Kõikjal räägitakse, et euroopa liit tahab vägisi saada läbirääkimiste laua taha. Läheneb 1 aprill Suur Nalja päev ja kuulduste kohaselt on läbirääkimised rasked ja tüütud, nalja võiks vahepeal teha kutsudes meite kaja ka kohale. Saaks näidata, et EU-d "võetakse tõsiselt" ja kajake ongi bufeeine laua taga mitte laua all konte järamas (mis oleks talle vääriline koht). Aga järsku juhtubki sest igasuguseid imelikke asju on juhtunud ja miks mitte!
Mulle väga meeldiks, kui paraveebi mõne mode poolt tulnud manitsused oleksivad ikka ilusas kollases kirjas teadetemärgi all, see olex lausa kaiff. Kas teil buddausksed on kaotsi lännuva? See niisaama nali, kõik on sinimustvalge.
Sellist nalja pole küll kuulnud varem: https://www.youtube.com/watch?v=M7HAMQlJ9go
Как списать долги ЗАКОННО , vene keeles! 10:38 kohalt: Väljapetjad helistavad juristile ja nõuavad võla maksmist, jurist vastab et selle asjaga tuleb oodata, käis astroloogi juures ja see keelas raha välja anda. ,,, Video joonealust tasub kaa lugeda.
Eila õddagus, kuupäev 9. koma, 5. kuu koma, Asta 2025.: Riigisaunast väljununa veeresin oma jalatsõõril KONSUMI poe suunas või kuidas ta nimi praegu on, asub kunagise Elva politseinikestmökude putka lähialas, nägin kaugelt imelikku tsirkuse-etendust, vanainimesed istusid oma pinkidel ja keegi nende keskelt tõusis püsti ja füüsiliselt läks kallale, talle anti selline ketukas et ta hakkas röökima. Poodist käisin läbi, tegin omad ostud, välja tulles nägin et oli kiirabi kutsutud. Kuidas see nali on, exjuu? Ma täiesti esimest korda nägin pealt kuidas vanainimesed kaklevad, vanainimesed tagusid jalgadega juba pikali löödut. Üks pikalilöödut jalaga taguja on kunagine vangivalvur, vanainimene. Eks põhjust ikka oli ja teeniti ära kuidagi. Nalii ! Vangivalvur kes tagus pikalipekstut on 70+ aastais, täitsa mõistlik mees. Politsei - nikud, ärge haakuge minu külge, ma ei mäleta midagi, mul on tajuhäired ja mäluhäired meditsiiniliselt tõestatud, oskan ära needa kui liiga tehakse. Täiesti esimest korda nägin pealt kuidas vanurid kaklevad ja see oli uskumatult naljakas. Kui politsei-nikud minusse sellesinatse info kaudu puutuvad, neile ei saa olema naljakas. Politsei ei saa midagi teha niikaua kuni neid mõni extrasens ei utsita.
(10-05-2025, 22:19 )isemaag Kirjutas: Eila õddagus, kaklevad ja see oli uskumatult naljakas. Kui politsei-nikud minusse sellesinatse info kaudu puutuvad, neile ei saa olema naljakas. Politsei ei saa midagi teha niikaua kuni neid mõni extrasens ei utsita.
Kogu elu isemaag on ju naljakas!! Ehitame tuulikuid võtame viina (mida just praegusel ajahetkel ka teen) ja toetame ühehäälselt REF-i. Kas ei ole naljakas! Eestlased on allakäigu kursil ja muutuvad enamuses eeslasteks nagu ka ukrainlased....kas on kergem? Nali naljaks aga asjad on pepus ehk anaalrevulutsiionn on võiduteel. https://www.youtube.com/watch?v=2wVWaIC4-xk
Isegi olles purjus ja alkot on 3+ promilli tuleb vähemalt üritada jääda inimeseks, selles on küsimus!!! Kui ei suuda sa ei loomastu vaid muutud ka loomast madalamaks. Palju tuttavaid ja kunagisi sõpru on selle tee läbi käinud ja on saavutanud absoluutse allakäigu taseme kus isegi püksi tegemine on "normaalne" mida seltskond aksepteerib. Aga edasi?
(10-05-2025, 22:19 )isemaag Kirjutas: Eila õddagus, kaklevad ja see oli uskumatult naljakas. Kui politsei-nikud minusse sellesinatse info kaudu puutuvad, neile ei saa olema naljakas. Politsei ei saa midagi teha niikaua kuni neid mõni extrasens ei utsita.
Kogu elu isemaag on ju naljakas!! Ehitame tuulikuid võtame viina (mida just praegusel ajahetkel ka teen) ja toetame ühehäälselt REF-i. Kas ei ole naljakas! Eestlased on allakäigu kursil ja muutuvad enamuses eeslasteks nagu ka ukrainlased....kas on kergem? Nali naljaks aga asjad on pepus ehk anaalrevulutsiionn on võiduteel. https://www.youtube.com/watch?v=2wVWaIC4-xk
Isegi olles purjus ja alkot on 3+ promilli tuleb vähemalt üritada jääda inimeseks, selles on küsimus!!! Kui ei suuda sa ei loomastu vaid muutud ka loomast madalamaks. Palju tuttavaid ja kunagisi sõpru on selle tee läbi käinud ja on saavutanud absoluutse allakäigu taseme kus isegi püksi tegemine on "normaalne" mida seltskond aksepteerib. Aga edasi?
Viin on Kuradist, oo Päpakikk! Viinaköögid ja kõrtsid juurutati koos kristlaste tulekuga. Nõo alevis kiriku vastas ületee kõrtsi ma ajasin pankrotti täiesti kogemata kunagi, ei kavatsenud, mulle lubati et mind kantakse välja jalad ees kui ma viina ei osta, ilus koht oli kuid polnud õiget peremeest, kõik kunded kadusid kolmeks nädalaks täielikult, ainult ühe loitsu sõnad laususin ja ainult mõtte kaudu. Viin on Kuradist, parem korraldage sümpoosione nagu tegid roomlastest ülikud, pisike seltskondlik lebotamine ja koduvein ja mõistus jääb alles. Kuldse Trio laul: Siis kui saabub Mai, ka pudel kaotab korgi, siis kui saabub Mai, on ikka samad lood. Peagi hakkab sarve, ja siis vanad arved lagedale tarib mõni mees. ,,, Aga ongi ju Mai kohal, maikuu. Vitaalsed vanainimesed 70+ teevad tükkä.
Kõige vingem nali kõrgrassi poolt, juudastetorus ühe video vaatamiseks päev tagasi mulle kehtestati vanusepiirang! Avaldasin pretensiooni ilma sõimuta, siis lasti vaadata ja polnud erilist midagi, tean palju põnevamaid poose. Ehh, maailm läheb hukka.
31-05-2025, 15:23 (Seda postitust muudeti viimati: 21-06-2025, 18:56 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: supertibla kaotab varemleitud infot otsinguis
)
Otsisin vene autori naljavideot päriselust, leidsin vastuseks vot seda:
Перевести эту страницу
Loomad on lahti. Vaja metsavahti. Eluise korraldab kõige kõrgemal tasemel maagiat. Nielander. 12-01-2018, 20:53. Mitu postitust õrnpeent poliitsatiiri lendas ..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ei antud mulle lugeda kuhu lendas. AGA!!! Minu poolt juuditorusse laaditud video koopia, justjust koopia asub votvot siinkohas: https://www.youtube.com/watch?v=nvvZPyXJOzQ . nielander väikese algustähega kes sa kustutasid salaja, sinu kohta on kaa üks lugu: Ich bin noch Man für eine Nacht. Pisipisike kahjur noch für eine Nacht. See viimane on saksa keeles! Ja algusosa on VENE KEELES, oo õudust.
,,, Täämba 21.06.2025 kl. 19:51: Ich bin noch Man für eine Nacht on guugliotsingust ära kaotatud, jäeti kein Man für eine Nacht, nuhkimine ja muutmine toimub täie hooga, varem esitatud algse pealkirjaga videod olid leitavad varem. Justpraegu muutsin, algselt esitatud pealkirjaga lood olid leitavad, nüüd neid pole
20-06-2025, 15:16 (Seda postitust muudeti viimati: 21-06-2025, 10:35 ja muutjaks oli xcad.)
https://uueduudised.ee/sven-sildnik-puks...i-pooleks/
Midagi asjalikku anaal - fekaalorava tegemistest, tsitaat:
Minu versioon toimunust on: ühel või teisel kombel sisenes kalmistul ohvrit varitsev kurivaim lakku täis reformierakondlase kehasse ja võttis kontrolli üle. Faktid kinnitavad seda hüpoteesi, seestunu vabanes takistavatest pükstest, mida deemonid vihkavad sama palju kui püha risti. Kurjast vaimust vaevatu ilmutas üleloomulikku jõudu ja puhast kurjust ning alustas võitlust kristliku sümboolikaga hauatähiste vastu.
Pole vahet, kas näeme peagi püksata sotsi, isamaalast või eesti200 naisaktivisti riste purustamas ja rõvetsemas. See näib juhusliku kokkusattumusena, kuid ajaliselt järgneb deemonlik rünnak kirikute vastase seaduse vastuvõtmisel Riigikogus. Eks paistab, kas president läheb üle pimeduse vürsti poole või üritab jätkuvalt deemonlikke jõude kontrolli all hoida. https://keskeesti.treraadio.ee/uudised/2...iri-karner https://uueduudised.ee/paeva-pilapilt-re...alijatega/
Lihtne on REF-ile + punkte koguda ja isiklikku kuulsust omada
15-08-2025, 09:45 (Seda postitust muudeti viimati: 15-08-2025, 09:47 ja muutjaks oli xcad.)
https://eestinen.fi/2025/08/piltuudis-ma...st-kaeluu/
Hiljuti ei pannud ta dušigeeli mahavalgumist tähele, sest riist varjas vaadet, mistõttu ta libastus ja kukkus. Tulemuseks oli käeluumurd mitmest kohast, vahendab Daily Star. Märgitakse, järgmine kord viskab ta oma riista duši all üle õla.
..........
Väidetakse, et 19 sajandil oli neegrikunigal riist mis olla olnud üle 60cm, nagu täkul. Tavaolukorras oli sõlm sisse tehtud, et palmilehtedest seeliku alt välja ei tolkneks ja olla olnud jäme nagu püüton. Ise aga väitnud, et see pole midagi......oleks näinud tema vanaisa "värki" vot see olnud alles asi
--------
Kõik "hea" ei ole alati kasulik, võib ka eluohtlikuks osutuda.
Täna olevat toimumas ajalooline üritus, Lilipuutin ja Trump saavat Alaskal kokku ja räägivad täie hooga, no netikuuldused ikka. Punkt 1. Lilipuutin kutsuti riigi ääremaile justkui teener 2. Nobeli preemia ise tuli Trumpi käppade vahele, kui ta ainult oskab selle vastu võtta ja kinni nabida 3. Alaska küttidel võib avaneda võimalus saada maailmakuulsaks täpsuslaskuriks.