•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 11
  • 12
  • 13(current)
  • 14
  • 15
  • ...
  • 76
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kustutamine, modereerimine ja personali roll
Hakkab jälle peale - lugege neid teemasid Koltsi bännimise kohta (vaidlus- ja siinne teema), kus on selgelt kirjas, miks ta väikesele puhkusele läks. Me ei lasku taas sellesse vaidlusse, eks.

Ayyu, ära muretse, ka Celticuga on omad asjad juba tehtud ja teda korrale kutsutud.
Vasta
Tore. InDemand olen Sinule tänulik. Tean, et kõik siin elus on tähtis, kuid miski pole oluline! Aga lihtsalt tahtsin teiste eest seista, teatud "targa" eest. Aitähh.
Vasta
Millele ma peaks vastust andma? Sellele, kui nimetan asju õigete nimedega? Miks ma huvitav ainult rumalatega rumalate keeles suhtlen ning arukatega arukate keeles? Või peaks ehk alustama hoopis sellest, kuidas Ayyu pool aastat tagasi ära keeras, foorumist bänni sai ning nüüd eilse jooksul tagasi ilmus ja sama vana reega edasi sõidab.

Võiks aru saada sellest, mida siin on korduvalt öeldud, mainitud, selgeks tehtud - Para-Web on temaatiline foorum, arutleme siin erinevate paranormaalsete teemade üle. Meil on teatud seltskond inimesi, kes ei panust teemadesse ei oma teadmisi, ei oma arvamusi ega ka mitte vestlust edasi viivat väge. Veebimaailmas kutsutakse selliseid veesogajaid trollideks. Need on inimesed, kes registreeruvad kuhugi avalikku foorumisse ja hakkavad teemaväliste juttudega "vett segama"

Lõpptulemuseks on see, et terve foorum on täis nende jama ning foorum kaotab kredabiilsust.

Julgen julgelt väita, et nii Tünn kui ka Ayyu on puhtehtsad trollid. Kui Ayyu mingi aeg oli mõistlik ja normaalne ning rääkis isegi huvitavat juttu, siis ühel hetkel võttis ta liiga suure doosi sisse ja keeras ära. Ja just seetõttu ta eelmine kord ära bännitigi.

Ma pole kunagi öelnud midagi, mida ma kahetseks, kõik kes on minult saanud ilusa tiitli "idioot" on varem või hiljem selleks ka osutunud. Seega võtke või jätke.

Ah et miks on mul üldse vaja sedasi sildistada? Sest et siis on ka kõige suuremal puupeal selge, et tegemist on idioodiga, mõned vahel ei saa aru, isegi kui neil varvaste peal tallutakse. Ma olen siia foorumisse liialt palju panustanud oma jõudu ja väge, et seda mõttetutele trollidele maha mängida. Ja ma usun, et minu nägemust jagavad väga paljud siin foorumis.
Vasta
Võiks aru saada sellest, mida siin on korduvalt öeldud, mainitud, selgeks tehtud - Para-Web on temaatiline foorum, arutleme siin erinevate paranormaalsete teemade üle. Tekib küsimus, et Celtic on Ise üks paranormaal?
Julgen julgelt väita, et nii Tünn kui ka Ayyu on puhtehtsad trollid. Kas see pole solvang?
Ma pole kunagi öelnud midagi, mida ma kahetseks, kõik kes on minult saanud ilusa tiitli "idioot" on varem või hiljem selleks ka osutunud. Seega võtke või jätke. Tuleb välja, et on süüdimatu, seega....

Mis siin veel arutada?

Vasta
Ayyu, kui mehele öelda, et ta on mees, kas see on solvang? Või kui naisele öelda naine, on see solvang? Kui trollile öelda troll, siis on see samapalju solvang kui eelnevalt mainitud juhtudel.

Trolli tunned tegudest, seega igalühel on võimalik siinsete trollide "sõnavõttudega" tutvust teha ja ise otsustada.
Vasta
ayyu, kas sa 1.aprillil foorumit külastasid? See selge näide, kui moded ühe päeva puhkasid. Isegi mina läksin keema(langesin vandenõu ohvriks), aga õnneks see kustutati.
Kogu see neti avalikefoorumite värkstükk ju vabatahtlik. Keegi ei käse sul foorumisse kirjutada ja ka seda lugeda. Kui sa leiad, et siin foorumis sinuga ja sinu tiivaalustega käitutakse ebaviisakalt, siis ära külasta seda foorumit. Ja lihtsalt lugemiseks pole ka registreerida vaja, seega keegi ei saa ka sinupihta alatusi pilduda.
Lõppudelõpuks on see foorum siiski eraomandis ja omanikud ütlevad, kes mida kirjutab või loeb. Tavakasutajal on antud luba seda foorumit kasutada, kuid see ei ole sinu õigus.
Kui ei meeldi, tee endale oma foorum ja seal raiuge si**a niiet küll saab.
Vasta
Tänan sind, ole rahulik rattad käivad...Trollid töötavad! Elud lähevad edasi aga sõnad on siin liigsed.
Vasta
Teeme igast teisest Foorumi vingumiskanali. Me ei pea teile aru andma. Nüüd ei olda rahul, et seda ei tehta kolmekordselt Ph34r2
Vasta
(06-04-2011, 21:50 )ayyu Kirjutas: Tänan sind, ole rahulik rattad käivad...Trollid töötavad! Elud lähevad edasi aga sõnad on siin liigsed.

Mulle ka Celtic ei meeldi. Imelik selline, EGO(tema ja tama järgi toimiv maailm). Oma arust väga tark!!!! Tegelikkuses..... kahtlen tema tarkuses!
Vasta
Ayyu, lõpeta ära, kui sul on Celticule midagi öelda, siis tee seda U2U teel.
Vasta
(06-04-2011, 21:55 )Thorondor Kirjutas: Teeme igast teisest Foorumi vingumiskanali. Me ei pea teile aru andma. Nüüd ei olda rahul, et seda ei tehta kolmekordselt Ph34r2

Nüüd tekkis minul küsimus, kes Celtic on siin foorumis, et kõik teda katavad nagu mingid poliitikud, kes on vigu teinud? Olge ausad ja vastake?
Vasta
Celtic oskab normaalset sidusat juttu ajada, teha põhjendatuid postitusi, isegi siis kui mõnikord see kaasfoorumlasi häirib.

Kui sind härib miski siin foorumis, Ayyu, siis keegi ei käsi sul siin olla enam. Ja pealegist ei tohi siin meil ka topeltkasutajaid olla. Kui sa ei taha et su varikonto kustutatakse, Ayyu, siis postita oma õige konto alt.
Vasta
Wolf SS - mis teha, ega kõigile ei saagi meeldida. Mulle näiteks ei meeldi võõrideoloogia esindajad...
Vasta
(06-04-2011, 22:21 )Wolf SS Kirjutas:
(06-04-2011, 21:50 )ayyu Kirjutas: Tänan sind, ole rahulik rattad käivad...Trollid töötavad! Elud lähevad edasi aga sõnad on siin liigsed.

Mulle ka Celtic ei meeldi. Imelik selline, EGO(tema ja tama järgi toimiv maailm). Oma arust väga tark!!!! Tegelikkuses..... kahtlen tema tarkuses!

Mulle ka mehed ei meeldi. Rohkem ikka naisedwink.
Mõtlesin, et see on foorum, kus arutatakse maailma asju, mitte kes kellele meeldib või kes kellega käib.....
Vasta
Ma jälle arvasin,et jumalad on taevas.Need aga istuvad hoopis parafoorumis...maailm on ikka huku äärel küll...
Vasta
Onu tünn, kas võib küsida miks te provotseerite?
Vasta
Võib ikka.Pane oma küsimus teemasse "Lollid küsivad,targad vastavad".
Vasta
Mis toimub "asjapulgad", mingi pahavara on para-webis sees?!
Vähemalt minu arvuti seda hetkel näitab.

Kas meid rünnatakse..?

Hoiatus: siin on midagi valesti

www.para-web.org sisaldab sisu, mis on pärit hostilt avatarswizard.com ehk pahavara levitavalt teatud saidilt.
Teie arvuti võib selle saidi külastamisel saada viiruse.

Google on tuvastanud, et jätkamisel võidakse teie arvutisse
installida pahatahtlikku tarkvara. Kui olete seda saiti varem külastanud või usaldate seda, võib olla võimalik, et seda on
hiljuti kahjustanud häkker. Te ei tohiks jätkata ja proovige
ehk uuesti homme või minge kuhugi mujale.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta
Midagi nagu oleks jah...
Kui minna teemasse "põliseestlaste liikumine ja selle vaimsus" siis vähemalt Google Chrome ütleb:
"www.para-web.org sisaldab sisu, mis on pärit hostilt avatarswizard.com ehk pahavara levitavalt teatud saidilt. Teie arvuti võib selle saidi külastamisel saada viiruse."

Mine tea- see võib ka muidugi alusetu olla
Vasta
Kellegi avatar (või mõni muu teemas olev pilt, signatuur) on lingitud lehelt mis on "blacklistis", para-weebis ei ole mingit viirust!
Vasta
Kui te palute ilusti kasutajalt Vesilik avatari muutmise kohta või arvutisse kopeerimise järel üles laadida paraveebi, siis ehk probleem laheneb.

Pange tähele, et te räägite teemast mööda. Sellised asjad võiks käia teises teemas. Kasvõi Foorumi vigade teemas. Tegemist ei ole jällegi foorumi veaga. Äkki on vaja foorumi mure teemat vms.
Vasta
Seda avataride linkimise jama on siin ennemgi olnud. Kas ei saaks seda keelata
ja lasta ainult "kohalikel" avataridel õilmitseda?
Vasta
(07-04-2011, 13:47 )Thorondor Kirjutas: Pange tähele, et te räägite teemast mööda. Sellised asjad võiks käia teises teemas. Kasvõi Foorumi vigade teemas. Tegemist ei ole jällegi foorumi veaga. Äkki on vaja foorumi mure teemat vms.

Vasta
?
Vasta
Kurat küll, kas see tekst jääbki nüüd vilkuma või?
Või see pole personali roll?

Kas mina pean midagi ette võtmaAngry
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 11
  • 12
  • 13(current)
  • 14
  • 15
  • ...