Postitused: 108
Teemad: 6
Liitus: Dec 2003
kas kellelgi on oma versioon sellest, miks inimesed hakkavad üksteise järel haigutama kui keegi haigutab? või äkki teab keegi mingit teaduslikku seletust sellele?
"Mis on vastus?" (Vaikus) "Sel juhul, milline on küsimus?"
Postitused: 402
Teemad: 8
Liitus: Feb 2004
Jah, psühholoogiline effekt samuti nagu kuskil mujal toodud kratsimise näite puhul. Kui räägid muidugi koosolekust, kus keegi midagi mõttetut jahub ja teised on sunnitud tegema vähemalt näo, et kuulavad, siis on asi natuke teistmoodi
Postitused: 108
Teemad: 6
Liitus: Dec 2003
koosolekul vast püüavad enamus inimesi kuidagi haigutust varjata(mina näiteks  ).. aga muidu ju hakkavad ikka üksteise järel ikka haigutama.
kas siis näitab igavust?
muidu olen kuulnud, et kui oled kuskil umbses ruumis, siis õhupuudusest hakkab ka inimene haigutama.
(praegu haigutasin... vist olen unine  )
"Mis on vastus?" (Vaikus) "Sel juhul, milline on küsimus?"
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
mina olen nüüd seda teemat siin kaks korda vaadanud ja mõlemad korrad haigutasin
mitte igavusest... aga ei tea kas too jutt mõjub nii?
paljalt haigutamisest lugemine juba tekitab selle efekti.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 402
Teemad: 8
Liitus: Feb 2004
Umbses ruumis tekitab liigne CO/CO2 sisaldus õhus unisust aga koosoleku näide ja psühholoogiline effekt ei ole omavahel seotud. Ka mind ajas selle teema lugemine haigutama kuigi ma peaaegu kunagi ei haiguta, see on praktiline näide psühholoogilisest effektist.
[edit] parandasin typo
[Teadet on muutnud 2004-7-8 postitaja napoleon]
Postitused: 378
Teemad: 11
Liitus: Oct 2003
Miks üldse inimene haigutab? Miks paneb uni inimese haigutama ehk suud suurelt avama?
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
ma pole unine, ja ma pole umbses ruumis(kõik neli akent on lahti) aga ma haigutasin selle teema ajal neli korda  napoleonil on vist õigus. psühholoogiline asi, või siis..... äkki on see mingisugune ellujäämisrefleks, nimelt inimene tahab pidevalt haigutada, aga ei julge, kui ta näeb kedagi teist seda tegemas, siis ta hakkab ka haigutama.
või siis inimene on sellega popp ja hagutab, kuna teised seda teevad
tunnistage ausalt, need kaks võivad olla vabalt põhjused, kui neid lähemalt uurida
Postitused: 430
Teemad: 12
Liitus: Nov 2003
Postitused: 378
Teemad: 11
Liitus: Oct 2003
Äkki on see teema hoopis nii igav et ajab unele
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Postitused: 129
Teemad: 1
Liitus: Dec 2004
Aga mina ei haigutanud seda teemat lugedes... Olenemata kellaajast  Uni on kyll, aga vot ei haigutanud
See haigutamise asi on t6esti nagu nakkav. Ei tea t2pselt, miks k6ik j2rjest haigutama hakkavad, aga ma arvan, et... ***haigutus*** et kui keegi n2iteks haigutab yhes toaotsas... Siis nendele, kes seda n2gid... Need nagu alateadvuses saavad aru... Nii... Haigutus... Ta on v2sinud. Ja siis 2kki nagu lihtsalt see inimene, kes haigutust n2gi, hakkab lihtsalt m6tlema ``Siin on t6esti pisut igav`` v6i ``Ma tunnen end ka pisut unisena`` ja haigutab. Minu teooria
* pipartyt lykkab plaadim2ngijasse Smilersi plaadi ja l2heb kohvi tegema.
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Postitused: 47
Teemad: 2
Äkki haigutusega me venitame nagu oma lõualihaseid vms.
Aga seda ma ei tea miks inimesed seda järjest teevad.:o
Postitused: 22
Liitus: Jun 2005
Kuskilt olen veel kuulnud,et kui inimene haigutama hakkab,siis on ajul nagu õhupuudus.
Ja kui haigutatakse,siis tavaliselt lähevad silmad ikka märjaks,äkki see on silmade värskendamine või määrimine
Postitused: 47
Inimene "määrib" oma silmi igakord kui ta silmi pilgutab.
Tsitaat:Algselt postitas: Metalboy
Kuskilt olen veel kuulnud,et kui inimene haigutama hakkab,siis on ajul nagu õhupuudus.
Ja kui haigutatakse,siis tavaliselt lähevad silmad ikka märjaks,äkki see on silmade värskendamine või määrimine
See on juba öeldud siin
Tsitaat:Algselt postitas: napoleon
Umbses ruumis tekitab liigne CO/CO2 sisaldus õhus unisust aga koosoleku näide ja psühholoogiline effekt ei ole omavahel seotud. Ka mind ajas selle teema lugemine haigutama kuigi ma peaaegu kunagi ei haiguta, see on praktiline näide psühholoogilisest effektist.
[Teadet on muutnud 2004-7-8 postitaja napoleon]
Postitused: 17
Teemad: 0
Liitus: Aug 2005
Haigutus tuleb siis kui sellele mõelda.ja kui seda näha.minul on niii...
Postitused: 257
Teemad: 14
Suutsin teema läbi lugeda ja nii kaua haigutust kinni hoida. Aga enam ei tulegi. Vahel on küll juba imelik ringi käia silmad haigutamisest läbimärjad nagu nutaks pidevalt.
Haigutamisega saab näiteks väliskeskonna ja keskõrva rõhud tasakaalustada, kuulmetõri vms avaneb ja kõrvad lähevad lukust lahti.
Selle posti kirjutamisel haigutasin 2 korda... 3 korda.
Muudetud: 31-8-05 kell 12:33:53 metavo
Tsitaat:Algselt postitas: batoonike
Suutsin teema läbi lugeda ja nii kaua haigutust kinni hoida. Aga enam ei tulegi. Vahel on küll juba imelik ringi käia silmad haigutamisest läbimärjad nagu nutaks pidevalt.
Haigutamisega saab näiteks väliskeskonna ja keskõrva rõhud tasakaalustada, kuulmetõri vms avaneb ja kõrvad lähevad lukust lahti.
Selle posti kirjutamisel haigutasin 2 korda... 3 korda.
Muudetud: 31-8-05 kell 12:33:53 metavo
Minu teada pidi aitama rõhke tasakaalustada ka neelatamine:odie:
Aitab jah. Tegelt aitab ka lihtsalt suu väga lahti ajamine.
Postitused: 20
õhupuudusega pole küll vist tegu, sest olen ka värskes õhus haigutamisahelat kogend,
võibolla eritatakse mingit ainet haigutades.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Tsitaat:Algselt postitas: skingirl
õhupuudusega pole küll vist tegu, sest olen ka värskes õhus haigutamisahelat kogend,
võibolla eritatakse mingit ainet haigutades.
õhupuudust organismis ei saa vast iseloomustada väliskeskkonna olekuga?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Celticul on vägagi õigus.
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Tsitaat:Algselt postitas: metavo
Minu teada pidi aitama rõhke tasakaalustada ka neelatamine:odie:
Mina teen harilikult nii, et pigistan nina näppudega kinni ja püüan läbi selle välja hingata (lennuki maandumisel). Aga et väga offtopic ei oleks - kollektiivse haigutamise kõrval eksiteerib (eriti pidulikel aktustel ja kontsertidel) ka kollektiivne köhimine ...
Täna hommikul just kogesin seda. Olin oma toas, "hea" maja, kõlab läbi hästi. Isa köhatas ühes toas, sekundi pärast õde teises toas ja sellele järgnes ema köhimine.
Postitused: 6
Teemad: 0
Liitus: Aug 2007
ma lugesin teemat ja hakkasin haigutama
Postitused: 114
Liitus: Feb 2007
Ma mäletan, et kui oli see reklaam "Ära haigutaa..." see oli mingi rohu reklaam ja seda reklaami oli pea igal pool Tallinnas. Siis, alati, kui ma sellest mööda sõitsin ja seda vaatasin, siis hakkasin haigutama!
|