Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tahhüonenergia abi Sinule ja Su tervisele
Riias aprillis 2011 toimunud Krayoni konverentsil olid müügil ka tahhüonenergia tooted.
Tahhüonenergia on valguse kiirusest kiiremini liikuv energia.
See on intelligentne energia.
Eestis kasutavad seda EMF (Elektromagnetväljade Tasakaalustamise tehnika) tervendajad seanssidel. Kasutavad ka tavainimesed.

Eestikeelne ineternetilehekülg
http://tahhyon.ee/

Aadressilt ´Krayon vastab´
http://www.sisemiserahutempel.eu/Krayon-vastab

Küsimus: Kallis Krayon, mida sa arvad tahhüoni energiast? Kas tahhüonatsiooniprotsess mängib rolli tuleviku teaduses, meditsiinis ja meditatsioonis?

Vastus: Jah, kõigis nimetatud, ja ka paljudes muudes rollides. Tahhüoni energiat ei saa panna sahtlisse ja eristada teistest paljumõõtmelistest energiatest, kuigi ta on eriline. Võite teda nimetada „salapäraseks”, loovaks Kõiksuse energiaks. Ta on alati olemas ja võib olla fokuseeritud (esemetesse), on tajutav nagu sõber, kes aitab, kui seda vajate.
Kui tunnetate kristalli või vääriskivi energiat, siis kõigil neil on reeglina võimas spetsiifiline energia, mis on kasulik kindlas tähenduses. Tahhüon - see on ainus energia kogu selles „energiasupis”, mis häälestub teile ja loob tasakaalu. Tahhüoni ainus funksioon – on teha teie elu paremaks ja aidata teistel energiatel täita oma ülesandeid. Niisiis, see on väga rahulik energia, ta ise „häälestub” teie energiale ja „teab”, kuidas teile abiks olla, sõltumata toimuvast. Need, kes avastasid mooduse, kuidas tahhüoni paigutada klaasi ja teistesse materjalidesse, annavad teile võimaluse kanda teda mugavalt endaga kaasas. Aja jooksul leiab tahhüon kasutamist teaduses ja meditsiinis; sedamööda, kuidas te olete nõus tunnistama, et tahhüoni ülesanne seisneb „lava ettevalmistamises”, mõistate tema kasulikkust kõikjal.
Teadke: kõik te viibite kvantseisundis. Teie reaalsus pole suuteline seda nägema, sest tajute end individuaalselt. Kuigi olete kõik omavahel seotud. See võimaldab tahhüoni sarnastel energiatel eksisteerida ja „teada”, kes olete.
Olen ise kasutanud. See toimib. Tuntavalt ja positiivselt. Peab katsetama ja leidma endale sobiva kasutamisloogika.
Vasta
Tahhüon on hüpoteetiline osake. Edu sellega( EMF-is) Smile

Aga minu lemmikosa selles kõiges on : "Tahhüoni ainus funksioon – on teha teie elu paremaks ja aidata teistel energiatel täita oma ülesandeid."

PS. Natuke lugemist nendele, kes huvituvad, mis imeloom on seda vankrit vedama pandud: http://en.wikipedia.org/wiki/Tachyon
Vasta
Ei ole ise seotud EMFiga ja ei tea nende täpsemat kogemust.
Riia konverentsilt võtsin kaasa ühe venekeelse infovoldiku, mis on seotud aadressiga www.energijuharmonija.lv
Siit (mu oma tõlge vene keelest):
Need töötavad kui "antennid". Tahhüonenergia voolab läbi nende pidevalt, hoides Sinu ümber tahhüonenergiavälja. Tahhüonid toimivad nii meie füüsilise keha aspektidele kui energiakehadele. Inimesele, loomadele, taimedele. Aktiveerivad positiivset energiat meie bioväljas.

1964.aastal andis ameerika füüsik Gerald Feinberg nime sellele energiale. Kreeka keeles ´tahhi´ on kiire ja´´ion´ on osake. See kiire osake liigub 1,28 korda kiiremini kui valgus.
Tahhüonenergia reageerib inimese vabale tahtele. See ei manipuleeri inimesega. Selle energia toime on ainult positiivne ja neutraalne. Ühte ja sama toodet võivad järjest kasutada eri isikud. Neid tooteid ei pea energeetiliselt puhastama. Isegi kui nad veidi katki lähevad, omavad nad sama toimet.
Need on käsitsi tehtud tooted. Ei ole ravimid. Neil pole diagnostilisi omadusi. Need ei taga tervendavat ja ravivat toimet ja ei asenda meditsiinilist ravi.

(Muide, näiteks dr Todd Avokaitys ütles mingi Gematria toote kohta /ei mäleta toote nime/, et kui seda toodet anda koduloomadele, siis nende eluiga pikeneb vähemalt 3 aastat. Nad noorenevad ja tervenevad.)
Ehk küsida nõu taimedelt ja loomadelt! Tundlikult.

Vasta
Mingist hetkest alates ei oska enam öelda, kas see on naljakas, või miskit muud.

Tsitaat:
Need töötavad kui "antennid". Tahhüonenergia voolab läbi nende pidevalt, hoides Sinu ümber tahhüonenergiavälja. Tahhüonid toimivad nii meie füüsilise keha aspektidele kui energiakehadele. Inimesele, loomadele, taimedele. Aktiveerivad positiivset energiat meie bioväljas.
Näib, et sa räägid, justkui kõikjal meie ümber on tahhüonid, teisisõnu elame nagu vooluga jões.
Nüüd küsimus. Mida peale hakata keset jõge antenniga?

Tsitaat:Isegi kui nad veidi katki lähevad, omavad nad sama toimet.
Sellest võib järeldada et tegu on kergelt purunevate esemetega.

Tsitaat:Need, kes avastasid mooduse, kuidas tahhüoni paigutada klaasi ja teistesse materjalidesse, annavad teile võimaluse kanda teda mugavalt endaga kaasas.
Mis see teeb selles klaasis? Seisab? Liigub? ...

PS. Hüpoteetilise Tahhüoni liikumiskiirus pole konstantne.
Vasta
Naljakas pole see kunagi olnud, pigem kurb...
Vasta
Et esoteerikud pätsavad füüsikute mänguasju?
Vasta
Midagi sellist jah. Pigem aga seesamune enese ehtimine teaduse "sulgedega"...
Ega ju näiteks selles Stella postituse osas...
1964.aastal andis ameerika füüsik Gerald Feinberg nime sellele energiale. Kreeka keeles ´tahhi´ on kiire ja´´ion´ on osake. See kiire osake liigub 1,28 korda kiiremini kui valgus.
...midagi valet pole, aga see annab justkui mõista, et tegemist on teadusele tuntud asjaga ja kogu edasine jutt on kuidagi teaduse avastustega seotud, kuigi tegelikuses pole Tahhüon'il kui hüpoteetilisel osakesel selle muuga mitte mingisugust seost. Ja nii siis teenitakse raha...
Vasta
Tahhüoni toimet on siiski vaikset uuritud.Et osake on pisem ka footonist siis avaldavad need mõju peamiselt samas suurusklassis olevatele neuronitele.Midagi rõõmustavat selles mõjus ei ole, aga eks näis, uuringud on alles algusfaasis.
Klaasi sees jääb tahhüon erinevat footonist lõksu sest põrkab klaasi välispinnalt tagasi,nii neid kaasas kanda saabki.
Vasta
(03-05-2011, 15:33 )insener Tünn Kirjutas: Tahhüoni toimet on siiski vaikset uuritud.Et osake on pisem ka footonist siis avaldavad need mõju peamiselt samas suurusklassis olevatele neuronitele.Midagi rõõmustavat selles mõjus ei ole, aga eks näis, uuringud on alles algusfaasis.
Klaasi sees jääb tahhüon erinevat footonist lõksu sest põrkab klaasi välispinnalt tagasi,nii neid kaasas kanda saabki.

Oot...kas mul jääb midagi arusaamatuks?
Kas vahepeal on tahhüoni olemasolu kinnitust leidnud?
Kui on, siis ootaksin pikkisilmi seda kinnitavaid viiteid...

Neuron on samas suurusjärgus kui footonist väiksemad osakesed?
Ma nüüd mõtlen, et kummas on sul jõhkrad puudujäägid tekkinud, kas füüsikas või bioloogias...
Kahtlustan, et sa mõtlesid neutroneid...
Olgu, aga tahhüoni tegeliku olemasoluga on ikka raskused...

Vasta
Tahhüon on natukene keerukam vidin,võib isegi öelda,et imeosake.
Samas ta ei olegi osakne,vaid rohkem nagu ühenduslüli või side.See
ei ole valgusest kiiremini liikuv osake,kuigi selline mulje jääb sest
kui footon läheb mingis suunas liikvele siis samal hetkel on tahhüon
juba sihtkohas.Meie kolmemõõtmelise maailmas võiks seda seletada
nii,et see on nagu jalgratta kodar,kui ühest otsast keerata siis pöörleb
ka teine ots mida ei keerata...ehk siis antakse info silmapilkselt üle
ühest otsast teise.Tahhüon on ühenduslüli ühe sama paari kahe elementaarosakese vahel.
Tuli meelde,et arendatakse ka uusi sidesüsteeme tahhüonide baasil,
valguskaablid lähevad varsti sulatusse...Tulemas on täiesti uus
ajajärk info edastamise tehnoloogiates.Info liikumise kiiruse mõiste
kaob(kaovad ka võimendid kui mittevajalikud) sest see liigub viivituseta ja mahud võivad kasvada lõpmata suureks.
Vasta
Minu käest võib osta erinevaid kuulikesi, kus on erinevad teoreetilised osakesed või energiad sees.

Tahhüoni kuulike koos kaelapaelaga - 33€
Tahhüoni kuulike ilma paelata - 23€
Eriti badass välimusega tahhüoni kuulike - 133€

Lisaks pakun ka:

Lambanahast kotikese täis tumedat ainet - 213€
Lehmanahast kotikese täis tumedat energiat - 213€
1L eetrit - 10€
2 paari stringe koos braaniga - 1050€
Suur Pauk (lastele meeldib eriti!) - 1tk 999€ ent ostes nüüd kohe kaks, saad kolmanda tasuta!
Vasta
No see Celticu pila küll teemasse ei sobi.
Vasta
Mis mõttes pila? Sa ei usu, et mul need kõik asjad olemas on? Otse vastupidi - teadlased on kinnitanud, et need asjad on pea igalühel kodus, sa lihtsalt ei näe neid. Kuna mina näen, siis ma saan ka teistele müüa.
Vasta
Peaks sobima teemasse kui rusikas...

http://www.youtube.com/watch?v=Ro5eTxThQTA
Vasta
Nende intelligentsete tahhüoni teadlaste poolt pakutakse selliseid tooteid

"Tarkade kivi" -suurus 80 x 80 mm, patareiga, hind 577,07 EUR
Tooteinfo: alkeemilised sümbolid on olulised väekandjad alkeemikute poolt tehtavate protseduuride ja ainete juures. Tarkade kivi on mõtisklemiseks oma keha tarkuse üle, mis toetab ja austab sinu kehale elu andvat sisemist väge. Soovitav on iga päev mediteerida 20 minutit, asetades oma käed selle kuubiku lähedale. See on inspireeriv valgustusliku taustaga kunstiteos, mida tuleb lihtsalt vaadata ja samal ajal lõdvestuda.

ja sellist

"Kuldne CD"- väike cd, hind 27,87 EUR
Tooteinfo: CD on üks peamisi informatsiooni sümboleid. See CD ei sisalda digitaalset infot, küll aga sisaldab tahhüonide välja. Kasuta seda CD-d jookide ja toidu maitse muutmiseks. Mängi sellega samamoodi nagu sa mängid infoga oma igapäevases elus. Mida rohkem sa avastad selle CD kasutusvõimalusi, seda rohkem saad sellest teada ja naudid seda.

See viimane ikka ilgelt vinge tahhüonide pesa. kusjuures ei hakka selle tootega igav, saad ise avastada tühja cd kasutusvõimalusi.

Meenub lõik raamatust "Burationo"- Buratino oli saanud veits kuldmünte ja kohtus kass Bazilio ja rebasega. Bazilio pakkus investeerimisplaani Buratinole - lähme matame kuldmündid prügimäele õhtul, keerame magama ja hommikuks on meil rahapuu. Matsid siis kuldmündid maha, Buratino keeras magama kuid Bazilio va paskaak kaevas öösel mündid välja. Hommikul Buratino nentis nukralt et pole rahapuud ega münte.

Jääme siis ootama teadlastelt uusi saavutusi kvantfüüsikast. Ehk saavad ka keravälgu pudelisse limonaadi sisse.
Vasta
Üks mu sõber prognoosis, et järgmisena hakatakse stringi energiaid müüma...jääme ootamaSmile
Vasta
Ma võin kihla vedada, et neid asju enesele soetanud inimesed ka nende mõjusid tunnevad. Ja tunnevad nii, et ohhohoo. Teada tuntud prinsiip, et mida kallim on ese, seda rohkem kipuvad inimesed seda väärtustama ning selle "häid külgi" tunnetama. Kvantripats tuleb meelde. Ma arvan, et nad oleksid võinud vabalt hinna topelt ka panna.
Tarkade kivi ääres mediteerijad näevad oma nägemustes uskumatuid imesid ning saavad enesele juurde väärtuslikku väge. CD kõrval seisnud kraanivesi maitseb nagu magus olypose vein ning hapuks läinud kartulisalat nagu jumalate ambroosia.
Sest kui ikka nii palju raha pidi välja käima, siis järelikult PEAB töötama.

Muidugi siinkohal tekiks küsimus, et milles siis probleem. Kasu(raha) saavad need kanaldajad ja "arstid" ning kasu(sprituaalset) saavad kliendid. Mis sellest, et mingit tegelikku(objektiivselt tunnetavat) mõju neil esemetel vaevalt on. Kui eesmärk on olla õnnelik, siis kas abinõu üldse loeb?

Teadusega pole aga siin kahjuks/õnneks midagi pistmist.
Vasta
Ja kõige nõmedam on asja juures see, et säärased idioodid, kes neid rumalusi propageerivad ning neid rumalusi tarbivad tõmbavad endaga koos vee peale ka autentsetele ravitsejatele/teadjatele, sest suurem lollus varjutab alati positiivsema külje ning välise vaatleja jaoks muutuvad kõik "samasuguseks uhhuutajate kambaks"
Vasta
(04-05-2011, 05:32 )Celtic Kirjutas: Ja kõige nõmedam on asja juures see, et säärased idioodid, kes neid rumalusi propageerivad ....

Celtic - asi selles ongi, et idioodid need inimesed ei ole.
Nad on veelgi hullemad - nad valetavad TEADLIKULT ja SIHIKINDLALT
eesmärgiga petta ja seda kasumi saamise eesmärgil. Hetkel olen vaid
kuulnud vihjeid, et "ju nad teevad" seda ka reaalsete ravitsejate "margi
täis tegemiseks", kuid otsest ütlust/dokumenti näidata ei ole.
Vasta
Kõik on hea ja paremgi veel, inimesed kes seavad endale piiranguid raha kasutamise osas, on ise õnnetud, aga mitte need, kes soetavad enda heaolu paremaks muutmises endale "asju" ja usuvad nende toimesse ja saavad selle raha mitme kordselt tagasi.

Tahhüon ja kõik muud asjad töötavad, kui Sina ise selle tööle paned!
Kurb on aga selle juures see, et enamus neid tooteid reklaamivad ja inimkonnale kasu toovaid firmasid, ettevõtteid, inimesi, kes on häälestunud tõsiselt sellele, et tõsta inimkonna teadlikkust ja usuvad oma missiooni, ei jaga informatsiooni piisavalt. Seal juures, et ei öelda, et inimene ISE on see loom, kes paneb selle toote tööle (põhimõtteliselt). Süsistatakes hoopis alateadlikku energiat, et Sinul on vaja jublakat, mis asub Sinust väljas pool ja teeb Sinuga imesid.

Tsitaat:Tahhüon - see on ainus energia kogu selles „energiasupis”, mis häälestub teile ja loob tasakaalu.

Ma võin juba nimetada vähemalt ühe energia liigi ja öelda, et see toimib sama moodi.
Mis see on?
Armastus - energia liik selles energia supis, mis häälestub Teile ja loob tasakaalu ja polegi Tahhüoni vaja,
Armastage ennast ja Te oletegi tasakaalus.

Ma ei taha siin teha miskit anti reklaami vai midagi, ütlen, et kui tunnete, et teid need tooted aitavad, siis andke minna ja tehke seda rõõmuga, mitte skeptitsismiga!

Vasta
Sõna armastus ei ole meie keeles kunagi olnud sellises tähenduses, nagu seda tänapäeva esoteerikute keelepruugis kasutatakse ja ekspluateeritakse. Kas see on vajalik selleks, et inimeste emotsioonidega paremini mängida, jäägu igaühe enda otsustada, ütlen vaid niipalju, et jah, on küll vaja just seepärast.

Armastus kui energiavahetus kahe avatud hinge vahel on üks osa sellest ühtekuuluvusest, mida hing siin maises elus tunnetada võib ja selles elule eelnenud õnnistuse ära tunda saab. Pole siis ime, et uusajastulased ajavad igal vabal hetkel taga armastust, räägivad armastusest, kutsuvad armastama ja levitavad armastust. Ikka selleks, et mängida inimeste emotsioonidel, õigemini puudutada hinge, et hing otsiks õndsust ja langeks seeläbi kuulutajate võrku. Hingele väidetakse, et armastus on kuskil väljaspool, seda peab leidma läbi guru, läbi kindla usu, läbi mingi grupi või mille iganes, mis on loodud hingede kantimiseks.
Vasta

Erirelatiivsusteooria järgi on kolme sorti kiiruseid:

1) Valguse kiirusest aeglasemad kiirused, mis on omased reaalset massi omavatele kehadele (tigu, inimene, auto, lennuk, rakett, jne).
2) Valguse kiirusega liikuvad seisumassita osakesed, nagu footon.
3) Valguse kiirusest kiiremad kiirused, mis on omased imaginaarset massi omavatele kehadele (selliseid hüpoteetilisi imaginaarset massi omavaid osakesi kutsutakse tahhüonideks).

Imaginaarne tähendab seda, et kui arvu korrutada iseenda (võetakse ruutu), siis saadakse negatiivne arv: näiteks kui korrutada imaginaarühik i iseendaga, saadakse -1.

Teadlased on analüüsinud (vingemates üldrealatiivsusteooria õpikutes), kuidas valgusest kiiremini liikuvad imaginaarsed tahhüonid peaks "paistma" meie maailmast vaadelduna - selgub, et liikuv tahhüon osake peaks meile paistma koonuse kujulisena - see on vaid teoreetiline uurimus, mitte aga reaalne vaatlus.

Kõige eelneva valguses on "tahhüonide müük" ilmselge pettus - samas oleks tahhüonide kasutamine näiteks lendava taldriku mootori kirjeldustes täiesti talutav käsitlus, kui tervikpilt seeläbi kooskõlaline on.
Vasta
(04-05-2011, 08:09 )Humunuk Kirjutas: Armastus - energia liik selles energia supis, mis häälestub Teile ja loob tasakaalu ja polegi Tahhüoni vaja,
Armastage ennast ja Te oletegi tasakaalus.

Armastuse olemusest olen saanud aru samamoodi, et esmalt tuleks armastada iseennast. Aga siis tuleb see, et - Armasta kaasinimest nagu iseennast!
Kui olen leidnud endale abilise minu olemasolus, siis - armastades kaasinimest - ma tunnen kohustust jagada oma kogemust.

Isiklik kogemus. Olen kasutanud umbes kuu aega. Kui ligi aastase perioodi enne seda elasin üks päev korraga ... Iga kord enne magama heitmist tänasin vaimset maailma, et ma olen olemas ja palusin abi, et peale puhkust võiksin taas ärgata ja jätkata Elu siinses reaalsuses. Ärgates tänasin reaalsust õnnistuse ja abi eest taas olla siin ja palusin jäägitus pühendumises abi jätkata oma teekonda ja arengut meie planeedil. Toimisin oma eksistentsiaalse olemasolu energiabilansi piiril.
Samas - olla õnnelik ja tänulik Universumile enda olemasolu eest - on esimene etapp suhtumisest Ellu. Seejärel tuleb kõik muu hea Sinu ellu.
Sain selle kogemuse-õppetunni päris pika aja jooksul ja loodan, et see jääb mulle meelde.

Umbes kuu aega tagasi tulid mu ellu tahhüonid.
Enne seda olin saanud abi kaug-energeetilise ravi seansside kaudu. Viimase seansi ajal nädal enne tahhüone ütles ravija, et me käisime sinuga rändamas väga kaugetes tähesüsteemides, sind raviti seal ja sulle pandi kaasa väike laegas mingite asjadega. Inimravija ei teadnud, et ma olin hankimas tahhüone. Kui ta mulle sellest rääkis, hakkasin lohutamatult nutma, sest tunnetasin, et need ongi need just need väikesed abilised, mis mulle tulevad aitamaks mul olla ja areneda. Kuigi nad füüsiliselt on siin, tuleb lisaenergia Universumist. Selle raviseansiga seotud unes nägin ma ise paljusid tundmatuid maastikke ja loodust. Oli pime, siis avanes valgustatud vaade ja kaunis loodus. Nii korduvalt. Pika aja jooksul. Ja ärgates ma mäletasin kõike. See oli ebatavaline.

Sealt alates jaksan ma olla olemas nende abiga. Ja nüüd on see probleem, et unustan tänada ja paluda vaimset maailma oma maises teekonnas. Olen taas kui kevadine varss, kes peale pikka talve on pääsenud koplisse. Lähen ise ja omapead. Mul on energiat minna, olla ja teha.

Olin vahepeal mõned päevad Riias Krayoni seminari erilise võimendusega energiaväljas. Nüüd kõige selle tulemusena tunnen end mõned aastakümned nooremana. Füüsilises olemises on tunne nagu 20-aastasena. Meeleldi vaatan peeglisse. Sealt vaatab mulle vastu 19-aastase mina energeetika (olin viimati selline Brežnevi ajastul).
Olen saanud abi, et jaksaksin rohkem armastada iseennast.

Kõige taustsüsteem on see, et planeedi Maa (kes on meile hetkel koduks) vibratsioonitase ja energeetiline sagedus on väga palju muutunud. See kogu aeg muutub. Maa vibratsioon valmistub pakkuma meile Elu Kuldses Ajastus. Siin on uus energia. Lee Carroll, Krayoni kanaldaja, ütles Riias (aprill, 2011), et me oleme praegu üleminekuetapis. Sellest on läbitud 17 aastat ja umbes sama palju on veel. Ei mäleta enam, kas üleminekuperioodi kogupikkus oli 32 või 36 aastat. Midagi sellist. Põhimõtteliselt teistel alustel toimiv ajastu - Tuhandeaastane Rahuriik - toimib teiste energiatega. Meie ülesanne on muuta oma suhtumist. Oma vaimsust.

Inimestel on sees vanad energiamustrid. Nendega on inimesel kui füüsilis-energeetilisel olendil väga raske kohaneda Maa uues energias, uues vibratsioonitasemes. Peame otsima teid vanade mustrite vabastamiseks ja teisendamiseks. Selleks jagatakse meile nii palju informatsiooni ja võimalusi. Ka tahhüonenergia, erinevad energeetilised ravimeetodid - kõik see on selleks, et aidata meil olla, elada ja areneda. Kohandada oma energeetika kiiresti teiseneva Maa energeetilise sagedusega.

Tean, et ka väga paljudel kaasinimestel on raske olla uues energias. Seetõttu vähimagi omakasuta olen jaganud enda kogemusi, et teisedki saaksid teada võimalustest abiks eksistentsiaalses olemasolus.

Meie ülesanne on hetkel arendada enda teadvust ja aidata kaaslasi selles. Sest kohe algava uue ajastu peame kaaslooma meie - inimesed! Tuleb maksimaalset arendada oma teadvust, mõtlemist, vaimsust. Selleks on siinseski foorumis väga palju informatsiooni.

Kui me seda ei suuda (oma teadvuse arendamise kaudu luua uut reaalsust), siis me võime surra, hävida. Üksikult või grupina. Me loome oma mõtte kaudu oma reaalsust. Kui planeet on kõrge sagedusega uues ajastus ja me ise jäigalt kinni vanas, siis jääb suur süvenev vastuolu. Nii olen ma aru saanud. Ei ole kindel selle mõttearenduse tõesuses.
Jasmuheenilt olen lugenud, et selline nagu on meie energeetiline vibratsioon, teadvus, vaimne arengutase meie surmahetkel, vaid sellises arengutasandis saame jätkata uut elu, uut kehastumist. Ei saa jätkata kõrgemalt astmelt. Et planeet Maa jätkab nüüd Kuldses Ajastus, Tuhandeaastases Rahuriigis, milles on kõrge energeetika, vaimsus, valgustunud olek (ja see areneb progresseeruvalt) - siis, surres madalas energianivoos, ma kardan, et me ei saa enam jätkata planeedil Maa oma järgmist elu, sest meie surmahetkel suletud vibratsiooniline pakett ei ole sobiv ajastu energiatasemesse, kuhu areneb Maa.

Ma ei tea tõde, see on vaid minu arusaam, milles olen hetkel ja millest ajandatuna olen kirjutanud siia foorumisse ja jaganud kogemusi ning arusaamist.
Ma ei suuda mõista materialistlikku rahanumbritest lähtuvat kriitikat ja pila eksistentsiaalselt määravas hetkes ja informatsioonis.

Veel sellest imaginaarsusest seoses tahhüonenergiaga. Imaginaarsus on osa kompleksarvude arvuhulgast. Kompleksarvud koosnevad 2 osast: reaalosa ja imaginaarosa. Aga kompleksarvud on see arvuhulk, millele ehituvad matemaatiliselt fraktaalid. Fraktaalide kaudu luuakse ja loome Elu. Igor Mangi väitel on inimene Jumala fraktaal.
Me oleme vastutavad Uue Ajastu kaasloomises!
Tarkust ja õnnistust kõigile leidmaks tõde ja teed ja Elu!
Aitäh kaasamõtlemast!

Vasta
See imaginaararvude osajutt on õige.
Vasta

Kompleksarvud on leidnud mõningat rakendust füüsikaliste suuruste sidumisel-kirjeldamisel, kuid mitte lõplikult.

1) Kõik peaks kooliajast mäletama induktiivsuste ja mahtuvuste liitmist nn "kompleksmeetodil": takistust käsitletakse reaalarvuna, induktiivsust ja mahtuvust imaginaararvudena - liites neid kompleksarvude liitmise reeglite järgi, saab väga lihtsalt arvutada mahtusvuslike induktiivskeemide reaalseid elektritakistusi.

2) Samuti on optiline murdumisnäitaja ja optiline neeldumiskoefitsent omavahel seaotud: murdumisnäitaja on reaalosa ja neeldumiskoefitsent on imaginaarosa - käsitledes neid üheskoos "komplekse murdumisnäitajana" saab väga lihtsalt arvutada ainete optilisi omadusi.

3) Temperatuuriga on keerulisem: postiivset temperatuuri tajuvad kõik - kuid laserite sees on valemite põhjal negatiivne temperatuur (ergastuse pöördhõive tõttu) vaatamata sellele, et töötavad laserid on üsna kuumad - samas pole temperatuuri imaginaarosa osatud veel seostada millegi mõistlikuga, kuid laserites olev "negatiivne temperatuur" viitab otseselt temperatuuri kompleksarvulisele iseloomule.

4) Eriti vägev oleks see, kus suudetaks massile kui reaalosale külge pookida mingi imaginaarosa (a'la tahhüonid) - nii õnnestuks kompleksarvuliste tehete abil saavutada "nagatiivne mass", ehk antigravitatsioon.

Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Astraalindus -abi vaja chappi 3 4,356 08-01-2020, 19:34
Viimane postitus: Q11
  Lapsetus..palun abi.. lendav kokk 2 3,662 16-07-2016, 07:17
Viimane postitus: kalldunn
  Rahustitest sõltuvus, otsin abi! Peep 7 5,429 15-07-2012, 22:21
Viimane postitus: alexa
  Abi joomarluse vastu. Uuestisündinu 24 12,913 29-05-2012, 11:53
Viimane postitus: Wilholmensis
  Palun Vajan abi! Antti 17 11,048 10-04-2011, 14:06