Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salastatud missioonide embleemid
http://vigilantcitizen.com/vigilantrepor...n-patches/

Symboleid Usa salastatud missioonide mundritelt.

Ei osanud seda linki kuhugi mujale panna.
Vasta
(28-06-2011, 19:55 )Malandro Kirjutas: Symboleid Usa salastatud missioonide mundritelt.

Minu jaoks on veidi arusaamatu - miks peaks salastatud missioonide mundritel üleültse sümbolid olema ja miks peaks olema salastatud operatsioonide/misjoonide osalised mundrites.....
Vasta
Minu jaoks on hämmastav see, et niivõrd palju teatakse nendest salaorganisiatsioonidest. Nagu nimi juba ütleb, siis tegemist on salajase (rõhutan! SALAJANE!!) organisiatsiooniga, mitte organisiatsiooniga mille olemasolu teab iga tädi kuskilt haapsalust.
Vasta
(28-06-2011, 19:55 )Malandro Kirjutas: Symboleid Usa salastatud missioonide mundritelt.

Ma sõnastaks asja natuke teisiti.

USA raketiprojektidele antud ametlikud sümbolid/emleemid, millede sisu on jäänud lihtinimesele siiani saladuseks.
Ja teema autori viidatud lingis on siis asjahuvilise kodutöö; sisu lahtiseletamine/mõtestamine käesolevate(internet; vaevalt, et viitsis raamatukogus/arhiivis tuulata) vahenditega.
Vasta
Kuna need embleemid ainult seespidiseks tarbimiseks, siis on nad kah ilma igasugu poliitkorrektsuseta.

Vasta
(28-06-2011, 23:31 )euroruubel Kirjutas: Kuna need embleemid ainult seespidiseks tarbimiseks, siis on nad kah ilma igasugu poliitkorrektsuseta.
Mismõttes seespidiseks!? Shock Sõdurid lõunal normaalset süüa ei saa, siis söövad Hiina odaval tööjõul toodetud embleeme?
See annab "ma söön oma mütsi" (embleemi) ära väitele palju juurde...

Vasta
Lähen ka siis kaasa lingi taga oleva krüptilise teemaga ning kommenteerin asja:
KEs saab asjast aru ei vaja seletust - kes aru ei saa sellele pole ükski seletus piisav."
Vasta
(29-06-2011, 05:30 )excubitoris Kirjutas: Lähen ka siis kaasa lingi taga oleva krüptilise teemaga ning kommenteerin asja:
KES saab asjast aru, ei vaja seletust - kes aru ei saa, sellele pole ükski seletus piisav."

Kuldsed sõnad, Exu! Väärt Para-webi foorumi motoks panna. Kehtib ju igas teemas.
Laugh
Vasta
Jõumeetodid kehtivad ka igas teemas: kes saab asjast aru see ei vaja seletust - kes aru ei saa sellele tuleb asi kätega selgeks teha.
Vasta
Olen sihuke mõistmatu tropp, ei taipa ja ei saa aru. Need märgid, need sümbolid... võivad ju olla täiesti ohutud - isegi võib lastele mängimiseks anda! Mitte midagi ei juhtu, keegi ei saa viga! Võib küsida, võib kahtlustada... aga kas on alust? Samas, mida need salajaste raketiprogrammide poisid-tüdrukud pidid oma teema sümboliks/ideeks valima? Kas lillelised alukad, kummiplätud või? Vaevalt, need pole nii atraktiivsed. Teisalt - vaatame nende "rahuarmastavate" riikide sümboleid. Sirp ja vasar, punane viisnurk, kõblas ja AK-47,... mingid hammasrattad, joonestussirklid, lekaalid-joonlauad... ? Tundub, et täiesti ohutud, igapäevased ja igati harjumuspärased vidinad - mitte mingeid ohutisi, ähvardust, hirmutamist ja kuidagi liialt "nunnud" märgid-sümbolid. Aga: MILLINE REAALSUS!!! Vereojad, orjatöö, häda ja viletsus... ning kohustuslikud parteiaktiivide koosolekud! Hirmus. Ometi, nende märgid ja sümbolid olid nii ohutud! See oli ju veel suht hiljuti, vanemad inimesed peaksid seda veel mäletama.
______________________________________________________________________________________________________
Tagasi teemasse: liivakast nimega "ülisalajased raketiprogrammid"& Lasteaed Co. - leidsid endale lihtsalt põnevad mängumärgid.
Nende märgid-sümbolid mõjuvad ähvardav-hirmutavalt, aga nende taga on tavaline argipäev,... tavaliste inimestega kes püüavad
oma igavale rutiinile natuke emotsionaalset värvingut lisada. Nii arvan mina.
Vasta
(29-06-2011, 12:38 )kage Kirjutas: ... - kes aru ei saa sellele tuleb asi kätega selgeks teha.

See viis on hea vaid oponendi vaikima panemiseks - seletust kui sellist ei toimu.

Nende märkidega on nagu paljude muuude asjadega ja nagu ka Ott juba mainis - õhest küljest vaid pildid mis tihti esinevad
meie igapäeva elus ja üksikult võttes neil erilist tähendust ei ole. Tähendus kui selline saabub alles siis kui kokku pandud osade
summa õletab teatud taseme ning tähenduse mõte hakkab välja paistma. Seni kui selliste märkide looja ei seleta adekvaatselt
mida ta just selliste kujundus elementide kokku panemisega ütelda tahtis jääb meie "mula" siin väärtusetuks aja raiskamiseks
mis midagi ei selgita ega midagi ei tõesta.
Nüüd aga asja teisest küljest - MIKS üldse on vaja luua sellist asja mida saab tõlgendada nii ja naa? Miks luua selliseid embleeme
üldse mis identifitseerib eeldatavasti salajast või vähemalt varjatud projekti mis peakski selliseks jääma?
Ühest küljest on asi lihtne - inimene otsib kampa kuhu kuuluda ja kandes midagi sellist millest teised suurt aru ei saa peale selle, et
see isik kuulub kuhugi valitud seltskonda ja mis peaks tekitama kadedust ja austustunnet ning andma mingi staatuse kujundi.
Ameerikas on kombeks asutada nn "külastuskeskused" pea iga riigi (ja ka mitte riigi) ameti juurde. Inimesed saavad sealt osta
T-särke kus peal kirjad nagu FBI, NSA, CIA jne jne, ning siis kannavad neid kui ühte kuuluvuse sümboleid. Minu jaoks on see
mõnevõrra naljakas ja muutus haledaks kui mõned kolleegid peale USA külastust hakkasid selliste särkidega uhkeldama siin
Eestis ja rääkima "teate, meil Ameerikas...".
Vasta
(28-06-2011, 22:15 )Ilo Kirjutas: Minu jaoks on hämmastav see, et niivõrd palju teatakse nendest salaorganisiatsioonidest. Nagu nimi juba ütleb, siis tegemist on salajase (rõhutan! SALAJANE!!) organisiatsiooniga, mitte organisiatsiooniga mille olemasolu teab iga tädi kuskilt haapsalust.
Mind ka hämmastab see, et kui palju teatakse tulnukatest jmt maal elvatest olevustest (näiteks "sinise planeedi projekt") kui nad tegelikult salaja/varjatult meie keskel elavad ning ei taha, et me nende olemasolust teaks.
(29-06-2011, 14:49 )Ott Sama Kirjutas: Teisalt - vaatame nende "rahuarmastavate" riikide sümboleid. [...] Tundub, et täiesti ohutud, igapäevased ja igati harjumuspärased vidinad - mitte mingeid ohutisi, ähvardust, hirmutamist ja kuidagi liialt "nunnud" märgid-sümbolid. Aga: MILLINE REAALSUS!!! Vereojad, orjatöö, häda ja viletsus...
Samas artiklis on ju ka mainitud (tõenäoliselt oletus mitte fakt), et "Since most of the patches were not intended for mass exposure, they are devoid of public relations sugar-coating." Ehk siis näidatakse asjade olemust nii nagu asjad on/või keegi neid näeb mitte ei ole ilustatud variant nagu "rahuarmastavate" riikide sümbolid.
(29-06-2011, 15:53 )excubitoris Kirjutas: See viis on hea vaid oponendi vaikima panemiseks - seletust kui sellist ei toimu.
Ka sinu kommentaar on oponendi vaikima panemiseks - sa ei saa niikuinii asjast aru seega mis ma lollile seletan. See on üks tõlgendus.
Teine tõlgendus käib samasse väravasse - mina olen nii tark ja see asi käib üle sinu mõistmise seega parem ära küsi seletust.
Kolmas - ega tegelikult ma ei tea mida see tähendab või ei oska seletada, aga mõnus on selliseid mõtteterasid teistele öelda ja tark näida.
...
Kuna lause on tegelikult üldistav ja teatud juhtudel kehtib ning teatud juhtudel ei kehti, siis täpsustaks üle, et (artikliga seoses) mida sa sellega tegelikult mõtlesid? Kas kolmas variant (kuna läksid kaasa krüptilise teemaga)?
Vasta
(29-06-2011, 05:30 )excubitoris Kirjutas: Lähen ka siis kaasa lingi taga oleva krüptilise teemaga ning kommenteerin asja:
KEs saab asjast aru ei vaja seletust - kes aru ei saa sellele pole ükski seletus piisav."

Exul on siin õigus, see lihtsalt on nii! Need inimesed petavad sind rääkima/kirjutama, teeseldes mõningast huvi. Tihti osutub see huvi kuidagi põhjatuks, jaa sa hakkad sellesse... siis vaikselt uppuma. Kui oled kaelani sisse vajunud, kaotavad nad äkki huvi ja lahkuvad. Vaatad ise kuidas välja saad, sest neid enam abistamas pole. Jõumeetodid, veel käte abil, siin kindlasti tulemusi ei anna. Oma viisilt ja loomult on nad kuidagi "tabamatud".

Kahtlustan, et kui tulnukad elavad meie keskel, siis võivad nad väga vabalt olla just need tüübid!

Vasta
(29-06-2011, 22:47 )kage Kirjutas:
(29-06-2011, 15:53 )excubitoris Kirjutas: See viis on hea vaid oponendi vaikima panemiseks - seletust kui sellist ei toimu.
Ka sinu kommentaar on oponendi vaikima panemiseks - sa ei saa niikuinii asjast aru seega mis ma lollile seletan. See on üks tõlgendus.
Teine tõlgendus käib samasse väravasse - mina olen nii tark ja see asi käib üle sinu mõistmise seega parem ära küsi seletust.
Kolmas - ega tegelikult ma ei tea mida see tähendab või ei oska seletada, aga mõnus on selliseid mõtteterasid teistele öelda ja tark näida.
...
Kuna lause on tegelikult üldistav ja teatud juhtudel kehtib ning teatud juhtudel ei kehti, siis täpsustaks üle, et (artikliga seoses) mida sa sellega tegelikult mõtlesid? Kas kolmas variant (kuna läksid kaasa krüptilise teemaga)?

Ütlus on mõeldud - nagu alati - nende suunas kes sisulise arutelu asemel hakkavad loopima sõnade ja fraasidega mis ei vii edasi
arutelu vaid naeruvääristavad teemat, teema püstitajat jne. Omamata mingitki soovi asja uurida ja süveneda - kuigi alg allikas
oli nii mõnedki asjad ära seletatud, et need asjad EI OLE mõeldud siiski avalikuks tarbimiseks jne, kuid vahest ikkagi midagi siis
"välja imbub", on imbunud ja saab ka tulevikus imbuma. Ehk kokkuvõttes - kes saab aru mõttest lisab midagi arukat või on vait ja
ja kes ei saa hakkab kisama ja "kätega vehkima" ning sellele isikule ei ole piisav ükski seletus - ka kurikaga mitte.

PS. Selline asi veel - see seltskond on alati armastanud kui "lihtrahvas" saab korraks võimaluse piiluda nende
tegemisi ja nende sümbolite esitlemist midagi aru saamata.
Vasta
(28-06-2011, 19:55 )Malandro Kirjutas: http://vigilantcitizen.com/vigilantrepor...n-patches/

Symboleid Usa salastatud missioonide mundritelt.

Mida kõike foorumist leida võib. Need on küll päris erilised sümbolid nendel mundritel.
Kahju, et varem seda teemat lugema pole sattunud.
Nagu ma aru saan, siis on nende piltide all ka tõlgendused antud osadele sümbolitele. Huvitav, kas need tõlgendused on õiged?

Vasta
On küll õiged - KA.
Samas - enamustel sümbolitel on mitu tähendust - isegi korraga.
Vasta
Jah, seda ma lugesin. Nende sümbolite kohta avaldati a.2008 ka raamat.
Neid oli kuskil 40, artiklis toodud ainult kõige võikamad ära.
Mõned on esoteerikast ehk okultismist pärit sümbolid, osa ka segu popkultuurist.

Sümbolid viitavad salaoperatsioonidele ja on täis kujundlikkust.
Huvitavad on sümbolid, mis viitavad draakonitele, tegelikult vist küll drakoonlaste rassile.
Paljud neist viitavad salajastele satelliiitidele. Kummaline see PAN, mis tähistab sarvedega jumalat ja oluline just okultismis. Tänasel päeval siis seos raketiteadusega.
#7 Supra Summus - Kõige parem ja kõrgeim
KNIGHT TEMPLAR - esindab kaasaegseid illuminaate
# NRO Snakes (Maod? Reptiloidid?)

Olevat salapäraseim sümbol. Tegu kõikide puhul salajaste mustade programmidega.
Näiteks Minotauruse programm.
NROL -66, punane Minotaurus (vihje Saatanale)
Anubis - tõlgendus - taevalik Šaakal

# 1 The Devil You Know

Tegelikult oleks sealt artiklist veel palju lugeda ja uurida. Seni kuni see artikkel lugemiseks saadaval on.

Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne