•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15(current)
  • 16
  • 17
  • ...
  • 40
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 3.5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radikaalne feminism
See on islam, see oleks meie tulevik kui me laseme moslemeid vabalt euroopasse.

Afganistaan ja see piirkond ja lääne ühiskond on kaks täiesti erinevat maad. Sinna ei saa demokraatiat viia.
http://www.youtube.com/watch?v=xM7tg0J06ok

Võrdsete õigustega tulevad võrdsed kohtlemised, kui lähed kellelegi kallale, siis on kallale tungitaval õigus ennast kaitsta.

http://reyekomra.wordpress.com/2013/11/0...o-violent/

Miks mehed on nii agressiivsed? Artikkel toob välja põhjused ja võrdleb meeste vägivaldsust ja naiste vägivaldsust.

http://theterfs.com/warning/

Mingiaeg tagasi siin teemas läbi käinud ümberlõikamise mees naiseks, naine meheks teemadel. Leht on täpselt teemasse ja ise nad kutsuvad ennast ka radikaalideks.
Tähelepanu! Kui hästi läheb, on varsti sellised tooted saadaval- http://www.naine24.ee/2584902/video-leiu...sed-puksid
Ei ole (ainult) islam ja ei ole nali, kirjutasite siis alla petitsioonile, vägivalla- ja vägistamise-vastased mehed? Laugh
No ja siis pole neid meie venelasi ka vaja vihata, taga kiusta ega solvata! eksole!
No ja sellised joogikõrred olla ka leiutatud, mis peaks vägistamisrohu tuvastama, ainult elekrishokiaparaate enam Eestis müüa ei lubata, pätid on endale ära ostnud, aga kui naisel seda enesekaitseks vaja oleks osta siis ta ei saa...
Igasugu joogikõrte, elektrišokimasinate ja muu sarnase jama asemel võiks vägistamishirmus elavad naised veidi vähem ringi litutada ja veidi rohkem näiteks raamatukogus raamatuid lugeda või looduses matkamas käia.
Hullude vastu ei aita. Õigem oleks ikka vägistajad aiaga piirata!
Aga eraldame siis kõik inimesed ära sugude järgi eraldi aedadesse. Kokku saadakse ainult järelvaataja silme all. Nagu vanglas. Ei mingit vägivalda.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/l...brawl.html

Ühe varasema postituse jätk, naine ründab meest, mees vastab samaga. Kuigi alustas naine siis mees arreteeriti. Naisel ei ole mingit süüdistust esitatud. Topelt standardid jätkuvad.
(04-11-2013, 23:00 )Celtic Kirjutas: Igasugu joogikõrte, elektrišokimasinate ja muu sarnase jama asemel võiks vägistamishirmus elavad naised veidi vähem ringi litutada ja veidi rohkem näiteks raamatukogus raamatuid lugeda või looduses matkamas käia.

Normaalne. Äkki peaksid naised elama saja luku ja riivi taga ning väljas üldse mitte käima? Sest kui välja lähevad ja neile kallale tungitakse, on automaatselt ise süüdi?

(Puss vööle, ütlen ma.)
(05-11-2013, 09:49 )zen faran Kirjutas:
(04-11-2013, 23:00 )Celtic Kirjutas: Igasugu joogikõrte, elektrišokimasinate ja muu sarnase jama asemel võiks vägistamishirmus elavad naised veidi vähem ringi litutada ja veidi rohkem näiteks raamatukogus raamatuid lugeda või looduses matkamas käia.

Normaalne. Äkki peaksid naised elama saja luku ja riivi taga ning väljas üldse mitte käima? Sest kui välja lähevad ja neile kallale tungitakse, on automaatselt ise süüdi?

(Puss vööle, ütlen ma.)

Kanna seda pussi vööl või peida padja all, aga Celticul on ju selle litutamise suhtes õigus. Vaata enamuse naiste riietust, kui nad välja lähevad! See on täpselt sama signaal meestele, nagu on loomariigis jooksuaeg. Mitte üks vägi ei suuda siis isaste tähelepanu emaste suhtes kõrvale juhtida. VS on siin sellest arusaadavas keeles kirjutanud.
(05-11-2013, 10:01 )Jõhvikas Kirjutas:
(05-11-2013, 09:49 )zen faran Kirjutas:

(Puss vööle, ütlen ma.)

Kanna seda pussi vööl või peida padja all, aga Celticul on ju selle litutamise suhtes õigus. Vaata enamuse naiste riietust, kui nad välja lähevad! See on täpselt sama signaal meestele, nagu on loomariigis jooksuaeg. Mitte üks vägi ei suuda siis isaste tähelepanu emaste suhtes kõrvale juhtida. VS on siin sellest arusaadavas keeles kirjutanud.

Mõistuse vägi suudaks ja seaduse vägi suudaks..
aga sa just vabastasid nad nendest kohustustest.
Celticu jutt on selline tüüpiline... jutt, mida ka Eesti Politsei kasutab, kus kivi all ka vähk peidus on, miks vägistajad Eestis karistatud ei saa.
(05-11-2013, 10:01 )Jõhvikas Kirjutas: Kanna seda pussi vööl või peida padja all, aga Celticul on ju selle litutamise suhtes õigus. Vaata enamuse naiste riietust, kui nad välja lähevad! See on täpselt sama signaal meestele, nagu on loomariigis jooksuaeg. Mitte üks vägi ei suuda siis isaste tähelepanu emaste suhtes kõrvale juhtida. VS on siin sellest arusaadavas keeles kirjutanud.

Parajalt silmakirjalik. Ühelt poolt mehed tahavad, et naised näeks välja ilusad ja seksikad, teisalt vabandavad sellega välja vägistamist?
Ja üldse, sry, aga kas selline väide, et kõik mehed mõtlevad ainult oma alumise otsaga, pole tegelikult nagu mehi alandav või nii? Umbes nagu meestel puuduks igasugune kontroll oma keha üle.
Ma arvan, et kindlasti on mehi, kes sellega ei nõustu, kes suudavad ennast kontrollida... On lihtsalt mingi grupp vägivaldsemaid tüüpe, kes annavad nii oma sooesindajatele meeleldi lõuksi, kui arvavad ka et neil on õigus võtta mida iganes, olgu see siis kasvõi teine elav inimene.
(05-11-2013, 10:10 )Ellie Kirjutas: Mõistuse vägi suudaks ja seaduse vägi suudaks. Aga sellise suhtumise juures nagu sul, pole neil kumbagi vaja...

Sa peaksid oma suhtumisega pisut rohkem tegelema.

(05-11-2013, 10:10 )zen faran Kirjutas: Parajalt silmakirjalik. Ühelt poolt mehed tahavad, et naised näeks välja ilusad ja seksikad, teisalt vabandavad sellega välja vägistamist?

Vot, siin peavad ka naised Ellie mainitud mõistuse väge kasutama, leidmaks kompromisse. Loodusseaduste eiramine ja mitte mõistmine teeb palju kurja. Kindlasti teile ei meeldi see võrdlus, aga vaadake mis juhtub, kui järsku kurvi läbitakse suurel kiirusel. Kus see mõistuse vägi siis oli, kui füüsikaseadusi eirati?

No ja see mõistude vägi peakas mulle ütlema, et mehed on nagu jumalad ja neile on kõik lubatud? Smile(Sellist mul ei ole) Valejumalad siis! Smile Ära sa ka usu neid! Sellest saab ainult halba sündida...
(05-11-2013, 10:23 )Jõhvikas Kirjutas: Vot, siin peavad ka naised Ellie mainitud mõistuse väge kasutama, leidmaks kompromisse. Loodusseaduste eiramine ja mitte mõistmine teeb palju kurja. Kindlasti teile ei meeldi see võrdlus, aga vaadake mis juhtub, kui järsku kurvi läbitakse suurel kiirusel. Kus see mõistuse vägi siis oli, kui füüsikaseadusi eirati?

Sry, aga see, et mees peab poolpaljale naisele peale kargama, pole nüüd küll mingi loodusseadus nagu gravitatsioon. Laugh
Seda näitab juba üksnes see, et kõik mehed seda paratamatult ei tee, erinevalt üles visat mõistuseta ja oma tahteta kivist, mis kukub alati paratamatult Maa poole.
Nii et naised -noorikud , suvi tuleb, kõigile parandžaa garderoobi !! Kellele parandžaa ei meeldi, see otsigu maani kasukas selga : Ei ole midagi siin kolmekümnekraadises leitsakus oma ihuvõlusid eksponeerida .
Laugh
Ainult et härrased, sellest ma aru ei saa -miks te neid moslemeid ei salli?? Ega te enda mõttemaailm ju palju nende omadest ei erine...
Pussidest ja vöödest juttu olles . Siis eestlastena oleks kena teada, et vanasti käidi tupel .

http://www.miksike.ee/documents/main/ref...evelin.htm

(05-11-2013, 10:28 )Ellie Kirjutas: No ja see mõistude vägi peakas mulle ütlema, et mehed on nagu jumalad ja neile on kõik lubatud? Smile Valejumalad siis! Smile Ära sa ka usu neid! Sellest saab ainult halba sündida...
Sa ei saa üldse aru... Silmaklapid peas ja aina tuututad. Kui naisjumalused annavad oma käitumise, riietusega signaale välja, mis igale mehele on juba alateadvusesse kodeeritud, et käes on jooksuaeg, siis paraku nii ongi, et osadel ürgne tung ületab mõistuse ja tagajärjeks võib olla siin teemas juba ülearu palju räägitud vägistamine.
(05-11-2013, 10:34 )Jõhvikas Kirjutas: paraku nii ongi, et osadel ürgne tung ületab mõistuse ja tagajärjeks võib olla siin teemas juba ülearu palju räägitud vägistamine.

No siis tulebki sellele ürgsele tungile pussi näidata ja ehk siis saab üks teine ürgne tung - enesealalhoiu instinkt - sugutungist võitu Bleh
Ega ole ikka küll nii, et üks muudkui vabalt tungleb ja teine peab sellega lihtsalt leppima.
Inimesed ei ole päris loomad... ja inimestel päris jooksuaega ka ei ole. Looduses eks ole emane valib isase välja ja teised isased lepivad sellega. Mees peab ka leppima kui ei osutu väljavalituks..
Ja vägistamine on haigetele meestele rohkem võimu ja allutamise küsimus, mitte niiväga sugutung.
(05-11-2013, 10:41 )zen faran Kirjutas: No siis tulebki sellele ürgsele tungile pussi näidata ja ehk siis saab üks teine ürgne tung - enesealalhoiu instinkt - sugutungist võitu Bleh
Ega ole ikka küll nii, et üks muudkui vabalt tungleb ja teine peab sellega lihtsalt leppima.

Kes sul keelab, välguta aga oma pussi. Kindlasti on sellest ka abi, aga mitte alati.

Ikka on nii, et üks räägib aiaaugust, teine aiast... Me ei räägi leppimisest, mina räägin oma riietuse ja käitumisega antavatest signaalidest. Kui neid signaale mitte anda, siis väheneb ka oluliselt igasugune rünnaku oht. Lolle ja vägivaldseid leidub ka ilma signaalideta, see on tõsi. Hetkel mina nendest ei rääkinud.

(05-11-2013, 10:43 )Ellie Kirjutas: Inimesed ei ole päris loomad... ja inimestel päris jooksuaega ka ei ole. Looduses eks ole emane valib isase välja ja teised isased lepivad sellega. Mees peab ka leppima kui ei osutu väljavalituks..
Ja vägistamine on haigetele meestele rohkem võimu ja allutamise küsimus, mitte niiväga sugutung.

Esiteks- ei poolda vägistamist ei kummalgi suunal. Aga no, tänapäeval muidugi eitatakse tugevalt fakti, et inimene on siiski osa loomariigist (erinevad tõud, eiei, ei ole olemas! Erinevad instinktid, eiei pole olemas). 98% suudavad n.n. paaritumisinstinkti vaos hoida. Samas kui on tehtud ju uuringuid, et ovulatsiooni ajal tunduvad naised ahvatlevamad meestele, samuti on naised kergemeelsemad (ei ma ei viinud ise neid teste läbi, samuti ei tunne isiklikult neid teadlasi, in b4 nõutakse dokumente jms asju antud uurimuse kohta). Samuti väidetavalt PEAVAD mehed vähemalt korra kahe kuu jooksul "tühjaks laskma" end. Muidu hakkavad tibud kooruma :p. Naistel sellist probleemi pole ju? No ja see litutamise näide.. sellega mõeldi pigem neid reede-pühap ööklubides lakkumisi jne. Näiteks minnakse klubisse, võimalikult napp riietus meeste pilkude saamiseks, olgugi et vaid õrritamise eesmärgil. Siis juuakse end purju, leitakse ruttu paariline ja lõpetatakse voodis. Kaineks saades on 1) jess, sain keppi või 2) oh pagan, ei olnud planeeritud. Ja siis on ju võimalik Ellie kombel süüdistada enda jootmises ja vägistamises antud partnerit?! (kui sinuga tõesti midagi väga räiget juhtus, siis sa ei ajaks sellist illi siin foorumis). Jah, on tõesti ka neid korgijoogi jms uimastavate ainetega tütarlaste püüdmisi. Seda ei saa õigustada mitte kuidagi.. Ehk seelik selga ja vanglasse saata sellised!

PS! Mõelge, kui naljakas oleks, kui meil oleks ka liigina sesoonne paaritumine. No ilmselt toimuks see siis augustis.
Las ma paljastan teile ühe väikese tõe, mehed (kes seda veel ei tea) - naised ei saada kunagi oma riietusega signaali: " K*pi mind!" Selleks on hoopis muud signaalid. Bleh
Väimusega öeldakse vaid: "Märka mind!"
Ma olen juba rääkinud, kuidas mind vägistati (te ei tahtnud seda kuulda) ma pean siis üle kordama: mulle topiti tablette pihutäite kaupa kurgust alla.. see ei ole täpselt seesama asi, mis klubis täisjoomine?!
Minu korteriuksest muukisid vägistajad ennast sisse, uimastasid ja vägistasid!
Ma vaevalt kannan seelikuid! e. ma kannan pikki pükse enamasti!

(05-11-2013, 10:55 )zen faran Kirjutas: Las ma paljastan teile ühe väikese tõe, mehed (kes seda veel ei tea) - naised ei saada kunagi oma riietusega signaali: " K*pi mind!" Selleks on hoopis muud signaalid. Bleh
Väimusega öeldakse vaid: "Märka mind!"

Las ma siis ütlen sulle ka ühe väikese tõe: naised, kes litsakalt riietudes arvavad, et nad saadavad välja süütu signaali, "märka mind", need eksivad oma signaali väljastamisega rängalt...
Kui sa tahad tuua sisse loomariigi, siis näiteks inimesel kõige lähemal suguluses olevatel inimahvidel on haaremi tüüpi kogukond kus ühel isasel on kogu võim emaste ahvide üle. Võibolla peaks siis seadustama mitmenaise pidamise?
Riietusest juttu olles _ nii et nagu mina oma väga pisikese aruga mõistan- tahate te väita, et vägistamine on uuema aja sünnitis ? Oskate te mulle ütelda, millega siis need naised - noorikud patustasid, kes enne miniseeliku väljamõtlemist ära vägistati ?? Nende undrukud olid ju pahatihti maani ? Ja kurguni olid nad kinninööbitud ka ...
VS karja segamise juttu ma tean- aga teised, kes te siin sõna võtate ??

Äkki siiski on viga vägistajate kõrvade vahel ?

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15(current)
  • 16
  • 17
  • ...
  • 40
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe: