Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peeglid mõttes vahele?
Tere, tahtsin küsida, et kui on kahtlus, et keegi inimene kuidagi negatiivselt mõjub, siis kas mõtetes peeglite vahele mõtlemiset on kasu?
Ega seda vist valesti ikka ei anna teha?
Vasta
Seda saab tegelikult väga valesti teha. Sul on kodutöö tegematta.
http://www.para-web.org/search.php?actio...order=desc

Lihtsaim soovitus on näpud vaheliti rinnale/kõhule panna ja tellissein ette mõelda...
Vasta
Kuidas siis valesti? Ma ainult mõtlesin korraks ju seda. Ma ei teinud midagi füüsilist.
Vasta
(28-11-2011, 18:24 )Peep Kirjutas: Kuidas siis valesti? Ma ainult mõtlesin korraks ju seda. Ma ei teinud midagi füüsilist.

Kui Sa füüsiliselt tõesti näiteks seinapeegli enda ja Sulle negatiivselt mõjuva inimese vahele paned , siis garanteerin , see kindlalt mõjub.Laugh

Tegelikult on idees iva sees küll, aga selle kujutamine, ma mõtlen tagasipeegeldust, võtab mõttetult palju energiat. Pealegi jääks Su alateadvuses tagasi peegeldunud negatiivne energia ruumi alles ,liikudes seal juba täiesti kaootiliselt. Seepärast ongi soovituslik sellistel puhkudel neelduvamat materjali ette manada.

Kõige lollikindlam on seda inimest lihtsalt ignoreerida ,kui võimalik ja mitte üritada igasugu trikke teha.
Vasta
(28-11-2011, 18:24 )Peep Kirjutas: Kuidas siis valesti? Ma ainult mõtlesin korraks ju seda. Ma ei teinud midagi füüsilist.

Usalda rohkem iseennast. wink
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne