хорошо. Ida sõdib siin juba ammu. Ega sa esimene ole ,kes eestlasi koos kultuuriga kodu juurtelt minema sajatab. Sõnum jõudis KOHAle ja sind kuuldi. Asi pole ammu enam ainult minus. Kõik need teie sajatused ja needused on KOHAtud aga las ta ise vastab omadel tingimustel. Me siis ,,sjebjomsja nahhui,, siit omade juurde. Pikne läheneb. Úlfhéðnar ei kasuta sõnu orkide vastu, ta teeb heidetud jõud enda omaks. Odini isaks oli Tyr. Tyra sinuga ja su KIRILL-litsiga. Sa veseke ei saanud isegi aru ,et need su sajatused käisid läbi sinu siit ühe teise tegelase häälega. Raevus dzinn ja paanikas hüdra ilmutavad jõuetuse märke. Iga viimnegi visatud kivi saadab kõiksus bumerangina tagasi alati. Mina selle ette lunastajana seisma ei plaani hakata. Puurist lahti päästetud elukad peavadki naasma omanike juurde. Jätkake samas VAIMUS.
Teema hinnang:
Ruunimaagia. Eelkõige kaitseks.
|
11-07-2024, 19:35
(07-07-2024, 08:30 )Lokster Kirjutas: хорошо. Ida sõdib siin juba ammu. Ega sa esimene ole ,kes eestlasi koos kultuuriga kodu juurtelt minema sajatab. Sõnum jõudis KOHAle ja sind kuuldi. Asi pole ammu enam ainult minus. Kõik need teie sajatused ja needused on KOHAtud aga las ta ise vastab omadel tingimustel. Me siis ,,sjebjomsja nahhui,, siit omade juurde. Pikne läheneb. Úlfhéðnar ei kasuta sõnu orkide vastu, ta teeb heidetud jõud enda omaks. Odini isaks oli Tyr. Tyra sinuga ja su KIRILL-litsiga. Sa veseke ei saanud isegi aru ,et need su sajatused käisid läbi sinu siit ühe teise tegelase häälega. Raevus dzinn ja paanikas hüdra ilmutavad jõuetuse märke. Iga viimnegi visatud kivi saadab kõiksus bumerangina tagasi alati. Mina selle ette lunastajana seisma ei plaani hakata. Puurist lahti päästetud elukad peavadki naasma omanike juurde. Jätkake samas VAIMUS.Kui sinu ininast tsipakegi praktilist õpetust oleks, siis ime on sündinud ja saab vastata halleluuja. Minu poolt on olnud kaks isiklikult koostatud ja toimivat valemit + mitu mujalteemades lisatud õpetust mida oma naha kaudu proovisin ja need kõik toimisid, + mitme Meistri lingid. Ilma suure teaduseta. Sa näiteks võiksid avaldada valemi, mille kaudu alla tuua taevasse sudu külvavad lennukid, siis oleks tolku. Päev tagasi olin Peipuse kaldal, poolsada km. enne kohalejõudmist olid triibupilved näha ja kohalejõudes kõik taevas oli hallsinine. No sa tee inimkonnale teene, sellise erudeeritu jaoks see on ainult korra nina nuusata ja saab kergem.
13-01-2025, 18:04
Ruunimärkide wägi. Enne nõukadeajastu lõppu olin postiljoni ametis, oma piirkonna üleandja koos minuga käis 3 päeva ja näitas mõnesid väga originaalseid postkaste kuhu midagi sisse poetada. Üks postkast asus sepa poolt tehtud värava küljes hoovipoolsel küljel, Tartu linnas ja kas see oli Liiva tänav või Kruusa tänav, pole meeles nii pika aja järel. Kui läksin neljas kord ringile iseseisvana, ma ei näinud toda postkasti, perenaine tuli uksest välja ja näitas mulle ette kus postkast asub, alles siis hakkasin seda nägema, mulle anti luba seda näha. Ai kuidas ma otsisin, teadsin et peab olema too postkast ja ei näinud. Imeliku mustriga värav.
18-01-2025, 07:57
Kahh huvitav: Символ нарисованный зеленкой помогает от всего!
VENE KEELES! 3:33 kohalt https://www.youtube.com/watch?v=2sEpOdz7rzY Ise pole proovinud ja ruunimärk justkui pole, kuid esitaja paistab teadvat, on süsteemis sees. |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |
Created by: Mishar DESIGN