| Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 |
Leena
kekuleele

Postitused: 328
Registreerunud: 9-2-2009
Kasutaja on eemal
Tuju: Tänu kukuluurudele lõbus;)
|
postitatud 2-20-2010 Kell 22:17 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas Müstik
Okey, Nielander ära solvu, aga nii nagu Nostradamuse kohta on internet täis pahna - nii on pahna ka 2012 ja maiade ennustatava maailmalõpu kohta, mis
tegelikult on ju lihtsalt ühe tsükli lõpp nagu palju kordi mitmes teemas räägitud. Ilmselt ei käinud sa sel ajal foorumis.
Mina selle kohta enam sõna ei võtagi, sest kõik on juba niigi segaseks tehtud ja kus on tõde ja kus on vale ja kus on pila - sellest pole enam
võimalik aru saadagi.
Noa laeva kohta ju meil lausa eraldi teema:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=443&page=1
Võib seal arutleda, aga enne peaks Piiblist selle kohta üle lugema või siis Piibli uurijatele toetuma arvamustes, sest eks nemadki pane ajaliselt
piibli sündmusi paika.
Igatahes võeti see ju Piiblisse mujalt nagu palju muudki teavet.
Krayon: no nende hiiglaste ja Kalevipoja kohta on ka juba poleemikat mitmes teemas, aga "Kalevipoeg" on ikkagi kunsteepos ja kes oskab öelda mis
esialgsetes muistendites st rahvapärimustes tõde on ja mis mitte. Hiiglased elasid nii iidsel ajal, et ei ole ju peale kogu maailma legendide nende
kohta ka suurt midagi. Ehkki legende muidugi leidub hiiglaste kohta kõigil mandritel ja muistsetel rahvastel.
Arvasin lihtsalt, et kui on müstilise looduse alla teema lahterdatud, siis sobib ehk see katastroofide teooria ka siin ära märkida, muud midagi.
[Muudetud: 20-2-2010 Müstik] |
Päris huvitav lugemine ja võimalik, et ka siit läbi jooksnud.
http://www.ria.ee/lib/am-2001-2005/SECTION_/PRIN-927.HTM
KORD ÜKS PETSERI TSURA ...
|
|
|
kristjan231
Noorem liige

Postitused: 49
Registreerunud: 10-7-2009
Kasutaja on eemal
Tuju: kummituslik
|
postitatud 3-1-2010 Kell 15:09 |
|
|
kuulge kas see teiearust pole see natuke imelik jutt
maa on mitukümmend miljonit aastat vastu pidand.
miks just präegu aastal 2012 on lõpp?
kui küünal põleb ja leek hakkab kuidagi tõmblema siis on vaim/kummitus lähedal.
|
|
|
Müstik
Muistsete saladuste uurija

Postitused: 4063
Registreerunud: 10-8-2004
Asukoht Shambhalas
Kasutaja on eemal
Tuju: mõtlik
|
postitatud 3-2-2010 Kell 12:52 |
|
|
Kas just kohe päris lõpp - aga midagi on toimumas küll lähiajal.
Jättes selle maiade kalendri ja Nibiru ja veel paljud ennustused seekord vahele, siis on
veel niisugune teooria a.2012 kohta.
Nimelt Terence ja Dennis McKenna on arendanud oma teoses "Nähtamatu maastik" ideid, mis pärinevad primitiivsest amanismist ja saavad tuge
psühhoaktiivsetelt narkootiumidelt. Selle teooria järgi on meie universum tekkinud kahe hüperuniversumi vahelise holograafilise interaktsiooni
tulemusena. Meie universum on tsükliline ja korduv.
Kasutanud ulatuslikeks modelleerimisteks arvuti abi, jõudsid nad tulemusele, et A.D.2012 peaks inimkond kuue päeva jooksul kogema "ülestõusmist
valgusesse", mille käigus viimase 135 minuti jooksul, 18 takistuse käigus, mis on võrreldav elu tekkimisega, kogetakse uue keele leiutamist või
saavutatakse surematuse tunne, kolmteist viimast takistust läbitakse viimase millisekundi jooksul.
Keegi on kuulnud sellest varem midagi? Ise neid valgustajate raamatuid ei loe - nii et esimest korda jäi sellele jutule pilk peale.
Siis veel: keegi Jose Argüelles konstrueeris süsteemi, mis põhineb vanale maiade kalendrile ja otsustas, et A.D. 2012 on 396-aastase baktuni lõpp, mis
toob kaasa globaalse tsivilisatsiooni kollapsi, planeedi puhastumise ja taassünni, millele järgneb informatsioon ja kristallsolaartehnoloogia ning
galaktika sünkroniseerimise ajastu.
Siinkohal palun abi kõigilt teadususksetelt ja skeptikutelt, et nad need väited kummutaksid. Tore oleks, kui need eespool nimetatud isikud osutuksid
uhhuu-kirjanikeks või kelleks tahes.
|
|
|
Preilikass
Mõtlemine viivitamatult heaks kiita!

Postitused: 471
Registreerunud: 10-12-2009
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
|
postitatud 3-2-2010 Kell 12:58 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas Müstik
Kas just kohe päris lõpp - aga midagi on toimumas küll lähiajal.
Jättes selle maiade kalendri ja Nibiru ja veel paljud ennustused seekord vahele, siis on
veel niisugune teooria a.2012 kohta.
Nimelt Terence ja Dennis McKenna on arendanud oma teoses "Nähtamatu maastik" ideid, mis pärinevad primitiivsest amanismist ja saavad tuge
psühhoaktiivsetelt narkootiumidelt. Selle teooria järgi on meie universum tekkinud kahe hüperuniversumi vahelise holograafilise interaktsiooni
tulemusena. Meie universum on tsükliline ja korduv.
Kasutanud ulatuslikeks modelleerimisteks arvuti abi, jõudsid nad tulemusele, et A.D.2012 peaks inimkond kuue päeva jooksul kogema "ülestõusmist
valgusesse", mille käigus viimase 135 minuti jooksul, 18 takistuse käigus, mis on võrreldav elu tekkimisega, kogetakse uue keele leiutamist või
saavutatakse surematuse tunne, kolmteist viimast takistust läbitakse viimase millisekundi jooksul.
Keegi on kuulnud sellest varem midagi? Ise neid valgustajate raamatuid ei loe - nii et esimest korda jäi sellele jutule pilk peale.
Siis veel: keegi Jose Argüelles konstrueeris süsteemi, mis põhineb vanale maiade kalendrile ja otsustas, et A.D. 2012 on 396-aastase baktuni lõpp, mis
toob kaasa globaalse tsivilisatsiooni kollapsi, planeedi puhastumise ja taassünni, millele järgneb informatsioon ja kristallsolaartehnoloogia ning
Siinkohal palun abi kõigilt teadususksetelt ja skeptikutelt, et nad need väited kummutaksid. Tore oleks, kui need eespool nimetatud isikud osutuksid
uhhuu-kirjanikeks või kelleks tahes. |
See McKennade teema on mulle küll täiesti võõras. Aga pean ütlema, et ega mul sellesse usku eriti ei ole. Kui mitmeid kordi karjuda "hunt", siis õige
hundi tulekul enam ei usu, et on hunt. Seega võib ka minu probleem olla. Aga nagunii, kas ma usun või, sellest ei muutu midagi! Eks 2012 näitab
Suur valgustumine? Mispärast nüüd? Sest arengu hingede eesmärgina jätaks see kõrvale....Ja vaba tahte arvatavasti kah!
|
|
|
Nielander
Questioning Everything

Postitused: 1030
Registreerunud: 9-4-2007
Asukoht Eestimaa
Kasutaja on eemal
Tuju: Kahtlev
|
postitatud 3-2-2010 Kell 13:16 |
|
|
| Tsitaat: |
Nimelt Terence ja Dennis McKenna on arendanud oma teoses "Nähtamatu maastik" ideid, mis pärinevad primitiivsest šamanismist ja saavad tuge
tulemusena. Meie universum on tsükliline ja korduv. Kasutanud ulatuslikeks modelleerimisteks arvuti abi, jõudsid nad tulemusele, et A.D.2012 peaks
inimkond kuue päeva jooksul kogema "ülestõusmist valgusesse", mille käigus viimase 135 minuti jooksul, 18 takistuse käigus, mis on võrreldav elu
tekkimisega, kogetakse uue keele leiutamist või saavutatakse surematuse tunne, kolmteist viimast takistust läbitakse viimase millisekundi jooksul.
|
Siin ei ole midagi kummutada...kuna kummutamiseks oleks ka midagi vaja - siin aga ei seleta midagi selle kohta, mis viisil nad oma teooriad on
koostanud, mis algandmeid kasutanud, jne...
Ausaltöeldes ei kõla uue keele leiutamine või surematuse TUNDE saavutamine erilise saavutusena...keeli on ennegi leiutatud ja narkouimas võib tõesti
surematuse tunne peale tulla...
Ja isikliku arvamusena kõlab see kõige hullema jamana, mida tükk aega lugenud olen...ehk peaks kah psühhoaktiivseid narkootiukume tarbima - kindlasti
siis saaks sellest jutust palju paremini aru...
Arüellese kohta leidsin, et tema kasutatud Maaja kalendrit, mida ta oma süsteemi loomiseks kasutas, pole üldse olemaski..
Ja jääb arusaamatuks, mis moel suudaks keegi üldse mingisugusest numbrilisest süsteemist välja tuua sellised fraase, nagu "globaalse tsivilisatsiooni
kollaps, planeedi puhastumine ja taassünd."
Although Argüelles states that his tools and calendar are clearly not a Maya calendar, much criticism of it focuses on the fact that his works
remain completely unsupported by any professional Mayanist scholar. Amongst many criticisms leveled at it, it is pointed out that the interpretation
merely co-opts an ancient tradition by recasting it in New Age terms, unknown, unused and undocumented among the Maya.
http://en.wikipedia.org/wiki/José_Argüelles#Criticism
"On suur viga alustada teoretiseerimist enne, kui on andmeid. Märkamatult hakatakse fakte väänama, et need sobiksid teooriaga, selle asemel et
sobitada teooriaid faktidega."
-Sherlock Holmes-
|
|
|
zed
die Ordnung muss sein!

Postitused: 716
Registreerunud: 6-29-2005
Asukoht Internet
Kasutaja on eemal
Tuju: Kõrgendatud meeleolu
|
postitatud 3-21-2010 Kell 13:11 |
|
|
Selline "nupuke".
Muidugi vägagi kaheldav oma audentsuses, sest materjalis pole ühtegi viidet algallikatele, peale "tõe kõrgeima kategooria" NASA mainimise: http://ru.tsn.ua/nauka_it/nasa-obnaruzhila-v-solnechnoi-sisteme-planetu-smert...
Tõde läbib kolm staadiumi: 1 - naerdakse välja, 2 - võideldakse vastu, 3 - võetakse kui enesemõistetavat...

|
|
|
Dtrack30
Noorem liige

Postitused: 14
Registreerunud: 3-29-2009
Asukoht Porkuni
Kasutaja on eemal
|
postitatud 3-30-2010 Kell 20:05 |
|
|
Osooni kiht on paari aasta pärast kadunud. Pole enam vaja kaua lõppu oodata...
|
|
|
Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on eemal
|
postitatud 3-30-2010 Kell 21:15 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas Nielander
Arüellese kohta leidsin, et tema kasutatud Maaja kalendrit, mida ta oma süsteemi loomiseks kasutas, pole üldse olemaski..
|
Kahjuks ei ole sellest, et sa mulle inglise keelset kriitikat siia paned, suuremat kasu.
Mis selle kalendri nimi on, mida ta kasutas, et sa tead, et seda pole olemas?
Maiadel on ju sedavõrd palju kalendreid.
Siis veel leidsin sealt selle Arüllese lingilt niisuguse kalendri:
http://www.lawoftime.org/thirteenmoon.html
Kuna see oli tema lingile pandud, siis äkki kasutas hoopis seda?
|
|
|
Nielander
Questioning Everything

Postitused: 1030
Registreerunud: 9-4-2007
Asukoht Eestimaa
Kasutaja on eemal
Tuju: Kahtlev
|
postitatud 3-30-2010 Kell 21:57 |
|
|
| Tsitaat: |
Kahjuks ei ole sellest, et sa mulle inglise keelset kriitikat siia paned, suuremat kasu. Mis selle kalendri nimi on, mida ta kasutas, et sa tead, et
seda pole olemas? Maiadel on ju sedavõrd palju kalendreid. Siis veel leidsin sealt selle Arüllese lingilt niisuguse kalendri: http://www.lawoftime.org/thirteenmoon.html Kuna see oli tema lingile pandud,
siis äkki kasutas hoopis seda?
|
Muidugi kahju, et inglise keelega nõnda nadid lood on...nii on vist raske ka sul endal mõista, mida sa pakutavatel linkidel lugeda annad...
Tähendab, tüüp ise tegi enda kalendri, mida ta pühas õndsuses nimetab "korrektseks ja bioloogiliselt täpseks...tervele planeedile"
...maajade mütoloogiat kasutab ta minuarust lihtsalt valikuliselt oma pointi vürtsitamiseks...
See link, mille sa andsid sisaldab ühte suurt annust esoteerilist mõistujuttu, millele ma ei suutnud leida mingisugust tõsiseltvõetavat alust...
Lehekülg on muidugi ilus ja värviline ka, nagu üks hea LSD unenägu...
[Muudetud: 3-30-2010 Nielander]
"On suur viga alustada teoretiseerimist enne, kui on andmeid. Märkamatult hakatakse fakte väänama, et need sobiksid teooriaga, selle asemel et
sobitada teooriaid faktidega."
-Sherlock Holmes-
|
|
|
Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on eemal
|
postitatud 3-30-2010 Kell 22:50 |
|
|
Ma pidasin silmas seda, et oleksid võinud ju ikka eesti keelde panna selle, mida öelda tahtsid.
Ma lihtsalt ei viitsi ja pole ka aega inglise keelt kogu aeg lugeda. Raskemate tekstide lugemine pole tõesti nii kerge.
Kui ees on mulle tuttav teema või tekst - küllap ma siis ikka tean, millise lingi juurde panen.
Ah, et ise koostas selle kalendri, aga minu raamatus öeldi, et kasutas üht vana maiade kalendrit oma süsteemi konstrueerimiseks? Ja kui maiadel juba
niigi on 17 erinevat kalendrit, siis ma aru ei saa miks pidi ühe kalendri veel tegema?
Muidu on ju ka varem räägitud 13 tähtkujust:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=5458&page=1#pid95962
P.S. Teises maailmalõpu teemas toodi ära niisugune tekst:
Siin mängib olulist rolli Galaktilise Allmaailma kolmeteistkümneks ja kahekümneks
jagamisest tekkiv kattuvate ajaperioodide koosmõju, mis sarnanevad tzolkinis vastavalt
trecena ja uinali energeetilistele kattumistele. Kui 4680-päevane Galaktiline Allmaailm jagada
kolmeteistkümneks, saame 360 päeva pikkused öö ja päeva, kahekümneks jagamisel tekib
234 päeva pikkune laine.
**** 17-18 juulil algav Kosmiline Konvergents on seega otsene paralleel Harmoonilisele
Konvergentsile selles mõttes, et see, mis Harmooniline Konvergents oli Galaktilisele
Allmaailmale, saab Kosmiline Konvergents olema Universaalse Allmaailma jaoks. Seega ei
pruugi Kosmiline Konvergents mitte ainult saada üleminekulise poliitilise perioodi alguseks
sarnaselt 1986 aastal toimunuga, vaid ka vaimse ärkamise esimeseks puhanguks, mis
täielikult avaldub hiljem Universaalses Allmaailmas.
http://www.calleman.com/content/articles/Viimased_Maiade_kalendri.pdf
See tekst mille saab ka alla laadida, on eesti keeles, aga mitte tuhkagi ei saa aru. Kas sina saad?
[Muudetud: 31-3-2010 Müstik]
|
|
|
djfreeze
Liige

Postitused: 102
Registreerunud: 9-10-2009
Asukoht lala land
Kasutaja on eemal
Tuju: Vallatu
|
postitatud 3-31-2010 Kell 12:22 |
|
|
ma lugesin sedatexti suht keeruline .. aga no kus suitsu seal tuld
[Muudetud: 3-31-2010 djfreeze]
|
|
|
djfreeze
Liige

Asukoht lala land
Kasutaja on eemal
|
postitatud 3-31-2010 Kell 12:24 |
|
|
Maag Hannes Vanaküla: ärimaailma lõpp saabub aastal 2012!
http://www.elu24.ee/?id=228725
kusjures kapitalismi ja ärimaailma lõppu ennustavad teisedki..
|
|
|
Müstik

Asukoht Shambhalas
Kasutaja on eemal
|
postitatud 3-31-2010 Kell 13:06 |
|
|
No see intervjuu oli nii nõme, et minu arust on inimeste eetika hoopis ära lõppenud.
Kuidas saab niisuguseid küsimusi esitada ja kuidas keegi on nõus veel niisugustele küsimustele vastama?
Ma sinna ärimaalima lõpu lugemiseni ei jõudnudki...
Kole intervjuu! Miks niisuguseid ära tuuakse? Aru ma ei saa.
|
|
|
djfreeze
Liige

Asukoht lala land
Kasutaja on eemal
|
postitatud 3-31-2010 Kell 13:36 |
|
|
minu arust see hannes ka suht mõttu tegelane
|
|
|
Otsija
otsin ja vaatan

Postitused: 51
Registreerunud: 1-14-2007
Asukoht laua all
Kasutaja on eemal
|
postitatud 4-6-2010 Kell 23:17 |
|
|
http://sport.postimees.ee/?id=246251
Lihtsalt sümboolne
|
|
|
wcwtz
Noorem liige

Postitused: 26
Registreerunud: 5-30-2010
Kasutaja on eemal
Tuju: Rahul
|
postitatud 7-8-2010 Kell 04:14 |
|
|
Lõpus olid ikka väga veidrad ja ebaviisakad küsimused. Muigele tõmbasid need:
Kas oled homoseksuaal?
Ei.
Kas oled tundnud huvi poiste ja meeste vastu?
Ei.
--
Minul on aga hirm nahas. Kardan tõesti, et kõik see tuumamajandus, looduse reostamine jne. lõpuks määrab meid hukule.
Everybody wants to change the world but no one wants to change.
|
|
|
| Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 |