Para-web foorum
Pole sisse logitud [Logi sisse - Registreeru]
Mine alla poole

Prinditav versioon | Liitu listiga | Lisa Lemmikutesse  
Autor:
Teema: Kindla inimese nägemine
ID: 5515
sosin
Uustulnukas
*

Postitused: 4
Registreerunud: 11-2-2009
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-2-2009 Kell 19:43
Kindla inimese nägemine

Ma näen kogu aeg ühte inimest unes...ja need uned lähevad pea alati täide. Samas tahaksin temast lahti saada, aga kuidagi ei õnnestu, niipea kui unustan...ta jälle naaseb ja lisaks elab unedes ka veel.Ta ütleb mulle unenägudes mõnikord, et ta ei kao mu elust veel. Siis olen ta tervisemuresid näinud. Selles olen ma üpris kindel, et tema sellistesse asjadesse ei usu. Koos olles tunnen, et meie vahel on tugev side, samas tülitseme palju...kas võib olla tegu karmalise suhtega`?või milleks see võib vajalik olla, et näen tema asju ette..lihtsalt tugev seos?
Vaata kasutaja profiili Vaata kõiki kasutaja postitusi U2U liikmele
Ares
Universumi katsejänes

Postitused: 268
Registreerunud: 7-19-2008
Kasutaja on eemal

Tuju: Surmasuus

[*] postitatud 11-11-2009 Kell 09:22

Sind ja teda ühendab lihtsalt miski. Mis see on, pead sa ise välja uurima. Kõige lihtsamalt seletades pakuksin mina sellist varianti:

Kõik teavad, et magamise ajal võib hing kehast välja minna. Ma pakun, et sinu ja tema hinged kohtuvad magamise ajal. Ja kui hinged oleksid nagu raadiosaatjad, siis tema oleks saatja ja sina vastuvõtja. Tema hing teadvustab sinu hingele, mis tema kehaga toimub. Ma tean, üsna segaseks läks, aga ma usun, et sa saad aru, mida ma mõtlesin.
Lihtsalt tugev seos, jah. Niikaua, kui see midagi halba teinud ei ole, lase sel olla.

http://img222.imageshack.us/img222/461/bannerbyareswj8.jpg
sosin
Uustulnukas
*

Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-16-2009 Kell 00:02

Aitäh vastuse eest, kohati saan aru,aga ma tõesti sooviksin sellest inimesest lahti saada (unedest ja ka ärkvel oleku ajast). Olen proovinud aru saada, aga kõik minu üritused lõppevad sellega, et saan meeletult haiget. Kuidas see seos lõhkuda? On see üldse võimalik, või peaksin edasi kannatama, et nii ongi määratud?
prototype2
Noorem liige
**

Postitused: 16
Registreerunud: 11-15-2009
Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-16-2009 Kell 11:34

ma oleks mingi lollakat juttu talle rääkinud.. siis kui naiteks bussis vms niisama kodus passin.. :D
mingi suvalised teemad alates kui lollakas on minu naaber kuni et beenyhill on naljamees.. :D
et naq vahetaks plaati XDXD

a kui lahti saada...ee.. siin on sihuke SPELL... äkki see aitab.. :o

A SPELL FOR BREAKING KARMIC CONTRACTS WITH PEOPLE

(so they don't continue to play the same detrimental roles in your further incarnations.)
On parchment or some other nice quality paper, write in red ink
(dragon's blood ink, bat's blood would be great too):
(Name) I declare our contract broken.
You no longer have power over me.
Never again will I be your servant, in this life or any other.
(you can use your own words, go into detail about how you feel you've been wronged
manipulated, whatever.) Sign your name, burn it with a black candle. Get rid of the ashes.

proovisin tava pastakas ja tikk sobib kaa ...XD

sosin
Uustulnukas
*

Kasutaja on eemal

[*] postitatud 11-16-2009 Kell 13:10

Aitäh:D Igatahes proovin ära.

Mine üles poole