-2012, 00:54 )Päikeseinsener Kirjutas: (08-02-2012, 22:01 )Müstik Kirjutas: Meenutan, et kõikenägeva silma kujutis on iidvana.
Pea nüüd hoogu vähe, Tiibeti stuupadel
kujutatud silmad on ikka hoopis teine teema.
Pi - pea ise ka hoogu natuke - Müstik ju ei ütelnud, et silmad samad või midagi sellist.
Teiseks - kahtlemata on paljud Tiibeti stuupade silmad vanemad kui vabamüürlus.
Kolmandaks kes suudaks tõestada või ümber lükata, et need silmad ei ole seotud?
Vabalt võisid müüripoiste rajajad saada neist silmadest inspiratsiooni.
(09-02-2012, 05:56 )excubitoris Kirjutas: (09-02-2012, 00:54 )Päikeseinsener Kirjutas: (08-02-2012, 22:01 )Müstik Kirjutas: Meenutan, et kõikenägeva silma kujutis on iidvana.
Mitte väga kaua aega tagasi leiti Ecuadorist üks väga huvitav ese – nn. silmaga püramiid. Pea nüüd hoogu vähe, Tiibeti stuupadel
kujutatud silmad on ikka hoopis teine teema. 1) Pi - pea ise ka hoogu natuke - Müstik ju ei ütelnud, et silmad samad või midagi sellist.
2) Teiseks - kahtlemata on paljud Tiibeti stuupade silmad vanemad kui vabamüürlus.
3) Kolmandaks kes suudaks tõestada või ümber lükata, et need silmad ei ole seotud?
4) Vabalt võisid müüripoiste rajajad saada neist silmadest inspiratsiooni.
1) No mina sain Müstiku postitusest aru, et ta tahab kõik
need silmad ühte patta panna, mis oleks aga ilmselge vale.
2) Oot-oot, kui vanad on stuupadel olevad silmad ja kui
vana on vabamüürlus?
3) Exu: "Pi - pea ise ka hoogu natuke - Müstik ju ei ütelnud, et silmad samad või midagi sellist".
Vabanda, aga siin jooksis mu juhe kokku, et siis misasja?
4) Sa ikka tead mida stuupadel olevad silmad tähendavad?
1: Mina nii aru ei saanud - nüüd saame siis sarnaselt aru? Tore.
2: Minu teada on stuupasi millede vanus läheb mitu tuhat aastat tagasi.
(seda sellepärast, et Buddha elamise aja üle vaieldakse siiani)
3: Pidasin silmas, et Müstik ei väitnud, et stuupadel olevad silmad on võrdsed müürlaste silmaga.
4: Olen lugenud - seda teadmiseks kutsuda on tore.
Lisaks, et silma ja silmade motiivi on kasutatud nii avaliku kui salajaste liikumiste poolt.
Nii igatsorti padjaklubide (näe lahe kujundus stiilis) kui ka tõsiselt võetavad "organite" poolt.
Keeruline on ni näiteks 100a hiljem väita, et teame kes seda või teiste slma kasutas ja kui
täpselt ta teadis miks seda kasutatud on. Siin oli lausa teema, et ka ühes Tallinki laevas on
kuskil silm kujutatud. Rääkimata mõnes kirikus Eestis ja sellest kurikuulsast 50 kroonisest.
Mäetippudel elavad jumalad - sealt see silma ja püramiidi sümbol pärineb. Vabamüürlased ennast mäega
vaevama ei hakanud, võtsid lähimad populaarsemad "tipud" kasutusele. Leid oli ses suhtes õnnestunud,
et oli võimalik oma organisatsiooni siduda Egiptuse äravalitutega. Mis sest, et viimased sealt kättemaksu-
hirmust põgenesid.
Kuskil ju peavad jumalad elama! Mida arenenumaks muutus kultuur, seda kõrgemaid, auväärsemaid ja liht-
surelikele ligipääsmatumaid kohti jumalatele elukohaks otsiti. Antiik Kreekas - Roomas, aeti kõik vähegi
auväärsemad jumalad Olymposele! Alamatsorti haldjad, paanid jm pooljumalused pidid leppima "rohelusega".
Väga võimalik, et `rahvas`pidas vimma püramiidide peale ning valis endale märgid, mis neid poliitiliselt
sidusamalt ühendas.
Ka tiibetlased panid oma jumalad mäetippudele elama. Iga jamaga, aga mäe juurde ei jookse... selleks sobisid
paremini asendavad stuupad!
Sa unustad, et Vana-Egiptuses eksisteeris kõrgkultuur.
Niisugune kõrge kultuur, milleni meil veel pikk tee käia.
Tiiibeti stuupadel kujutatakse lemuurlaste silmi.
Aga kelle silma kujutati Vana-Egiptuses? Tegelt on sellest foorumis mitmeid kordi juttu olnud.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
12-02-2012, 23:55
(Seda postitust muudeti viimati: 13-02-2012, 00:51 ja muutjaks oli Ott Sama.)
Müstik, olen nõus - Vana-Egiptuses oli kõrgkultuur. Igati nõus. Teisalt, meil ei ole pikka teed kõrge kultuurini. Sel lihtsal põhjusel,
et see ei ole meie massikultuuri sihiks ega eesmärgiks.
Lemuurlased... ee, olid need surnute hinged? Kükkigu siis oma mäe otsas edasi!
Oli see Ra silm? Pean silmas seda egiptlaste päikesejumalat, kellest hiljem tehti see Ainus ja kõige Õigem?
Selline joonealune küsimus: mida tähendab see "sa unustad, et Vana-... "?
Postitused: 40
Teemad: 0
Liitus: Feb 2012
20-02-2012, 23:22
(Seda postitust muudeti viimati: 21-02-2012, 01:06 ja muutjaks oli MidaMeÜldseTeame?.)
Vabamüürlased ehk massoonid olid siis algupäraselt ehitajad ja müüriladujad, kes olid aga väga targad ja väga suurte teadmistega ehitajad. Esimene ametlik suurloož asustati Londonis 1717. Need vaimsed ja valgustnud ehitajad järgisid oma ehitamisel, geomeetriat, kuldlõiget-fibonacci jada, Maa magnetjõujooni, numeroloogiat ning ka astroloogiat. Te võite küll imestada, kuid on ka tänapäval väga suuri- massiivseid ehitisi, mis on tehtud vaimujõul. Tõepoolest isegi 16,17 sajand. Vabamüürlased olid väga targad ja valgustnud inimesed, kes kasutasid loodusseadusi. Neid võis nimetada ka allesjäänud päästjateks, kes soovisid ka tegelikult halli massi teavitada sellest kõigest, kuid mitte kõik vabamüürlased polnud nii lahked ja head, sest alates atlantise langusest on hakanud levima annunakkide( reptiloidide) vereliin, mida me näeme ka tänapäeval. Need, kes olid head vabamüürlased kasutasid atlantide hiliseimaid teadmisi. Ka neil oli oma hea vereliin( see hea vereliini jutt on mu oma looming, ma pole selle kohta mingit tõestusmaterjali leidnud). Ühesõnaga vabamüürlaste teadmistele tulid vahele juudid, kes kandsid ka omamoodi teadmisi ning võtsid vabamüürlaste teadmised endale, mida nad kasutasid kurjasti ära, sinna kuulusid ka need algsed halvad vabamüürlased, kes reetsid häid vabamüürlasi. Ajaloos on nimetatud neid ka templirüütliteks, seal oli nii häid kui halbu ma arvan.
Juudid said võimule, sest nende käes olid teadmised ja võim, need juudid kandsid loomulikult annunakkide verd, kes kasutasid kurjasti ära ka atlantide teadmisi. Need juudid hakkasid ehitama, koos nö. vabamüürlastega väga massiivseid ja tähtsaid ehitisi, katedraale ning kirikuid ülimalt täpse geomeetria ning numeroloogia alusel, mis olid kõik rajatud kindlate jõujoonte peale, sest seal on energia kogus kõige suurem. Neid juute hakati hiljem kutsuma kui valgustunuteks ehk illuminaatideks. Neil oli võim, raha, nende alla kuulus pangandus, poliitika, äri, majandus, haridus, meditsiin jne. KÕIK. Ning see kõik sai alguse kümneid tuhandeid aastaid tagasi ning seda kõike on plaanitud väga täpselt ette, et see maailm näeks välja nii nagu ta praegu näeb.
Illuminaadid said alguse 1776 Baierimaal maipühal( väga oluline püha illuminaatidele, sest just siis toimub maailmas kõige rohkem riitusi ning laste vägistamisi ning ohverdamisi, mida need olevused naudivad täiel rinnal. Sellepärast tulidki illuminaadid ehk valgustunud hiljem, kuna nad võtsid vabamüürlaste teadmised enda käpa alla.
Nii, nagu me teame on ametlikult vabamüürluses 33 kraadi Šotilooži järgi, kuid see pole veel sugugi kõik. Püramiidi astmeid võib küll 33 olla, kuid selle kõige tipus on kõikenägev silm, mis sümboliseerib illuminaatide-annunakkide ülemvõimu teiste üle. Pärast 33 astet on veel tipp, kuhu mahub ainult eliitide eliit, kuhu kuuluvad ainult inimesed kes asuvad 13nes vereliinis. Kuid neid olevusi või vabandust inimesi kontrollivad omakorda maa alt dulce baasist ja area 51-st ja paljudest muudest baasidest ning loomulikult kuult, kus asuvad kõige suuremad annunakkide baasid omakorda puhtad annunakkid-reptiloidid-sisalikud, täieverelised olevused, kes ei pea ennast inimesteks muutma nagu Maa peal näha võib. Kokkuvõttes käib see mäng läbi selliste ole uste, mida me inimesed ei suuda isegi ette kujutada. Loomulikult teevad annunakkid koostööd ka greydega, zetadega, nibirulastega jne.
Nende olevuste plaan on inimrass täielikult orjastada ning nendega mängida ja manipuleerida, sest need olevused toituvad eelkõige inimeste vihast, hirmust, negatiivsetest emotsioonidest ning adrenaliini täis verest ning loomulikult naiste puhul-esimesest menstruaalverest. Praeguse seisuga tahavad nad 90%maakera elanikest hävitada ning ülejäänud mikrokiibistada ja ongi nende kauatahetud New World Order tehtud, mida siin paljud poliitikud on koguaeg kuulutanud.
Tänapäval on pm. need illuminaadid ikkagi samad, mis vabamüürlased, kuid loomulikult illuminaadi kotrollivad vabamüürlasi, vabamüürlased on nö. alluvad
Et te teaksite 95% 33-e kraadi vabamüürlastest pole õrna aimugi selle eliidi eesmärkidest, soovidest ega infost ja veel vähem pole madalamatel kraadidel olevatel vabamüürlastel endast kõrgema kraadi vabamüürlase infost mitte halligi.
Süsteem ongi üles ehitatud püramiidi kujuliselt. Mida madalam aste seda suurem mass ja seda vähem teadmisi, mida suurem aste, seda vähem inimesi, seda suuremad teadmised.
Ma rõhutan illuminaadid kontrollivad kõiki eluvaldkondi kuni viimseni. ma loetleb veelkord igaks juhuks: Majandus, pangandus, äri, haridus, poliitika, muusikatööstus, meditsiin, sõjavägi jne. Kontroll tähendab seda, et kõik need valdkonnad on nii üles ehitatud, et haridus hävitaksteadmisi, meditsiin hävitaks tervist, pangandus hävitaks inimeste vara ning sõjavägi hävitaks lihtsalt tsiviilelanikkonda ja tekitaks hirmu jne.
See oli väga väga pealiskaudne tekst sellele, mida teadmatud nimetavad vandenõuks, kuid selle teema ulatuses on veel väga palju asju, mida kõike lahti seletada ja rääkida, vb on veel jaksu kellelgi seda teemat edasi arutada, vb on kellelgi mingeid küsimusi?
Mina olen oma teadmised selles valdkonnas saanud järgnevatelt inimestelt ja järgnevatest raamatustest- kui te pole lugenud siis soovitan kindlasti:
David Icke: " Ääretu armastus on ainus tõde. Kõik muu on illusioon", " Ajasilmus", " Matrixi lapsed" ( Lisaks olen veel väga palju David Icke'i seminaare youtube'ist vaadanud, mis annavad maailmast väga hea ülevaate).
Jüri Lina " Maailmaehitajate pettus"
Aigar Säde- tema suurepärane kodulehekülg väga laialdastest teemadest, mida inimesed tihtipeale ei hooma. Alapealkirjad näiteks:
Uus Maailmakord
X Files
Illuminaatide massimõrvarlik meditsiin- milles ma olen sada protsenti veendunud, et nii ka ta on, kasvõi omaenda kogemustest.
Astraaltasandi manipulatsioonid
Keha ülevõtjad
Õõnes maa
Inuaki-reptiil minu sees
Projeks Superman
Kas sind on röövitud?
Maailm ilma vähita
Sinise Planeedi projekt- Nõrganärvilistel mitte lugeda! 
Vitamiinidest ja mineraalidest ning palju muud.
Www.aigarsade.com
Aitäh kõigile, kel oli jaksu ja viitsimist seda lugeda.
Postitused: 138
Leitud eile Postimehest V.Viljasoo kommide alt, ehk läheb teemasse
Tsiteerin:
Mul on üks naljakas tähelepanek. Teate seda Eesti Energia poolpilvelõhkujat büroohoonet, mis ehitati mõned aastad tagasi Kadaka pst-le Tallinnas? Vaadake selle välimust. Internetis peaks ka pilte olema sellest hoonest.
Vihjeks: Vanas-Egiptuses oli selline talisman, tähistas Osirise ülestõusmist. Tänapäevani kasutatakse amuletina. Pikk kriips, millele on risti peale tõmmatud kolm või neli lühemat kriipsu. Sümboliseerib Osirise ülestõusmist surnust ja energiat. Kes viitsib otsida, leiab google otsingus materjale.
Paramehed töötavad hoopis Eesti Energias...
Postitused: 72
Teemad: 0
Liitus: Jan 2006
Tsitaat:Ma rõhutan illuminaadid kontrollivad kõiki eluvaldkondi kuni viimseni. ma loetleb veelkord igaks juhuks: Majandus, pangandus, äri, haridus, poliitika, muusikatööstus, meditsiin, sõjavägi jne. Kontroll tähendab seda, et kõik need valdkonnad on nii üles ehitatud, et haridus hävitaksteadmisi, meditsiin hävitaks tervist, pangandus hävitaks inimeste vara ning sõjavägi hävitaks lihtsalt tsiviilelanikkonda ja tekitaks hirmu jne.
Palun vaadake ka seda üksikindiviidi tasemelt ja teise nurga alt, vabamüürlane võib olla täiesti vabalt ka töötu inimene, kes jääb elu hammasrataste vahele, vaatamata oma püüdlustest tööle saada, tihti on vennaskonna abi ülemüstifitseeritud. Tavaline vabamüürlane on tihti eelkõige oma kaasa-naise mõju all, niiet asja tuleb vaadata mitme mätta otsast, et pilt objektiivne saaks.
Töötuid ja vaeseid vabamüürlased on reaalsus, reaalsus on ka rikkad ja mõjukad vabamüürlased. Millegipärast on põhitähelepanu nendel, kel raha just palju on.
Postitused: 839
Teemad: 1
Oot-oot! Nimeta mõni vaene massoon, või äkki tead tervet nimekirja. Oleks huvitav lugeda.
Päikest.
Pentsik võrdlus, Andruzka! Võrdle ka selle ümaruse tagant - nii mõnigi kurjategija on sattunud elu hammasrataste vahele
vaatamata oma püüdlustele tööd saada. Kurjategija on tihti oma abikaasa mõju all.. . Töötu ja vaene kurjategija on karm
reaalsus. Reaalsus on ka see, et kurjategijate hulgas on ka rikkaid, mõjukaid ja auväärseid isikuid.
Pole vaja seda vaeste kurjategijate nimekirja esitada.. mis sest muutuks?
Vabamüürlased-illuminaadid on sügavalt (laiapõhjaliselt) klassikalised kurjategijad. Momendil õilmitsevas liberaal-lammaste
ühiskonnas, on nende vabamüürlaste mõju võrreldav totaalselt laastava nakkushaigusega. Oma nn "valgustatusega" nad
külvavad rahvaste keskele seda oma usaldamatuse seemneid, mis siis rahvuskeha seespoolt vaikselt, märkamatult õgima hakkavad.
Meie kauged esivanemad, rahvusest sõltumata, on jätnud meile arvukalt hoiatusi sest rahvusi hävitavast katkust. Pole
mõistlik neid hoiatusi ignoreerida. Läheb kalliks maksma.. ja muide: me juba maksame seda!
PS. sm. Stalin oli väga vaene.. tal ei olnud isegi mööblit. Ainsad asjad, mis tema omandis olid, kandis ta seljas. Ometi..
oli seltsimehel seda va võimukest nii palju, et seda jätkub tänaseni, homseni ja mine tea... ehk ka ülehomseni!
Postitused: 839
Teemad: 1
Miks Sa Ott arvad, et nimekirja pole vaja? Vastupidi tuleks nimekiri avaldada ja kogu rahvale koos nende "heategude või pigem karuteenetega", aga seemneid peaks neile tasuta jagama.
Päikest.
21-02-2012, 17:21
(Seda postitust muudeti viimati: 21-02-2012, 17:25 ja muutjaks oli Ott Sama.)
(21-02-2012, 16:45 )tapsix Kirjutas: Miks Sa Ott arvad, et nimekirja pole vaja? Vastupidi tuleks nimekiri avaldada ja kogu rahvale koos nende "heategude või pigem karuteenetega", aga seemneid peaks neile tasuta jagama.
Päikest.
Jutt oli vaestest vabamüürlastest, mitte lisanditega "heategudega v. karuteenetega". Siit ka ühtlasi selgub, miks pole vaja neid nimekirju - juba paari postituse järel, tekib segadus ja teine-teisest möödamõistmine-rääkimine.
Oluline on mõista - mis krd`i nähtusega meil tegemist on! Kuidas sellesse suhtuda ja kuidas üheskoos selle sotsiaalpahe vastu võidelda. Tegemist on ju sinu-minu-teie julgeolekuga. Päris kindlasti ei usalda ma oma julgeolekut mingi eriarvamuste-paljususe ladrala kätesse. Piisab vaid seda teha, kui ma juba otsapidi külmale maale, sunnitööle, reisin. Ei, ja veel kord ei! 
Ajalugu, on meid juba selles õpetanud. Ei soovi ja ei taha korrata neid vanu vigu. Tegeleme siis nähtuse sisu ja olemuse endaga. Nii on lihtsam.
Rahvas on nimekirjadega harjunud - peab seda veel valimisnimekirjaks!
Eesti Vabamüürluse teemas on ka nimed ära toodud.
http://www.para-web.org/showthread.php?t...sed+eestis
Aga õige on see eespoolne jutt, et 95% 33-e kraadi vabamüürlastest pole õrna aimugi selle eliidi eesmärkidest, soovidest ega infost ja veel vähem pole madalamatel kraadidel olevatel vabamüürlastel endast kõrgema kraadi vabamüürlase infost mitte halligi.
Ja peale vabamüürlaste on veel sadu erinevaid nii iidseid müstilisi ordusid kui tänapäevaseid, milledest vähesed on üldse kuulnud ja keegi ei tea täpselt millega need ordud tegelevad.
Postitused: 138
Paljud vabamüürlased on varjunud legaalsetesse Rotary klubidesse, nimekirjad on netis.
Iseasi on kas see aitab kedagi, tõenäoliselt on kõik päris nimekirjad kindlalt lukkude- riivide taga ja juhtkond roteeruv ning madalamatele liikmetele hoomamatu.Lisaks veel sünagoogi usujuht ning Kentmann
22-02-2012, 01:23
(Seda postitust muudeti viimati: 22-02-2012, 01:34 ja muutjaks oli Ott Sama.)
(21-02-2012, 16:45 )tapsix Kirjutas: Miks Sa Ott arvad, et nimekirja pole vaja? Vastupidi tuleks nimekiri avaldada ja kogu rahvale koos nende "heategude või pigem karuteenetega", aga seemneid peaks neile tasuta jagama.
Päikest.
Pean vabandama `tapsix`ees! Mõtleme veel korra.. Müstik kirjutas, et alamatel liikmetel, kraadidel, ei pruugi olla õrna aimugi endast kõrgemalseisvate "bosside" plaanidest v. eemärkidest. Tuleb nõustuda - nii see paraku on! Liitusid heauskselt, edevusest, omakasust.. mis iganes põhjusel. Täpselt nagu aastaid tagasi liituti komsomoli ning komparteiga. Ka nemad lähtusid neist samadest motiividest, mida eespool just näitena pakkusin.
Rõhuv enamus sellest komsomoli-komparteist.. ei jaganud partei eesmärkidest muhvigi! Ometi oli neil rohkesti ja avalikult materjali.. Lenini, Marxi teoste näol, laialt käes ning saadaval. Lisaks veel partei-sisene infoliin ning arvukad lõbusad sotsiaalkoosviibimised. Aga ometi, kuluaarides jah.. sosistati, et miskit ametlikus ideoloogias haiseb, miskit kärssab, aga see oli ka kõik. Hirm ei võimaldanud neil rohkem mõelda. Parteipoliitikast nad siiski aru ei saanud ega pole seda ilmselt tänaseni mõistnud.
Täna on sama - "meil on selline reaalsus! Sellest me lähtume, seda me peame õigeks ja sellest paremat pole ooolemas!" Saame taas kurvalt nentida - mitte tuttigi, mitte millestkist aru ei saada ega püütagi saada!
Jutt läks pikaks, teen lühemalt - kas tasub avaldada nimekirja... mm.. mm
kel puudub, puudub. Ahh.. vahet pole - neil lihtsalt puudub!
Karambaga täitsa nõus! ... ja veel kord vabandan oma tõreduse pärst!
|