21-07-2009, 16:48
Kõik teemakohased vastused endiselt teretulnud.
|
Energiavälja puhastamine (L-Virumaa)
|
|
21-07-2009, 16:48
Kõik teemakohased vastused endiselt teretulnud.
21-07-2009, 18:26
Soovitan sulle Crystal Ra-d... auratransformatsiooni! Väga kasulik ja puhastab täielikult...
http://newflow.ee/ [Muudetud: 21.7.09 Celtic]
21-07-2009, 18:37
Celtic, saa juba aru, Sinu välja pakutud variandid ei sobi
Siilia on oma eesmärgi poole juba ilma nendetagi teel.
21-07-2009, 19:11
Ma olen soovitanud sarnases olukorras inimestele lapp kätte võtta ja puhastama hakata. Et mull puhtaks ja säravaks saaks. Siis paistab ka päike sisse.
Värske õhk aitab ka. Ehk.
21-07-2009, 19:30
Tsitaat:Algselt postitas PiziIngliito No seda niikuinii aga kuidas siis muudmoodi ikka inimesi kaaluda?
29-07-2009, 18:04
Tere Siilia
Näen, et sa siit abi vist saanud pole? Ma tean ühte energiaväljade puhastajat. Olen ise korduvalt temalt abi saanud. Enamus inimesi ei ole nii tundlikud, et seda taaka tunda, eriti kui see nendega juba sünnist saati, või varasest lapsepõlvest kaasas. Kindlasti ei soovita ma sul endale õpetajat otsima hakata..ta tuleb sinu juurde kui aeg on käes. Ka ei maksa alati väga loogikaga asju lahendada - vahel on see lihtsalt üks viis olla süsteemselt loll. Ole hea jäta siia oma maili aadress - ma annan sulle inimese andmed, kes mind ja paljusid mu tuttavaid aidanud, puhastanud energiavälju vaimolendeist ja mul endal ka põlvkondade järgsest needusest. Parimat
29-07-2009, 22:42
Siilia - niipaljukest kui mina siinsest elust olen aru saanud, siis ükstaskõik kui palju mehed seletavad naistele ja ükstaskõik kui palju naised seletavd meestele, siis tekib selle seletamises alati tõlkimise vajadus. Mõlemad räägivad samast asjast, aga erineva nurga alt, erineva tiheduse ja tempoga, ja siis nad ei saa teineteisest aru. Seega kui mehed püüavad Sulle anda oma siiras usus ja heas tahtmises otsest head nõu ja sellest pole miskit konkreetset kasu Sinu jaoks (pole samal lainepikkusel) praeguses hetkes, siis saavad Sind aidata ainult naised, kes peaksid Sind mõistma ning seletama asju just selles võtmes, mis Sind aitab. Probleem võib tekkida muidugi, et naised tavapäraselt (minu isiklik arvamus) parema meelega ei anna head nõu, vaid hakkavad sisuliselt toimetama alles siis, kui nende isiklik huvi on mängus.
Minu ettepenek Sulle, et võta teema uuesti üles. Teema eesmärk pole ju kaitsta oma seisukohti ja seletada ja seletada kuni teema moondub, vaid võta need vähesed väärtuslikud naised, kes Sinu teemaga haakusid, ja seleta nendega edasi, et jõuda oma sisemise äratundmiseni, mis on valesti ja mis on hästi ja missugune on hea rada rännata ![]()
25-11-2010, 16:49
See on mehe marker,mis jääb naise sisse kogu eluks. Niipalju kui mehi tast üle käib ...niipalju ta neid markereid omale saab ja need muudavadki hiljem järeltulijaid......Ega ilma asjata ei hoidnud vanad eestlased oma n ...puhtust. Sellega säilitati geeni puhtus, mis polnud veel rikutud. See on jätk eelnevale jutule lisaks.......
|
| Võimalikud seotud teemad... | |||||
| Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
| Energeetiline puhastamine kodus | Malle | 29 | 13,300 |
25-10-2019, 00:45 Viimane postitus: Teloslane |
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |