| Lehekülgi: 1 2 3 .. 10 |
Tutanhamon
|
postitatud 1-30-2004 Kell 13:13 |
|
|
Sinu paranormaalsed kogemused
Sellist teemat nagu polegi veel olnud, kus me saaksime oma paranormaalsetest kogemustest rääkida. Ehk siis on teiega midagi elus kunagi juhtunud, mida
võiks liigitada paranormaalse juhtumi alla, äkki olete midagi näinud vms?
Ise võiks tuua mõne sellise müstilise näite, kuidas vahel on lihtsalt arusaamatult vedanud. Nagu oleks kellegi hea käsi mängus.. Kokkusattumused
jätavad alati veidike kummalise maigu, nagu keegi sügaks su ajusid..
Minuga juhtus veel selline paranormaalne juhtum, et tegin Cheopsi püramiidis salaja pilte (seal ei tohi tegelt teha) ja minu suureks üllatuseks ei
tulnud ükski pilt välja, lihtsalt ei olnud midagi ilmutada..
"Surm tabab oma tiibadega seda, kes vaarao rahu rikub."
|
|
|
XHK
Noorem liige

Postitused: 58
Registreerunud: 11-7-2003
Asukoht V-Maarja
Kasutaja on eemal
|
postitatud 1-30-2004 Kell 17:32 |
|
|
vedamisi ja õnne nagu olnud küll aga midagi erilist paranormaalset ple olnud...aga selle püramiidil äkki nagu needus peal or smth...
|
|
|
yodalr
Liige

Postitused: 170
Registreerunud: 10-30-2003
Asukoht Järvamaa
Kasutaja on eemal
|
postitatud 1-30-2004 Kell 18:11 |
|
|
olen näinud kuda küünal kustub ja siis uuesti süttib. Tuule vaikuses, toas.
maailm pole kunagi üxi olnud.
|
|
|
Coolfh
Noorem liige

Postitused: 42
Registreerunud: 1-29-2004
Kasutaja on eemal
|
postitatud 1-31-2004 Kell 12:20 |
|
|
no ma ei tea kas see sobib siia teema alla aga minul oli paranormaalne unenägu.
Ma nägin unes nagu hästi suurt veskikivi mis minus üle läx ja ma tuntsin kuidas ta must üle läx. Alustas jalgadest ja lõpetas peas. Kõigehullem oli
see et ma ei saanud üless tõusta.Muidu kõik peale veskikivi oli must,igastahes väga õudne unenägu oli.
Vahest tõusin äkitselt üless ja tegin kõvemat häält niiet ema küsis et mis on.
|
|
|
kal
tavaline paranormaal

Postitused: 396
Registreerunud: 10-31-2003
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
|
postitatud 1-31-2004 Kell 20:39 |
|
|
| Tsitaat: | Esialgne postitaja Coolfh
no ma ei tea kas see sobib siia teema alla aga minul oli paranormaalne unenägu.
Ma nägin unes nagu hästi suurt veskikivi mis minus üle läx ja ma tuntsin kuidas ta must üle läx. Alustas jalgadest ja lõpetas peas. Kõigehullem oli
see et ma ei saanud üless tõusta.Muidu kõik peale veskikivi oli must,igastahes väga õudne unenägu oli.
Vahest tõusin äkitselt üless ja tegin kõvemat häält niiet ema küsis et mis on. |
No ma pole häält tehes üles tõusnud. Aga mina niimoodi olen eluaeg magama jäänud ja mulle pole see midagi paranormaalset. Tavaline unenägu. Mina näen
mingit suurt mehhanismi mis alguses on väike. Seal on hästi palju hammasrattaid. Tuleb järjest lähemale, või muutun mina väiksemaks. See kõik toimub
läbi minu silmade. Lõpuks vaataks nagu millimeetri kauguselt oma silmadega hästi suurt mehhanismi mis teeb suurt müra. Nagu täiesti külmalt näoga
millimeetri kaugusel liikuvast noaterast olemine. Silmad pahupidi mul ja klõik on unes. Mida lähemale see tuleb, seda rohkem pahupidi silmad lähevad
ja silma lihased väsivad ära. Tegelikult see nagu meelega tehtud vms. Igatahes ma saaksin seda kontrollida.
Kuid kui nüüd teemasisese jutu juurde tagasi tulla, siis ma pole eriti midagi paranormaalset kogenud. Muidugi on olnud ka neid õnnejuhuseid kus oleks
võimatu olnud.
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
|
|
|
Coolfh
Noorem liige

Postitused: 42
Registreerunud: 1-29-2004
Kasutaja on eemal
|
postitatud 2-2-2004 Kell 19:53 |
|
|
Kas sa siis oled tundnud et sind on jalatallast kuni pealaeni ära lömastatud ?
|
|
|
Tutanhamon
|
postitatud 2-2-2004 Kell 20:13 |
|
|
Ma olen ise midagi taolist kogenud, kuid siis oli mul tiba üle 40 kraadi palavikku olnud.. Mul olid need suured pallid, mis mind lömastasid, algul
ajasid taga, siis lömastasid. Unes loomulikult..
"Surm tabab oma tiibadega seda, kes vaarao rahu rikub."
|
|
|
yodalr
Liige

Asukoht Järvamaa
Kasutaja on eemal
|
postitatud 2-3-2004 Kell 00:13 |
|
|
olen tundud unes, tuuma plahvatust.
Vaatas, enda toa aknast välja tallinna poole. Kõigepealt nägin ilget valgust, olin paigale naelutatud. Siis nägin seda minu poole tormamas tohutut
tule müüri, panin liduma teise tuppa, ise paanikas ja ei osand midagi teha. Jõudsin kööki, mis teha, mis teha? "Kelder!" Hakkan keldri poole
jooksma haarma uksest. Kui toimub slowmotion effeckt. Terve köök on põlev ja must. Vaatan kuidas mu käsi aegluubis lõhestatakse tuhaks..... Laks ilge
pimedus, see oli ainuke kord elus kui sain teada mida küsid kui oled surnud. "Kas ma olen surnud" ja sa küsid seda päriselt kah endalt. Tglt
ärkasin ma peale tuhastumist üles, kõik mu lihased olid õhtusest trennist põlevad, mis lisas veel oma efekti. Mingi 3 sekki võttis vähemalt enne kui
aru sain, et uni oli. Kõik tundus 100% reaalne.
|
|
|
Month
Noorem liige

Postitused: 39
Registreerunud: 2-7-2004
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
|
postitatud 2-8-2004 Kell 12:01 |
|
|
Noh... ma vahepeal siin suutsin arvata, mis kaarti ma käes hoian, kui ma selle vastu laupa panin See oli päris karm. Rekord on 2 kaarti järjest ära arvata, aga praegu pole enam kaua harjutanud ja kiita see asi just
pole
Väga huvitav foorum ilmus välja 
|
|
|
Month
Noorem liige

Postitused: 39
Asukoht Tallinn
Kasutaja on eemal
|
postitatud 2-12-2004 Kell 18:46 |
|
|
Ahjaa... Olid ühe inimese matused ja tehti pilte. Kõik pildid täiesti normaalsed, aga äkki üks... mingi udune valge kogu nagu hõljus õhus. Fotokal
polnud midagi viga ja keegi ei hoidnud ka näppu ees.... Õudselt huvitav pilt tuli... kummaline.
Väga huvitav foorum ilmus välja 
|
|
|
aX
Psychedelic

Postitused: 109
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
|
postitatud 2-16-2004 Kell 21:37 |
|
|
| Tsitaat: | Esialgne postitaja Coolfh
Kas sa siis oled tundnud et sind on jalatallast kuni pealaeni ära lömastatud ? |
ma olen tundnud, kuidas mu keha tuhandeks tükiks tõmmatakse ja keerisesse pannakse.
Welcome to the psychedelic world...
|
|
|
durian
Vana kala

Postitused: 526
Registreerunud: 11-17-2003
Kasutaja on eemal
|
postitatud 2-16-2004 Kell 22:57 |
|
|
Seigad oma unenägudest võiksite siiski teema "Unenäod, nende tõlgendamine, astraallennundus" alla sättida!
|
|
|
Thorondor
Administrator

Postitused: 3051
Registreerunud: 11-3-2003
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
|
postitatud 2-17-2004 Kell 02:04 |
|
|
Eelmisel postitajal on muidugi õigus, aga siiski ma olen kogend midagi väga sarnast Yodalr'i kogemusele.
Tuumaplahvatus, oli kuskil random majas ja vaatan aknast välja ja näen kauguses tuumaseent ja siis kuidas kõik hävib minule lähenedes. See on
huvitav, et kui palju mõtteid käis, siis läbi peast. Ma arv an, et ma päris elus samas situatsioonis mõtleks samamoodi.
Niimoodi siis, et ma teadsin, et see on kõik. Ma olen raudselt kutu ja ei tia kas teispoolsuses ka midagi tuleb. Siiski ma istusin nurga taha maha
selle eest.
Tundsin kuidas plahvatus minust õle käis.
Väga huvitav kogemus oli muideks.
|
|
|
monsa34
Noorem liige

Postitused: 13
Registreerunud: 5-5-2004
Asukoht pärnumaa
Kasutaja on eemal
|
postitatud 5-9-2004 Kell 01:55 |
|
|
Mul juhtus kord kooli ajal nii, et käsi juba ukselingil et examile minna ja silma kõrgusel ukse küljes oli ehedalt tume vari 4 -- number neli! saingi
hindex nelja.!
|
|
|
yodalr
Liige

Asukoht Järvamaa
Kasutaja on eemal
|
postitatud 5-9-2004 Kell 02:47 |
|
|
| Tsitaat: | Esialgne postitaja durian
Seigad oma unenägudest võiksite siiski teema "Unenäod, nende tõlgendamine, astraallennundus" alla sättida! |
see teema tehti enne kui ülemteema unenäod astraallennundus...
[Teadet on muutnud 9-5-2004 postitaja yodalr]
|
|
|
rez
Noorem liige

Postitused: 36
Registreerunud: 11-4-2003
Asukoht Cosmos
Kasutaja on eemal
|
postitatud 5-17-2004 Kell 16:18 |
|
|
Palavikuga võib igasuguseid imelikke asju unes näha.
|
|
|
hiidlane
vol.3

Postitused: 547
Registreerunud: 10-31-2003
Asukoht Hiiumaa/Tartu
Kasutaja on eemal
Tuju: lootustandev
|
postitatud 5-17-2004 Kell 16:36 |
|
|
| Tsitaat: | Esialgne postitaja yodalr
| Tsitaat: | Esialgne postitaja durian
Seigad oma unenägudest võiksite siiski teema "Unenäod, nende tõlgendamine, astraallennundus" alla sättida! |
see teema tehti enne kui ülemteema unenäod astraallennundus...
[Teadet on muutnud 9-5-2004 postitaja yodalr] |
OFF:
Kui sa nüüd natukene kuupäevi vaatad, siis näed, et see teema tehti 30.01.2004, aga unenägude see oli juba olemas: 06.11.2003, seega kuidas saab see
teema olla hiljem tehtud???
to: rez
ma ühes teemas rääkisin kaasa oma unelemiste kogemustest ja kui sa nüüd mainisid palavikku, siis palavikuga on ka väga kerge uneleda , mulle see unelemine meeldib hullupööra, kahjulik kah ei tohiks ju olla, natukene viib
unerütmi sassi, aga päeva ajal teed selle tasa, see-eest saad aga vägeva kogemuse , ok, ok, ärge tegelt tehke nii nagu ma.........aga palavik aitab sellega vägagi kaasa, kuna tegelikult oleneb sinu palaviku kõrgusest, kui aga on
mingi 39-40 kanti, siis on seda eriti lihtne kogeda, sest palavik teeb väga uniseks, aga ürita mitte otseselt magama jääda ning siis saad jällegi
uneleda
täpsemalt unelemisest lugege selle teema eelviimast postitust, kus
epitsenter räägib sellest
aga jah üldiselt palavik on üks selline asi, kus saad igast värki kogeda, mõni on isegi hallunisatsioone näinud.....
uus algus
|
|
|
Celtic
Olemas

Postitused: 4531
Registreerunud: 5-10-2004
Asukoht siinpool pilvi
Kasutaja on eemal
|
postitatud 5-19-2004 Kell 13:06 |
|
|
jeppe... äkki oled sina mingi aine mõju all et näed maailma mis on loodud sinu jaoks mitte tõde mis kujutluspildi taustaks keerleb
|
|
|
Wolfgirl
Individualist

Postitused: 658
Registreerunud: 4-4-2004
Asukoht Metsa sees
Kasutaja on eemal
Tuju: hundine
|
postitatud 5-22-2004 Kell 06:39 |
|
|
Seda kuuenda meele värki on vist kõik inimesed kogenud (või mitmes meel see oli). Meie endine klassijuhataja rääkis mis juhtus kui ta väike oli ja
koolis koju hakkas minema. Ta tahtis emale tee äärest lilli korjata. Nii kui ta lille varrest kinni võttis ilmus ta silme ette suur must kirst. Ta
korjas ikkagi lilled kenasti ära ja läks koju. Aga kodus öeldi talle, et ema on surnud.
Unenägude poolest ei ole midagi erilist. See oli huvitav kui ma ükskord unes nägin kuidas ma suitsu tõmban. Selline mõnus natuke kibe maitse oli.
Point on sellest, et ma pole kunagi suitsu tõmmanud, veit kahtlane eks.
Aga jah, mingit harry potteri võimet mul pole ja vaime, tulnukaid jne pole ka näinud (kahjuks).
|
|
|
etc
Rokilaps

Postitused: 216
Registreerunud: 2-22-2004
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-21-2004 Kell 23:54 |
|
|
Kas just paranormaalne, aga vast kirjutamist väärt. Ükspäev hakkasin rvutimängu mängima (Heroes 3) ja siis kui tööle hakkas kostus kõlaritest
arusaamatus keeles posimist... aga seal mängus pole inimkõnet..
|
|
|
Metavo
Metsamiis

Postitused: 2900
Registreerunud: 4-6-2004
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-22-2004 Kell 01:00 |
|
|
on yks tablett, mida kasutasin et söögitoru põletikust lahti saada. see ei tekita illusioone ja muud sellist värki.
peale selle tableti võtmist, hakkasin nägema mingit kolme meetrist varju.
nime panin ka sellele, maalox(oli vist niimodi), nimi pandud ravimi järgi
|
|
|
Marleena
tibuliha

Postitused: 80
Registreerunud: 7-4-2004
Asukoht Saaremaa
Kasutaja on eemal
Tuju: skeptik
|
postitatud 7-22-2004 Kell 10:51 |
|
|
| Tsitaat: | Esialgne postitaja Month
Ahjaa... Olid ühe inimese matused ja tehti pilte. Kõik pildid täiesti normaalsed, aga äkki üks... mingi udune valge kogu nagu hõljus õhus. Fotokal
polnud midagi viga ja keegi ei hoidnud ka näppu ees.... Õudselt huvitav pilt tuli... kummaline. |
Äkist oleksid nõus meilegi seda pilti näitama?{mar
|
|
|
zora
Noorem liige

Postitused: 12
Registreerunud: 7-22-2004
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-22-2004 Kell 18:17 |
|
|
Avastan aegajalt, et miski juhtub(nt raamat kukub sülle) ja sis, et see ple juhtunud(tegelt lamab raamat endiselt põlvedel)..a see ple vist
paranormaalne, vaid lihtsalt hullumeelne:p
|
|
|
napoleon
unknown virus

Postitused: 452
Registreerunud: 2-27-2004
Kasutaja on eemal
|
postitatud 7-22-2004 Kell 19:24 |
|
|
Kadunud õllepudelist enam kirjutama ei hakka
Eelmisel nädalavahetusel käisin kristlikul laulatusel... ristiusku on siin juba piisavalt kirutud ja tundsin ennast kirikus suht ebamugavalt(tundsin
ka enne kui para-web'i leidsin) aga seda siin pikemalt ei lahkaks. Suunasin siis lihtsalt uudishimust oma tähelepanu ühele küünlale ja mõtlesin,
et huvitav kas suudan selle mõttejõul kustutada. Küünla kustutamine ei õnnestunud aga leek hakkas suht palju värelema samas kui teiste küünalde leek
ei muutunud. Tuulega ei saanud tegemist olla ja küünal oli minust piisavalt kaugel st. ka kõige parema tahtmise juures poleks suutnud seda hingeõhuga
mõjutada. Kas suutsin küünalt kuidagi mõjutda või oli tegemist juhuse/tootmise praagiga, seda ei oska öelda;)
Teie küsimused on vastatavad kuid minu vastused on küsitavad;)
|
|
|
dopey
...

Postitused: 64
Registreerunud: 2-8-2004
Kasutaja on eemal
Tuju: nagu ikka, hea ;)
|
postitatud 7-22-2004 Kell 21:57 |
|
|
| Tsitaat: | Esialgne postitaja etc
Kas just paranormaalne, aga vast kirjutamist väärt. Ükspäev hakkasin rvutimängu mängima (Heroes 3) ja siis kui tööle hakkas kostus kõlaritest
arusaamatus keeles posimist... aga seal mängus pole inimkõnet.. |
mul oli ka umbes niimoodi, aga ma just lugesin mingit raamatut sellel ajal ja siis kuulsin kõlaritest mingeid kahtlaseid helisid, siiamaani ma arvasin
et ma kujutasin seda endale ette, aga tundub et mitte{gr
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 3 .. 10 |