•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153(current)
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 3.75 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naljanurk
(06-12-2025, 15:11 )xcad Kirjutas: https://uueduudised.ee/kivisildnik-miks-...a-on-loll/
Minu kunagine väide: mida rohkem "riiklikke aurahasid" seda hullem kurjam on. Nüüd peab sellele veel lisama lolluse ja ebapädevuse vektori. Peaks eestis tegema lisaks Jaan Tadika Nimelise Suure Paberauraha ka Suure Anaalse Lauajala nimelise preemia koos Suure Haisva Aurahaga. Esimeseks kandidaadiks on teadagi kes! wink
 Oiei, palun ää lalli, otsene ähvardus oli sinukese poolt toona 2 aastat +- mõni kuu varem tagasi oo tige päpakipune, et kui keegi ukrainlaste suhtes kirjutab nende vastu siis sina kustutad iga foorumlase kes nende suunas kirjutab mittenii, toda lehte ülesseotsida on jube keeruline sestet siin on kustutatud, ainult spetsid leiavad. Kuid minusugustel on pikk mälu ähvardajate kohta, ilgelt pikk mälu, jubedalt kauaks jääb meelde. Kõik ähvardajad on värdjad. Kui kohe üldse teisiti ei saa siis löö maha kuid ära ähvarda, nii mulle ütles saunas üks afgaanisõjas olnu. Mina endiselt kinnitan et ukrainlased on vargad ja venkud neile on parajad paarilised, las panevad omavahel. Aga kui valida, siis ukrid päästavad sellest vene maailmast, aega kulub.
Vasta
Facebooki ainetel, autor Lauri Jürgenson wink :
Alatu laim!
Šhaakalid!
Kaja Lapsepõlv on olnud nagunii raske ja nüüd veel see!
Ta ju rääkis juba eelmisel korral, et ta ei tea mida tema abikaasa teeb ja tal on oma töö!
Mingit korruptsiooni ei ole!
Süüdi on tema eelkäijad!
Kaja alias Siimutütar on ülemaailmselt tuntud, kui aus ja piiritute teadmistega inimene, kellega kõik vestelda tahavad.
Ta on võitnud südameid lähedal ja kaugel, kui ta on rääkinud ajaloost, Venemaast, Ukraina sõjast, oma abikaasale raha laenamisest...või millest iganes.
Lisaks kohalikule poliitilisele areenile, kus tema andunuimateks austajateks on nii Valdo kui Jürgen...on imetlejate hulk laias maailmas piiritu ja kasvab hoogsalt.
Seda kõike tänu Kaja diplomaatilistele oskustele ja laiale silmaringile.
Talle võrdset sisuliselt ei ole.
Margus Tšahkna on ka küll tubli aga tal on tihtipeale liiga palju tegemist plahvatavate veritsevate katkusigadega ja kalendrikonfliktid segavad ka.
Kaja panus molekulaarelektroonika valdkonnas on pea sama hindamatu, kui seitsme antikeha tuvastamine ja avastus, et ukrainlased slaavid pole...üllatas kindlasti ka asjaosalisi endeid ka!
Seega...praegu on äärmiselt oluline, et keegi ei saaks minna pangakontodele kolama, nagu Kajaisa siin öelnud on, sest selline teguviis oleks ikka äärmiselt alatu ja põhiseaduse vastane.
Muus mõttes aga...on endiselt kõik hästi!
Vasta
Õudusjutt 21. sajandist. Ostad enda “targa” telekonverentsi võimekuse (kaamera, mikrofon) ja liikumisanduriga (Kinect) teleka.
Kahe nädala kasutamise järel ilmub ekraanile teade
!!!TUVASTATUD LITSENTSITINGIMUSTE RIKKUMINE!!!
Hoiatus:
Meie seadme kasutusele võtmisel andsite teavituse litsentsitingimustega nõustumise kohta. Kasutuse ajal olete rikkunud järgmisi litsentsitingimusi:

Mikrofoni ja liikumisanduri andmete põhjal on Seadme asukohas toimunud füüsiline aktiivsus. Ei korreleeru kaamera pildianalüüsi andmetega. (Andmed puuduvad)
Rikkumine:
3.7.22.1 - Kaamera objektiivi ei tohi füüsiliselt katta ajaliselt rohkem kui 10% ööpäevas.
Komprimeerumine: Eemaldage objektiivilt füüsiline kate
5.8.17.1 - Asukoha määramise lubamine.
Komprimeerumine: Lubada ligikaudne asukoha määramine Internetiühenduse kaudu. Kahe nädala jooksul pärast Seadme kasutusele võttu sisestada täpne Seadme kasutamise postiaadress ja GPS koordinaadid (täitmata)

Täiendav info. Seadme tarkvara on tuvastanud, et kasutate mikrofoni tarkvaralise sisse lülitamise võimalust ainult kõnede ajal ja liikumisandurit ainult mängimise ajal.
Käesolevaga teavitame, et niisugune käitumine on lubamatu vaatamata sellele, et tarkvaralised lülitused on Seadme tarkvara poolt vajadusel tühistatavad.
Lisaks oleme tuvastanud, et Seadme kasutamise asukohas mängib taustamuusika, mis takistab Kõnetuvastusrakenduse tööd.
Rikkumine: 7.15.2.2 “Kõnetuvastus”.
Rikkumine: 7.15.2.3 “Muud seadmed”.
Seade ei suuda tuvastada võrgus muusika lähteallikat ja sellega ühenduda. Vältige aegunud seadmete kasutamist, mis pole ühilduvad meie Seadmega ja selle poolt juhitavad.
Ühtlasi oleme tuvastanud, et kasutasite vestluses korduvalt sõnu “n33ger”, “kaltsupea” jne. Vastavaid ametkondi on teavitatud vihakõne faktist.
Tuvastatud muusikapalade autoriõiguste omanikke on teavitatud õigusliku kasutamise kontrolli vajadusest.
Kui Rikkumisi viivitamatult ei lõpetata muutub Seade täielikult mittekasitatavaks 3 tööpäeva jooksul.
Teid on hoiatatud!
Vasta
Poliitikud hoidku Trumpi ja USA ning kõigi teiste riikide suhtes ikka diplomaatilist joont, aga mulle lihtinimesena - lihtsalt väga naljakas klipike Smile

https://www.youtube.com/shorts/g0mQGWnNUWs

Youtube lühivideo.
Vasta
https://www.youtube.com/shorts/MEemlp8CLzw

kommentaarium on kuld
Vasta
Facebookist:
"Nii nad tapsidki meie Michali," ütles virtin härra Švejkile.
"Missuguse Michali, proua Müllerova?" küsis Švejk katkestamata põlve masseerimist. "Ma tunnen kahte Michali. Ühte, kes teenib rohukaupmees Pruša juures ja jõi seal kogemata pudelitäie miskit juukseõli, ja siis tunnen ma veel Michal Kokoškat, kes korjab koerasitta. Pole mul kummastki põrmugi kahju.".......
Vasta
(23-12-2025, 14:01 )xcad Kirjutas: Facebookist:
"Missuguse Michali, proua Müllerova?" küsis Švejk katkestamata põlve masseerimist. "Ma tunnen kahte Michali. Ühte, kes teenib rohukaupmees Pruša juures ja jõi seal kogemata pudelitäie miskit juukseõli, ja siis tunnen ma veel Michal Kokoškat, kes korjab koerasitta. Pole mul kummastki põrmugi kahju.".......

Hea tsitaat!  Mul ka ei ole kummastki põrmugi kahju ja veel ajab ...see von der oksele, kuid  kõige suuremat liitlast/tagatist siin naljanurgas avalikult mõnitada ei ole mõistlik, mida sina ka ei teinud.
Vasta
https://uueduudised.ee/horoskoop-vaata-m...oliitikas/
EKRE naljakalender. Halval ajal vaja ka head tuju!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=160...4072486840
Eesti tulevased presidendid, väärikaimast väärakaimad! Like
Vasta
https://maailm.postimees.ee/8396907/poli...zLOt6V9UFQ
Vähemalt 1 õige tähelepanek euroopa kõrgelt välisesindajalt! Kui nüüd jood siis võid alati EU "suunistele" viidata ja kajat appi hüüda. Smile
..............
Foorumlased kas keegi võtab kaja soovitust kuulda? Ise lähen täna implantaatide juurte panekule ja kaalun tõsiselt kaja ülimalt asjalikku ja tarka soovitust Bleh
Vasta
(23-12-2025, 14:21 )Eithea Kirjutas:
(23-12-2025, 14:01 )xcad Kirjutas: Facebookist:

Hea tsitaat!  Mul ka ei ole kummastki põrmugi kahju ja veel ajab ...see von der oksele, kuid  kõige suuremat liitlast/tagatist siin naljanurgas avalikult mõnitada ei ole mõistlik, mida sina ka ei teinud.

A zrjä! Tsitaadi kohta minu poolt möte: Žiili- bõõli kakto, ihh nje stalo. Kas kohe sai paremb olek et neid enam pole? Sõna paremb ei ole kirjaviga minu poolt, mõned sõnad kirillitsa kaudu anda masintõlkesse, iseasi kuidas See tõlgib. Kas  tõesti   endist alamate üle ilkuda siin foorumis on lubatud? ,,,  Copi+Paste, manustan eelnenust: Hea tsitaat!  Mul ka ei ole kummastki põrmugi kahju ja veel ajab ...see von der oksele, kuid  kõige suuremat liitlast/tagatist siin naljanurgas avalikult mõnitada ei ole mõistlik, mida sina ka ei teinud.
Vasta
Vanake HottaBõtšj / Хоттабыч /: Гена — программист по призванию и хакер по жизни. Он хороший парень. Но у него реальные проблемы. Его бросила любимая девушка, его «пасут» бандиты и выслеживают спецслужбы. Спасти его может только чудо, и оно, конечно же, случается. В жизни Гены появляется Хоттабыч, джин, который отмотал несколько тысяч лет заключения в одиночном кувшине.
https://www.youtube.com/watch?v=vwEwhTEe1so
film
1:28:26 : Aga nüüd, lapsed, ma räägin teile väga lõbusa muinasjutu.
Kõik vene keeles. Ajatärmin on loo nalja kohta filmi lõpus.
Vasta
Kas see film tõesti on päriselust või on palgatud näitlejad?
https://www.youtube.com/watch?v=FmY9JTFe...L0Z4AaABAg Märgatud Eestis (09.02.2026) | Tihemetsa on kriminaalsem kui Chicago
6:34 kohal näidatakse purjakil kassi, no tema ei saa näitleja olla irw kui imelik.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153(current)

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Naljanurk siis batoonike 676 290,628 28-07-2011, 14:37