Tsitaat:Esialgne postitaja celtic
toon näite: ühes kohas kaevandame midagi ja teises kohas tekib mägi. see aga muudab energiavälju (nende suurvormid ley jooned). pikapeale need küll kohanevad uue oluga kuid muster on rikutud ja antud piirkonnas võib väga tihti esineda rahutusi... inimesed jäävad haigeks jne...
aga küsimus, et kui jäämägi sulab ning veetase tõuseb, seega ka maa pind juu muutub?, Kas see siis mõjub ka halvasti inimestele, ma mõtlen selles energeetilises mõttes? Või on see nii pikk tsükkel, kui need sulavad, et samal ajal ta jõuab ära harjuda uue vormiga?
Aga, et kui päikesesüsteem on mingi supergigantse asja molekul, mu arust võib see küll tõene olla

, Tutanhamon kuskile postitas teema, kus oli võetud eriti suures plaanis meid ümbritseva ning lõpuks jõudis taime molekuni välja, aga seal taime molekulis võib samamoodi olla siis elu nagu on meil siin maal, seal elavad miljardid elusorganismid

Ning nende molekulides omakorda ja siis omakorda, see ongi see sama, et lõpmatu + ja lõpmatu -
Ausalt öeldes ma ei taha kohe üldse sellele rohkem mõelda, see viib kõik mõtted nii segadusse kuigi need juba on segaduses