Para-web foorum
Pole sisse logitud [Logi sisse - Registreeru]
Mine alla poole

Prinditav versioon | Liitu listiga | Lisa Lemmikutesse  
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Teema: Lendreptiloidid
ID: 760
Müstik
Muistsete saladuste uurija

Postitused: 3065
Registreerunud: 10-8-2004
Asukoht Shambhalas
Kasutaja on foorumis

Tuju: optimistlik

[*] postitatud 10-19-2004 Kell 19:50
Lendreptiloidid

Ufo-laevad on puha tehnika ja meile tundmatu energia värk, aga hoopis huvitavam on reptiloidide ja lendreptiloidide teema. Kas keegi teab nendest midagi?

Muudetud: 3-4-08 kell 12:28:47 Müstik
Vaata kasutaja profiili Vaata kasutaja kodulehte Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele
nefertiti
Noorem liige
**

Postitused: 79
Registreerunud: 1-17-2004
Asukoht Päälinn
Kasutaja on eemal

Tuju: nii ja naa

[*] postitatud 10-20-2004 Kell 21:11

Oletatavasti on need teada-tuntud reptiloidid. Ainsa erinevusega, et nad on arenenumad ja suudavad lennata.
Ma pole varem nendest midagi kuulnud, aga äkki tutvustaksid natuke.
Vaata kasutaja profiili Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele
Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 10-22-2004 Kell 21:09

Minagi lugesin neist lendavaist reptiloididest esimest korda David Icke "Matrixi lastest"(Tln.2003), ehkki olen mitmeid ufo-rmt-id läbi lugenud. Seal seisab lk.257 kirjas,et uurija John Keel on andmeid nende nägemise kohta kirja pannud ja ta liigitab need pterodaktüloid-humanoidseteks liblikmeesteks, lendmadudeks või tiivulisteks lohedeks. Need olevat Lohe tähtkujust saabunud kuninglikud reptiloidid, kellel on tiivad, saba ja sarved. Nendest on juttu tema rmt-s "The Mothmen Prophecies"(N.Y,1976).Neid lendavaid reptiloidinimesi on nähtud sageli maa-aluste tunnelite suletud suudmete läheduses. Mind huvitab, kas on neist juttu ka mõnes eestikeelses rmt-s,näit.Igor Volke omades ja kas neid on ka Euroopas või meil Maarjamaals nähtud?Kas muiste või tänapäeval? Või nendega sarnaseid olendeid? Chupacabrad nagu oleksid sarnased või mis?
Vaata kasutaja profiili Vaata kasutaja kodulehte Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele
nefertiti
Noorem liige
**

Postitused: 79
Registreerunud: 1-17-2004
Asukoht Päälinn
Kasutaja on eemal

Tuju: nii ja naa

[*] postitatud 10-23-2004 Kell 00:24

Leidsin ühe lõigukese, mis sind eriti palju küll ei aita, aga kirjutan siiski: "Vanad rahvad kõnelevad lendavatest madudest, kes sagedasti rahaaukudel viibivad ja neid varjavad. Vanad eestlased ei tunne niisuguseid rahaaukudevalvajaid, lendavaid elukaid, küll aga raha, vilja ja muud varandust kättevedavaid lendavaid tuliseid loomi/.../Seda varanduse vedajat hüütakse tulihännaks, pisuhännaks, kratiks.(M.J. Eisen, Eesti Mütoloogia.Tallinn: Mats, 1995, lk.80)

[Teadet on muutnud 22-10-2004 postitaja nefertiti]
freewingonboard
a-operative

Postitused: 176
Registreerunud: 12-13-2003
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 10-23-2004 Kell 11:01

Ja muuseas, keegi ju ei tea millised need dinosaurused tegelikult olid!!!
ent
Noorem liige
**

Postitused: 34
Registreerunud: 10-23-2004
Asukoht kuskil
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 10-23-2004 Kell 15:07

Hea meelega loeks neist tegelastest midagi. Arthur Clarcki "Lapsepõlve lõpus" oli midagi sellist. Jätsid endast kuidagi kauge mulje, mis polnud ka kõige positiivsem.
Ent
xerxes
Noorem liige
**

Postitused: 38
Registreerunud: 12-5-2004
Asukoht Kuressaare
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 12-5-2004 Kell 14:35

Raamatukogus on üks raamat, kus on (kas just lend-)reptiloididest pikalt juttu.Oli see "Siiriuse mõistatus "või midagi muud ,ei mäleta.Seal öeldakse ,et Inglise kuninganna , George Bush ja palju poliitikuid ning kõrgeid ärimehi on tegelikult reptiloidid.Ja printsess Diana oli vaid selleks, et sigitada reptiloidide järglast, kuna nendele pidid meeldima kõige rohkem blondid ja siniste silmadega naised.
Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 1-7-2005 Kell 18:32

Raamatu autor on David Icke ja pealkiri "Matrixi lapsed." Ilmus 2002.
Väga põnev ja teaberohke raamat.
Hallucigenia
Vaatleja

Postitused: 3722
Registreerunud: 12-13-2004
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 1-7-2005 Kell 20:06

Ehk võtaks vaevaks mind keegi harida (täiesti tõsiselt)? (Müstik? Kui ma Sind mingite vahepealsete norimistega välja ei vihastanud). Korra hoidsin käes ka seda Icke raamatut aga ei jõudnud teda eriti vaadata. Kas reptiloidid = mõistusega reptiilid (sauruste järglased)? On nad pigem nagu "mittefüüsilise" tasandi olendid (deemonid), kes võivad võtta inimkuju (seestuda) või kuidagi teisiti end ilmutada (materialiseeruda)? On "füüsilised" mõnes paralleeluniversumis ja ilmuvad sealt ("tähtedelt")? On kunagi maal eksiteerinud "mõistusega sauruste" järeltulijad? Kes on Loch Nessi koletis (kui ta olemas on) - tahaks teda ehk reliktsauruseks nimetada.
deadstar
solarion
**

Postitused: 61
Registreerunud: 7-8-2004
Asukoht Saku
Kasutaja on eemal

Tuju: kärsitu

[*] postitatud 1-7-2005 Kell 22:35

reptiilid ei ole sauruste järglased vaid teisest galaktikast olendid.
Vaata kasutaja profiili Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele Sellel kasutajal on MSN Messenger
Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 1-8-2005 Kell 21:37

Olen lugenud kahte terminit: reptiilid - neid nimetati aastaid tagasi eesti ajakirjanduses tõesti ainult kosmosetulnukateks; Icke raamatus on tõlgitud reptiloidid, aga kirjeldus kattub: meenutavad välimuselt sisalikke,
on nii sabaga kui sabata olendeid. Sageli nähakse koos hallide tulnukatega, kes arvat. korraldavad inimrööve reptiloididele vajalikul eesmärgil. Veel on neil üks iseloomulik tunnus - nad lõhnavad vastikult. Icke järgi toituvad nad nii inimverest kui inimese emotsionaalsest energiast (hirm jm). Nad elavad päikesekiirguse tõttu maa all ja on intuitiivsed või paranormaalsed olendid, kes suudavad muuta kuju. Sellest ka jutt inglise kuningakoja liikmete ja USA presidentide kuju muutmisest (teema, mis esialgsel lugemisel kõigile vastu hakkab ja kahtlema paneb, kas mitte mõni ulmefantastika teos pole hoopis pihku sattunud). Nii see siiski pole, sest viited, kust Icke teabe on ammutanud, tunduvad olevat päris tõsiselt võetavad, kui raamatusse hoolikalt süveneda.
Nüüd draakonitest. Nimelt on viimases "Paradoksis" põnev artikkel, kus kirjeldatakse tänapäeval nähtud draakoneid!?... Tundub samuti ulmekana, aga siin on sarnasusi juba nii lendreptiloidide kui lendsaurustega.Toon ühe näite. Millalgi 90.ndate algul ilmus Indiana osariigi ühe linnakese kohale 6 m
ja 2,5 m laiune nn draakon ja lendas seal 30 m kõrgusel. Teisel ööl nägid koletist lendamas juba sajad inimesed. Draakon lendas saja meetri kõrgusel, liigutas häälekalt tiibu ja tõi kuuldavale terava vilistava heli. Seesugust monstrumit on nähtud ka mujal maailmas. Millega tegu on - mina küll ei tea.

[Muudetud: 8-1-2005 Müstik]
Personaliliige Tutanhamon
Pharaoh

Postitused: 1903
Registreerunud: 10-30-2003
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 1-11-2005 Kell 14:32

Robert Temple'i järgi on reptiloidid põhimõtteliselt meile tulnukad, praegu nad puhkavad ühe Saturni kuu sees (tegemist on Titaaniga, kui ma ei eksi). Titaani omapäraks on see, et ta on absoluutselt sümmeetriline.. Väidetavalt ootavadki reptiilid praegu seda, mil inimkond on piisavalt arenenud mõistmaks kõike seda, mida reptiilid. Temple seostab ka muistse egiptuse antud teemaga. Näiteks Sfinks oli väidetavalt nö vannis, st sellest tulenevad ka tema vee-erosiooni jäljed selja peal. See vann ja kogu veekanalite süsteem seoses püramiididega ehitati reptiilidele, kes enamuse ajast veetsid vees... Lugege Temple "Siiriuse mõistatust".

Müstik, sa viitasid raamatule "Mothman Prophecies", olen seda filmi näinud. Tegemist on olenditega, kes on suurte tiibadega ning kes suhtlevad vaid nende inimestega, kes neid näevad. Tegemist on psühholoogilise trilleriga, käsitletakse inimmõistust. Väidetavalt saabki Mothmanidega suhelda vaid teatud tasandile jõudes. Igatahes kõik neid üleüldse ei näegi. Siin tulevad mängu kas erinevad dimensioonid, teatud lainepikkused vms. Igatahes seal filmis oli Mothman tegelane, kes ennustas suuremaid katastroofe ühele tüübile ette. Täpsemalt vaadake ise..

"Surm tabab oma tiibadega seda, kes vaarao rahu rikub."
Vaata kasutaja profiili Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele Sellel kasutajal on MSN Messenger
Personaliliige Metavo
Metsamiis

Postitused: 2900
Registreerunud: 4-6-2004
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 1-11-2005 Kell 21:52

tut, titaan on täielikult sümmeetriline sellepärast, et see on laialdaselt kaetud jää või laavaga(vähemalt nii arvatakse), igatahes varsti saab rohkem teada, Robert Temple ütles ka, et see võib olla pesitsuspaik amfiib-tulnukatele, ja Titaani ümarus võib olla tingitud selle tekkeviisist. Ta väidab, et see võib olla mingisugune päikesest puhutud mull, ei mäleta täpselt, kuidas see asi käis, aga nii oli kirjas:)
See asub Saturni rõnga kohapealt väga raskesti ligipääsetaval marsruudil, ja see ongi põhjus, miks arvatakse seda tulnukate pesitsuspaigaks olevat.
Seni pole ükski maist päritolu masin(meile teadaolevalt) seal maandunud, see muudabki selle nii salapäraseks.
Kui inimesed polnud marsile oma rakette ja muud jura saatnud, siis arvati ka, et mars kupatab jõgedest ja tulnukatest.

Miskipärast arvan, et seekord peale raketi "maandumist" Titaanile vahib üpris pea kaamerasse mõni tulnuka lõust:D
P.S meieni see pilt ei või jõuda, kuna rakett kukkus kahuks "puruks"
Jason
Bännitud

Postitused: 1253
Registreerunud: 12-1-2004
Asukoht Tallinn/Tartu/Pärnu
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 1-11-2005 Kell 22:00

Tsitaat:
Algselt postitas: freewingonboard
Ja muuseas, keegi ju ei tea millised need dinosaurused tegelikult olid!!!

kuidas siis nii?

[Muudetud: 11-1-2005 Jason]
Vaata kasutaja profiili Vaata kasutaja kodulehte Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele Sellel kasutajal on MSN Messenger
pipartyt
Purustatud must pipar

Postitused: 182
Registreerunud: 12-26-2004
Asukoht Oma koopas.
Kasutaja on eemal

Tuju: Kahtlane.

[*] postitatud 2-7-2005 Kell 17:27

Muuseas... Ma üleeile ´luurasin raamatupoodides ringi, otsisin igasuguseid ajalooga seotud raamatuid... Lappasin veidi seda "Matrixi lapsi" kuid esmamulje oli väga jama... Varsti võibolla isegi soetan endale selle raamatu... Siinset rahvast tasub usaldada (H)

Kunagi (algklassides) kirjutasin referaadi planeetide kohta... Siis jäi ka Titan meelde jääpallina :D No muidugi sees on mingil määral ka kivimeid jne... :P

Niisiis... Need lendreptiloidid on siis sisalikulaadi lendavad tulnukad?

edit: Unustasin teemakohase märkuse lisamata :P

[Muudetud: 7-2-2005 pipartyt]

[Muudetud: 7-2-2005 pipartyt]

Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Vaata kasutaja profiili Vaata kasutaja kodulehte Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele Sellel kasutajal on MSN Messenger
Mystic
Uustulnukas
*

Postitused: 3
Registreerunud: 4-10-2005
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 4-10-2005 Kell 01:21

Esmalt tahan vabandada Müstik'u ees, ma olen Mystic, kuid seda ka ühes teises foorumis, loodetavasti ei tekita ma segadusi.
nn. lendreptiloide saab liigitada chupacabra alla, kuigi need on väikesed ja reptiloidid suured. chupacabrasid on nähtud ka ilma tiibateta aga samad tunnused.Väidetavalt leiti ka ühe chupacabra surnukeha Brasiiliast, kuid selle uurimise tulemused pole minu arust jõudnud avalikuse ette.
Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 4-10-2005 Kell 17:30

Ma olen ka mõelnud, et chupacabrad on sarnased lendreptiloididele, ehkki nad on võrdlemisi väikesed olendid. Ma olen neist kuskil siin foorumis kirjutanud ka juba varem. Neid on seotud ka mutilatsioonidega, loomade verest tühjaks imemisega nagu reptiloidegi, kes toituvat inimverest.
Hallucigenia
Vaatleja

Postitused: 3722
Registreerunud: 12-13-2004
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 4-27-2005 Kell 23:20

Tsitaat:
Algselt postitas: Tutanhamon
.... on reptiloidid põhimõtteliselt meile tulnukad, praegu nad puhkavad ühe Saturni kuu sees (tegemist on Titaaniga, kui ma ei eksi).

Huvitav ... huvitav ... eriti seoses Saturni ühe teise kuuga (Japetus), millele siin foorumis viitasin.

Btw, is epsilon possessed? By some reptiloid?

Aga olgu, aitab sedapuhku ... muidu hakkab endalegi tunduma, et olen pisut ... seestunud.

Muudetud: 28-4-05 kell 00:23:27 Hallucigenia
herr der dunkelheit
Kogenum liige

Postitused: 260
Registreerunud: 11-29-2004
Asukoht Tallinn/Lasnamäe
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 4-28-2005 Kell 18:08

Juba aegadest saadik on räägitud mere-neidsidest,näkid,aalid,kas siis tõesti on sellised amfiib inimesed olemas,delfi uudistes oli lugu kaspia merel sõitnud laeva kaptenist kes samuti nägi amfiib inimest oma juttu järgi.

Muudetud: 28-4-05 kell 19:11:05 herr der dunkelheit

Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 10-3-2009 Kell 17:15

Tundub, et on jah näkid ja merineitsid olemas:

http://para-web.org/viewthread.php?tid=5175
Krayon
Vana kala

Postitused: 611
Registreerunud: 7-3-2009
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 10-4-2009 Kell 08:25

Äkki need lendreptiilid ongi muinasjutust pärit Baba-Jagaad ? :)
Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 10-4-2009 Kell 11:52

Aga mis on Baba-Jagaad?
madman07
unistaja

Postitused: 183
Registreerunud: 8-15-2005
Asukoht Peegli taga...
Kasutaja on eemal

Tuju: norm

[*] postitatud 10-4-2009 Kell 12:07

http://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Yaga -laias laastus on ta kuri nõid vene või siis slaavi muinasjuttudes.

Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 10-4-2009 Kell 12:19

Aaaaa, nüüd tuleb meelde, et olen isegi neid kanajalgadel majakesi kuskil Venemaa muuseumis näinud! Multikaid olen ka näinud!
Sellisel juhul ehk on lendreptiloidide nägemisest tekkinud need Baba-Jaaga muinasjutud, aga mitte vastupidi!? Hirmutav on, et ka Leedus need muinasjutud.
Aga rohkem ehk ikka on muinasjuttudes kirjeldatavad Lohed lendreptiloidide sarnased?
Celtic ehk oskab tuua mõne paralleeli seoses Eesti mütoloogiaga või Skandinaavia muinaslugudega?
Krayon
Vana kala

Postitused: 611
Registreerunud: 7-3-2009
Kasutaja on foorumis

[*] postitatud 10-4-2009 Kell 15:09

Tsitaat:
Algselt postitas Müstik
Aaaaa, nüüd tuleb meelde, et olen isegi neid kanajalgadel majakesi kuskil Venemaa muuseumis näinud! Multikaid olen ka näinud!
Sellisel juhul ehk on lendreptiloidide nägemisest tekkinud need Baba-Jaaga muinasjutud, aga mitte vastupidi!? Hirmutav on, et ka Leedus need muinasjutud.
Aga rohkem ehk ikka on muinasjuttudes kirjeldatavad Lohed lendreptiloidide sarnased?
Celtic ehk oskab tuua mõne paralleeli seoses Eesti mütoloogiaga või Skandinaavia muinaslugudega?

Võib-olla ma sõnastasin valesti, aga just seda ma mõtlesingi, et lendreptiloidide nägemisest on need muinasjutud tekkinud.
 Lehekülgi:  1  2  3  4

Mine üles poole