•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5(current)
  • 6
  • 7
  • ...
  • 9
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Libahundid
tahaks selle loo peale küsida. Mida manustad? Mitte et ma tahan väita et kasutad mingeid narkootikume, kuid ehk siiski olid mingite mõjude küüsis. Nt kanep.Või palavik.

Kuidagi uskumatu tundub või mis.

Kui see karvakasv ja haav tõsi siis oleks see küll esmane juhtum millest ise kuulnud lugenud.
Vasta
Kui mind oleks mõni " libahunt " rünnanud , oleks ma küll esimese asjana haiglasse läinud... MItte internetti küsima, kas tegemist oli libahundiga...

Ja kui keegi ründas, siis arvatavasti mõni hulkub koer. Neid viimasel ajal vägagi palju liikvel
Vasta
Ära muretse,
See ei ole "libahundi sündroom", see on puberteet.
Puberteedieale ongi iseloomulik intensiivistuv karvkatte kasv, häälemurrak, mõningased muutused kehaehituses, -talitluses, -keemias.

Smile
Vasta
puberteediga pole kohe kindlasti tegemist, sellised lastehaigused on mul juba 20 aastat tagasi läbi põetud

ja arsti juurde pole ka mõtet minna - olen haiglas 15 aastat sanitar olnud, sella ajaga piisavalt häst ennasti arstiteadusega kurssi viinud
Vasta
see on selline lõhki rebitud, lihahaav, äärest on hakanud kasvama mustad karvad, haav ise on valulik ja ei ole ikka veel ilmutand paranemis märke
Vasta
Mina soovitan küll sul arsti juurde minna, mis sest, et sa oled piisavalt hästi ennast arsti teadusega kurssi viinud. Võibolla siis mitte piisavalt hästi.
Ega meie ka ei oska sulle mingisugust diagnoosi siin panna, sest me ju ei tea täpselt kõike sinust jne ja vaevalt, et meil siin mingi arst on. Kui on, siis ka tema ju ei oskaks neti teel sulle midagi öelda. Parem siiski arsti juurde minna.
Mingid selliseid haiguseid on kindlasti veel olemas, mis ei lase bakteritel haavu parandada vms. Lihtsalt ei tea nii palju veel.

Muudetud: 3-4-08 kell 14:03:09 Cthepy
Vasta
Marutaudi vaktsiin ei hoia marutaudi ära, vaid leevendab sümptomeid. Igasuguse hammustuse puhul tuleb tingimata arsti juurde minna.
Vasta
noo kuulge se peab olema libahunt..ja tühja mul sellest haavast kui olen nakatund juba.
miks te küll mind ei usu?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: ufokytt

1. 15 aastat sanitar ja ei tea midagi veremürgitusest, nakkusest, infektsioonist? Eriti, kui on tegu veel lihasehaavaga, mida oleks ka kõige-õigem õmmelda ?

2. Ühtegi pilti loomulikult ei osata internetti üles panna.

3. Keegi "hammustab" ja 40 aastane inimene kahtlustab esimese asjana libahunti ?

4. Võimalikult anonüümne.

Ega's, me eilasündin'd põle. Laugh
Vasta
ma olin niivõrd sinisilme, et arvasin et eesti riigis on veel neid heasüdamlikke inimesi, kes teistest kah peale iseenda hoolivad, kuid eksisini rängalt...
tõesti arvasin, et see on koht neile, kes on valmis avameelslt rääkima veidratest juhtudest ja seikadest oma elus, ma saagi aru, mida te õige endale lubate, kas häbi pole selviisil teisi mõnitada.
süüdistate mind selles, et olen valmis teisi hoiatama ja rääkima sellest, mis minuga juhtud on, aitähh teile selle mõistva suhtumise eest..
arvate, et olen mingi haige inimene, kes mõtleb endale lõbu pakkudes haigeid asju välja, no tõesti ei ole vaja teeselda ega midagi.
kas tõesti on jäänud teile selline mulje, et mõtlen välja utootpilisi haavu ja kiirenenud karvkasvu. teiste tööd ei hinnata, sellest olen varemegi aru saanud, mul tõsiselt ei ole vaja teile oma elutöö kohta valetada.
häbi teil olgu, kuid tunnen suurt soojust südames nende inimeste poolt, kes tõesti on mures ja soovivad aidata.

Muudetud: 3-4-08 kell 16:26:43 ufokytt
Vasta
Ära vingu nii palju, vaid vasta küsimustele (mis kusjuures on vägagi õigustatud).

Kui sa neile ei vasta, siis on alust arvata, et lihtsalt luiskad meil siin.

Ja üleüldse on su reaktsioon kuidagi kahtlane. Ega sa hetkel samuti mingite ainete mõju all pole?
Vasta
Ise sa meilt küsisid, et kas tegu võib olla libahundi hammustuse või millegi taolisega. Ega me siis niisama lambist sulle ei ütle ju, et ongi nii, oled libahunt. Ilma faktide ja muude tõsiasjadeta me seda siiski ei tee. Toimub arutlus ja igaüks võib oma arvamust sellest asjast öelda. Kui su usk sellesse nii suur ja sa selles nii kindel oled siis miks sa meilt seda küsisid? Paljudele tundub see uskumatu, samuti ka mulle. Viimane reaktsioon sinult oli küll väga äkiline... Lõhnab tõesti mingi aine järgi...
Vasta
Siin on meil üks niisugune teema nagu libahundi sündroom:

http://para-web.org/viewthread.php?tid=3161#pid55921
Ehk on sellest abi.
Vasta
mis küsimustele ma veel vastama pean...kõik on ju ilmselge juba

ja mis ainetest te räägite, sellisesse kohta nagu haigla ei võeta mingeid narkareid tööle...mõelge inimesed ikka ajudega
Vasta
ufokytt, kui küsimusi on, siis järelikult pole kõik ilmselge. Miks pilti pole pannud? Lõhkirebitud lihahaav? Normaalne inimene läheks arsti juurde sellise asjaga.
Vasta
haiged inimesed olete, tahate teiste verd ja haavu näha
Vasta
noo kuulge se peab olema libahunt..ja tühja mul sellest haavast kui olen nakatund juba.

Olgu, usume... Nüüd helista kiiresti politseisse, las panevad su luku taha enne kui sa teistele ohtlikuks muutud. Angry
Vasta
ja nüüd jälle teisipidi mõnitamine ....
mõistvat suhtumist ma siit vist küll ei leia

aga sa Lauri-L ise tahaksid vangi minna?
Vasta
Ei maksa igasugust loba uskuda, libahunt ei ole nakkushaigus vaid oma koostepunkti nihutamine alla, loomade maailma.
Eriti hästi õnnestub naistel, kuid ka mehed on selleks võimelised.
Juhuslikult ei toimu see kunagi, vaid on tegu/oskus mis kuulub nõidade maailma, keegi peab sulle õpetama kaksikpunkti asendit, et täielikult transformeeruda, selleks peab aga olema vaba inimese vormist mis võtab aega pool elu.
Nii et nii libahundid kui vampiirid hammustuse kaudu ei teki, küll on olemas maagilistes maailmades.
Vasta

hehh...
Kuule, mõtle ise natuke. Me ju ei saa midagi lambist arvata. Selleks peaksid mingeid pilte näitama vms.
Keegi pole öelnud, et seda näha tahavad. Ise sa tahad, et me sind aitaksime. Või siis tahad seda, et me sulle kinnitaksime, et oled libahunt.
Nagu ma aru saan, oled sa arst ning sa peaksid ju teadma, mida sellises olukorras teha - minna kontrolli vms.

Muudetud: 3-4-08 kell 17:59:36 Cthepy
Vasta
Pakun, et suht iga üks teab, et tõsiste traumade puhul võib tekkida haav mis ise ei parane. Kui mul mingi tükk käest väljas oleks, siis ma ei eeldaks seda, et paari päevaga on kadunud lihaskude tagasi tekkinud ja haav paranenud. Eriti kui sa mingi x olendi või ka mtte nii kummalisel moel selle said, võiks arvestada võimalusega, et tegu on tõsise infektsiooniga.

Ja kui sa mingit suurt musta kogu nägid, siis võis see sama hästi mingi joodik/narkar/muidu jobu olla, kes mingi värgindusega lõi selle haava.

Edit: Äkki mainiksid ka asula kus see juhtus?

Muudetud: 3-4-08 kell 18:57:55 Lotharius
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Cthepy

hehh...
Kuule, mõtle ise natuke. Me ju ei saa midagi lambist arvata. Selleks peaksid mingeid pilte näitama vms.
Keegi pole öelnud, et seda näha tahavad. Ise sa tahad, et me sind aitaksime. Või siis tahad seda, et me sulle kinnitaksime, et oled libahunt.
Nagu ma aru saan, oled sa arst ning sa peaksid ju teadma, mida sellises olukorras teha - minna kontrolli vms.

Ei ole arst vaid sanitar. Need kaks täiesti erinevat ametit.

Antud kodanik tundub olevat endas ikka väga kindel, mis siis ikka, ootame täiskuud.
Isiklikult olen nõus VironShaman'iga. Nii lihtsalt nüüd libahundiks küll ei saa.
Vasta
Aga teen omalt poolt ettepaneku Para-Webi uurimisgruppidele - saage teemaalgatajaga sina peale ja minge järgmine täiskuu asja uurima. Võtke kaasa videokaamera ja diktofon.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Durin
Tsitaat:Algselt postitas: Cthepy

hehh...

Ei ole arst vaid sanitar. Need kaks täiesti erinevat ametit.

Antud kodanik tundub olevat endas ikka väga kindel, mis siis ikka, ootame täiskuud.
Isiklikult olen nõus VironShaman'iga. Nii lihtsalt nüüd libahundiks küll ei saa.

upss...Minu viga. Laugh
Sanitar siis.
Vasta
olen kes olen, mis kuradi pärast see teie asi on...
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5(current)
  • 6
  • 7
  • ...
  • 9
  • Järgmine