Olen siin vahepeal otsinud ka teiste kontaktööride infondusi. Vist ikka puhtalt seetõttu, et.. leida mingeid paralleele või lihtsalt ikkagi natuke selleks samaks veendumuseks, et kõik see, mida mina oma kontaktides kuulen/näen pole vaid minu meele miraaž. Ja kuidas siis ikkagi näiteks teised samu asju "näevad".
Nagu öeldud, on neid nn. kanaldajaid üle maailma (ja neti) suhtkoht palju ikka. Kuid mitte kõigi poolt vahendatud tekst mind siiski ei veenna. Enamuses on tekstid ka lihtsalt... kuidagi liiga üldsõnalised ja ka väga sisusarnased.
Siin siiski üks tore leid.
Irina Podžorova, kelle kontaktid said alguse juba teismelisena ja kelle Kuraatoriteks on erinevate maaväliste tsivilisatsioonide esindajad (valdavalt on neid 2) ning kelle vastuseid seesama Irina ka väga täpselt suudab edastada.
Inimesena on Irina puhul tegu võluvalt armsa, justkui täiesti egovaba ja pealtnäha ehk lihtsa naisterahvaga (sündinud on ta väikeses Venemaa külakeses), kuid kelle vahendatud info eristub väga paljudest nn. kanaldajatest tõepoolest konkreetsuse ja selgete 1:1-le vastustega, lisaks hämmastab ta tihtilugu küllaltki keeruka tehnilise korrektsuse ja väga laiahaardeliste teadmistega küll erinevatest kultuuridest, religioonidest, psühholoogiast, geograafiast jne jne.. Teda on süüdistatud lausa selles, et tal on kuskil mingi salamikrofon, kust kaudu talle otseeetris vastuseid nö. guugeldatakse. Salamikrofon tal tõesti on, kuid see on tema sees ja ühendus on ainult sisemiste "tundlatega". : )
Tal on praeguseks juba palju ülekandeid, kuid selle, just hiljuti, 31.mail eetrisse pandud küsimuste-vastuste salvestuse püüdsin seekord ikka ära tõlkida. Miks? Esiteks pole ülekandel tõlget ja teiseks:
Sest teemaks on inimese Kõrgem Mina.
* Lühendina KM.
Ehk siis võite ise kasvõi selle siinse teemaga võrrelda, kuidas erinevad kontaktöörid, erinevates riikides võivad saada samas küllaltki sarnast infot.
(Sry, kui on vead terminites.)
----
Kontaktööriks olemisest.
Vaimse Maailma kontaktööriks olemisel pole oluline vanus vaid eelkõige teadlikkus.
Osade plasmoidsete tsivilisatsioonidega on lülitus osadel juhtudel loodud kontaktööriga isegi juba imikuna või enne sündi, mitmeid kehastusi varem.
Misiganes kontakt on võimalik aga ikka ja eelkõige siis, kui inimene on valmis sellele teele astuma psühholoogiliselt, energeetiliselt ja vaimselt, sest selle tee keerukus on selles, et see tuleb kohandada eluga materiaalses maailmas.
Mis on Kõrgem Mina ja kuidas saavutada Temaga side?
Milleks seda Kõrgemat Mina üldse vaja on?
Asi on selles, et meie vaim pole kehastunud siinsesse tihemateriaalsesse kehasse täielikult. Osa temast jääb vaimsesse maailma. Seega, kõik teie, kes "sedagi teksti siin hetkel loevad"
(minu mugandus), asute füüsilises maailmas vaid osaliselt ja samamoodi osaliselt asute ka vaimses maailmas. Ning just see viimatimainitud osa, millel pole blokeeritud mälu teie ümbersündidest, teie elu teekonnast, teie elu ülesaanetest siin, ja ka sellest, kuivõrd teie tee vastab teie elu ülesannetele, just selle vaimse struktuuriga me lähemegi kontakti ja nimetame seda Kõrgemaks Minaks.
Miks just Kõrgemaks?
Sest vibratsioonidelt on see kõrgem sellest osast, mis on asunud inimese kehasse. Inimese keha aga mõjub sellele osale, mis on kehastunud.
Ehk siis Kõrgem Mina on teadvuse kõrgem osa, üliteadvus, supermina, kosmiline teadvus (on erinevaid termineid), kuid see kõik on sama.
Miks temaga luua kontakt?
Sest ainult Kõrgemalt Minalt saab vastused, mis on inimese elutee ülesanded.
Need vastused pole üldised (inimkonnale) vaid on suunatud ainult konkreetsele inimesele.
Seetõttu sellised elutähtsad küsimused, nagu kuhu minna, millega tegeleda elus, milliste eesmärkide poole püüelda, kuidas neid eesmärke saavutada, seda kõike on soovitav otsustada kaasates inimese Kõrgemat Mina. Ainult tema teab seda ainsat, teie jaoks tõest vastust just teie jaoks. Mitte teie vanemate, teie õpetajate, teie Guru jaoks, vaid ainult konkreetset teile mõeldud vastust.
Seetõttu arvataksegi, et Kõrgem Mina on kõige kõrgem Õpetaja inimese jaoks.
Eriti tähtis on kontakti loomine KM-ga inimesele, kes soovib tegeleda esoteerikaga. Eriti näiteks kontaktööridele. KM kaudu on näiteks võimalik luua kontakt misiganes Kuraatoriga. Seega saab Kõrgemal Minal paluda selline kontakt luua ja Tema siis ka kutsub nad Vaimsest Maailmast kohale selle inimese jaoks.
Kas Kõrgem Mina on dziva või paramatma?
Dziva on pigem hing, Atma ühendatud pranaga ehk elujõuga.
Paramatma aga jah, on tõesti Kõrgema Mina üks nimesid, mida kohtab panishadade kirjelduses. Loomulikult selle hinduistliku religioossuse spetsiifikaga, mille on sinna viinud need brahmanid, kes selle üles tähendasid.
Kas Kõrgem Mina on kõigil?
Jah, kõigil.
Kõrgem Mina võib tõesti teie juurde tulla ka (teile sobivas) kujustuses. Kas tähena või päikesena või teie enda sarnasena, misiganes kujus. Kui teil on kujundlik mõtlemine, siis see võib olla teie KM poolt saadetud vorm.
Ka astraalis võib kohtuda oma KM-ga, sest on ju minek vaimumaailma. Olgu tegu teadliku une või teadliku astraalrännakuga.
Kuidas eristada, et räägib KM või lihtsalt mingid teadvuse kujundid?
Siin on küllaltki kindlad kriteeriumid. Et kuulda tõepoolest Kõrgemat Mina, peaks järgima mõningaid tingimust.
Enne kontakti KM-ga tuleb minna füüsilise ja psühholoogilise lõdvestuse seisundisse. Mis on füüsiline lõdvestus, seda vast kõik teavad, kuid psühholoogilisest lõdvestusest ei tea ehk paljud. Mis on psühholoogiline lõdvestus? See on teadlikult ajutine keeldumine mõtete omakontrollist, võib öelda. Eemaldumine analüüsist. See vaimu osa, mis vastab loogilise mõtlemise eest., see tuleks ajutiselt lükata kõrvale. Asudes kehas me häälestume läbi aju, seetõttu suhtlemisel vaimse maailmaga tuleks häälestuda läbi selle aju osa, mis vastutab loomingulise mõtlemise eest, sealhulgas kujutlusvõime eest, kujundliku mõtlemise eest jne.
Just selle ajuosa kaudu on võimalik astuda kontakti vaimse maailmaga mitte seejuures kehast väljudes. Mõistuslik psühholoogiline lõdvestus ongi see, kus ajutiselt lükatakse kõrvale kõik, mis teeb ärevaks, materiaalsed mured, see on laskumine lõdvestusse. Kuigi tavaline füüsiline lõdvestus toob kaasa ka psühholoogilise lõdvestuse.
Küsimuste esitamisel KM-le pöörduge konkreetselt: "Ma soovin rääkida Kõrgema Minaga. Kas Sa oled valmis mulle vastama?". Igal juhul teie KM kuuleb seda küsimust ja saadab kindlasti ka vastuse.
Kuidas eristada?
Selles seisundis, kui te saate vastuseid, selles seisundist te vblla ei saagi analüüsida. Analüüsida ja eristada vastuseid saate peale seda, kui olete vastused saanud ja juba väljunud KM-ga suhtelmise seisundist.
Ja eristada saate
vastuste kaudu.
Ehk kui te saate oma küsimustele vastuseid, mis ei vasta vaimse evolutsiooni eesmärkidele ja ülesannetele nii nagu neid teadvustatakse vaimsetes õpetustes. Näiteks KM ei saa teile kunagi öelda, et teie elu eesmärk on valmistada kellelegi kahju. Või ei saa ta öelda, et tuleks minna kuskile ära, jättes maha oma lapsed ja vara või mitte püüelda vaimsete eesmärkide poole. Igal juhul selliste vastuste kaude saate ka eristada.
Veel on olemas üks reegel, mis on paljudele Kuraatoritele teada:
Esimene vastus, mis tuleb, see ongi Km vastus. See võib tulla nii kujundites, kui ka mõttevormides või mõlematena üheaegselt. Kui kanal vaimsesse maailma KM juurde pole veel timmitud, siis võivad vastused olla häiritud või on kujundites segasus.
Ehk siis esialgu on võimalik saada ka vastuseid, mis justkui ei vasta küsimustele. Siin tuleb kanali tugevdamiseks esitada alati lisaküsimusi ja täpsustavaid küsimusi.
Näiteks, kui te küsite: "Mis on mu elu mõte?" ja vastuseks antakse: "Tõuse treppi mööda üles", siis on tähtis aru saada, et vastus tuli tõesti KM-lt, kuid kuna kanal pole sisse töötatud veel, siis vastus tuleb väga lihtsas vormis. Seega tulebki täpsustada. Näiteks antud juhul: "Kuhu üles? Mille jaoks tuleb seda teha?" jne. Kõik sellised momendid tugevdavad sidet KM-ga ja edaspidi võib saada juba palju enam avatud ja täpsemaid vastuseid.
Kas on selline asi nagu Tume KM või Madalam Mina?
On olemas erinevad negatiivsed seadistused inimese mentaalses kehas, mis annavad projektsioone astraali eeterlikele väljadele, negatiivsete blokkide või
ljarvade (?) kujul.
Neid küll ei nimetada "minaks", sest Tähtedevahelise Liidu kokkuleppele vastavalt need ajutised moodustised ei ole "mina" osaks.
Seega seda ei nimetata madalamaks või negatiivseks minaks, et mitte rõhutada selle tähtsust inimese jaoks, need on ajutised moodustised inimese vaimses struktuuris. Kuigi ka see võib hakata vastama, olgu selleks
ljarva või negatiivne mõttevorm, mingi tema mõistuse seadistus vms. Kuid nagu sai mainitud, on seda lihtne eristada vastuste kaudu.
Nende muude mõttevormide vastused piirduvad reeglina ühe teemaga.
Kas võin KMga suhelda näiteks pendli abil?
See on väga levinud praktika, et vaimse maailmaga suhtlemiseks kasutatakse materiaalse maailma esemeid. Seda nimetatakse kontakti spiritistlikeks vormideks.
Kõik pendlid, taldrikud, raamid jne... see pole siiski täisväärtuslik kontakt. Seda kõike võib proovida algfaasis, kui alles toimub kanali seadistus, kuid pigem ka selleks, et veenduda, et selline asi on olemas.
Kuid pole vaja sellesse kõigesse ikkagi kiinduda või sellega kohanduda, kuna sellega lihtsalt harjutakse ära ning sealt edasi on keerukam üle minna otsedialoogile oma KM-ga. Tuleb lihtsalt hiljem ümber õppida ning sellised juhtumid on väga sagedased, kuid paraku on vastuvõtu vahedus tuimenenud (tuntakse näiteks ainult mingeid kehaaistinguid, kui KM annab vastuseid.) Seda enam, et pendliga saab ainult vastuseid ei-ja- vormis, mitte aga avatuna nagu KM vastab.
Oma tundlikkuse taastamiseks või väljatöötamiseks on oma metoodikad (*21 päeva lugeda spetsiaalset seadistust planeedi Esler juhendi järgi).
Mis võib blokeerida kontakti KM-ga?
Laiemas mõttes negatiivsed emotsioonid. Mis need on? Need on emotsioonid, mis on suunatud võitlemisele kas ümbritseva maailmaga või iseendaga. Võitlusesse sellega, ete ei võeta maailma sellisena nagu see on. Mis siia läheb? Hirm, viha, arvustamine/hukkamõist, ärritus, kadedus, usaldamatus, umbusklikkus, ka kahtlustav suhtumine endasse või sellesse spetsialisti, kes aitab luua kontakt KM-ga. Kahtlused vaimse maailma olemasolu kohta tervikuna., see segab samuti, sest see ei lase koguda energiat, mis on vajalik selle kanali seadistamiseks. Kõik sellised neg. emotsioonid hajutavad võimalust kontaktiks.
Neg. emotsioonid ehk kahtlused ja uskumatus Kõrgema Mina olemasolusse.
Kui inimene proovib luua kontakti KM-ga nö. nalja pärast, ise aga siiski kahtleb - ka see võib takistada.
Mis seisab vibratsioonide poolest kõrgemal kui Kõrgem Mina?
KM-ks me nimetame avaldunud vaimu kõige kõrgemat osa. Tal võib olla teisi nimesid vastavalt religioossete, filosoofiliste või esoteeriliste süsteemide tõekspidamistele. Kristluses nimetatakse seda ka Pühaks Vaimuks või Kristuseks jne. Esoteerikas nimetatakse ka üliteadvuseks, teosoofia klassikaline termin: Üliteadvus, Kosmiline Teadvus, Sisemine Tuli jne, Esleril on selle nimi Sisemine Valgus, Shimoril kujundlikult nimetatakse seda Maailma Päikeseks, mis on kiire kujul igas olendis. Nimesid on tuhandeid, pole sellele vaja pöörata nii suurt tähelepanu. Laias laastus on see inimese hinge kõrgeim struktuur ja sellest tuleks ka lähtuda, kui lugeda mingeid kirjeldusi.
Kas võib seda nimetada KM psühholoogia terminiga alateadvus?
Alateadvusele on inimeste poolt väga palju eritähendusi antud. Selleks võib nimetada näiteks inimese olemust, tema blokeeritud mäluosa, või siis kõiki teadvuse varjatud osasid k.a. Kõrgemat Mina ja muid teadvustamata protsesse. Seda tuleb alati täpsustada. Alateadvus on mis? Terminina miski, mis on teadvustamatu.
Mis on teadvus?
Tähtedevahelise Liidu kirjelduses aruka vaimu struktuuri kohta nimetatakse Teadvuseks seda vaimu energiat, mis on suunatud ümbritseva maailma ja iseenda vastuvõtmisele.
See määratlus, mis on harjumuslik tavapsühholoogias: teadvus, see on objektiivse reaalsuse peegeldus subjektiivses keskkonnas, see on mõnevõrra puudulik, kuna ei räägita energiast vaid ainult peegelduse vormist. Ja just seetõttu võib alateadvuse all mõista misiganes teadvustamata protsessi.
Millisel vaimsel tasemel asub Kõrgem Mina?
Vaim kehastub mingist kindlast vaimsest tasandist ja seega ka tema ilmutamata osa asub sealt, kust ta kehastus. Kuid isegi, kui ta kehastus madalamast tasemest ja seal asub ka tema KM, siis igal juhul asub ta vaimses maailmas kontaktis nende Õpetajatega, kes on kõrgemal tasandil. Seal on kõigil pidev sidekanal omavaheliseks lävimiseks.
Kuidas eristada KM häält (juhu)vaimude häälest?
Saab eristada vastuste järgi. Mingi (juhu)vaimu vastused tulevad vastavalt tema arusaamise tasemest. Kui see on aga näiteks teie Kaitseingel, ehk vaim, kes on pandud teid kaitsma ja saatma häid seadistusi, siis jah, tema hääle võib samuti segi ajada KM vastustega. Kuid siin tuleb arvestada inimese aju ülesehitusega. Inimene, kes pole näiteks vaimse maailma kontaktidega kohanenud, võibki väga kergelt ehitada üles eelkõige kanali oma Kõrgema Minaga ja alles hiljem läbi selle abil minna edasi teiste vaimolendite juurde.
Üldiselt kui tuleb kogemus nii ühtede kui teistega, siis on eristatav vibratsioon, ehk on arusaadav, millal räägib KM.
Kui ei oleda selleks võimelised, siis on lihtsalt veel vähe praktikat.
Sellised omadused nagu selegltnägemine, selgeltkuulmine, selgeltmõistmine, kas see omab mingit kokkupuudet KM-ga?
Pigem on need mingid kontaktide avaldumised. Avanevad tavaliselt kogenenumatele kontaktööridele.
Samas on intuitsioon kahtlemata üheks Kõrgema Mina avaldumisvormidest.
...
Kas üks KM võib kureerida rohkem kui ühte inimest?
See on rohkem Kaitseinglite või Õpetajate rida.
...
Kõrgem Mina ja Kaksikleek?
(Sellest terminist polnud Irina Kuraatorid kuulnud) On lilla leek, mis on midagi muud, on vahend mõtteliselt minna energiasse, mis avab kanali suhtlemaks kõremate vaimumaailma vormidega. Oma vibratsioonide tõstmise praktika 7-nda energiakanali seadistamisel, sest nii tajutakse seda valgust, mis tuleb sellel ajal.
Kas kõigil on vaid oma KM?
Jah, kuid Temaga ühenduses olles hakkab meie siinse kehastuse teadvus sellega kokku sulanduma. Selle tagajärjel tekib ühtsuse taju kõikide Kõrgemate Minadega ja ka inimestega nagu oleks ühtne KM. See on sellest, et vaimses maailmas pole eristuvaid vorme ja ennast tajutakse läbi ühtsuse. Optimaalne võimalus seda väljendada, on öelda: "me oleme sinuga ühtsed Valguses". Me kõik oleme seotud ja ühtsed valguses ning meie kõigi KM on jumal ehk taevane isa, kelle kehastunud mõtteväljendusteks me kõik oleme.
Kuidas kaitsta oma KM teiste uudistavate inimeste kontaktide eest?
Kas saab oma KM varjata?
/siin need Kuraatorid naersid ja tänasid huvitava küsimuse eest./
Jutt on ilmselt sellest, et esitatakse mingi taotlus teie KM-le. Sel juhul, kui taotlus on selline, mis ei vasta teie isiklikule vaimsele evolutsioonile, teie KM lihtsalt ei vasta talle. Teie kõrgem Mina oskab eristada neid asju. Inimestel näiteks moodustab KM 70% tema Minast. Inimene, kui kehastunud osa, on vaid 30%.
Seega, kui keegi tahab kellegi KM vaadata või temalt midagi küsida, siis võib ta "näha" ka seda, mida eelkõige ise näha tahab või KM selekteerib selle taotluse, mis vastab nii inimese kui küsija vaimse evolutsiooni eesmärgile.
Igal juhul saab selline järelepärimine vastuse vastavalt küsija enda tasemele.
Oma saladuste avalikustamist ei maksa karta, nendest KM ei lobise, sest KM ei ava kunagi seda, mis võib inimest kahjustada.
Näiteks, kui kellegi abikaasa otsutab oma kaaslase KM-lt küsida, kas teda petetakse, siis KM ei hakka ka valetama, kuid ta ei anna sellist vastust, mis mõjub suundumusega lahkhelile. Näiteks on reaalsetes konsultatsioonides olnud olukorrad, kus KM annab vastuse, et usaldamatuse energia oma kaaslase suhtes provotseerib teist osapoolt olema truudusetu ka reaalselt. Igal juhul annab KM soovituse armastuseks, mitte vihkamise ja lammutamise suunas.
Igal juhul toimub harmoniseerumine.
Ka saab suhelda kellegi teise inimese KM-ga?
Praktikas on see nii, et inimesel on näiteks mingi blokk või solvumine teise inimesega. See olukord tuleks harmoniseerida, ehk paluda vabandust. Kuidas seda teha, kui inimene pole lähedal või isegi pole enam elavate kirjas?
Jah, siis saabki teha taotlus läbi selle inimese KM-ga.
...
Kas KM saab vastata ka mingite esemete kaudu, värvidega, numbritega jne.
Algfaasis on see jah, võimalik. Teadlik dialoog KM-ga tekib harjutades ja muutub nö. tavakõneliseks nii nagu teise inimesega rääkides, ehk normaalse kõne kaudu.
...
Kas on võimalik saada selliseks nagu Irina?
Kuidas saada kontaktööriks?
1. Oodata ära, kuni teie energia muutub sobivaks ning teie juurede tullakse ise kontaktile.
2. Teha läbi KM taotlus hakata kontaktööriks. Saades siiski aru, kas see üldse vastab teie hinge kehastuse ülesannetele. Ei pruugi iga kord vastata.
...
Kas on KM-l seos mingi egregoriga?
Egregoriaalsed seosed on aurakeha tasemel, KM tasemel ja kogu inimese vaimul tervikuna.
Ehk see, millesse te usute, see kandub üle kõigisse "Mina" kihtidesse.
...
Mis on valgustus?
See on nimetus seisundile, kus toimub sulandumine Kõrgema Minaga selles valguses, mis on inimese südames, hinges, ehk läbipääsus vaimsesse maailma.
Mille poolest erinevad lihtsalt head mõtted ja religioossus valgustumisest?
Inimene muutub tervikus. Inimene lakkab seadmast mateeria omastamist esikohale, kaob ära hirm surma ees, sest tekib tunnetus endast, kui lõpmatult kestvast olemusest, võivad minna lahti kanalid suhtlemaks nähtamatu maailmaga (kontaktöörlus). Muutub kogu maailma tunnetus. Inimene hakkab tundma end selles maailmas mitte mõttetu ajaliku mutrikesena, kes selle maailma süsteemis täidab mingit rolli ja peale mida visatakse see ära. Ta hakkab tundma end vaimse olemusena, kes tuli siia kogemuse järgi ning hakkab tundma kõiges jumalikkust, nägema teistes inimestes valgust, isegi kui inimene on negatiivselt häälestatud. Ikkagi näeb ta seda valgust, mis lihtsalt väljub moondunud kujul. Sellest tagasipöördumist enam pole, et uskuda hiljem vaid materiaalset maailma.
Kas KM-l on nimi? Kuidas see nimi tekib või antakse?
Jah, tal on see inimese poole pöördumise vorm, mille järgi inimene saab meelde jätta ja eristada teda teistest. Ehk siis nimi. On kujund ja on nimi. Vaimses maailmas nad ei vaja nime, seal nad "loevad" üksteist vibratsioonide järgi. Kuid oma kehastanud osaga nad suhtlevad tihtilugu ka nime vahendusel. Või lihtsalt nimetavadki end Kõrgemaks Minaks.
Tavaliselt omab nimi mingit seost eelmiste eludega. Seega see KM osa, mis pole blokeeritud mäluga ümbersündide kohta, võib jätkata sama nimega nagu tal juba oli eelmises elus või isegi mitte eelmises vaid selles, mis on olnud kõige tähenduslikum.
Kas KM mäletab kõiki elusid?
Kõiki, mis on tähenduslikud. Teie ju ka ei mäleta kõiki sündmuseid oma elus, nii ka seal. Ta võib neid mäletada, kuid ta hoiab "mälus" mingit osa, et mitte kõige hoidmisel hajutuda. Seega eelkõige neid elusid, mis omavad mingit tähendust. Sarnane sellega, kuidas näitleja on mänginud mingit oma rolli.
...
Kas võib terveneda KM kaasabil?
Kui haigus on esile kutsutud mingite energeetiliste blokkidega, ehk siis meditsiini mõttes psühhosomaatiliste põhjustega, siis jah, võib KM abiga lahustada selle bloki, eemaldada saab ka füüsilise haiguse.
Kui eetrikehas olevad blokid ehk haigus on esile kerkinud mentaalsete veendumustega, siis KM võib teadvuse ühendada sellisel tasandil, et läbi valgustuse muutub terve inimese olemus ja seetõttu ka muutuda maailmavaade ning juba see võib vabastada nendest haigustest, mis olid esile kutsutud mingite väärate, negatiivsete mõttevormidega, põhimõtetega, seadistustega jne. Siis on võimalik.
Kas on võimalik et inimeste KM-d armuvad teineteisesse?
Kui vaim on kehastunud, siis kogu tema ülejäänud teadvus on kaasatud selle kehastunud poole olekusse. See on sarnane sellega, kui te näiteks soovite teada saada, mis on suletud karbis. Kuid vaadata silmadega ei saa. Kuid saate pista käe karpi ja kombata käega. Ehk siis kogu tähelepanu on koondatud sellesse kompamisse. See ongi sarnane sellega, kuidas te oma teist (maist) osa kehastate/realiseerite.
KM-d sisuliselt kogu aeg suhtlevad omavahel, kui suhtlevad omavahel inimesed füüsilises maailmas. Vaimu osa pole tegelikult tükeldatud, ta on tükeldatud tinglikult. Nii nagu pole pea eraldi kehas, või käsi tervikust, ei ole ka inimene olemuslikult eraldatud oma KM-st.
Kui KM- armuvad omavahel, siis on sama ka füüsilises maailmas, kui armuvad omavahel kehastunud osad ehk inimesed.
Mis on tõeline armastus? See on see, kui sobivad energeetilised vibratsioonid. Siis juhtub 3 asja: füüsiline tõmme, psühholoogiline teineteisemõstmine ja täielik vaimne ühendus ehk siis ühised suundumused huvides ja vastastikune toetas ka raskuste puhul.
Tõelises armastuses ühinedes võib kutsuda siia maailma kehastuma uue kõrgevibratsioonilise vaimu inimkehastusse , kuid võib juhtuda ka nii, et just madalavibratsiooniline vaim saadetakse selliste kõrgema teadvusega vanemate juurde õppima seda kõrgemat armastust. Et kõrgevibratsioonilised vanemad tõstaksid ka selle madalamate võngetega inimese vibratsioone. Kõrgemad Õpetajad kusjuures saavad väga hästi aru, et mingi demooniline vaim saab sellises peres kasvades algusest peale õppida uusi väärtusi.
Jah, KM võib vastata kõigile igapäevastele küsimustele, kui see teenib inimese evolutsioonilist arengut.
https://www.youtube.com/watch?v=kHx0KxC9ilE