Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maa elab
Mõnel pool, - ka internetis, on läbi jooksnud mõte, et Maa on elus organism. (Kunagi lugesin sellest ulmekatest.) See on huvitav mõte! Inimesed on sellisel juhul nagu parasiidid Maa turjal. Millega vastab Maa meile enda lõhkumise eest. Looduskatastroofidega?
Vasta
njh selle järgi saaks mõelda et kui sulle lendab nt sääsk käe peale ja hakkab verd imema.....lööd maha ju a maa väristab ennast natuke nagu lehm või hobune.....Bleh

edit:typo

[Teadet on muutnud 25-10-2004 postitaja shorty244]
Vasta
Teoreetiliselt on see sääselugu küll võimalik... Ma loodan aga, et Maa vastab meile võrdväärse partnerina. Keerulisem on kindlasti see, millest tulenevad looduskatastroofid jm. Ilmaruumis võib olla nii palju tundmata tegureid, et maised muutused võivad jääda saladuseks veel tuhandeteks aastateks.
Vasta
Mina arvan, et see arvamus pole normaalne Bleh
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja freewingonboard
Mina arvan, et see arvamus pole normaalne Bleh

ma arvan seda sama Laugh
Vasta
Ja mis asi on normaalsus?
Vasta
maa elav teisik on endale isegi nime saanud: Gaia.
kas just meie enda planeet on elav organism... selles ma kahtlen... pigem on tegemist üleüldise energiasüsteemi lõhkumisega.

toon näite: ühes kohas kaevandame midagi ja teises kohas tekib mägi. see aga muudab energiavälju (nende suurvormid ley jooned). pikapeale need küll kohanevad uue oluga kuid muster on rikutud ja antud piirkonnas võib väga tihti esineda rahutusi... inimesed jäävad haigeks jne...
Vasta
Maa võib vabalt olla mõne ainurakse sarnane organism. Me ju ei kujuta ette mis tegelikult maa sisemuses peitub, sest maa sisemus on meie jaoks lihtsalt liialt kuum. Passime lihtsalt siin "ainurakse" rakukestal, ega kujuta ettegi mis tegelikult sünnib. Atmosfääri võib sellisel juhul vaadelda kui antud organismi aurat vms. Milleski ei saa kindel olla, Maa sisemus võib sisaldada eri organeid (organelle), kuid me ei suuda neid uurida. Ei jah, mõistmatu asi see maa, mida me tallame - Maa.
Vasta
Vanast ajast on teada fakt: mikro ja makrokosmos on sarnased. molekul=
päikesesüsteem. Miks ei võiks meie päikesesüsteem olla supergigantse asja molekul? (Ega seda päris tõsiselt ei tasu ka võtta).
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja celtic
toon näite: ühes kohas kaevandame midagi ja teises kohas tekib mägi. see aga muudab energiavälju (nende suurvormid ley jooned). pikapeale need küll kohanevad uue oluga kuid muster on rikutud ja antud piirkonnas võib väga tihti esineda rahutusi... inimesed jäävad haigeks jne...

aga küsimus, et kui jäämägi sulab ning veetase tõuseb, seega ka maa pind juu muutub?, Kas see siis mõjub ka halvasti inimestele, ma mõtlen selles energeetilises mõttes? Või on see nii pikk tsükkel, kui need sulavad, et samal ajal ta jõuab ära harjuda uue vormiga?

Aga, et kui päikesesüsteem on mingi supergigantse asja molekul, mu arust võib see küll tõene olla Laugh, Tutanhamon kuskile postitas teema, kus oli võetud eriti suures plaanis meid ümbritseva ning lõpuks jõudis taime molekuni välja, aga seal taime molekulis võib samamoodi olla siis elu nagu on meil siin maal, seal elavad miljardid elusorganismid Ph34r2 Bleh Ning nende molekulides omakorda ja siis omakorda, see ongi see sama, et lõpmatu + ja lõpmatu - Bleh

Ausalt öeldes ma ei taha kohe üldse sellele rohkem mõelda, see viib kõik mõtted nii segadusse kuigi need juba on segaduses Bleh
Vasta
(23-10-2004, 11:32 )ent Kirjutas: Mõnel pool, - ka internetis, on läbi jooksnud mõte, et Maa on elus organism. (Kunagi lugesin sellest ulmekatest.) See on huvitav mõte! Inimesed on sellisel juhul nagu parasiidid Maa turjal. Millega vastab Maa meile enda lõhkumise eest. Looduskatastroofidega?

Video, mida kõik peaksid...

http://igav.ee/video-mida-koik-peaksid-n...map=%5B%5D
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kui suur mürakas purustaks Maa? hulkuv hing 2 2,416 29-11-2018, 00:00
Viimane postitus: Lorenz
  Maa kui omaette eluvorm messa 50 24,600 10-10-2014, 19:10
Viimane postitus: Minaelan
  Maa-alune müra teemantsilmad 13 6,669 25-10-2012, 00:49
Viimane postitus: teemantsilmad
  Maa ülemist atmosääri tabas rekordeid purustav kollaps Taksonoomik 1 3,316 18-07-2010, 20:03
Viimane postitus: Metafor
  Uuring: 2030 elab iga teine inimene planeedil veepuuduses djfreeze 2 2,632 17-03-2010, 10:22
Viimane postitus: djfreeze
  Shakespeare kaasaegne elab Hallucigenia 3 3,077 02-11-2007, 13:45
Viimane postitus: excubitoris

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne