Postitused: 39
Teemad: 6
Liitus: Jan 2007
Ise olen skeptiline ja kohati usun, aga praegu ei olegi see nii oluline.
Oletame, et nad on olemas. Aegajalt mõned näevad neid jne (neid ''ufolaevu'').
Miks inimesed siis kardavad neid? Kas inimesed kardavad, et ufod röövivad nad ära või midagi sellist? :o
See oleks ainus loogiline seletus, mina näiteks kardaks ainult siis.
Postitused: 222
Teemad: 16
Liitus: Oct 2003
Inimesed kardavad seda, mida nad ei mõista, mis tundub üleloomulik ja nende kogemustes uudne. Lisaks veel lugematud lood inimröövidest, meditsiinilistest katsetest tulnukalaevades. Nõiad, vaimud ja kõik muu käib samuti siia alla ma usun. Osadel inimestel on tulnukatega isiklikke kogemusi, või sedasi nad väidavad ja mäletavad vähemalt, ning tulenevalt sellest nad parema meelega kosmosekülalistega enam ei kohtuks. Kindlasti on ka inimesi, kes väidavad, et nad ei karda tulnukaid mingil põhjusel.
"People fear what they don't understand, hate what they can't conquer" Nasir Jones
Air Intelligence still feels, flying saucers are optical illusion or atmospherical phenomena, but some Military officials are seriously considering the possibility of interplanetary ships.
United States Government. October 27, 1952.
Postitused: 85
Teemad: 3
Liitus: Sep 2008
Huvitav, mis TUNNE oleks nendega kohtuda. See võib vabalt olla hirm, teada saab alles kohtudes.Igaüks võib arvata, et ei karda. Julgus on võrdeline kauguse ruuduga....
Postitused: 39
Teemad: 6
Liitus: Jan 2007
Hirmul peab (või vähemalt võiks) olema alati põhjus, kui see just foobia pole, nagu ämbliku või pimeduse kartus.
Kui nad mind rööviksid ja ma ei tea mida teeksid, siis ma kardaks kohutavalt. Ma mõtlesin pigem seda, et kui nad lendavad lihtsalt taevas ringi, siis ma ei kardaks. Väga huvitav oleks mõnikord neid isegi näha.
Postitused: 51
Teemad: 4
Liitus: Oct 2008
No mina juba kujutan ette,et missugune adrenaliinilaks see mulle oleks,kui näeksin tulnukat
All great truths begin as blasphemies.
Postitused: 51
Teemad: 0
Liitus: Feb 2009
Ma olen aru saanud, et tulnukaid on vähemalt kolme moodi eesmärgiga meie suhtes. On osa keda absoluutselt ei huvita et me maailmas eksisteerime, siis on osa kes meid aeg-ajalt jälgivad ja siis osa kes on nn vaenulikumad meie suhtes, teevad katseid jne. Inimesed kardavadki tulnukaid selle põhjal mida nad on kuulnud teisi rääkivat nende vaenulikumate tulnukate kohta.
Kui nüüd nii võtta siis eks inimenegi on ju nende loomade vastu vaenulik kellega nad katseid teevad.
Postitused: 43
Liitus: Nov 2008
Vb. nad uurivad meie keha ja organeid, et neid teadmisi enda kasuks ära kasutada. Meie DNA-d, rakke, valke jne. Kes seda teab. Igor Volke andis ühes jutusaates sarnase vastuse.
--->
http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1038951
Postitused: 24
Liitus: May 2011
Inimeste alateadvusesse on see sise söövitatud, et meie, inimesed oleme ainus inteligentne organism terves universumis. Sellepärast ei võttagi inimese psüühika omaks maavälise elu teooriat.Või vähemalt mitte ennem kui on olemas kindel tõend.
Postitused: 2,185
Teemad: 2
Liitus: Jul 2010
Kardame, et teevad meile seda sama, mida meie oma nõrgematele kaasvendadele teeme.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Ja osad tulnukrassid teevadki halba.
Mõtle kasvõi inimeste ja loomade mutilatsioonidele:
http://karenlyster.com/humanmute.html
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 513
Teemad: 24
Liitus: Feb 2011
Veel üks versioon inimese hirmude kohta Ufode ees- venekeelne dokfilmijupp:
http://rutube.ru/tracks/4828108.html?v=b...6aaa6d6f6a