•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15(current)
  • 16
  • 17
  • ...
  • 90
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 4 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Vaba" jututeema
Oh ega seal midagi erilist vaadata pole. Kunagi mõtlesin,
et panen sinna huvitavamaid leide üles, aga seal on ju kõik
juba tegelikult olemas. Ja see üles laadimine võtab igavese
aja ka ära. Täna siis Põhja-Iiri, ehk leian/näen midagi põnevat
mida teilegi näidata..

Nii kaua otsige netist üles film "Ring of Power"!
Tahaks sellest filmist vähe rohkem pajatada.
Õigemini võiks keegi teadjam mees seda teha.
Film on üleval ka youtubes!
http://www.youtube.com/watch?v=4w-A54h_GQ8

Filmi alguses lahatakse 9/11 teemat, aga pärast seda
läheb asi õige põnevaks.
Kui kellegile vene k. paremini sobib, siis õhtul panen
lingi kust saab alla tirida vene k.
Et päris pime ei oleks vaatamine, siis niipalju infoks..
film seletab, et Jeesus oli Caesari ja Kleopatra poeg.
Juudid ja egiptlased on pärit ühest dünastiast..

Ja väga palju veel põnevat.

Siit leiate vene k.- http://tinyurl.com/6aa464u
VS, kommi siis Haimre juhtumit ka...
Haimre on vanas foorumis kasutage otsingut.
P...insener, VS on Vana hallide vuntsidega raamatukogupäkapikk, kes inimesele otsa vaadates mõtleb ja mõistatab, milliselt riiulilt selle isendi mõistus pärit on.
seda küll, aga tahaks kommi tänaste teadmise taustal.
Mind huvitaks rohkem mis sel ajal Ülal orbiidil toimus, millise emalaeva pealt nad tulid, seekord sai kontrollitud ainult seda, kas neil mujal lähikonnas midagi alalist pole.
Päikeseinsener, kui raiskad aega küsimise peale, siis raiska seda aega mõistlikult ja küsi ka mõistlikke küsimusi Laugh
Ok,ma küsin siis otse:Kas Vendel elab veel, ja kas laborant elab veel?
Pinsener, ei peagi, siin ei pea keegi kellegi juttu tõena, eriti veel viimase tõena võtma, kui see nii oleks siis ma ilmselt ammugi enam ei kirjutaks, vaid neelaks hihiimajas lootusetu haigena tablette.
Mina esitan oma subjektiivset arvamust eri nähtuste kohta, ära unusta kui tähtis on see serveriühendus seal kuklas, kui see logisema hakkab väi hoidku jumal mõni teise serveriga ühendab on tulemus täitsa rabav, joodikust võib filosofeeriv marukristlane saada, miljonär võib oma vara india vaestele laiali jahada, hõlst selga, sandaalid jalga ja guru juurde igavest elu otsima. Aga veel ohtlikum on ennast otse võrku ilma serveri viirusekaitse ja filtriteta häkkida. Edasi mõtle ise.
IT, mul pole mingeid kohtumisi olnud nende tegelastega kes seal mehikesi hõbedastes skafandrites nägid Tünnist välja tulemas, kõik on ainult kohavaatluse ja ajas liikumise tulemusel saadud.
Tänane hommik mõjub kummaliselt, eile õhtul pandi nii mõnedki uued päitsed riiklikul tasandil pähe, näha on, et Päikeseinseneril on see asi juhtmed lühisesse ajanud.

Sa tead väga hästi, et sa ei pea mitte midagi tõena võtma, terve selle foorumi lugemine on vabatahtlik toiming ja et iga inimene loob ise oma mõttemaailma. Sa tead seda väga hästi ning tead ka seda, et me juba ammu ei aruta selliste algkoolitasemel filosoofia üle. Nüüd aga järsku lendad täiesti ebaloogiliste küsimustega platsi.

Eileõhtune jõujoonte ümberinstalleerimine tegi nii mõnelgi väikese restardi...
(15-05-2011, 12:59 )Celtic Kirjutas: Tänane hommik mõjub kummaliselt, eile õhtul pandi nii mõnedki uued päitsed riiklikul tasandil pähe, näha on, et Päikeseinseneril on see asi juhtmed lühisesse ajanud.

Sa tead väga hästi, et sa ei pea mitte midagi tõena võtma, terve selle foorumi lugemine on vabatahtlik toiming ja et iga inimene loob ise oma mõttemaailma. Sa tead seda väga hästi ning tead ka seda, et me juba ammu ei aruta selliste algkoolitasemel filosoofia üle. Nüüd aga järsku lendad täiesti ebaloogiliste küsimustega platsi

Kes oled sina Celtic, et sa siin mulle diagnoosi paned?

Rahu kodanikud, Celtic on "palgaline" tüli üles kiskuja, ärge tehke välja.Kui kaasa lähete saate bänni või suletakse teema.Püha lehma ei puutu keegi.

Celtic, mine viska paar latrnat katki ja õigeusklike palvemaja aken kah.
Puhtam ja kuivem tunne pidavat peale tulema...nii nad räägivad.
Laugh Laugh koomikud.
Kurat, mina olen siin uueke; postituste järgi peaks paljud üksteist siin juba ammu tundma ja teadma, mida keegi räägib ja mis liinis midagi postitab.Aga tüli kiskumine jätab mulje nagu ei teaks te siin üksteise seisukohti vms. Mida te siin foorumi asutamisest või foorumisse asumisest peale seni teinud olete?

(15-05-2011, 12:59 )Celtic Kirjutas: ...eile õhtul pandi nii mõnedki uued päitsed riiklikul tasandil pähe...

Millest jutt käib? Kes kellele päitseid pähe pani ja miks või mis eesmärgil?
Selline uudis siis...
läksin välja ja näe mis ma maja eest leidsin, iga päev vaatan
jalge ette, aga näe-täna oli mulle jäetud sõnum:

Südamlik tervitus Vanalt Kuradilt eneselt.

Tänan Sind tervituse eest, ilmselt olen südamlikud tervitused välja teeninud siin foorumis oma jumalavastaste sõnavõttudega.Võin seda
veelgi teha, aga mitte niisama,vaid ikka nutsu eest.Pane nuts
kivi alla, mille pilti siin näed ja pea silmas reeglit:mida rohkem seda
etem ja töö tuleb peale ettemaksu ja sõltub suurusest.
Lisan fotod:ühel siis paremal Vana Kurat, vasakul tema südamlik tervitus, teisel kivi mille alla hommseks oma pappi ootan.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Smile
(15-05-2011, 12:20 )VironShaman Kirjutas: Ma räägin tõsistest asjadest, kui laev maandub jääb järgi alaline jälg mis on kättessadav ka pika aja tagant. Kui laevast tullakse välja ja kõnnitakse ringi, on see samuti jälgitav pika aja tagant. Kui seltskonnal on mingi alaline asukoht maa või vee all on see samuti tuvastatav. Mis asja on aga näiteks aborigeenidel vihmametsas nähtusega kui lennukid üle lendavad aga keegi ei hüppa alla ega maandu kohalikega vestlema ja tarkust õpetama. Ma ei väitnud et seal midagi pole, seal pole midagi produktiivset, kust võiks teadmist ja uusi tuttavaid teistest kihtidest saada. Jätame Egiptuse nuhtluse rahule, ta ei õpeta midagi, vaid keelab inimloomale piiramatu energia ja toidu, rääkimata väljamurdmisest maalt laia universumisse.
Kaiul käib elu omasoodu ainult torkijad ei meeldi neile, pakkumas võid käia, kui mõni välja valitakse siis hakkab ta neid ka nägema. Kui sissepääse ei näe on nad ju sinu jaoks suletud, siis paned fotika sinna jälgima ja kui teistel hing täis saab, siis kõrbeb mäng kokku, kogu sinu kasu bensiinile lisasks. Eestis on teisigi Kaiutaolisi kohti küll ja küll, küsi meie esiufouurijalt Volkelt, mitu kohta ta sulle ette loeb ja kui ei siis miks. Ta ju ometi tegelikult teab. Räägitakse ainult ülalt tulnud juhuslikest kontaktidest, alalistest anomaaliatest on suu kinni. Vene sõjaväel oli nende kohtade kohta kaart, küsisin Volkelt, see ütles, et tema sellest ei tea midagi. Kunagi sai kiusatud Tartu sõjaväe lennuväljale maanduvaid pommitajajate lendureid, läks veerand tundi mööda kui kohal oli sõjaväe helikopter nende paramilitaaride nägijaga tiirutamas, kes kiusas, juba tookord oli selline tase, mida siis täna arvata, teised istuvad hiirvaikselt oma leppeid järgides sel ajal kui Impeeriumi laevad laiavad taevas.

1 parim sealsest asjast teadja on Norra proua,kes kuuldavasti on riiki vahetanud ja elama tulnud sinna,tema vastu ei saa Smile
Teatud isikud, kes uurivad südmusi koguvad infot,mitte ei viska rahvale sülle seda Smile
(15-05-2011, 13:33 )Päikeseinsener Kirjutas:
(15-05-2011, 12:59 )Celtic Kirjutas: Tänane hommik mõjub kummaliselt, eile õhtul pandi nii mõnedki uued päitsed riiklikul tasandil pähe, näha on, et Päikeseinseneril on see asi juhtmed lühisesse ajanud.

Sa tead väga hästi, et sa ei pea mitte midagi tõena võtma, terve selle foorumi lugemine on vabatahtlik toiming ja et iga inimene loob ise oma mõttemaailma. Sa tead seda väga hästi ning tead ka seda, et me juba ammu ei aruta selliste algkoolitasemel filosoofia üle. Nüüd aga järsku lendad täiesti ebaloogiliste küsimustega platsi
Tegin oma tsitaadis vastuse sinule boldiks... Kui oma pilve pealt alla saad, ehk hakkad siis mõistma...

(15-05-2011, 14:56 )Jõhvikas Kirjutas:
(15-05-2011, 12:59 )Celtic Kirjutas: ...eile õhtul pandi nii mõnedki uued päitsed riiklikul tasandil pähe...

Eile oli suurepärane aeg selleks, kus peaaegu terve Euroopa jälgis Eurovisiooni poliitikavõistlust, ptüi, lauluvõistlust ikka. Ja läbi laulu, mis teatud rahvastele on toonud vabaduse, saadeti väga selgeid sõnumeid eurooplastele. Mart Sander pani ses suhtes väga täppi, et Euroopa lasi moslemitele veidi peenikest peeru, et viimased jumala pärast midagi mõtlematut ei teeks. Võitjamaa Euroopasse kuulumine on samuti suht kahtlane, seda enam on kummaline, et kümneid aastaid kestnud poliitilised tasakaaluteljed nüüd ühtäkki niivõrd metsapoole vedasid ja enamus põhjamaadest oma naabreid reetis. Kaasa arvatud Eesti...

(15-05-2011, 16:08 )Celtic Kirjutas:

Tegin oma tsitaadis vastuse sinule boldiks... Kui oma pilve pealt alla saad, ehk hakkad siis mõistma...

(15-05-2011, 14:56 )Jõhvikas Kirjutas:

Eile oli suurepärane aeg selleks, kus peaaegu terve Euroopa jälgis Eurovisiooni poliitikavõistlust, ptüi, lauluvõistlust ikka. Ja läbi laulu, mis teatud rahvastele on toonud vabaduse, saadeti väga selgeid sõnumeid eurooplastele. Mart Sander pani ses suhtes väga täppi, et Euroopa lasi moslemitele veidi peenikest peeru, et viimased jumala pärast midagi mõtlematut ei teeks. Võitjamaa Euroopasse kuulumine on samuti suht kahtlane, seda enam on kummaline, et kümneid aastaid kestnud poliitilised tasakaaluteljed nüüd ühtäkki niivõrd metsapoole vedasid ja enamus põhjamaadest oma naabreid reetis. Kaasa arvatud Eesti...

Kusjuures kui ma veel seda Mart Sanderi seisukohta lugesin, mu reaktsioon oli selline "Kuda kurat ta selle ära tabas!?!?"

Kellegil pole veel pähe tulnud kusida, miks euroopa peab andeks paluma juutide ja immigrantide riigi kuritegude eest.

(15-05-2011, 16:08 )Celtic Kirjutas:

Celtic, kui tahad kõikidest kõige targem olla,
siis tõesta seda oma teadmistega, mitte ära
hakka teisi lollideks nimetama!

Side lõpp.

Värske info siis...tuttavalt SMist:

laekus siis nädal tagasi mail, et aserid on valitud võitjaks, 12p kästi
anda nende katlasse...kui jalgrattureid veel...saate aru küll, eksju.
Celticul on üldjoontes õigus.
(15-05-2011, 16:47 )Päikeseinsener Kirjutas: Celtic, kui tahad kõikidest kõige targem olla,
siis tõesta seda oma teadmistega, mitte ära
hakka teisi lollideks nimetama!

Side lõpp.
No ikka ei saa aru jah. Aga kui sinu keeles rääkida, siis - olen 7 aastat siin foorumis seda tõestanud, ent ikka tulevad mõned emotsioonitsejad ja kukuvad paukuma iga kord kui kuklajuhtme ümberseadistusi tehakse.
Ma ei saa enam aru, mis teemaga tegemist on?
(15-05-2011, 14:33 )euroruubel Kirjutas: Kurat, mina olen siin uueke; postituste järgi peaks paljud üksteist siin juba ammu tundma ja teadma, mida keegi räägib ja mis liinis midagi postitab.Aga tüli kiskumine jätab mulje nagu ei teaks te siin üksteise seisukohti vms. Mida te siin foorumi asutamisest või foorumisse asumisest peale seni teinud olete?
Kõik on nagu öledakse..."kohe näha et,... vanad sõbrad"...
Laugh
Laugh ongi rahval juhe koos
Video: pesapallur päästis reporteri raskest traumast

Üsna huvitav või mis?

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15(current)
  • 16
  • 17
  • ...
  • 90
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Emigratsioon. Ehk kas vaba mees vabal maal? ykskuukiir 3 4,983 29-03-2011, 23:41
Viimane postitus: Päikeseinsener

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne

Expand chat