| Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 |
Matrix
Noorem liige

Postitused: 30
Registreerunud: 7-13-2010
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-23-2010 Kell 13:59 |
|
|
Mõned killud Kuu-teemadel veel:
Minu on hea sõber, kes tegeleb kõige muu paraks nimetatava asjandusega praktiseerimise tasandil, on ka kaugnägija (nii nagu kirjeldab seda Jim Marrs
"Paraspioonides"). Ta on teinud viimastel aastatel korduvaid "kuuvisiite" ja see, mida ta "seal" näinud on, on rohkem kui ootuspärane. Ta on näinud
Kuu tagaküljel kaevandusi, mille ahtides on puidust toestik. Tema nägemist mööda on kaevandatav miski, mida on Kuu sisemusse ladustatud ja see miski
on ülimalt toksiline. Nüüd seda "kraami" kaevandatakse ja laotatakse laiali Kuu nähtavale küljele ja see "kraam" kiirgab maale miskit, mida meie
mõõteseaded ei suuda registreerida, kuid mis mõjutab inimmeeli.
Oma nähtut kirjeldas mu sõber mulle poole aasta eest. Mais ilmus David Icke viimane raamat "Human Race Get off Your Knees" ja selles on ta pühendanud
üsna kaaluka osa kuumaatriksi-teemale. Mul läksid ihukarvad püsti kui ma lugesin sealt äärmiselt Kuu kirjeldust, mis oli hämmastavalt sarnane mu sõbra
öeldule.
Olgu, mis on, aga midagi selles Kuus on oluliselt teistmoodi kui seda avalikkusele meinstriimis kirjeldatakse.
Maailm on palju lihtsam kui meile näib, näidatakse ja lastakse näha!
|
|
|
Müstik
Muistsete saladuste uurija

Postitused: 4063
Registreerunud: 10-8-2004
Asukoht Shambhalas
Kasutaja on eemal
Tuju: mõtlik
|
postitatud 7-30-2010 Kell 11:53 |
|
|
Siis ei tohi enam kuud vaadata?
Paks kardin aknale ette, et midagi ohtlikku pähe ei kiirga?
On ka teada, kuidas see täpset inimmeeli mõjutab? Vanasti moonduti täiskuu ajal libahundiks, aga nüüd selle uue ohtliku kiirguse ajal võime ju ka ei
tea kelleks moonduda?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
|
|
|
Matrix
Noorem liige

Postitused: 30
Registreerunud: 7-13-2010
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-30-2010 Kell 23:04 |
|
|
Tutvu näiteks kuritegevusstatistikaga...
Maailm on palju lihtsam kui meile näib, näidatakse ja lastakse näha!
|
|
|
Müstik
Muistsete saladuste uurija

Postitused: 4063
Registreerunud: 10-8-2004
Asukoht Shambhalas
Kasutaja on eemal
Tuju: mõtlik
|
postitatud 7-31-2010 Kell 10:56 |
|
|
Miks ma peaksin kuritegevuse statistikaga tutvuma???
See on ju iidamast ja aadamast saati kõigile teada, et täiskuul on erilised mõjud kõigele. Ja mitte ainult kuritegevusele. Ka õnnetusjuhtumeid esineb
sagedamini.
Ja nagu ma juba varem ühes teises teemas kirjutasin, siis juba I saj. e.Kr tõestas Rooma kirjanik ja teadlane Plinius Kuu mõju olemasolu inimese
käitumisele ja loodusele.
Meil siin ka teema Täiskuu ja neljapäev:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=5728&page=1#pid102394
Lisaks sellele sai viis aastat tagasi tehtud teema Must kuu ehk prognoos üheksaks järgnevaks aastaks:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=1201&page=1#pid19886
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
|
|
|
Preilikass
Mõtlemine viivitamatult heaks kiita!

Postitused: 471
Registreerunud: 10-12-2009
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
|
postitatud 8-20-2010 Kell 23:04 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Utr29S6cUik
|
|
|
Foorumlane
Noorem liige

Postitused: 39
Registreerunud: 3-10-2010
Kasutaja on eemal
|
postitatud 8-20-2010 Kell 23:34 |
|
|
Nii muuseas !
Tean , et püramiidid , omal ajal , olid nii āra silutud ja sāravad , et neid oli kuupealt nāha palja silmaga !
Edasi ei rāāgi see lāheb teise teema alla ja ma pole lõpuni veel tegelend selle teemaga !
|
|
|
| Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 |