Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kellaaeg meie elus.
Väga paljud inimesed tõusevad üles, lähevad magama, tööle ja teevad palju muudki vastavalt kellaajale. Sünnid ja surmad jne, kõik on kellaajaliselt fikseeritud. Sekundeid loetakse ka enne uut aastat ja palju muud.

Levinud on sellised kellaajad kus minutid ja tunnid on samad nagu näiteks: 11:11, 12:12 jne. Siis see kell soovitakse midagi.

Kui on para-webi foorum peab ka minu jutt sinna ka minema aga kuipalju kellegi jaoks see on iseasi.

On inimesi usuvad näiteks ka kellaajaliselt millal neil on sobiv aeg millekski välja kujunenud ja millal on tihti halba juhtunud. Kui palju sellesse ise usutakse ja kui palju on tõeline, me kindlalt ei tea?

Räägitakse ka sellisest asjast ,et olevat olemas bioloogiline kell. Ei tea kas see just nii on. Isen olen päris tihti ärganud natuke enne kellahelisemist. Tõused üles hakkad kella vaatama ja oh imet, on aeg tõusta just praegu. Oleks siis koguaeg nii. Keegi ei ole seda uurinud miks see nii on? Mida rohkem seda juhtub seda normaalsemaks me selle tembeldame? Vanadel inimestel on nagu ükskõik millal tõusevad ilma kella helisemapanemist? Neil nagu pole vaja enam palju magada ,et vara ülse saada?

Juhtub nii, et kui on kõige parem uni või siis unenägu lõppeb see tavaliselt sellega, et keegi tuleb ajab üles. Või peabki põnevus säilima ja ise kõik lõpetama? Ei mina tea aga on see siis normallne?

Vaimude ja selliste suhtes paljudele ei meeldi või parema meelega hoiduvad kui kell on 00:00. Ma olen see kell spetsiaalselt magama läinud ja kella vaadanud aga hirmu ei kuskil. On see siis igaühe enda teha või on sattunud kellaajaliselt mitu korda selisesse olukorda?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: titanl Räägitakse ka sellisest asjast ,et olevat olemas bioloogiline kell. Ei tea kas see just nii on. Isen olen päris tihti ärganud natuke enne kellahelisemist. Tõused üles hakkad kella vaatama ja oh imet, on aeg tõusta just praegu.
Seda bioloogilist kella ma täitsa usun. Kui ma endale enne magamajäämist sisendan, et on vaja ärgata näiteks kell 7.30 siis nii ka juhtub ja muide väga täpselt. Siiski toimib see ainult siis kui olen üldiselt lõõgastunud ja pole suuri pingeid, näiteks suvel kui pole kaelas ülikoolimuresid. Nii et jah, mingi bioloogiline ajamõõtja peab inimeses olema.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Gunnar
Tsitaat:Algselt postitas: titanl Räägitakse ka sellisest asjast ,et olevat olemas bioloogiline kell. Ei tea kas see just nii on. Isen olen päris tihti ärganud natuke enne kellahelisemist. Tõused üles hakkad kella vaatama ja oh imet, on aeg tõusta just praegu.
Seda bioloogilist kella ma täitsa usun. Kui ma endale enne magamajäämist sisendan, et on vaja ärgata näiteks kell 7.30 siis nii ka juhtub ja muide väga täpselt. Siiski toimib see ainult siis kui olen üldiselt lõõgastunud ja pole suuri pingeid, näiteks suvel kui pole kaelas ülikoolimuresid. Nii et jah, mingi bioloogiline ajamõõtja peab inimeses olema.

·· mul on samamoodi...õhtul ütlen endale mis kell vaja tõusta on ja ärkangi ülesse sellel kellaajal. sellel on tavaliselt nii +/- 5min. kõikumine
Vasta
Inimese ja looduse jaoks on aeg rütm. Rütmi saab kujutada spiraalina või siis lainena. Või siis nt nii et signaal on, signaali pole. Kogu loodus toimib selle rütmi järgi: päev, öö; kuiv, märg;suvi, talv;hingamine;südametöö...

kuigi ennemalt tuleks defineerida, et mis on aeg. kindlat definitsiooni sellele polegi.

bio rütmidest on urmas tartes kirjutanud siin:
http://www.zbi.ee/alo/loengud/pdf/biorytmid.pdf
Vasta
Iga päev soovin kell 11.11 v. 12,12 üht asja, aga ikka ei täitu. Ja soovimisest on saanud igapäevane rituaal ja ma ei saa aru, miks. masendav.
Vasta
sarnane teema asub tegelikult siin:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=1799
Vasta
Siin on üks sarnane teema juba olnud, aga otseselt vastust, miks nii juhtub, seal ei olnud toodud. Ühesõnaga- vaatan juba viimased kuu aega kella ja taban päevas mitu korda kombinatsioone a la 07.07, 12.12, 20.20, 15.51, 14.41 jne. See ei ole see, et ma kella jõllitaks kogu aeg, vaid nii, et ärkan hommikul suvaliselt, vaatan kella ja see on 07.07... ja nii mitu korda päeva jooksul.

Sellised kummalised numbrikombinatsioonide ilmnemised tabavad mind a la korra aastas, ka kogu muu tundlikkus on sel ajal kõrgem- hakkad justkui asju ette tunnetama.

Millest või miks see nii on?
Vasta
Sama siin, umbes nädal või paar olen märganud. Kuu aega tagasi aga toimus vähemalt minu puhul mingi põhimõtteline muutus pärast ca 2 aastast seisakut - nagu mingi uus energia oleks kuskilt tulnud.
Vasta
ei pea erilisemaks pidama, aga kui kuu aega või rohkem järjest päevas korduvalt ja korduvalt ja korduvalt selliseid kombinatsioone näed, siis hakkab kummaline... eks need, kes on näinud, teavad seda tunnet. Ma justkui tunneks alati nende numbrite nägemise perioodidel midagi, st tunnetus oma isiklikes probleemides on sügavam, kui muidu- aga ma ei oska tõlgendada, mis on õige tee.

Lugesin ühest teisest foorumist, et see ongi a la sõnumi andmise viis, aga vat, mina loll, ei oska sõnumist aru saada... eraelus ka keerulised ajad, see sõnum on tunnetuslikult sellega seotud, aga ma ei saa aru :S
Vasta
Sama siin ja isegi, kui näiliselt mingeid korduseid ei ole, siis leiab ikka mingi seose, nagu näiteks fibonacci jada 2:35 oli just viimane kord, kui vaatasin. Tõesti.. liiga palju vaatame vist kella. Mulle tekivad väga tihti 22:22, 23:23, 3:33, 2:22, 1:11, 13:37 jms. Vähemalt ühte neist näen korra päevas, mõni päev isegi rohkemaid.. ja neid erilisi arve on tegelikult veel.. äkki ongi probleem selles, et kõikidele arvudele on mingi tähendus omistatud ja siis tundubki iga kellaaeg eriline?
Vasta
Mul on samuti pidevalt 22:22 ja 07:07 14:14 jne. Ma olen kuulnud jutte, et sellistel kellaaegadel võis midagi soovida ja see pidi täide minema. Smile1
Vasta
Ehk saaks kõik need "maagilised soovimisnumbrid" ööpäeva kohta kokku lugeda...

Samasuguste arvupaaridega kellaaegu(05:05, 21:21, 00:00) on teatavasti kokku 24...
Lihtsalt sümmeetrilisi(21:12, 04:40, 23:32) on kokku 16 - aga kuna selle alla käiks ka juba esinenud samasuguste arvupaaridega kellaajad(00:00, 11:11, 22:22), siis ütleme, et selliseid on kokku 13...
Lisaks taolisi suure samasuguste numbrite arvuga kellaaegu(01:11, 05:55, 03:33) on kokku 5...

Juurde paneks veel selliseid jäjestikku numbritega(01:23, 02:34, 23:45), mida on kokku 11...

Koguarvuks saaks sellisel juhul - 53 "naljakat" numbrit 24 tunni kohta...

Eks mõni inimene vaatab kella harvem, mõni tihedamini...kuid arvan, et mobiilide ja arvutite levik on argielus digitaalsete kellaaegade silmamissagedust kordades tõstnud...ja 53 korda päevas esinev juhus, millest igaüks kestab tagatippu veel tervelt 60 sekundit(kokku 60x53=3108s=51,8min) pole enam teab mis haruldane juhus...

Vasta
Seda kindlasti, kuid mina rääkisin konkreetsetest "naljakatest" kellaaegadest, kus on kõik numbrid samad. Teisi pole tähele pannudki.
Ja eks neid soovimise võimalusi on ka maailmas tohutult. Eks ikka, et inimestel oleks lõbusam ja nad suudaks keskenduda sellele, mida nad tõesti soovivad, suurendades seega tõenäosust, et soov ka täitub. Va juhul kui tegu on millegi ebareaalsega muidugi Laugh
Vasta
Sama siin.Alguses oli huvitav.Siis naljakas lõpuks hakkas närvidele käima.Üldiselt olen Nielanderiga nõus, et niiväga haruldane pole.AGA sellega on üks AGA.Nimelt mingi hetk kui ma nendele enam tähelepanu ei pööranud hakkasid asjad juhtuma juba väga pealetükkivalt. Öösel üles ärgates ,et kusele minna kell 3.33.Järgmine päev 4.44 jne kombinatsioonid.
Küsin endalt ,et miks mitte 3.34 või 3.32 ei 3.33. Kella ma pikali olles ei näe.Seletaks muidu,et unesegase pilguga vaatasin ja sobitasin.Ja etskae siit ka teooria.

Nimelt inimene näeb igasuguseid kellaaegu kogu aeg.Mingi hetk nägi 11.11 ja siis nägi jälle ja jälle.Kordus hakkas "meeldima" Me näeme kõiki muid kellaaegu ka aga reaalselt registreerime ainult numbrijadad.Inimene näeb oluliselt rohkem teda ümbritsevat aga reaalselt "pärale" jõuab vähe.Palju salvestub alateadvusesse.Niisiis jätame tähelepanuta muud kellaajad mida oleme instinktiivselt kella vaadates vaadanud ja "häiresse" läheme ainult jadade peale.Kui spetsiaalselt kella vaadata näeme ka muid numbreid.See on umbes nagu kes ikka väga tugevalt jumalat usub saab ka ilmutise osaliseks.Samas jah seda fenomeni esineb tihenevas tempos eri vanusegruppides.

Imelik...
Vasta
hankige sihverplaadiga kellad omale
Vasta
Ma imestan, et keegi pole siia sellist võimalikku lahendust pakkunud, et tegu on inglite sõnumitega. Doreen Virtue raamatus "Tervendamine inglite abiga" (on ka Eestis müügil) on antud erinevate numbrikombinatsioonide nägemise seletused. Täpselt nii, et kui näed mingit kellaaega pidevalt.. Samade numbritega vms.
See on ka internetis antud, raamatut ei pea ostma, aga ma soovitan küll. Palju abistavat materjali on seal.
Annan lingi, kus on seletatud, mida mingi nr.kombinatsioon tähendada võib:
http://spiritlibrary.com/doreen-virtue/n...the-angels

Loodan, et see aitab teid. Mind on see küll aidanud juba aastaid Smile)
Vasta
Numeroloogias on kõik hästi ära seletatud, head uurimist. Olen numbrite ja tähtede mõju uurinud juba aastast 1996. Kõik mõjutab meid ja tihtipeale mõjutame oma mõtetega ka ennast. Kui tahate teada, miks see nii on siis küsige endilt. Kui olete piisavalt vastuvõtlikud infole siis saategi teada.
Vasta
Üldiselt on sellised asjad üpris tavalised. Inimene vaatab ühel päeval juhuslikult kella nt. 12:12 ning alateadvus sunnib teda ka järgmisel päeal samal ajal kella vaatama jne. Endal on selline jama 11:11-ga.
Vasta
Kes siiani kindlat vastust saanud pole, võiks proovida OTSE Universumilt kysimist: Ma tahaksin selgemat märguannet. Aitäh. (Oluline on kinnitada, et jah - ma saan arusaadava vastuse ja ytelda - tänan.)
Ise teate, millele vastust otsite ja kas ikka tahate seda teada.
Valgust.
Vasta
Mina näen kellaaega 13:11 ja mis veelgi huvitavam, nimelt see on ka minu sünnipäev. Olen tabanud end sellelt kellajalt juba poolteist aastat, aga põhjust pole siiani avastanud
Vasta
Väga veider, paar kuud tagasi, ööl mil mu isa suri, ei tulnud mul und ja vaatasin kella vist kell 1.09 (mu sünnipäev on esimesel septembril). Pärast seda olen juba kolm kuud tihtipeale kella vaadates avastanud, et kell on kas 17.09 või 10.09 vms, igatahes 9 minutit läbi täistunni! Ja just neil hetkedel, kui ma kella täiesti ilma põhjuseta vaatan, on see nii... kas see võib olla mingi märguanne?
Vasta
22:22 on mul pidevalt ... Bleh enda jaoks olen seda tõlgendanud justkui nüüd on jälle aeg soovida midagi head Smile
Vasta
See on tegelikkuses nii, et paljud vaatavad arvutist kella ja siis ei pane seda tähelegi, aga kui on kellajad sellised erilised 22:22 23:23 01:01 jne siis jääb lihdsalt meelde ja hakkati mõtlema et ooh misasja jälle selline kellaaeg Laugh
Vasta
Mul on tihti 13:37 või 00.00 Laugh.
Vasta
Pole midagi erilist selles, endal on peaaegu igal tunnil nii 14.14, 15.15, 14:44, 11.11 jne. jne. Nagu ka eelmised on öelnud, et alateadvus sunnib sind vaatama kui kella ajad on erilised või huvitavad vms. Smile
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Energia meie sees Celtic 9 9,599 08-03-2016, 14:05
Viimane postitus: Müstik
  Valikud elus - palun abi! chapy 14 8,838 29-12-2014, 23:57
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Millised energiad on meie ümber? HitzuEgoMuna 47 34,797 26-08-2014, 10:12
Viimane postitus: Tulnukinimene

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne