Para-web foorum
Pole sisse logitud [Logi sisse - Registreeru]
Mine alla poole

Prinditav versioon | Liitu listiga | Lisa Lemmikutesse  
Autor:
Teema: unes sõnumite saatmine?
ID: 5538
help33
Uustulnukas
*

Postitused: 5
Registreerunud: 11-5-2009
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-5-2009 Kell 22:09
unes sõnumite saatmine?

Kuidas saab olla see võimalik? Läksin magama ja öö möödus täiesti tavaliselt.Hommikul helistab mulle kõige lähedasem inimene ja küsib, et mis nalja ma öösiti teen ja kas ma ikka tean, kellele ja mida ma öösiti kirjutan? olin tõelises hämmingus, et mis nalja ta ise minuga teeb...et ma nagu ikka omateada magan öösiti:) kontrollides tuli siis välja, et olin talle tõesti öösel kaks sõnumit saatnud, ühe neist tühja....kusjuures ei saanud olla nii, et oleksin suvaliselt võinud klahve vajutada, selleks saatmiseks tuli päris palju teadlikke klahve vajutada....seega panigi mind see lugu mõtlema...ja muide , olen enne ka une ajal teinud liigutusi, mida üldse ei mäleta...hommikul mõtlen, et kuidas see kampsun näiteks siia on saanud...mida sellest kõigest arvata...kas peaks "kusagile"pöörduma äkki hakkama?
Vaata kasutaja profiili Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele
Krayon
Vana kala

Postitused: 611
Registreerunud: 7-3-2009
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-5-2009 Kell 22:29

Kuutõbised on täiesti olemas ja seda siis mitte halvustavas mõttes. Olen dokumentaale näinud ja seepärast seda ka usun.

Nielander
Questioning Everything

Postitused: 660
Registreerunud: 9-4-2007
Kasutaja on eemal

Tuju: Kahtlev

[*] postitatud 11-6-2009 Kell 01:16

Tsitaat:

Olen dokumentaale näinud ja seepärast seda ka usun.

Usud uneskõndimist? Ma pooldan rohkem teadmist, kui uskumist...arvan, et igaüks on kasvõi kõrvalvaatajana seda kogenud...

Endalgi sarnaseid asju juhtunud...eriti veel peale ohtralt kääriitamisel toodetud kemikaalide tarvitamist....

"You cannot depend on your eyes when your imagination is out of focus."
-Mark Twain-
AndrewF
Noorem liige
**

Postitused: 19
Registreerunud: 11-2-2009
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-6-2009 Kell 11:44

Ma arvan, et su hing tuli kehast välja öösel ja saatis mõttejõuga sõnumi su parimale sõbrale. Seal pole midagi halba, su hing käib öösel igalpool, räägib teiste hingedega ja värki:D
help33
Uustulnukas
*

Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-10-2009 Kell 00:56

Ehmatas täitsa ära selline lugu, ma tahaks nagu ikka ise oma mõistusega oma lähedastega suhelda...aga mitte nii, et nagu kusagil alateadvuses või nii.....
blinkz
Noorem liige
**

Postitused: 48
Registreerunud: 10-26-2008
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal

Tuju: Teeme midagi =)

[*] postitatud 11-10-2009 Kell 01:10

Kas sa sellele pole mõelnud et see su telefoni viga võib olla? Imelik oleks kui keegi Sulle tundmatu inimene oleks helistanud, et miks sa JUST talle sõnumi saatsid. Sa ütlesid et saatis 2 sõnumit, üks oli tühi...see tähendab et teisel siis oli sisu? Kui oli, siis mis?

Ise arvan et asi telefonis, mul kodus 2 telefoni mis on sahtlipõhja seisma jäänud just selle tõttu, et hakkasid suvaliselt inimestele helistama, sõnumiteni päris asi ei jõudnud vist siiski.

Seeking the Meaning of Life.
Vaata kasutaja profiili Vaata kasutaja kodulehte Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele Sellel kasutajal on MSN Messenger
Ghostcracker
Bännitud

Postitused: 169
Registreerunud: 3-25-2009
Asukoht Firmament,and sometimes over the rainbow
Kasutaja on eemal

Tuju: Sihuke tunne, et kohe hakkab tevas alla kukkuma.

[*] postitatud 11-10-2009 Kell 17:12

Oot aga mis siis ikkagi sõnumis kirjas oli?, kahtlustan ka pikem telefoni viga:-D, eriti ei usu, et kuutõbised sõnumeid saadavad:P

You may have a dream. But, I have a vision.
If you work for a living, why do you kill yourself working?
teku
Kass, kes kõnnib omapäi
**

Postitused: 22
Registreerunud: 11-4-2008
Asukoht Tallinn/Hiiumaa
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-10-2009 Kell 17:31

Mul mitukorda juhtunud nii et keegi helistab magamise ajal ja hiljem ei ole ma seda kõnet mäletanud.

“The universe is full of magical things, patiently waiting for our wits to grow sharper.”

http://tekuuu.deviantart.com/
Vaata kasutaja profiili Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele Sellel kasutajal on MSN Messenger
Ares
Universumi katsejänes

Postitused: 268
Registreerunud: 7-19-2008
Kasutaja on eemal

Tuju: Surmasuus

[*] postitatud 11-11-2009 Kell 09:08

Tsitaat:
Algselt postitas AndrewF
Ma arvan, et su hing tuli kehast välja öösel ja saatis mõttejõuga sõnumi su parimale sõbrale. Seal pole midagi halba, su hing käib öösel igalpool, räägib teiste hingedega ja värki:D

Vähemalt sain just kõhutäie naerda.

Ise olen rohkem seda usku, et tegu tehtud poolunes, ise ei mäleta, et seda teinud oleksid, aga siiski mingil ajahetkel tegid. Nagu näiteks öösel vetsus käimine või vee joomine. Tihti on nii, et käid öösel vetsus või jood vett, aga hommikul ei mäleta, et oleksid seda teinud.
Pöörduma pole kindlasti vaja kuskile hakata. Täiesti normaalne tegevus. Vaata lihtsalt ette, et midagi kurja selliste asjadega ei tee. Näiteks ei hakka keset ööd suvalt nugadega ringi tuiama :D

http://img222.imageshack.us/img222/461/bannerbyareswj8.jpg
help33
Uustulnukas
*

Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-12-2009 Kell 20:55

nüüd sain ise ka naerda:)
kuigi jah, lugu pani mõtlema....sõnum mille too öö saatsin, polnud kuigi pikk...sisaldas vaid paar mõttetut suvalist tähte....

Mine üles poole