| Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 |
emmeliine

Postitused: 102
Registreerunud: 8-7-2009
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-11-2010 Kell 02:37 |
|
|
pole seda teemat algusest lugenud, seega vabandan, kui kedagi kordan või kontekstist mööda panen - aga mulle näib, et eliitsuguvõsa kui sellist siiski
ammu enam pole, on ehk vaid mingi järjepidevus tavades, mis pauerit aitab hoida ja sellest siis ka need kaudsed sugulussidemed: pigem tingitud
tavadest abielluda vastavasse kihti jne, ja lõppudelõpuks oleme ilmselt kuidagimoodi kõik siin maamunal sugulased.
siit jõuan mina selle salapärase varjatud niiditõmbaja identiteedini - pakun, et see ongi see, mille läbi me seotud ja jumalikud oleme - ühendväli,
kõrgem mina, midaiganes nimeks anda, kuid alateadvuses hetketi lööb välja ka kõige juhmimal, sest oleme seoud ja tuleme sealt kust tuleme.
ja siit jõuan selleni, miks nad (eliit) justkui näikse valdavat, kuid teadlikult vaevalt ett nii nau kunagi (ei näe ette loodusjõude või midaiganes).
hämar taju on igaühel, teadlikkus vähestel. neil juba ammu ruulib mõistus, sellevõrra siis ka vähem teadlikust, tugevaks teevad neid tavad ja nende
järjepidevus, isegi teadvustamata moel, kuid see toimib.
see eliit, kes teenib oma nahka ja soovib piirata ülerahvastumist seetõttu (milleks kõik need sõjad ja mürgitamised), rihib siiski üksnes võimule,
usub sellesse ja see on vahend oma naha päästmiseks. nad küll ruulivad justkui, kuid tegelikkuses on selle ajendiks hirm, hirm oma maise naha pärast.
|
|
|
InDemand
Keelekratt

Postitused: 803
Registreerunud: 6-17-2007
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-11-2010 Kell 09:12 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas Müstik
Samas jääb selgusetuks, miks neid suuri sõdasid ja tapatalguid vaja on organiseerida? III maailmasõda ja Uut maailmakorda? Miks on tarvis inimesi
igasugu toiduainetega mürgitada, igasugu haigusi levitada jne? Ja nendele eespool toodud nimedele tuginedes veel oma ameerika rahvale?
|
Oleme kunagi paari vanema inimesega sel teemal arutanud, et kõige selle taga ei saa olla raha, või rahasse puutuv, sest tegelikkuses on raha ju vaid
paberilipakas, mil olulist väärtust ei ole.
Seega ei ole selle võimuahnuse, rahvastiku mürgitamise jm taga mitte rahahimu, vaid lihtsalt võim ja kontroll kui selline. Teatud osa inimesi muutub
kas või juba väikese võimuannuse korral peast lolliks ja hakkab ette kujutama kõiksugu asju. Küsimus ongi pigem ahnuses - see, kes valitseb teiste
üle, on võimsam, tugevam, teda jumaldatakse (ükskõik kas ka päriselt või sundviisil) jne. Kuna suurem osa sellistest on tegelikkuses päris madala ego
ja enesetunnetusega, saab ta sellest "võimust" omamoodi rahulduse, tunneb, et on elus millegagi hakkama saanud.
On öeldud, et inimkonna parim vorm on diktatuur, üksikinimesest lähtudes, kuid sel juhul on kõik "suured isad" ja ei järele neid, kelle üle valitseda.
Siin paar posti tagasi keegi kirjutas, et suurem osa inimestest on lambakari, kes vajab juhti ehk kedagi, kes neile ette ütleks, mida tegema peab. Sel
süsteemil töötavad ju ka igasugu religioonid. Eeldusel, et inimene on loll kui lammas, peab olema karmi käega Isa, kes hoolealustel käseb istuda,
astuda, hingata ja elada. Lihtne ju, kui keegi pidevalt ütleb, mida tegema peab. Inimene ise oma aju oluliselt kasutama ei pea, mis tähendab, et teda
on kerge igasugu asjadele allutada.
Mis aga eliiti puutub, siis ega tegelikkuses neid suuri vendi enam nii palju olegi. Enamikus osas on nad üksteist hävitanud, ikka suurema võimuiha
pärast, pluss teatud daatum läheneb.
Meil (vähemalt osadel) on vanast ajast juurdunud arusaam, et eliit on see, kel on pangas miljonid, kes joob vaid kõige kallimat alkoholi, väisab paiku
üle maailma, omab kuulsaid sõpru ja figureerib pidevalt meedias. Ega need vennad ole veel need, kes asju juhivad. Neile endile meeldib kuulutada, et
nad on "eliit", mida iganes see mõiste siis ka ei tähendaks, aga fakt on see, et mõistena on sõna juba ammu devalveerunud.
Muide, olete tähele pannud, kuidas viimase kahe-kolme aasta jooksul noodsamad ülal kirjeldet vennad miskipärast 2012. aasta eel niite kokku tõmbavad?
Paljude nende projektide jm taoliste asjade tähtajad on kahe aasta pärast, või siis öeldakse midagi taolist, et "vaatame kahe aasta pärast uuesti, mis
tuuled siis puhuvad" jne. On vähe uuringuid või kavu, mis planeeritud 2012+ aastatesse.
[Muudetud: 11-7-2010 InDemand]
Sadamas on laev turvaline, ent laevu ei ehitata selleks.
|
|
|
WhiteWolf
White Rhythmic World-Bridger

Postitused: 1111
Registreerunud: 9-17-2009
Asukoht hõbemusta Kotka turjal
Kasutaja on eemal
Tuju: ruumiülene
|
postitatud 7-11-2010 Kell 11:43 |
|
|
Eks neid habemega ja habemeta vanamehi (ja mitte ainult) ole mujalgi. Tasakaalu mõttes vist üsna laiali. Struktuuri poolest huvitav, et on tõesti
võrk, mitte hierarhia.
Kogu nähtava maskeraadi taga on päris kindlasti veel keegi... kahjuks ei oska ütelda, mitu kihti neid on (ja nende huvid ei pruugi kattuda).
Vast pole insaideritel NWOst sooja ega külma? Äkki suudaks inimene isegi selle ära hoida? Meil olevat ju rohkem võimu, kui me arvame.
Ainult et kui potentsiaal igasugu võõrprogrammide peale kulutada, siis asja enda jaoks ei pruugi jätkuda, eriti kui asja olemusest on hämar
ettekujutus. Pärast Kotkas saab kõhu korraks täis ja kogu lugu.
Ühesõnaga lollitada saab ainult seda, kes laseb ennast lollitada. Ilmselt on tegemist loodusliku valiku ühe avaldumisvormiga.
Inimese kuju on vahel võtnud sellised elukad, et vaata ja imesta - näe, vanapagan tuli ka maa peale, et siin õndsaks saada 
Suguvõsa kui selline eksisteerib pigem immateriaalsel tasandil. Insaideri väited intsesti kohta poleks muidu võimalikud ilma klikile lõivu
maksmata.
InDemandiga nõustun.
P.S. Klikist niipalju, et kaotusega arvestatakse tõsiselt ning tehakse ettevalmistusi vähemalt kestmise jätkumiseks.
mu isa on Taevas
mu ema on Maa
ma olen Eikeegi
* Kõik mu postitused on vabaks kasutamiseks (viitega). Teksti muutmine ja/või materiaalsete hüvede eest levitamine, samuti tõlkimine on lubatud, kuid
toimuvad igaühe enda vastutusel.
|
|
|
koba
Noorem liige

Postitused: 16
Registreerunud: 8-14-2010
Kasutaja on eemal
|
postitatud 8-14-2010 Kell 22:56 |
|
|
Ukraina pealinna nimes on jäädvustunud reptiloid?
English meaning: snake
German meaning: Schlange
Finnish: kyy 'Schlange'
Estonian: küü-uss 'Blindschleiche; Anguis fragilis'
Mordovian: kuj (E M), guj, kju, kijov (E) 'Schlange'
Udmurt (Votyak): ki̮j (S), kǝ̑j (K), kị̑j (G)
Hungarian: kígyó (dial. kíjó, kíjő, kínyó, kégyó)
Eelnev pärineb ühest etümoloogilisest andmebaasist http://starling.rinet.ru/cgi-bin/response.cgi?root=config&morpho=0&ba...
Siililegi selge, et Kiievi kohanimi on seotud mingi maoga, või reptiloid-kujumuutjaga, kes olla Vigala Sassi järgi enne kirjapandud Kiievi-Vene
lugusid, kohalikke valitsenud. Sealt said alguse ka slaavlased koos oma keele ja meelega. Kas tapsid selle mao meie esivanemad valgete huntide kujul
või kristlik ratsamees Jüri, on segane ja jääb ka vist.
|
|
|
WhiteWolf

Kasutaja on eemal
|
postitatud 8-27-2010 Kell 22:24 |
|
|
On aeg avaldada järjekordne pakett informatsiooni.
Lausa sümptomaatiline on, et dalai-laamat on terves foorumis otsingu järgi mainitud ühelainsal korral - siin.
Olgu muuga, kuidas on, kuid tõsistel parahuvilistel soovitaksin meenutada seda mehhanismi, kuidas dalai-laama uus kehastus leitakse... umbes nii see
nn. Eliitsuguvõsa töötabki, s.t. füüsisega pole sugulusel eriti midagi pistmist. (Dalai-laamat konkreetselt silmas ei pea!)
Mis eestlastele tuntud isikutesse puutub, siis... Uku Masing vist oli.
Eesti asukoha eripärast tulenevalt on neid siin kahtlemata veel... ja palju... aga elusolevad las räägivad ise enda eest, kui seda soovivad, mina seda
teha ei saa.
Näidati ükspäev neid asju natuke...
mu isa on Taevas
mu ema on Maa
ma olen Eikeegi
* Kõik mu postitused on vabaks kasutamiseks (viitega). Teksti muutmine ja/või materiaalsete hüvede eest levitamine, samuti tõlkimine on lubatud, kuid
|
|
|
Müstik
Muistsete saladuste uurija

Postitused: 4063
Registreerunud: 10-8-2004
Asukoht Shambhalas
Kasutaja on eemal
Tuju: mõtlik
|
postitatud 8-28-2010 Kell 10:48 |
|
|
Ikka rohkem tuleb dalai laama välja ju:
Oma kümnes teemas.
Näiteks siin:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=6009&page=1#pid108848
XIII dalai-laamaga pidas Tennison kirjavahetust kuni tema surmani ja Nepali kuningriigis käisid nad 1956.
Lisaks tuleb välja veel pantšen-laama, keda huvitab:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=1985&page=2#pid108946
Dalai-laama kuulub arvatavasti Valge vennaskonna suurmeistrite hulka, aga Uku Masing oli lisaks kõigele muule ka boreaalse kultuurifänn. Nii et
kuivõrd et...
Siin juttu sellest, kuidas kajastuvad šamaanid Uku Masingu töödes:
http://loitsija.blogspot.com/2009/10/samaanid-uku-masingu-boreaalse.html
Aado Lintrop:
"Vaba ja skeptiline vaim ning vaba ja skeptiline mõtlemine – need märksõnad suunavad Masingut valima näiteid ka šamaaniväe kohta, sest ta eelistab
siin enamasti ameerika indiaanlastele iseloomulikku nn aktiivset väeotsimist, mitte Siberi šamaanidele omast vaimude tahtele alistumist. "
Kõik tegelikkused on illusioonid, ükski tegelikkus ei ole reaalsus, vaid reaalsuse tõlgendus. Reaalsus ise on transtsendentne. Meie endast iial välja
ei saa ja meie ei saa ühegi asja sisse. Meil on olemas ainult see, mis meie sees on – immanentne reaalsus ja immanentne reaalsus on tõlgendus.
(Akadeemia 1989: 887.)
[Muudetud: 28-8-2010 Müstik]
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
|
|
|
excubitoris
Kes-kus-miks-oloog

Postitused: 4134
Registreerunud: 4-22-2007
Asukoht Põõsa all
Kasutaja on eemal
Tuju: Mõõdukas
|
postitatud 8-29-2010 Kell 18:48 |
|
|
Muideks - kui Dalai-Laama kuskil peale 1990 Eestis käis külastas ta ka Otepää energiasammast.
Allakirjutanu osales tema turvamisel.
|
|
|
Müstik
Muistsete saladuste uurija

Postitused: 4063
Registreerunud: 10-8-2004
Asukoht Shambhalas
Kasutaja on eemal
Tuju: mõtlik
|
postitatud 8-29-2010 Kell 21:15 |
|
|
Dalai-laama külastas Eestit 1991. ja 2001. aastal ja tuleb varsti taas:
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=386026&utm_source=category:all&u...
Küllap talle meeldis siin ja jäi turvamisega ka rahule!
Ta on 75 aastane praegu, aga unistab elada 113 aastaseks.
Nimelt ennustas umbes 200 aastat tagasi üks prohvet, et see dalai-laama, kes peab Tiibetist lahkuma, elab 113aastaseks.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
|
|
|
WhiteWolf

Kasutaja on eemal
|
postitatud 9-4-2010 Kell 15:52 |
|
|
Eliitsuguvõsade tekkelugu
| Tsitaat: | Genesises omistatakse loomisakt kellelegi elohimile, mis peaks tõlkes olema jumalad – mitte Jumal.
Esimeses Moosese raamatus: Ja Jumal ütles: ”Tehkem inimesed meie sarnaseks”. „Ja Jumal lõi inimese oma näo järgi, Jumala näo järgi lõi ta tema, ta lõi
ta meheks ja naiseks”. Ettepanek luua inimene tuleb olendilt mitmuses, ta pöördub kuulaja poole, kes on samuti mitmuses: ”Tehkem inimesed oma näo
järgi, meie sarnaseks.” Tänapäeva piibliuurijatel on teada, et Moosese Raamatute koostajad toimetasid ja tegid originaalteksti lühemaks ja
kokkuvõtlikumaks kui sumeritel.
Maal olnud olendit, nn ahvinimest, (ahvmees/ahvnaine), kes kõndis juba püsti ja kasutas kivist tööriistu, tuli geneetiliselt täiustada, et tekkiks
mõistuslik olend homo sapiens. Projekti täideviiaks määrati ülemarst NINTI.
Ilmselt oldi ka varem tegeldud geneetiliste manipulatsioonidega. Mõned muistised kujutavad sõnn-mehi kõrvuti ahvinimestaga, või lind-inimestega.
Sfinksid ja muud müstilised kujutised templitel ei pruugi olla vaid kujuteldavad. Ka Kreeka satüürid ja tiibadega olendid, kitsejalgade ja sarvega
kentaurid võivad kujutada teatud hübriide. Geneetikutel on teada, et sellised hübriidid ei anna järeltulijaid, nad on viljatud. ENKI andis NINTI´le
järgmise juhendi:
Sega põhjani läbi savi,
Mis võetud Maa aluspõhjast, veidi Abzust kõrgemalt,
Ja anna sellele südamiku kuju.
Ma saadan sulle tublid, teadjad noored anunnakid,
kes annavad savile õige seisundi.
Abzu asub Kagu-Aafrikas, kust on leitud esimeste inimeste jälgi.
Piibel on tõlgitud akadi keelest. Sumeri keeles tööline on LU, akkadi keeles LULU (segatu). Adam = maalane, adamah – maa. Paljude rahvaste müütides
räägitakse jumaliku elemendi kui aine (veri) segamisest maise elemendiga savi, muda, põrm vms. Tänapäeva geneetikateaduse põhjal võib öelda, et
tegemist on annunnakkide geenide segamisega ahvnaise geenidega ahvnaise munaraku viljastamise kaudu in vitro. See on üpriski loogiline
võimalus, kuna sumerite käsitluses eluseeme Maal pärineb Nibirult kosmilise kokkupõrke ajal, mil Maa saavutas praeguse orbiidi ja Maast eraldus Kuu.
Seega ka ahvinimese geneetiline olemus on pärit Nibirult ja siin edasi arenenud. Sõna savi on algkeeles TI-IT = see, milles on elu. Ahvnaise
munarakk hangiti Abzust Kagu-Aafrikas (praegu Zimbabwe). Anunnakkidelt oli vaja saada kaht liiki vedelikku – mida otsiti noorte „jumalannade” seast –
(verd ja shiurut). Pärast puhastamist saadi TE-E-MA = isikupära. Shiuru tähendab – see, mis loob mälu = geen.
Edasi ahvnaise munarakk viljastati Jumala spermaga ja geenidega ja asetati vormi. Viljastatud ja vormitud munarakk siirdati ühe nais-anunnaki
emakasse, keda nimetatakse tekstis sünnitusjumalannaks.
/.../
Edasi valitakse 14 sünnitusjumalannat, korraga pidi sündima 7 meest ja 7 naist. Kui palju sellisel viisil adamusid loodi ei ole
teada. Kuid lõpuks ENKI tüdines sünnitusjumalannade otsimisest ja ta võttis ette uue geenimanipulatsiooni muutmaks hübriidinimesed
sigimisvõimeliseks.
/.../
Edasi järgneb pikk ja keeruline Eva loomise lugu. |
Tsiteeritud tekst on väljavõte Loovusekooli leheküljelt ning konkreetne
artikkel on refereering Zecharia Sitchini raamatu Tagasi tekkeloo juurde
põhjal.
Kommenteeriks siis ka pisut. Rõhutasin tsitaadis, et lisaks Evale või õigemini öeldes enne Evat oli veel vähemalt seitse nn. esimest
naist.
Plejaadid?
Sealt siis tulevad ka teatud vereliinid, mida on samuti seitse, arvestatakse neid mitokondrite pärast loomulikult naisliini pidi.
Ega juudid pole jalgratast leiutanud, nad on lihtsalt vanad asjad meeles pidanud... võrdluseks võib tuua, et ka kabala pole juutide leiutis, vastupidi
- numeroloogiat kasutati laialdaselt teisteski iidsetes kultuurides.
Mis neist ikka sõimata, nad lihtsalt tunnevad ja kasutavad vahendeid, mida teisedki võinuks kasutada, kui poleks lastud mõnedel teadmistel
unustusehõlma vajuda.
Aga neil on siiski ainult üks vereliin...
Huvitav, kas Icke teiste liinide olemasolule üldse mõtelnud on? Vast ehk isegi on, kuigi ta jüngrid võimendavad seda ühe liini lugu sedavõrd, et ta
vist ei saa hästi edasi liikuda. Insaider ju ka mainis, et avaldatu töötab tema (s.t. Icke) vastu...
P.S. Vanad eestlased arvestasid ka põlvnemist naisliine pidi, kuuldavasti on see teatud võimetega inimeste seas tänagi kasutusel. Niipalju kui
võimalik.
[Muudetud: 4-9-2010 WhiteWolf]
mu isa on Taevas
mu ema on Maa
ma olen Eikeegi
|
|
|
| Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 |
|