| Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 |
Iseeu
Noorem liige

Postitused: 10
Registreerunud: 7-24-2010
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-26-2010 Kell 15:45 |
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas atlantic456
On liiga palju neid kogemusi.
Kuid pean mainima,et tean isegi enda jaoks üllatavalt palju nii vaimudest kui ka universumist ja nende vahelistest seostet.samas ma alati,kui tahan
kellegile sellest rääkida,kuulen häältr misütleb: "Sa ei tohi seda avaldada.see peab olema niikaua saladuses kuni peavaim lubab rääkida".Selle tõttu
on paljud sellised juhtumid jäänud minu teada,mis minuga paranormaalset on juhtunud.Nende seas hiljutine asi on see,et suudan salvestada raadiolaineid
ja hiljem neid ilusti veel enda peas kuulata.Väga hiljutine on ka see,et ma alati saan mingi hingega kokku kuskil.Kusajuures on see minule
ootamatu,kuid ma samas mõistan nendega rääki.Ja see vahest mind lausa hirmutab. |
Mis see peavaim ütles, kui sa selle kirja panid? Minu meelest keelas ta sellest rääkimise ära? Sest sa ju ütlesid, et see raadiolainete salvestamise
asi on ka üks neist, millest rääkida ei tohi. Ja mis juhtub, kui sa neid ei kuula? Kas nad teevad ka midagi, nt. lõhuvad asju, pilluvad raamatuid
riiulist maha ja teevad muid asju, et oma viha väljendada? Sest mina oleksin küll päääääris pahane, kui keegi niimoodi minu saladusi sadadele
lugejatele välja lobiseks
|
|
|
Rosita
Uustulnukas
Postitused: 7
Registreerunud: 2-17-2010
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-26-2010 Kell 22:09 |
|
|
Ma olin ämmaga kaks päeva tagasi õhtul kui hakkas pimedaks minema õues, no mitte pimedaks suhteliselt valged ööd ju, ja siis vaatasin taevas oli
täiesti sinine ja üks langeva tähe moodi tule triip lendas taevas, aga see oli palju suurem kui pisike täht. Siis ilmus aga taevasse nagu suur täht
kuldne keha. Küsisin siis ämmalt kas ta näeb seda suurt säravat tähte...ta vastas et ei näe, kuigi vaatas tükk aega sinna poole...See oli Leevi
lähedal.
Ahjal olen kuulnud vana talumaja, uuesti üles ehitatud, kõrval samme öösel ja rääkimist ja kiljumist. Ja siis minnes vaatama näinud kuidas keset metsa
maja kõrvalt mustad kujud metsa jooksevad...
Ma ei tea kas see on just paranormaalne, aga mu tuttaval pidi ühe nõia arvates olema värava kõrval energiakivi...minu jaoks väga ebameeldivja
väsitav...ja paar aastat tagasi pidin minema ekskursioonile kirikusse ei saanud minna ...õhk pidi otsa saama.
Ega jah ei tea kui palju võib rääkida...@atlantic456...kunagi ei või teada kes võib seda infot sinu vastu kasutada...mu tuttavad on mind väljanaernud
mitmeid kordi...aga neile on just hea rääkida, kuna nad ei usu ja ei tea ...nende
elu on kergem.
|
|
|
peace
Uustulnukas
Postitused: 1
Registreerunud: 8-24-2010
Kasutaja on eemal
|
postitatud 8-24-2010 Kell 14:14 |
|
|
some kind of mure on mul..Mu õe sõbranna suri 4-5 aastat tagasi ära.Ma teadsin ka teda aga mitte nii hästi kui mu õde. Ma tean seda et ta oli koomas (
autoõnnetus) ja tal võeti juhtmed tagant ära 2 päeva pärast minu sünnipäeva. Käisin ka ta matustel ja imelik oli see et ma olin ainuke kes ei nutnud.
oleks ainult peaaegu ära minestanud sest mul läks süda pahaks.maei julgenud kirstu poolegi vaadata.Hiljem mingi umbes 2 nädala pärast nägin ma teda
unes. oli pikk koridor kus oli palju uksi mõlemal pool..ma nägin unes kuidas ta suure kohvriga tuli ühest uksest välja ja siis suundus vastasolevast
uksest sisse..no arvasin et ta ongi siis üleläinud siit maailmast..aga nüüd ma kahtlen selles..mul on sellestajast peale olnud tunne nagu keegi
jälgiks mind ja käiks mul järel..öösiti kuulen juba järjest tugevamini samme enda poole tulemas ja nagu keegi tuleks kõrva juurde..tõmban siis teki
koguaeg kõrva peale ja sunnin end magama jääda..see on nii jube..ma ei tea mis juhtunud on..ma ei julge lähedastele ka sellest rääkida nad kindlalt
arvaksid et ma olen ära keeranud v hull..elan koos kihlatuga ja kui ma temaga koos olen ei karda ma midagi..kuid üksi ma ei julgegi enam olla..
vähemalt mitte majas sees..väljas ei tunne ma midagi. võib selles mingit seost olla..võibolla tahab ta öelda et ta mõrvati wms ? kuidas ma peaks
käituma..suhtlema hakkama selle olevusega ?..palun aidake !
|
|
|
Sethy
Noorem liige

Postitused: 40
Registreerunud: 8-5-2010
Kasutaja on eemal
|
postitatud 8-24-2010 Kell 17:29 |
|
|
Lapsepõlves nägin kummitust. Oli asi siis nii, et ärkasin hommikul üles, kõik oli normaalne ning siis kui akna poole vaatasin, nägin seal ühte
hallikat pea moodi ringjat kujutist, mis hõljus õhus ja justkui piilus kardinatagant välja ja siis läks tagasi peitu ning siis uuesti välja ning seda
päris mitu korda. Keerasin pea eemale, hõõrusin silmi ja vaatasin uuesti - kuid kõik oli endine. Sattusin elevusse, nagu nooruses ikka, kui midagi uut
ja huvitavat näed. Seepeale jooksin ruttu kööki ema ja õe juurde et ka neid vaatama kutsuda. Tagasi jõudes (üllatus, üllatus) oli aga kummitus
kadunud. Kõik üritasid mind ümber veenda, et see oli mingi puuleht või kass akna taga või et lihtsalt olin seda unes näinud. Aga mina teadsin, et see
oli tõeline. Räägiti, et selle sama akna all olevat kunagi üks mees ennast üles poonud. Ehk oligi tema vaim.
Peale selle pole nagu midagi paranormaalset näinud, küll aga olen trepil samme kuulnud, nagu keegi tuleks paljaste jalgadega sealt üles. Ja koduloomad
on ka imelikult käitunud, viimati koer lihtsalt haukus õuepeal, nagu näeks midagi hästi lähedal, aga kedagi ei olnud. Võimalik, et metsloomade lõhnad,
aga kes teab. Loomad pidid ju paranormaalsusi rohkem tajuma kui inimesed.
|
|
|
GhostLover
Uustulnukas
Postitused: 7
Registreerunud: 8-24-2010
Kasutaja on eemal
|
postitatud 8-25-2010 Kell 08:54 |
|
|
Mul oli sama jama nooremana kui ma nägin enda kohal kummitust ma ehmusin üles poole öö pealt ja nägin enda kohal hõljumas kedagi kaua ma ei julgend
seda vaadata kuna hirm oli nii suur tõmbasin ruttu teki peale tagasi ja õnneks jäin ka kiiresti magama aga kindel on see et see ei olnud viirastusvõi
unise plguga mingi tekkinud kujutis
|
|
|
aixu
Noorem liige

Postitused: 13
Registreerunud: 2-10-2007
Asukoht Peidus, voodi all selles lõputus mustas augus..
Kasutaja on eemal
Tuju: confused? :O
|
postitatud 9-3-2010 Kell 14:28 |
|
|
Mul oli mingi..3-4 aastat tagasi jõulude ajal puldiauto nn "ellu ärganud".
Asi nimelt oli selles, et see otsustas ringi hakata sõitma, kui seina sõitis, siis ka tagurdas ning sõitis mujale.
Puldiauto oli ise välja lülitatud ning pult oli katki..
Samas telekas otsustab suhteliselt suvalt valjemaks minna, pult on minust tavaliselt eemal..
Ise kahtlustan surnud vanaisa, kes tegeles elektri ja muude asjadega..
The night is my kingdom.
The shadow is my power.
The darkness is my passion.
The doom is all my will.
|
|
|
ValusTont
Noorem liige

Postitused: 34
Registreerunud: 1-6-2009
Kasutaja on eemal
|
postitatud 9-3-2010 Kell 21:44 |
|
|
Ei nimetaks just paranormaalseks , aga väga tore kogemus ka polnud umbes 17 kilomeetrit trollide ja bussidega ringi sõita , olles 2 ööd magamatta
(viirastused ja lulud ...)
|
|
|
| Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 |