Blackdevil-
Uustulnukas
Postitused: 7
Registreerunud: 11-12-2009
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
|
postitatud 11-12-2009 Kell 21:24 |
|
|
Kodus pole võimalik !
Kunagi ma ei uskunud para nähtustesse, aga peale seda, kui ema vähki suri siis peale seda hakkas kõhe meie vanas kodus. Juhtusid imelikud asjad. Kuna
elan üksinda pole võimalik et lähen kooli, eelmisest õhtust panin pesu pesumasinasse ja jätsin mõned nõud pesemata, hommikul meikisin ja jätsin asjad
lohakile.Jõudsin kuskil 8 paiku , kuna käisin tööl. Tagasi tulles avastasin et pesumasin peseb ja kraanikausist vett jookseb. Jooksin tagasi esikusse
ja jätsin kotti koju. Jooksin ülikähku sõbranna poole kelle kutsusin enda juurde et nii kõhe ei oleks.Koju jõudes oli mu kott omal kohal vesi ei
jooksnud ja pesumasin ei töödanud. Aga telekas töötas. Proovisin rahuneda ja kell kümne paiku läks sõbranna koju. Mina olin juba magama jäänud. Järsku
kuulen ema toast väga kõõva matsu. Nimelt emal oli une häired ja ta kukkus öösiti voodist alla. Mul on selle maja kohta omad kahtlused tekkinud. Äkki
ema ei saa väga aru et ta on surnud ? Äkki ta tahab midagi öelda ? Kuidas ma temaga ühendust võtan ? mul keerleb peas nii palju küsimusi. Jään huviga
ootama teie lahendust para-weebikud !
|
|
|
FISH
Noorem liige

Postitused: 63
Registreerunud: 10-28-2008
Kasutaja on eemal
|
postitatud 11-12-2009 Kell 23:00 |
|
|
Esiteks,tohib küsida kui vana sa oled.Ja misasi ei ole kodus võimalik.....
Vaadates kirjapilti siis.....
|
|
|
Nielander
Questioning Everything

Postitused: 660
Registreerunud: 9-4-2007
Kasutaja on foorumis
Tuju: Kahtlev
|
postitatud 11-13-2009 Kell 01:31 |
|
|
...kuigi see võib kõlada natukene jõhkrana, on päris tõeline võimalus, et ema kaotus keeras ajus midagi vussi...ei ole sugugi võimatu, et leinavas
emotsionaalses tasakaalutuses tekivad väikesed pettekujutelmad, mis üksteist võimendavad...
Oleks siiski üks küsimus: Kas pesu pesumasinas oli lõpuks pestud/märg või kuiv?
"You cannot depend on your eyes when your imagination is out of focus."
-Mark Twain-
|
|
|
NoMoreRoe
Bännitud
Postitused: 119
Registreerunud: 4-12-2009
Kasutaja on eemal
|
postitatud 11-13-2009 Kell 01:49 |
|
|
Oletame , et pesumasin ja teler oleks selge , mis juhtus , kui arvestada , et elektrivool oli mingi aeg ąra ! Aga et vesi voolas , ei olegi minult
sulle seletust !
Eks ta siis kummitabki .
|
|
|
Blackdevil-
Uustulnukas
Postitused: 7
Registreerunud: 11-12-2009
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
|
postitatud 11-13-2009 Kell 13:37 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas Nielander
...kuigi see võib kõlada natukene jõhkrana, on päris tõeline võimalus, et ema kaotus keeras ajus midagi vussi...ei ole sugugi võimatu, et leinavas
emotsionaalses tasakaalutuses tekivad väikesed pettekujutelmad, mis üksteist võimendavad...
Oleks siiski üks küsimus: Kas pesu pesumasinas oli lõpuks pestud/märg või kuiv?
|
pesumasinas oli pärast märg pesu.
Seda olen ma ise ka mõelnud et tõesti võib nii olla.
Inimese kujutlusvõime ei ole kõikvõimas - igavik ja lõpmatus ei mahu sinna sisse.
|
|
|