Postitused: 6
Teemad: 2
Liitus: Dec 2007
Minu vanaisa oli kopsuvähiga haiglas. 3. detsembri ööl oli ta hüüdnud oma surnud venna nime. Meile rääkis seda tema palatikaaslane. Samal õhtul kell 19.00 ta suri. Vanaema arvab, et tema surnud vend käis teda kaasa kutsumas. Mis te arvate, kui tõenäoline see võib olla?
Muudetud: 5-12-07 kell 08:20:37 Hallucigenia
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
saab teha, kuid see ei ole just kõige parem valik. Sest kui hing tahab ja saab minna edasi, siis miks tekkitada meelehärmi ja vangistada teda siia maailma?
Tsitaat:Algselt postitas: Nazz
saab teha, kuid see ei ole just kõige parem valik. Sest kui hing tahab ja saab minna edasi, siis miks tekkitada meelehärmi ja vangistada teda siia maailma?
ma ei saa pihta, sorry.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
vabanda väga... ma sain ise valet pidi aru...
Nüüd uuesti läbi lugedes jään kahjuks vastuse võlgu, sest ei ole nagu kuulnud ega lugend midagi sellist...
olgu nii, kahju
Postitused: 157
Liitus: May 2007
Kunagi minu vanaema rääkis, et kui imene sureb, siis keegi surnud lähedane inimene tuleb sinu rännakul aitama.
Ise ta rääkis veel, et oli selline olukord kus ta oli väga haige ning nägi enda ema ja kedagi veel ning nad olid talle õelnud, et ei ole tema aeg veel.
Thee shall be blinded by the fear
blinded by the pain
blinded by me
binded by me
Cursed by me
So mote it be!
Minu vanaisal just nii vb oligi,
minu vanaema rääkis mulle ka, et ta on mitu korda unes näinud, et minu vanavanaema ( jutus mainitud vanaisa ema ) käis unes tema juures ja kutsus teda kaasa, kuid minu vanaema ütles, et ta ei lähe
Postitused: 147
Teemad: 7
Liitus: Nov 2007
me ei tea küll midagi endaga kaasa kutsuvatest sõpradest ja sugulastest aga olen kuulnud jutte, kus inimesi kutsuvad kaasa nende kallid surnud lemmikloomad. ei tea kas see on ka tõsijutt?
Postitused: 4,920
Teemad: 188
Liitus: Nov 2003
seevõibküllollatõsijuttagaainultsiiskuisalausetsuuretähegaalustad
Postitused: 26
Teemad: 0
Liitus: Sep 2007
Kusjuures olen nendest kaasakutsumistest palju lugenud ja kuulnud erinevaid jutte. Paljud analoogset aga kahjuks ei oska ühtegi konkreetset ära tuua. Isiklikult usun küll sellesse.
Postitused: 10
Teemad: 1
Liitus: Nov 2007
kui ma peaks kunagi hinge heitma siis tahaks ma ka esimese asjana oma surnud koerakest näha , tõsiselt kusjuures
Postitused: 161
Liitus: Feb 2006
Tundub, nagu kujutaks inimene enne surma ise endale ette kedagi endale kallist surnut, et too siis teda "aitaks".
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Aug 2009
seda et surnud kaasa kutsuvad olen ma ka varem kuulnud ja ise ka kogenud.....väga jube:S
Postitused: 170
Teemad: 1
Liitus: Mar 2009
Tsitaat:Algselt postitas Thorondor
OT: Adminni kohta kõva ütelus.
Postitused: 4,920
Teemad: 188
Liitus: Nov 2003
Tsitaat:Algselt postitas zzzxxxzzz
Tsitaat:Algselt postitas Thorondor
OT: Adminni kohta kõva ütelus.
Kasutaja kohta kõva järeldus, kui ei ole kursis, mil kujul teema algataja siia esimese postituse tegi.
Postitused: 883
Teemad: 33
Liitus: May 2009
Vanemad inimesed kõik räägivad, et kui unes surnu kedagi kaasa kutsub-ei tohi minna! Kui miskit küsib - ei tohi anda! Kui see aga saab niimoodi juhtuma, on see unes kui surma ettekuulutus (läheneva surma).
Talna keskhaigla praktikumis oli minu ajal üks vanaeit kardiointensiivis, kes püsis elus vaid dopamiini tilgutuse all, õhtuti hakkasid rütmihäired eriti mässama ning laskus tihti koomaeelsesse seisundisse, mõistus muutus ebaadekvaatseks. 14 korda teda defibrilleeriti 1 ja poole nädala jooksul, südamelihas oli õhukenagu paber (ultraheli järgi), sest koed olid nii atrofeerunud, aga elus ta imekombel nii kaua püsis. Ja igal õhtul ja ööl, kui seisund halvenes ja teadvus hämastus, hakkas ta igasuguseid palveid läbisegi karjuma ja nimesid hüüdma. Ta vaatas segasel pilgul lakke ja voodijalutsisse ja hüüdis ammusurnud inimeste nimesid, tema lähedased niimoodi ütlesid, et need isikud ammu juba surnud. ta oli nagu omaette maailmas siis, nägi selgelt nägemusi, aga reaalse ümbruskonnaga polnud mitte mingisugust kontakti. Päevasel ajal oli seisund suhteliselt rahuldav, jamps sai alguse igal õhtul kella 8..9 ajal.Lõpuks ta siiski kooles, see polnd ime, aga ime oli see, et ta sellises seisundis nii kaua elas, alumisekorruse reanimatsiooniosakond saatis ta meile kui nn. surema. Vanus oli tal vist 65.
Postitused: 80
Teemad: 12
Liitus: Jun 2006
See kaasa minemine küll on bs. Ise olen ikkagi päris palju surnud lähedastega kaasa läinud, elan täie tervise juures!
[Muudetud: 9-2-2009 Flegmatica]