Postitused: 1,631
Teemad: 20
Liitus: Dec 2011
(05-11-2013, 10:51 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: 98% suudavad n.n. paaritumisinstinkti vaos hoida.
Mind ikka ja alati paneb imestama, kust sellised uuringutulemused-protsendid võetakse. Maailmas, kus üle 7 miljardi inimese...
Aga üks mu sõber (meesterahvas) ütles selle kohta ilusti: "Aga milleks sul siis käed otsas on?"
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 2,532
Teemad: 24
Liitus: Apr 2009
(05-11-2013, 10:59 )Ellie Kirjutas: Ma olen juba rääkinud, kuidas mind vägistati (te ei tahtnud seda kuulda) ma pean siis üle kordama: mulle topiti tablette pihutäite kaupa kurgust alla.. see ei ole täpselt seesama asi, mis klubis täisjoomine?!
Minu korteriuksest muukisid vägistajad ennast sisse, uimastasid ja vägistasid!
Ma juba mainisin mingid leheküljed tagasi ka, et kahetsusväärne juhtum ja ma loomulikult ei kiida sellist teguviisi heaks. Samas ma ei kiida heaks ka seda läbi lehekülgede vältavat pasundamist, et "mind vähistati". Tõesti aitab juba! Keskenduks nüüd olulisemale. Mida sa sellest loost õppisid ja mis sõnum sul seoses sellega on siinsetele foorumlastele. Palun konkreetselt ja kokkuvõtvalt!
Postitused: 1,569
Teemad: 3
Liitus: Jun 2012
05-11-2013, 11:04
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2013, 11:09 ja muutjaks oli Marconato.)
(05-11-2013, 10:55 )zen faran Kirjutas: Las ma paljastan teile ühe väikese tõe, mehed (kes seda veel ei tea) - naised ei saada kunagi oma riietusega signaali: " K*pi mind!" Selleks on hoopis muud signaalid. 
Väimusega öeldakse vaid: "Märka mind!"
Riietusega mis on paljastavam, on muudel signaalidel palju vabam võimalus levida. Kui analoogi tuua. + minuteada peaksid osad lõhnaõlid sisaldama ka feromoone, mis teeb naise meeste jaoks rohkem ligitõmbavamaks.
Kordamine on tarkuse ema, ma ei "õigusta" sellega mitte mingit ebaseadusliku käitumist.
Pikas perspektiivis tundub see kõik päris loogiline olevat.
Teadmatus ei vabasta vastutusest.
Diversity is a codeword for anti-white
Postitused: 193
Teemad: 2
Liitus: Sep 2013
05-11-2013, 11:09
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2013, 12:55 ja muutjaks oli Ellie.)
Mehed ju eitavad seda, neile meeldida püüdvad naised ka, siis jääbki mulje, et selliseid asju pole olemas, ometi on ja mitte kuskil kaugel ja väga harva!
Aga ma olengi ju rääkinud, et meeste (või vägistajate) ajupesu tulemusena, arvab pea-aegu terve ühiskond, et see on nende naiste süü!
Jõhvikale: aga sa kiidad heaks lehekülgede viisi pasundamist, et naised on pahad ja eriti feministid?
(05-11-2013, 11:01 )olematu Kirjutas: Riietusest juttu olles _ nii et nagu mina oma väga pisikese aruga mõistan- tahate te väita, et vägistamine on uuema aja sünnitis ? Oskate te mulle ütelda, millega siis need naised - noorikud patustasid, kes enne miniseeliku väljamõtlemist ära vägistati ?? Nende undrukud olid ju pahatihti maani ? Ja kurguni olid nad kinninööbitud ka ...
VS karja segamise juttu ma tean- aga teised, kes te siin sõna võtate ??
Äkki siiski on viga vägistajate kõrvade vahel ?
Piisab ühest küsimärgist. Eesti keele õpetaja paneks sellise asja eest ühe. Talitsegem emotsioone.
Mina jällegi rääkisin tänapäevastest signaalidest, mida naised oma käitumise ja riietusega välja annavad.
Vanasti... Kui vanasti siis? VS on jälle hästi ja arusaadavalt kirjeldanud näiteks sõdades vallutajate motiive. Jällegi, kui aru saada sellest ei taheta, siis jäämegi siia lõptult vaidlema.
Postitused: 1,518
Teemad: 18
Liitus: Oct 2010
Vaata , Jõhvikas , tühjalt kohalt ei sünni miskit . Vägistatud on nii sõdade ajal, kui ka sõdade vahel . Ei ole nii, et ma olen ainult sõaretkel loom . Ka sõdalaste seas on neid, kes jäävad inimeseks . Kes on elajas, on kogu aeg elajas .
Siis lihtsalt olid naised niivõrd allaheitlikud, et uskusidki, et nad ise süüdi on selles, mis nendega toimus . Ka soosis seda vaikimist ja mahasalgamist kristluse laialdane levik . Ja hirm ühiskondliku arvamuse ees.
Nüüd on sellest rääkima hakatud . Riietus ei puutu üldse asjasse.
Same sh--t different day !
Hästi, aga milles siis on probleem? Miks osad mehed siis ikkagi on vägistajad?
Oleks selle välja selgitamine kuidagi võimalik? Ilma liigse emotsioonita, ilma lollakate süüdistusteta, et mehed on niisugused ja naasugused jne.
05-11-2013, 11:49
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2013, 11:51 ja muutjaks oli zen faran.)
(05-11-2013, 11:32 )Jõhvikas Kirjutas: Hästi, aga milles siis on probleem? Miks osad mehed siis ikkagi on vägistajad?
Takerdunud areng.
Tsiteerides Marconatot:
Tsitaat:Kui sa tahad tuua sisse loomariigi, siis näiteks inimesel kõige lähemal suguluses olevatel inimahvidel on haaremi tüüpi kogukond kus ühel isasel on kogu võim emaste ahvide üle.
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Teemad: 1
Liitus: Apr 2013
(05-11-2013, 11:32 )Jõhvikas Kirjutas: Miks osad mehed siis ikkagi on vägistajad?
Kasvukeskkond, vanemad/kasvatajad, tuttavad, sõbrad, teadmised, vaimne areng ja miljon muud faktorit kujundavad inimest.
Vägistajad on millegi tagajärg, otsida tuleb põhjust.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Võtame kokku vahelduseks.
Naised on lollid sest usuvad, et elavad ideaalses maailmas kus võib ennast eksponeerida igas asendis ja igas kaltsus, ning uskuda, et kõik mehed jäävad "adekvaatseks" - tõstavad kaabut ja lähevad edasi.
Mehed on lollid kuna ei viitsi isegi mitte mõtelda miks naine "näitab" - kui näidatakse siis tuleb "panna".
Edasi läheb tipa keerulisemaks. Eelnev ei kehti loomulikult mitte kõikide naiste ja mitte kõikide meeste kohta, kuid kahjuks suure enamuse lörri läinud kokkusaamiste puhul siiski. Kurja juureks on meie praegune elu mudel. Üli heal juhul issi-emme - tihit vaid üks neist - ja laps või paar kuskil korter-karbis tuhandete sarnaste seas. Illusoorne anonüümsus, karistamatuse tunne ja sisuliselt olematu kasvatus. Naised ei tea mis on mehed ja vastupidi. Kui kokku saadakse siis käitutakse nagu "jumal juhatab" ehk nagu "asjaga" millest heal juhul kuskil loetud.
Enamus naisi süüdistab kõiges mehi. Osaliselt isegi nõus - kui noorel mehel puudub perekondlik mudel millest õppida siis mida tast tahta? Pealegi õpib enamus noori mehi asju oma emalt - tal puudub Mehe eeskuju. Selline kasvatus aga jätab mulje, et vahet pole - kas vastas on mees või naine. Ja ring jätkub. Heal juhul on seks naisega kokkuleppeline aga kuna mõlemal puudub kohustus ja vajadus rohkemaks kui "sisse-välja" hakkab ring otsast peale - üksik ema, üksik laps kes ei tea maailmast tuhkagi. Kuna see ema tunneb ennast - põhimõtteliselt isegi õigustatult - petetuna ja maha jäetuna siis annab ta need negativismid edasi lapsele. Kui tal tütar siis kasvab sellest järjekordne katkine naine kes arvab, et kas elu on ilus ja võib litutada - kuni selle hetkeni kui haiget saab või isik keda on raiske Naiseks kutsuda. Kui poiss siis kasvab järjekordne võhik naistemaailma suhtes. Ema on talle tavaliselt kõik ette-taha ära teinud, kuid just sellega rikub lapse ära. Poiss arvab, et NII ONGI - naine kui selline on TEMA soovide täitmise masin. Ja kui nüüd selline satub kedagi vägistama siis on loomulikult ju MEHED süüdi.
Öeldakse, et "käi minu sõnade - mitte minu tegude järgi". See on täielik demagoogia. Kasvab laps õpib selle järgi mida vanemad teevad mitte nende sõnade järgi.
Hoopis omaette aspekt on kogu selles "supis" aga ühiskonna mõjudel aga sellest mõni teine kord.
Pealegi sellest olen juba kirjutanud - mitmes teemas.
05-11-2013, 12:18
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2013, 12:19 ja muutjaks oli olematu.)
(05-11-2013, 11:54 )Anonymous Kirjutas: (05-11-2013, 11:32 )Jõhvikas Kirjutas: Miks osad mehed siis ikkagi on vägistajad?
Kasvukeskkond, vanemad/kasvatajad, tuttavad, sõbrad, teadmised, vaimne areng ja miljon muud faktorit kujundavad inimest.
Vägistajad on millegi tagajärg, otsida tuleb põhjust.
Ongi Sul vastus olemas , Jõhvikas .Eriti paluks tähelepanu pöörata sõnapaarile vaimne areng.
Aga kui isalt pojale antakse edasi teadmist, et naine on mõeldud vaid nende ümmardamiseks ja naise elu ainuke eesmärk ongi olla sünnitusmasin? Siis püsivad perekonnad paremini koos ja naiste vastast vägivalda polegi? Ah õigus jah, kogu selline perekond püsibki koos vaid vägivallal...
Kallid naised - püütke arui saada ühest asjast - vastutus ei ole ainult meeste kraes.
Kui kaks inimest saavad kokku ja teevad midagi siis rõhuval enamusel juhtudest mõlemad vastutavad.
05-11-2013, 12:58
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2013, 14:44 ja muutjaks oli Ellie.)
(05-11-2013, 11:32 )Jõhvikas Kirjutas: Hästi, aga milles siis on probleem? Miks osad mehed siis ikkagi on vägistajad?
Oleks selle välja selgitamine kuidagi võimalik? Ilma liigse emotsioonita, ilma lollakate süüdistusteta, et mehed on niisugused ja naasugused jne.
Üks paha asi on kui nad saavad seda endale lubada e. ühiskond soosib...
Mina võin aru saada sellisest suhtumisest, et neid ongi vb. raske karistada, aga mitte sellisest, et naised peavad süüdi olema!
Järgmine samm oleks muidu: (kuna me ei saa sellega hakkama, siis) legaliseerime!
Õieti see ongi ju vaikimisi legaliseeritud. Täiesti poliitiliselt korrektne on ütelda, et naiste vägistamine on teise- või kolmandajärguline kuritegu(vaevalt, et kuritegu), milles ju naised ise süüdi on! (peavad olema!!!  )
(05-11-2013, 12:54 )excubitoris Kirjutas: Kallid naised - püütke arui saada ühest asjast - vastutus ei ole ainult meeste kraes.
Kui kaks inimest saavad kokku ja teevad midagi siis rõhuval enamusel juhtudest mõlemad vastutavad.
Te üritate siin nagu igasugusest vastutusest lahti saada...
(kuidas siis ikka see minu korteriuksest sisse muukimine kokku saamine oleks?)
Kui tahate omada kogu võimu, siis on teil ka kogu vastutus! Ma soovitaks seda jagada..
Mitte ükski tsiviliseeritud ühiskond ei soosi seda. See on alusetu propaganda ja kuulujutud.
(05-11-2013, 12:54 )excubitoris Kirjutas: Kallid naised - püütke arui saada ühest asjast - vastutus ei ole ainult meeste kraes.
Fakt on see, et vägistamises on süüdi ikka ja alati vägistaja.
Küsimus on ainult selles, et millal on tegemist vägistamisega.
Kui naine ütleb ei, aga mees ei kuula, siis pole vahet, kas see naine on kaine või purjus, alasti või riides. Ei on ikkagi ei.
Mina ei arva midagi(vähemalt siin alajaotuses), mina tuginen usule, teadmistele ja faktidele.
05-11-2013, 14:03
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2013, 14:07 ja muutjaks oli Ellie.)
Samas on palju juhtumeid kus öö veedetakse jah-ga, hommikul ärgates tekib kahetsus ja jah-st saab ei. Ja kui naine juhtub öösel purjus olema, siis on suht kindel, et mees saab süüdistuse ja elu on rikutud.
---------
Võid täiesti kindel olla, et nii ei juhtu! Ei juhtu naljalt midagi ka ehtsa vägistamise puhul või et - vägistamise tõestamine (Eesti ühiskonnas) on selline vägitükk, millega vaid vähesed naised ( abi ja asjaolud määravad selle) hakkama saavad...! aga vägistatud naise elu on kindlasti rikutud!
Ellie - vaata - probleemiks ongi see, et viimasel ajal see "juhtub" kipub olema reegliks.
Seni kuni naised ei õpi ennast austama - vähemalt loobuksid suitsust ja alkost ei maksa
seda ka loota, et mehed seda teeksid. Rõhuval enamusel on siiski "piduritega" kõik korras.
Aga see ei tundu kedagi kottivat - ikka võetakse asju hullemate mõõdupuu järgi.
Kogu sinu hala ja hädakisa siin põhinebki sellel.
(05-11-2013, 13:49 )Marconato Kirjutas: Mina ei arva midagi(vähemalt siin alajaotuses), mina tuginen usule, teadmistele ja faktidele.
Ega ikka ei ole küll nii, et kui oponent miskit ootamatut välja käib dialoogis, siis on see demagoogia, kontekstist välja kistud ja eelarvamuslik . Ja kui Sina kuskilt netist leitud lapsikule lingile tugined, siis on see püha tõde.
Aga see lõik, mida Sa enne siin tsiteerisid, ja mille väitsid eelarvamusliku olevat, see on arvatavasti keskmise inimese arvamus . Samasuguse keskmise inimese arvamus, kes seeliku pikkusele tuginedes naise moraali üle otsustab .
Miks ühtepidi võib hinnangut anda, aga teistpidi siis mitte ?
(05-11-2013, 14:13 )olematu Kirjutas: (05-11-2013, 13:49 )Marconato Kirjutas: Mina ei arva midagi(vähemalt siin alajaotuses), mina tuginen usule, teadmistele ja faktidele.
Ega ikka ei ole küll nii, et kui oponent miskit ootamatut välja käib dialoogis, siis on see demagoogia, kontekstist välja kistud ja eelarvamuslik . Ja kui Sina kuskilt netist leitud lapsikule lingile tugined, siis on see püha tõde.
Aga see lõik, mida Sa enne siin tsiteerisid, ja mille väitsid eelarvamusliku olevat, see on arvatavasti keskmise inimese arvamus . Samasuguse keskmise inimese arvamus, kes seeliku pikkusele tuginedes naise moraali üle otsustab .
Miks ühtepidi võib hinnangut anda, aga teistpidi siis mitte ?
Kui inimene riietub väljakutsuvalt siis ta annabki signaali, et olen huvitatud. Ja siis ollakse rahuolematut kui liiga palju tähelpanu saavad. Kui sul ikka on dekoltee nabani ja seelik on sama lai kui vöö või siis on püksid nii madalad, et poolkuu paistab. Ega palju võimalusi ei ole mis signaal edastatakse. Naisena sa võid ju uskuda, et see on normaalne riietus, mehele antakse sellege ühene signaal. Suurem osa mehi ignoreerib seda, osadel tekitab see mõningaid raskusi, ja vähestele on see ületamatu.
Mehega on täpselt sama lugu, riietutaksegi selle eesmärgiga, et tõmmata vastas sugupoole tähelepanu.
155 различий между мужчинами и женщинами
Vene keele oskajatele - VÄGA teemakohane.
1. Naine teeb valiku kohtumise esimese 5 minuti jooksul - mees viimase 5 minuti jooksul. Vahest need kattuvad.
36. Mõnede naiste probleem on selles, et käituvad nagu mehed - üritavad olla peamised. Mõnede meeste probleem on selles, et selle asemel, et käituda nagu mees - lihtsalt naeratada - hakkavad nad käituma kui naised.
48. Naised eristuvad meestest selle poolest, et peavad välja nägema elegantselt nii riides kui riieteta.
jne...
05-11-2013, 15:25
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2013, 15:27 ja muutjaks oli olematu.)
Ajaga on kombed muutunud .
Muistse tavaõiguse kohta võite lugeda lk 15 viimane lõik
http://www.innove.ee/UserFiles/Kutsehari...k_2013.pdf
Ideaalist rääkides , siis kaldun arvama, et kunagi see nö ideaal kuskil siiski eksiteeris, ja on kuskil sügaval mälusopis olemas.
Selle asemel, et soovitada inimestle kohaneda selle niinimetatud reaalsusega, võiks proovida seda reaalsust muuta .
21-11-2013, 12:45
(Seda postitust muudeti viimati: 21-11-2013, 13:59 ja muutjaks oli Marconato.)
http://www.avoiceformalestudents.com/reg...-feminist/
Old-school feminist räägib tänapäevasest feminismist.
http://www.faygoluvers.net/v5/2013/05/ch...cusations/
Solvunud naise kättemaks.
http://sexoffenderissues.blogspot.com/se...nnxqHC-0yo
Valesti süüdistatud ja süüdistates valetanud.
http://orangecounty.craigslist.org/for/4144042942.html
Positiivsed rasedustestid müügiks
http://thinkprogress.org/health/2013/11/...l-assault/
Kui millegi kallal viriseda ei ole siis millegi kallal ikka leidub. Tehti siis vägistamisvastased alukad naistele.
Muidu nagu kõik ok, aga reklaam on rassistlik jne.
http://www.theguardian.com/commentisfree...mentpage=2
Võrdsus, vendlus, vabadus. Igasugune lapse lõikumine on paha aga tüdrukute lõikumine on palju halvem kui poiste oma
" One misconception is that it is similar to male circumcision. It's much more painful,
it can lead to serious and sometimes life-threatening complications and there is no medical reason to do it".
Üks ühele poiste ümberlõikusega. Nagu ikka, meie kannatus ei ole võrreldav teie kannatustega. Ka tuleb mõni analoog meelde?
http://www.mindingthecampus.com/original...ll_no.html
Mingiaeg tagasi ka siit läbi käinud uudis, kus mees üliõpilane tegi naisüliõpilasele oraalset seksi, tehti video ja
naine läks järgmine päev politseisse ja kurtis, et teda on vägistatud.
Kohus otsustas, et mingit vägistamist ei toimunud, kuna videolt on selgelt näha, et mõlemad seda nautisid.
Feministe see aga ei huvita, kui naine seksib purjus peaga, siis see ei saa ju olla naise poolt aksepteeritud ja
see peab ju olema vägistamine. Kas sa usud videot ja oma valetavaid silmi või sa usud "ohvrit".
Ülikooli reeglid näevad ette, et kui üks pool on purjus, siis ei saa olla mingit nõustumist. Aga kuna mõlemad olid purjus,
siis tehniliselt mõlemad vägistasid teineteist.
http://www.examiner.com/article/most-com...sion-myths
Kõige levinumad poiste ümberlõikumise müüdid ja tegelikus.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/l...uling.html
Kui Laste hooldusõiguse saab ema läbi valede ja süüdistuste isa aadressil siis on ok. Kui isa saab hooldusõiguse,
siis see on barbaarne ja räige ebaõiglus.
http://www.cbc.ca/news/world/feminist-mo...-1.2416473
Rootsis tekitatakse uus filmi reitingute tabel. Kui normaalselt näitab reiting kui palju on seal seksi, vägivalda ja
alastust, siis uus reiting näitab palju on seal naiste vahelisi vestlusi kus ei räägita meestest. Et nagu misasja.
http://i.imgur.com/bcCEHkp.jpg
Sisu ütleb kõik. Kommenteerimine on asjatu.
http://www.abc6onyourside.com/shared/new...7079.shtml
Lõpp sellele loole. Kohus otsustas videote, piltide ja tunnistajate ütluste peale, et mingit vägistamist ei toimunud. Kui muidu peaks vale süüdistuste
esitmaise pärast saama süüdistuse esitaja, siis selliste keisside puhul toimub see harva. Huvitav miks?
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17357954
Ja nii ta algab, aastaks 2020 peavad 40% suurfirma juhtidest olema naised.
http://www.theguardian.com/commentisfree...y-why-have
http://www.telegraph.co.uk/men/thinking-...s-Day.html
http://www.huffingtonpost.com/michael-ka...02641.html
http://www.rawstory.com/rs/2013/11/19/th...-mens-day/
http://www.telegraph.co.uk/women/womens-...chaps.html
Meestepäeva teemadel. Erinevad ajalehed küsivad, kas tõesti on vaja meestel meeste päeva?
https://scontent-b-ord.xx.fbcdn.net/hpho...2146_n.jpg
Twitteri postitused meestepäeva teemadel.
http://www.westernjournalism.com/the-pro...ombat-vet/
Naised sõjaväes. Kui muidu täitsid naised sõjaväes tagalas ametikohti, siis mingiaeg tagasi läksid nad kohtusse, et saaks võidelda ka esiliinil. Nais veteran räägib oma kogemusteks miks , naised esiliinile ikkagi ei sobi.
http://imgur.com/Utunatv
Tuleb välja, et isegi "globaalne soojenemine" on patriarhaadi süü.
Postitused: 1,271
Teemad: 5
Liitus: May 2008
Radikaalne feminism on teema ja 17. leheküljel räägitakse vägivallast... Päris kõnekas.
Kogu see jura kasvatusest ja selle puudumisest ei ole minu arvates vägivallaga seotud. Kasvatuse puudus võib olla seotud rumalusega aga kasvatamatu inimene ei tähenda automaatselt vägivaldset inimest.
Vägivald tuleb empaatia puudumisest. Empaatia puudumine on psühholoogiline hälve ja see pole ilmtingimata rumaluse tunnusmärk. Empaatiavõimetuid on meie hulgas rohkem kui me kahtlustada oskame, sest nad on varakult õppinud imiteerima tundeid. Nii on inimeste seas lihtsam. Sellistena sünnitakse ja empaatiat ei saa kasvatada. Para valdkonda kuulub aga küsimus, et miks neid nii palju on ja miks sellised sünnivad.
Kõik inimesed usuvad, et seal kus lõpeb nende silmaring, asub ka maailma äär - Arthur Schopenhauer.
|