•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 10
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nostradamus ja muud prohvetid
(29-03-2011, 21:37 )excubitoris Kirjutas: Kas sa Nielander pead Oswaldit ainukeseks ja reaalseks mõrtsukaks?

Ma ei ole selle teemaga ausalt öeldes piisavalt kursis, et üht või teist piisava kindlusega väita...
Vasta
Eks kirjutage ise ennustusi, millest 400 aastat hiljem veel osaliselt isegi aru võib saada!
Ja Hitler võttis neid Nostradamuse ennustusi vägagi tõsiselt.
Kuna katräänides oli ennustatud, et ta sõja kaotab, siis lasi ta Nostradamuse raamatud põletada.
Küllap sai sealt Viini Rahvusraamatukogust selle kõige esimese 1555.a. ilmunud originaali.
Igatahes kui juba Nostradamuse eluajal paljud sündmused täide läksid, kujunesid kroonitud pead tema alalisteks klientideks.
Enne seda sai ta aga ka suurt viletsust ja mõnitamisi tunda. Ta ei tulnud mitu aastat isegi oma toast välja.

Siin üks Hitleri kohta käiv katrään:
II SADAKOND katrään 9:
Üheksa aastat hoiab kõhetu riiki rahus,
siis tuleb talle hirmus verejanu.
Tema pärast sureb üks suur usu ja moraalita rahvas,
Ta tapetakse ühe palju heasüdamlikuma poolt.*

*) Hitler ("kõhetu", taimetoitlane). Natsipartei saavutas 1930 Reichstagi valimistel suure võidu, Hitler nimetati kantsleriks 1933, USA president Roosevelt oli temast "palju heasüdamlikum."
Enamusel katräänidel ei ole mingeid oletusi ega äraarvamisi alla kirjutatud.
Ajalooteadlikule inimese võib see olla isegi põnev mõistatuste lahendamise raamat.

Siin üks mõistatus:
Katrään 56.
Te näete varem või hiljem suuri muutusi,
Äärmisi koledusi ja kättemaksmist,
Sest kui Kuud juhib tema ingel,
Taevas läheb oma allakäigule.

Nii, et mis te arvate? Millega on tegu?Smile

Vasta
(29-03-2011, 21:54 )Nielander Kirjutas:
(29-03-2011, 21:37 )excubitoris Kirjutas: Kas sa Nielander pead Oswaldit ainukeseks ja reaalseks mõrtsukaks?

Ma ei ole selle teemaga ausalt öeldes piisavalt kursis, et üht või teist piisava kindlusega väita...

Amazon.com: Crossfire: The Plot That Killed Kennedy (9780881846485): Jim Marrs: Books
Aga vii ennast kurssi - kui kokkuleppele saame laenan sulle oma raamatu.
Leian, et see on piisavalt oluline.

[Pilt: 518sdqJ-VKL._BO2,204,203,200_PIsitb-stic..._OU01_.jpg]
Vasta
(29-03-2011, 19:05 )Müstik Kirjutas: .....
Muuseas, millise katräänide raamatuga sa ise tutvunud oled?
Kui minult küsid, siis mõned vanemad raamatud mul on ja olen neid ikka korduvalt uurinud:
http://www.para-web.org/showthread.php?t...0#pid92720
Ja internetis lugenud originaale +erinevad ing. ja vene keelseid tõlkeid.
näiteks sealt: http://nostradamusquatrains.com/ või sealt: http://www.propheties.it/henrysletter.htm
ning kuskil olid fotod vanematest tekstidest... jne.

Vasta
Tubli!Smile Ma polnud teemat ammu üle lugenud.

Muidu eesti keeles on katrääne mõnusam lugeda - saab rohkem aru!
Aga sellest Nostradamuse manuskriptist olid kuulnud?
Minu jaoks oli täielik uudis ja täna avastasin, et selle kohta vikiski artikkel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vaticinia_Nostradami
Minu teada pole sellest meil foorumis varem üldse juttu olnud. Mida see endast üldse kujutab?
Seni olen ainult pilte sirvinud.
Kuskil hakkas ka silma, et seda Nostradamuse koodi või mis ta on seostatakse III maailmasõjaga.
Siin on mingid analüüsid ja sümbolihuvilistele palju pilte.
http://www.sevenstarhand.org/Vatican_Lie...index.html
Obamaga on ka mitmel pool seostatud.

Vasta
(29-03-2011, 22:04 )Müstik Kirjutas: Eks kirjutage ise ennustusi, millest 400 aastat hiljem veel osaliselt .................
Vahepeal on 450 aastat sündmusi,
maavärinad, palun: http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/w...rical.php/
Nostradamuse eluajal kui osa tema ennustusi nägi juba ilmavalgust, siis toimus: Shaanxi maavärin – 1556, Hiina; hukkunuid 830,000
Midagi ikka leiab!
sõjad: http://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_wars
Katastroofe igasuguseid on lõputult, mõni näide suurematest:
Yellow River Flood – 1931, China; hukkunuid 1,000,000 - 4,000,000
Bhola Cyclone – 1970, Bangladesh; hukkunuid 500,000 - 1,000,000
haigused:
1918–1920 Hispaania gripp; surnuid 50,000,000–100,000,000
20th sajand kuni tänaseni; malaaria; surnuid 80,000,000–250,000,000
jne.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_natural_disasters

Selleks peab olema tõeline prohvet, et suuta kirjutada suure posu segaseid katrääne sedasi, et ~450 aastat hiljem vahepeal toimunud sündmustega seoseid ei leitaks.
Rääkimata sellest kui on lugematu arv igasugu erinevaid tõlkeid ja sealt omakorda lugematu arv erinevaid tõlgendusi.
Vasta
Eelpool on postitatud link, mis on Inglise keeles.
http://www.nostradamususa.com/future.html (postitan igaks juhuks uuesti)

Tõlkisin ühe osa Eesti keelde(Tundub, et kõik ei valda seda), see puudutab siis Kolmandat Antikristust.Loodan, et ei jäänud segaseks.

Kolmanda antikristuse armee alustab oma rännakuid Euroopa suunas kusagilt Kaspia ja Musta mere vahepealt.Selgub, et nad tungivad Lõuna-Venemaale ja Armeeniasse, sealt edasi Türki ja sedapuhku vallutatakse pea kogu ülejäänud Euroopa.

Antikristuse mereväed on saadetud Liibüast Vahemerre ning Aadria merre.Põhiline on see, et Aadria meres toimub suur merelahing.Püsivaid kahjusid saavad saared nagu Sitsiilia, Malta, Euboea, Sardiinia (ja veel mõned saared)

Kui Venemaa ei ole Euroopa ja Läänega sõja algul liidus, siis sekkub kuningas põhjast, kes asjad joonde ajab(Mõeldakse kuningat Põhja-Euroopast või Venemaalt)

See tähendab seda, et kui Venemaa on konflikti alguses Euroopa ja Uue Maailma vastu, siis mingil hetkel kaotavad nad oma positisiooni tänu lahingutele.Seejärel ühineb sõjavägi Euroopa ja Läänega, et alistada "idalased".Nostradamus nimetab "idalasteks" hiinlasi, endisi Nõukogude Liiduvabariike Kesk- ja Ida-Aasias.Lisaks sellele muidugi ka islamimaad.

Seetõttu oletatakse, et Hiina teeb liidu teatud Islamimaadega ja koos võivad nad olla mitmete probleemide tekitajaks.

Mitmed rahvused, kes kummardavad Kristust saavad olema Kolmanda Antikristuse sõjalised sihtmärgid.Nostradamus märgib, et kristlasi ootab ees kohutav tagakiusamine.

Sõda Kolmanda Antikristuse vastu kestab Nostradamuse ennustuse kohaselt 27,5 aastat(Päirs pikk aeg teine).N.A.T.O., S.E.A.T.O(või kuidas hakatakse liitu nimetama) ja nende liitlased võidavad uut Antikristust.Ometi kannavad mõlemad osapooled suuri kaotusi.

Nostradamus oletab, et mingil hetkel tabavad teatud regioone raketitabamused.(Euroopas, Läänes ja mujal).New York võib olla koht, mis saab otsetabamuse.

Lisaks sellele ennustab ta, et 2/3 maailma populatsioonist hukkub tänu epideemiatele.Kas tegu võib olla mingisuguse keemia- bio relvaga või tuumakatastroofidega...?

Millal Antikristus tuleb?Millalgi esimeses või teises veerandis 21. sajandil?Näib võimalikuna, ent vastus on siiski veel ebaselge.Loodetavasti ei pääse ta kunagi oma plaane ellu viima ja maailm pääseb tema õudustest.

Kui ta ilmub enne aastat 2050, siis hüpoteetiliselt on võimalikud järgmised aastad:2000, 2002, 2006, 2009, 2011, 2013, 2015, 2016, 2019, 2024, 2026, 2028, 2030, 2038, 2041, 2043, 2044, and 2049.

Vasta
Uskumatu, millist saasta ikka inimese aju võib kokku leelotada...
See ei käi Falanx'i kui tõlkija kohta.
Vasta
Maailmalõpp saabub 21. mail kell kuus õhtul. Link sellele on siin
http://www.ohtuleht.ee/420456
Tõesõna uskumatu!Smile
Vasta
Tsitaat:Selle päeva õhtul kella kuue paiku läheb umbes kaks protsenti maailma elanikkonnast taevasse, ülejäänud suunatakse põrgusse.
Globaalkatastroof 140 miljoni hukkunuga. Ülejäänud jäävad elama siia põrgusse.
Vasta
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...HYXL5xzOUV
Vasta
(30-03-2011, 08:03 )coolymarxy Kirjutas: Maailmalõpp saabub 21. mail kell kuus õhtul. Link sellele on siin
Tõesõna uskumatu!Smile

Osad inimesed muutuvad juba 50 aastaselt seniilseks,
mis siis 89 tahta..
Aga miks sellist sitta ajaleht ära trükib, see on juba
mõistatus.

Vasta
Kui eespoolt teemat lugeda, siis on ka sellest räägitud, kuidas ajalehed enne aastat 2000 rääkisid Nostradamusega seoses maailmalõpust a.2000.

Paljud meie foorumlased isegi uskusid seda. Selle valeteabe pärast, mida teadlikult levitati, langes Nostradamuse renomee märgatavalt ja ilmselt seda ka taotleti.
Õnneks ma ise ei olnud niisugustest Nostradamusega seostatud a.2000 maailmalõpu prognoosidega kursis, sest sel ajal ei olnud mul veel arvutit ja ajalehtedest pahna ei lugenud.

Ajakirjanikud ei süvene ju ennustustesse, nad kirjutavad seda, mis neil pähe tuleb. Muidugi võib selle taga olla ka illuminaatide kuri käsi.
Vasta
(30-03-2011, 09:37 )päikeseinsener Kirjutas:
(30-03-2011, 08:03 )coolymarxy Kirjutas: Maailmalõpp saabub 21. mail kell kuus õhtul. Link sellele on siin
Tõesõna uskumatu!Smile

mis siis 89 tahta..
mõistatus.

Aga jube huvitav oleks teada, miks ta nii lühikese tähtaja annab. Tal ainult kaheks kuuks seda rõõmu nüüd. Pärast võiks mõistusega inimene ta täiesti maha kanda. Võibolla ta kuulajaskond ei ole mõitusega, ning nood lepivad seletusega, et viimnepäev lükati edasi.
Vasta
Miks ta nii lühikese tähtaja annab?
Seal on ju öeldud, et Camping töötas välja matemaatikale tugineva süsteemi. Ta on kindel, et maailmalõpp saabub 722 500 päeva pärast Jeesuse ristilöömist. Selle arvu sai Camping kolme püha arvu (5, 10 ja 17) üksteisega kaks korda järjest korrutamisel.

Harold Campingi sõnul löödi Jeesus risti 1. aprillil 33. aastal. Tänavu 21. mail möödub sellest 722 500 päeva.

Aga tegelikult ma arvan, et midagi kindlasti peatselt taas juhtub ja kindlasti tükk aega peale 21.maid.
Selleks ajaks aga inimesed ei usu enam ühtegi usukuulutajat ja nii ei torma massid nendesse vähestesse maa-alustesse linnakutesse, mis katastroofide puhuks ehitatud on. Kui muidugi kuhugi tormamiseks üldse aega jääb.

Veel üks omapärane katrään, mida keegi ei ole osanud tõlgendada:
III SADAKOND 21.katrään:

Concas Aadria mere kaldale
Ilmub kohutav kala.
Inimese näoga ja saba veelooma oma.
Ta võetakse veest väla õngekonksuga.

Vasta
(30-03-2011, 21:06 )Thorondor Kirjutas:
(30-03-2011, 09:37 )päikeseinsener Kirjutas:
Tõesõna uskumatu!Smile

mis siis 89 tahta..
mõistatus.

Aga jube huvitav oleks teada, miks ta nii lühikese tähtaja annab. Tal ainult kaheks kuuks seda rõõmu nüüd. Pärast võiks mõistusega inimene ta täiesti maha kanda. Võibolla ta kuulajaskond ei ole mõitusega, ning nood lepivad seletusega, et viimnepäev lükati edasi.

Järsku et, mida rohkem seda uhkem?
Ehk siis, mida sagedamini, seda...
ja kui ikka nii sageli juhtub, siis tulebki
uskuda, et ehk juhtubki..Bleh

Vasta
Aga miks ei võiks üks ajaleht seda ära trükkida? Kõik ju puhas meelelahutus.Smile Pealegi, ega see eriti valimislubadustest erine - üks ulme kõik. Ja illukate käsi mängus pold.

Sel onul on, muide, on suhteliselt palju järgijaid, kes ta hullumeelseid ennustusi tõepähe võtavad. Seal on ka kirjas, et nad ootasid ülestõusu juba varem. Mu meelest on sellest üritusest mingis multikas isegi paroodia tehtud. Pluss, onu ise jäi naerualuseks. Eks ta proovib nüüd uuesti ja sestap nii palju eri variante pakubki.
Vasta
(30-03-2011, 21:31 )Müstik Kirjutas: Veel üks omapärane katrään, mida keegi ei ole osanud tõlgendada:
III SADAKOND 21.katrään:

Concas Aadria mere kaldale
Ilmub kohutav kala.
Inimese näoga ja saba veelooma oma.
Ta võetakse veest väla õngekonksuga.

Kõlab nagu nafta.

Vasta
[quote='levis' pid='119735' dateline='1301437285']
Selleks peab olema tõeline prohvet, et suuta kirjutada suure posu segaseid katrääne sedasi, et ~450 aastat hiljem vahepeal toimunud sündmustega seoseid ei leitaks.
Rääkimata sellest kui on lugematu arv igasugu erinevaid tõlkeid ja sealt omakorda lugematu arv erinevaid tõlgendusi.
[/quote

Mis sa neist maavärinast siia tõid? Ma küsisin kaks korda eespool Nostradamuse manuskripti kohta su arvamust. Aga vastust netu.
Ja miks peaks keegi lugema läbi lugematu arvu erinevaid tõlgendusi?
Loomulikult on tõlgendusi palju, kui katrääne on juba 450 aastat tõlgendatud.
Ilmusid lennukid - hakati seoseid lennukitega nägema. Avastati uued planeedid - saadi ka nendest ennustustest aru.
Vahepeal on ju niipalju maailmas toimunud. Sellest ka aru saad või?
Igale ajaloolisele asjale lähened tänapäeva inimese mõttemalli järgi.
Mina vaatan ainult neid tõlgendusi, mis Peep Sõber on vajalikuks pidanud oma raamatus ära tuua. Ta nii palju aastaid katrääne uurinud, et ma usaldan teda täiesti.
Äkki sa ei usu seda ka, et Nostradamus üldse kunagi elas?
Äkki ei olnud neid maagiaraamatuid ka olemas, mida ta Itaalias lugemas käis?
Ja pole need katräänid midagi nii segased. Mis solvad kuulsat Nostradamust? Kui sa niipalju lugenud oled Nostradamuse kohta, siis peaksid ju nüüdseks juba teadma, et ta lihtsalt ei saanud kirjutada nii, et iga lollgi aru saaks. Sealjuures iga tulevane hull valitseja või ususekt.
Paljud kohanimed on varjatud nende muistsete nimedega. Nii on Marseille´i´ asemel Port Phocen, Konstantinoopoli asemel Byzantium, Ageni asemel Agatha, Pariisi asemel Lusitania jne. Kõik on teadlikult nii kirja pandud ja palju muudkui. Kirjutasin sellest juba varem eespool.

Vasta
(31-03-2011, 18:12 )Müstik Kirjutas: [quote='levis' pid='119735' dateline='1301437285']
[/quote

Mis sa neist maavärinast siia tõid? Ma küsisin kaks korda eespool Nostradamuse manuskripti kohta su arvamust. Aga vastust netu.
Ja miks peaks keegi lugema läbi lugematu arvu erinevaid tõlgendusi?
Loomulikult on tõlgendusi palju, kui katrääne on juba 450 aastat tõlgendatud.
Ilmusid lennukid - hakati seoseid lennukitega nägema. Avastati uued planeedid - saadi ka nendest ennustustest aru.
Vahepeal on ju niipalju maailmas toimunud. Sellest ka aru saad või?
Igale ajaloolisele asjale lähened tänapäeva inimese mõttemalli järgi.
Mina vaatan ainult neid tõlgendusi, mis Peep Sõber on vajalikuks pidanud oma raamatus ära tuua. Ta nii palju aastaid katrääne uurinud, et ma usaldan teda täiesti.
Äkki sa ei usu seda ka, et Nostradamus üldse kunagi elas?
Äkki ei olnud neid maagiaraamatuid ka olemas, mida ta Itaalias lugemas käis?
Ja pole need katräänid midagi nii segased. Mis solvad kuulsat Nostradamust? Kui sa niipalju lugenud oled Nostradamuse kohta, siis peaksid ju nüüdseks juba teadma, et ta lihtsalt ei saanud kirjutada nii, et iga lollgi aru saaks. Sealjuures iga tulevane hull valitseja või ususekt.
Paljud kohanimed on varjatud nende muistsete nimedega. Nii on Marseille´i´ asemel Port Phocen, Konstantinoopoli asemel Byzantium, Ageni asemel Agatha, Pariisi asemel Lusitania jne. Kõik on teadlikult nii kirja pandud ja palju muudkui. Kirjutasin sellest juba varem eespool.
Ja miks mitte ahh?! Kui küsida ei oska, siis pole tark küsida ja kui tarkust pole, siis küsida jälle ei oska. Mida sul jälle netu ah? Ja miks ja miks peaks, võiks, saaks, tuleks, et targaks saada või lollimaks minna või mis? Loomulikult on nii eksju, saad aru või ei saa aru?! Saad siis aru vä või oled mingis mallis kinni, raamistad ennast vä, puudega vä? Kui keegi ikka teab, mida räägib, siis mina olen kindel, et ta teab ja see on tõde ning pole rohkem juttu! Kõik on selge? Äkki ei ole ah?! Äkki tuleb piss püksi, tead äkki on nii, et tead kõik on segi hoopis ah? Sa siin ära karga ja aasi, et veel solvad mõnda mõttetult, vot nii! Tulebki ajad igasugu kägu, sest kui ikka teisiti ei oska, siis läbi luulude on pärast kõik ilmselge ja eksimatu.
Sa ajad mu nii pöördesse, et sinu pärast Müstik ma saan veel bänni siit foorumist Bleh
Vasta
Vat kus vihane vend!
Rahune maha. Ega siis mina süüdi ole, et see Nostradamuse manuskript leiti! Smile1
Vasta
(31-03-2011, 19:18 )Müstik Kirjutas: Vat kus vihane vend!
Rahune maha. Ega siis mina süüdi ole, et see Nostradamuse manuskript leiti! Smile1
Müstik, kas sa oled manipuleerimist õppinud niiöelda "põlvepealt" või on selle jaoks eraldi kursused? Küsin seda seetõttu, et sa tekitad teemas mingi probleemi, seejärel sulle vastatakse ja siis sa "leiad", et "Issand Jumal, mind ahitstatakse/Rahune maha/Sa ei ole piisavalt arenenud, et mõista kui sügavat teksti ma kirjutan"
Vasta
Einojah.
Vasta
Jah, Levis lärmab ja mõni mees itsitab rõõmsalt pihku.... Ega Müstik oma lihtsameelsuses polegi vast selles süüdi, et sa pöördesse läksid. Arvan, et olid seda juba enne. Kus selliseid asju ikka mujal veel saab juhtuda, kui mitte parafoorumis?
Vasta
Midagi kahtlast on minu arvates selle manuskriptiga.
Kõik hoiduvad seda lugemast ja selle pilte vaatamast. Ega siis jah, ei jää muud üle, kui pean ikka ise järgi uurima, mida see endast kujutab, et sellest keegi rääkida ei taha.
Äkki on seal mingi uus ennustus millegi kohta antud? Piltidesse ära peidetud? Ilo meil hirmsasti armastab illuminaatide sümboleid, aga nüüd isegi tema poolt vaikus.
Hm! Kummaline!
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 10