•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maag Hannes Vanaküla: aastal 2012 hävib elu meie planeedil
Arengumaagid in action!
http://www.elu24.ee/?id=292610

Vaadake videosid ja otsustage ise..
ehk iseloomustavad videod neid arengumaage, mõni varjatud sõnum?Laugh
Vasta
Jep. Suur kõht on sekti loomise aluseks!
Vasta
Äkki huvitab teid/meid hoopis see uudis - jutuks ka para-web:
Maag Vanaküla varjab tulu? - Õhtuleht
Vasta
See Vanaküla süüdistamine, et ta selle 50.- krooni küsimisega äri teeb on ju lapsik. Nagu ta ise ütles, siis selle eesmärk on lällajate eemal hoidmine ja nime teada saamine. Mina leian, et see on puhtalt Vanaküla enda asi, kas ja kui palju ta registreerimisel raha võtab. Samuti ei huvita mind tema võlgnevused maksuameti ees.

Seda, et seal artiklis Para-webi mainiti, see oli pigem reklaamitrikk Smile Tutvuse poolest väike reklaam, miks mitte. Aktiivseid liikmeid ei ole kunagi liiga palju. Ehk oli sellest mainimisest ka natuke abi.
Exu, aga sa ise kirjutasid kommentaaris pea sama pika jutu, kui seda kommenteeritav artikkel üldse oli Smile
Vasta
Tasakaal peab püsima Bleh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Celtic
Olen ise märganud, et Vaimumaailma foorumis käivad kahte sorti inimesed - need, kes on sektis ja need kes arvavad, et nad pole sektis. Need, kes on sektis, käivad seal foorumis harva, need, kes arvavad, et nad pole sektis, on tegelikult aga selle sekti allikaks, selle käitavaks jõuks ning terve foorum on neid täis. Mõni muhv istub juba 6 aastat seal kinni, suutmata lahti rabeleda ning teda muudkui imetakse ja imetakse...

Tore on, et emmeliine sealt tulema sai, ent sinu ilmselge eitus-faas annab tunnustust sellest, et mingi osa sinu hingest jäi sinna maha. Soovitan sellele järgi minna, muidu jooksed ennast lõppeks lõhki nagu on nii mõnegi sealt põgenenuga juhtunud.

Kõik ei pruugi läbi elada eitust, vaid see eitamine ongi lihtsalt tõe väljendamine! Elu ei ole nii üheülbaline, et kui keegi on mingi kultusega läbi käinud, siis kindlasti on tal eitusefaas kui ta ei leia, et sellest kultusest lahtiütlemine oleks keeruline olnud või näeb mingeid asju teisiti kui väljastpoolt sisse vaatajad (või ka teised kultusest lahkujad).
Smile
Vasta
See mees on ka nn suure vooluga kaasa läinud, muud nidagi. Sellega annab ainult vahtu juurde.......
Vasta
Maag Vanaküla püüab lihtsalt olla tema ise ja egas see nüüd tema süü pole, et tal on tekkinud arengujüngrid.
Mis puutub 2012-hävingusse, siis mitte keegi siin Eestimaal sellesse ei usu. Rahvas käib endiselt ostlemas,
hoolimata hinnatõusust ja kõik, eranditult kõik, on siin Liivimaal normaalne. Pole tekkinud mitte ühteainumastki
maailmalõpusekti, mis tegeleks viimase "võtame elult kõik" üritustega. Iga teema v. lugu kus teda mainitakse;
ainult tõstab tema populaarsust ja mis, - eks ta ise loeb seda meie foorumis ja hõõrub rõõmust käsi. Ilmselt
nagu meil kõigil on momendil masu ja vana maag peab uusi värskeid lahendusi leidma. Mine tea: ootame.
Vasta
No kena, et käib foorumit lugemas!Smile
Aga, et ta oleks vana maag - seda ma nüüd küll ei ütleks. Niivõrd uus nimi eesti maagide hulgas! Maagiks hakkas ta ise end nimetama, tehes teisi maage maha. Ükski päris maag teda küll maagiks ei pea.
Niipalju kui mina aru olen saanud, ainult Vanaküla 2012 maailmalõpust pajatabki.
Loe ise, mis jura ta kokku on kirjutanud:
http://www.elu24.ee/?id=255916
http://www.elu24.ee/?id=228725
Kuidas saab sihukest šarlatani maagiks nimetada? - aru ma ei saa.Bleh
Ja kuidas saab keegi tema uusi lolle tekste oodata?
Ja kuidas pole tema süü, et tal on "arengujüngrid?" Ise ta ju koondas enda ümber koolinoori ja hakkas neile jura ajama. Õnneks said targemad õige ruttu aru, et jura on ikka jura!
Kainet mõistust ikka niisugustes asjades!
Vasta
Ma usun, et ma ei eksi, kui väidan, et olen lugenud juba mitmeid aastaid Müstiku vahendatavaid tekste ning olen lugenud ka Hannese tekst. Ja olen kindel, et ma ei eksi, kui väidan, et võta üks ja viska teist.
Vasta
Müstik, mis sa pahandad, Sinu tekstide kaudu kusagile rännakule minna on veel raskem kui Vanaküla tekstide kaudu, tema tekstid on tegelikult paras kihiline pirukas mida lugedes satud erinevatesse kohtadesse nagu ette nähtud ja lugedes neid eriliste sõnadega märgitud tegelasi on nad kohal nagu viis kopikat, sa küsi parem Celticult mõni tekst mille kaudu ta viiks sind rändama maaema põhjatutesse maailmadesse.
Või mingi ettekujutuse saaksid tema enda kodulehe tekste lugedes, nad sisaldavad üsna terviklikku maailma mida ta oma sõnadega püüab kirjeldada.
Ürglättel kondavaid tegelinskeid vestlema saada on lihtsalt nauding.
Nii et ära pahanda ja su tekstidel pole midagi viga välja arvatud, et poliitkorrektselt on nad vähem kahmavad kui mõnegi teise mantrad. Aga kui midagi tahad kirjastada siis teisiti ei saagi.
Vasta
Pahandan ikka, Celtic kirjutas siia igasugu huvitavat teavet, aga uued tulijad pole neist midagi lugenud ja mina ka ei hakka tema tekste enam ette tooma, et inimesed natukegi targemaks saaksid!
Vasta
Ju neil siis pole tarvis neid lugeda.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Müstik
Pahandan ikka, Celtic kirjutas siia igasugu huvitavat teavet, aga uued tulijad pole neist midagi lugenud ja mina ka ei hakka tema tekste enam ette tooma, et inimesed natukegi targemaks saaksid!

Ei ole asjad nii, et uued ei loe ...täitsa hoolega loen siinse foorumi arrogantseid kirjutajaid ... Celtic' ut
ja Vironshaman'i ... ja arvan, et ka teised loevad.
Kui leian...tõstan ikka välja, et kõigile ...Smile

[Muudetud: 11-10-2010 Eithea]
Vasta
Wow, arrogantne. Mind on varasemalt küll peetud inimvihkajalikuks ja ninakaks ning sallimatuks, ent kõrk ja ülbe pole ma veel olnud. Ent nagu teada - heal lapsel mitu nime Smile
Vasta
http://www.epl.ee/artikkel/588515
Tsitaat:Kasvav ebavõrdsus, keskkonnareostus ja korruptsioon on Tamme meelest üsna samasugused 1900-ndate alguse keiserliku Hiina murede ja väljakutsetega: areng on ebaühtlane ja katkendlik ning riigi paranoilised liidrid ei tea varsti, mida peale hakata oma üha harituma kodanikkonnaga. Mitmel puhul ütleb Tamm, et raamat on justkui hoiatus ajaloost õppimiseks. Kui ta mainib Konfutsiuse mõttetera „Õpi tundma minevikku, et ennustada tulevikku”, mõtlen ma, kas ajalooline fakt, et Qingi dünastia leidis oma otsa juba 1912. aastal, tähendab tõesti seda, et paari aasta pärast – nii umbes 2012 – peaksime tunnistajaks olema mingile suurele katastroofile Hiinas?
Vasta
Kui suur katastroof võiks olla Hiina erastamine ja rahvuspiiride järgi pisiriikideks jagunemine mida siis nende ühisturg ühendaks.
Kommunismi lõppeesmärgiks on ju maailma kommunismi projektijuhtidele erastamine, milleks muidu oli füüsiliselt hävitada kogu hiina kultuur ja vaimueliit ning endised omanikud.
Hiina nägudega pangarahvast seal jätkub, ainult vormistamise küsimus ja võrdsusvahu kõrvaleheitmine koos ideeliste kommunistide nälgajätmisega.
Mis puutub aga Vanakülasse siis igaüks näeb tulevikku oma maailma piires ja kõik ennustused kehtivad kõigepealt iseenda ja oma lähedaste suhtes, kas ootab teda ees maailmade vahetus või midagi hullemat, näitab tulevik.

[Muudetud: 12-4-2010 VironShaman]
Vasta
Vanaküla on minu silmis meditsiiniline küsimus. See foorum pole selle jaoks.
Konkreetselt aasta 2012 käib läbi ka maiade kalendrist.

Soovitan eelnevalt minu poolt toodud lugu läbi lugeda, siis saab aru, et Hiina probleem on ennekõike ökoloogiline. Mõelge ise, areneva majandusega riik, millel on haritavat maad ainult 10% territooriumist. Ei pea just ennustaja olema, et selline riik pole järkusuutlik. Küsimus ei ole selles, kas Hiina lagunab, vaid millal see juhtub. Mida kõike see ülejäänud maailmale kaasa toob, võib vaib ettekujutada. Venemaa on üks põhiline sihtmärke oma viljaka ja väheasustatud Siberiga.
Vasta
Natuke reklaami Vanakülale:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ar...d=21206349
Vasta
Imetlen inimeste jumalakartmatust. Minule mittemõistetavat julgust tulevikku puudutavate daatumite ja faktide kui tõdede esitamisel.
Meie kultuuriruumi kandva Piibli alusel teab meie planeedil elu lõppemise täpset aega vaid Jumal. Piibel on pitseeritud siinseski foorumis lahtiräägitud Piiblikoodiga. Minu arusaamises on inimkond ja meie Elu Universumist lähtuv programm, mida kindlakäeliselt kontrollib Elu Allikas.
Ei suuda mõista, kuidas loodud inimolend saab esitada fakte tulevikust, mis on vastuolus meile teada antuga.

Kui me ise kirjutame arvutile arvutile programmi või loome interneti kodulehekülje või avame foorumi, siis vastava programmkeskkonna juhtimiseks jätame sissepääsude paroolid ja teed vaid endale. Me võime anda teistele küll õiguseid ja volitusi selles keskkonnas askeldamiseks, kuid selle keskkonna avaja kontrollib toimuvat.
Küsimus: Miks näiteks siinse para-webi ülaosas on Reeglid? Kas meil õnnestub neid oma klaviatuuri näppides teisendada? Miks siin pole kõigile kasutatavat nuppu: lõpetan veebi olemasolu aastal 2013/2015/3011, klõps?
Vasta
Jasmuheeni videod aasta 2012 kohta:

The Paradigm of 2012 Be Here Now Jasmuheen
http://www.youtube.com/jasmuheen#p/u/34/A5ib_W6Gl0k

Part 2 The Paradigm of 2012 Practical Intentions Jasmuheen
http://www.youtube.com/jasmuheen#p/u/33/xtZ3dDBZ56Y

Vasta
kas juba küll ei saa?
Vasta
(19-03-2011, 17:33 )säga Kirjutas:
(19-03-2011, 11:38 )Müstik Kirjutas: Natuke reklaami Vanakülale:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ar...d=21206349

kui nüüd aus olla, ei saanud ma selle reklaami mõttest aru. mida sa Müstik selle vana artikliga taotlesid?
Ma lihtsalt juhtisin tähelepanu, et Vanaküla oma jüngritega leidis 2009.a. novembri lõpus kaduma jäänud pereisa surnukeha. Kõrkjate vahelt. Politseinikud olid piirkonna läbi otsinud, ei miskit – koerte nina ei võtnud... Vanakülal tekkis vihjepilt „kõrkjate vahel“, ja see ei vedanud alt.
Ma ise ei olnud seda varem lugema sattunud.
Muud midagi.

Vasta
Huvitav, et ta seal nõidade saates eriti läbi ei löönud ja jüngrid ka hävisid. 2012 on muidugi väga suure küsimärgi all, kui viimaseid uudiseid jälgida. Minumeelest läheb ühe ennustuse järgi tõesti hetkel, kuid mitte Hannese.
Vasta
Seda võis juba ette aimata, et nad seal sensitiivide saates läbi löö.
Ja kui sa teema algust lugesid, siis saad ju aru, et see Vanaküla poolne 2012 ennustus on üks suur pudru ja kapsad. Mujalt maha kirjutatud ja teise komposti pandud.
Ma isegi kahtlustan, et ei leidnud nad kõrkjatest ka kedagi enne, kui neile öeldi.
Lihtsalt reklaamitrikk.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Põhja Konn - kas meie oma reptiloid? WhiteWolf 34 25,367 24-07-2019, 21:42
Viimane postitus: Lokster
  Apocalypse 2010-2012 Rollu 37 19,830 03-08-2010, 10:14
Viimane postitus: djfreeze
  Uuring: 2030 elab iga teine inimene planeedil veepuuduses djfreeze 2 2,595 17-03-2010, 10:22
Viimane postitus: djfreeze

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne