Postitused: 6
Teemad: 1
Liitus: Nov 2007
kooliajal juhtus mul suht tihti seda, et tundsin kuidas keegi öösel õlast raputas ja üles ajas. avasin silmad ja nägin, kuidas toauks kinni läks. selliseid juhtumeid oli väga tihedalt mingil perioodil. ükskord oli selline lugu, et jälle raputati mind õlast ja öeldi- ärka üles, kooli vaja minna. tõusin siis pahuralt üless ja läksin kööki teed sooja panema. arvake ära, mis kell oli. 3:00. kõik magasid...
Muudetud: 16-11-07 kell 08:57:10 Hallucigenia
elu on lill- kasvab lilleke aasal, tuleb kaunis neiu ja nopib lille üles... läheb mõni päev mööda... lill närtsib ja ta visatakse minema...
Postitused: 104
Teemad: 5
Liitus: Oct 2007
on uus maja? äkki on keegi seal ära surnud või mingi sugulane...
Postitused: 6
vana maja... eks seal on enne paljud ära surnud. nüüd ma ei ela enam seal ja pole ka probleeme sellega olnud...
elu on lill- kasvab lilleke aasal, tuleb kaunis neiu ja nopib lille üles... läheb mõni päev mööda... lill närtsib ja ta visatakse minema...
Postitused: 26
Teemad: 2
Liitus: Jul 2007
Minulgi vahel nii.. tavaliselt ärkan keset ööd üles selle peale, et keegi sõtkub jalgadega mu selja peal (magan kõhuli). Avan silmad ja - ei kedagi!
No juhtub :/
Postitused: 263
Teemad: 7
3.00 olevat nö. hingede,kummituste, deemonite kellaaeg...
Cruel & Unusual.
Postitused: 162
Teemad: 9
Liitus: May 2006
00:00 pidi algama minuteada.
Aga vaimude nägemist teatatakse enamasti 22:00-06:00.
Postitused: 263
Teemad: 7
Tsitaat:Algselt postitas: DooM
00:00 pidi algama minuteada.
Aga vaimude nägemist teatatakse enamasti 22:00-06:00.
mhhh brrrr  kodunetöö nüüd mulle! Hakkan uurima (H)
Cruel & Unusual.
Postitused: 292
Teemad: 3
Liitus: Sep 2007
Aga mina jällegi olen kuulnud, et vaimude tund on 01:00 .
Kas mitte 00:00 ei ole lihtsalt kesköö?
Agajah, mul on ainult ühe korra nii olnud, et miski raputab väga kõvasti üles, ärkan, ümberringi miskit pole. Aga arvan, et kuna see on ainus kord olnud, siis see oli minu ettekujutlus.
Teine võimalus on ka, et mõni inimene, keda ma kunagi teadsin suri näiteks ära ja tahtis mulle sellest teada anda.
Me kõik teame, et me pole siin üksi.
Postitused: 11
Liitus: Jan 2008
Mul on üks huvitav sarnane lugu. Ma ärkasin küll öösel õudusunenägude peale üles, kuid nägin unes valget naist minu poole kõndimas. Kui üles ärkasin oli kell 3.01 !! Huvitav kokkusattumus. Ja kusjuures, iga kord kui öösel ärkan halbade unenägude peale, on kell kolme paiku!
Postitused: 28
Teemad: 0
Not good for bad guy's aren't you?
Postitused: 39
Liitus: Jul 2007
Ma ärkan päris tihti öösel ülesse.Selle teema pealkirjaga tuli meelde see,et ,ma olin sõbranna juures öösel ja siis jäin rahulikult magama.miski äratas mint mitu mitu korda öösel ülesse.ennem seda mingi päev olin ma kuulnud ka temapool ühest ruumist häält.ja nii ka just mingi üleeile või midagi sellist.istusime rahulikutl arvutis ja selline hääl oli nagu keegi oleks vastu ust peksnud.ta rääkis mulle ka varem,et ei saa magada kuna mingid hääled käivad seal.ja,et ema ja isa hommikuti õiendavad,et mida ta öösel kolistab seal kuid tegelikult ta magas rahulikult..suht imelik
Postitused: 7
Mul oli ka mingi aeg selline periood kui pidevalt, vähemalt 4 korda nädalas ärkasin öösel sellepale üles et nagu keha võpatab ja nagu kukuks vastu patja. Alati vaatasin kella (kellavaatamine mul juba veres, sest siis on alati hea vaadata et veel ei pea kooli minema  ) ja kell oli eranditult kella kolme lähedal. Muide tolle toa seina taga on surnud mu vanaema ja vanaisa, kuid see võis ka olla mingi unehäire vms. Samas nüüd ma magan teises toas ja seda pole kordagi juhtunud...
Postitused: 292
Andre, foorumis on sellest võpatamisest ka juttu olnud - http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=1669
Me kõik teame, et me pole siin üksi.
Tsitaat:Algselt postitas: Andromeda
Andre, foorumis on sellest võpatamisest ka juttu olnud - http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=1669
Vabandust olen siin uus ja pole veel kõike läbi vaadanud
Postitused: 3
Liitus: Aug 2009
minul on ka selle raputamisega kogemusi olnud........ainult et seal majas kui ma oma aastase lapsega ööbisin kummitas......seal majas oli kuulda kogu aeg õhtutundidel kolistamist,uste liikumist jne.Ma magasin lapsega yhes voodis ja ärkasin selle peale üles et keegi raputas mu poega kõrval....ta oli mul kaisus....ja hetk hiljem raputas ka mind paremast jalast.....samas tuled põlesid ja ma ei näinud kedagi......ja see juhtus ainult üks kord...
Postitused: 11
Teemad: 2
Liitus: Aug 2009
usun.
Liitus: Sep 2009
Mul öösiti vanaema majas magades helises üks vanaaegne telefon, aga juhet polnud seinas. Alguses arvasin, et kellegi mobiil heliseb aga panin kõrva telefoni juurde ja helin tuli selgelt sealt. Võtsin telefoni vastu ja oli vaikus. Sellest saati pole telefon minu teada enam helisenud...
Postitused: 1
Liitus: Sep 2009
imelik lugesin neid ja mul ka sellised asjad et vahel vaatan hilja öösel telekat hakkan nagu magama jääma ise sellest arugi saamata keegi nagu müksab umbes nii et mine korralikult magama on olnud ka juhuseid kui peab hommikutti tööle minema kuna ma olen suure unega magan kaua siis olgugi et kellad äratavad vahel ei kuule neid vahel käib võppatus ja uni nagu käega pühitud ja jõuan normaal aja peale tööle ei tea kes ta on aga igatahes hea et seda tehakse ma arvan et ned on kaitseinnglid
Postitused: 2
Liitus: Oct 2009
Mina olen ärganus kusagil kolme paiku selle pärast et mul on palav ja ma higistan jubedalt, kuigi mul on täiega külm nagu. Siis tunnen et midagi nagu istub või õigemini surub mulle rinnale. Niivõrd raske oli hingata ja kedagi polnud. See oli lihtsalt nii jube ja vastik.
Postitused: 667
Teemad: 11
Tsitaat:Algselt postitas iovnzu
Mul on üks huvitav sarnane lugu. Ma ärkasin küll öösel õudusunenägude peale üles, kuid nägin unes valget naist minu poole kõndimas. Kui üles ärkasin oli kell 3.01 !! Huvitav kokkusattumus. Ja kusjuures, iga kord kui öösel ärkan halbade unenägude peale, on kell kolme paiku!
Valget naist? Nagu valge nahk, valged riided, valged pikad juuksed? Iseasi, kas seda enam üldse mäletad, aga küsida tasus...
Tsitaat:Algselt postitas Pihlak14
Mina olen ärganus kusagil kolme paiku selle pärast et mul on palav ja ma higistan jubedalt, kuigi mul on täiega külm nagu. Siis tunnen et midagi nagu istub või õigemini surub mulle rinnale. Niivõrd raske oli hingata ja kedagi polnud. See oli lihtsalt nii jube ja vastik.
Kõige sarnasem kogemus, mis mul sellele olnud on, oli lapsepõlves. Ärkasin selle peale, et keegi nagu tagus rusikatega mu rinnakut ja kõhtu. Olin sellest teadlik natuke aega enne kui silmad lahti tegin ja siis läks ehk mõni sekund kui see möödus, peale seda kui end külili keerasin. Ebameeldiv!
Postitused: 18
Mind ei ole küll öösel raputatud... kuid aastaid tagasi (Kuskil 10 aastat umbes) ehmatasin millegi pärast üles, jäin hetkeks mõttesse ja siis hakkas miski mul tekki pealt ära kiskuma. Korra toas ringi vaadates ei näinud ma midagi kuid ometigi miski tiris mul tekki täiega pealt ära. Surusin silmad kõvasti kinni ja tirisin teki kõvasti üle pea. Hoidsin Käte, jalgade ja peaga tekist kõvasti kinni.. ühel hetkel see kõik katkes, sama kiirelt nagu see oli alanud. Ei mingeid samme, hääli ega hingamist.. lihtsalt kiskus ja kadus..
Tsitaat:Algselt postitas Sigrid
Mind ei ole küll öösel raputatud... kuid aastaid tagasi (Kuskil 10 aastat umbes) ehmatasin millegi pärast üles, jäin hetkeks mõttesse ja siis hakkas miski mul tekki pealt ära kiskuma. Korra toas ringi vaadates ei näinud ma midagi kuid ometigi miski tiris mul tekki täiega pealt ära. Surusin silmad kõvasti kinni ja tirisin teki kõvasti üle pea. Hoidsin Käte, jalgade ja peaga tekist kõvasti kinni.. ühel hetkel see kõik katkes, sama kiirelt nagu see oli alanud. Ei mingeid samme, hääli ega hingamist.. lihtsalt kiskus ja kadus..
Seda, et.....creepy!
Postitused: 12
Mind on nagu nooh näpistatud , või kuidagi löödud , kuskil kella kahepaiku öösiti . Väiksena juhtus 1,2 korda aastas aga nüüd nagu peaaegu iga öö . See ikka suht rõve
|