Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ennustaja
Tere, kellel on olnud kokkupuuteid ennustajatega? Kas ennustasid täppi või mitte? Oskab keegi soovitada head ennustajat või on ehk ise nõus ennustama?
Vasta
(24-01-2021, 22:10 )xcad Kirjutas: Siiani saab kõike öelda, veel saab. Kaasfoorumlasi sõimata ei ole ilus....aga ka see on mingil määral lubatud. Eestikeelne foorum, kahjuks enamus saite on kas ru või eng. Lisaks ka fi ja de.

Vabandan siiralt offtopicu pärast- aga kelle pärast juhtub nii, et foorumid on kas ru või eng? On see alaväärsuskompleks? Eesti kultuuriruum on väga suur nii vaimselt kui mittevaimselt. Kes on need, kes selle vabatahtlikult ära annavad?
Ja miks?
Läbi ajaloo on Eestimaal väga palju energiasambaid, energiakohti kui ka energiavõimsaid inimesi. Eestimaa on oma olemuselt väga võimas ala.
Miks on see kõik tarvis maha müüa mingi alalhoidlikuse teemal? Mina ei tea.
Ja järjest enam tekib mul siin vaadeldes mure- kas keegi tahabki teada või räägib niisama?

Olge.
Vasta
Teemaväline läks läbunurka, võite lugeda soovi korral ise kui head "abi" sealt teemaalgataja sai: https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid271466

Aga ega siin eriti traditsioonilises stiilis ennustamise huvilisi inimesi kuigivõrd ei ole. Näoraamatus on hulgem igasugu ennustajaid, peaaegu iga ajalehe kuulutuste rubriigis on "kaardid ennustavad", või võtke ette mõni esoteerikaajakiri (äkki "Tervendaja" ilmub veel?). Loodame, et ehk privaatsõnumitesse laekub teile mõni kontakt. Mina oma tarbeks ennustan endale ise (mida juhtub piisavalt harva, et mitte öelda väga harva) ja põhimõtteliselt ennustamist väljast mina nt omale ei lase teha, sest ei pea seda mõttekaks ega ka mitte õigeks. Psühholoogi stiilis probleemipundarde harutamiseks olen pöördunud ikka nii astroloogi kui ka kaardipanija juurde, aga seda ikka probleemi põhjuste selgitamiseks, mitte ennustuse tegemiseks.

Ennustuslikud astroloogid on Igor Mang, Edda Paukson kuulsamad. Otsi siit kontakte: https://astroloogid.ee/liikmed/
Mang on küll liidust välja heidetud, kuid ette ta näeb hästi.
Igasugu meedia on esoteerikuid ja ennustajaid paksult täis.
Marianne Ots (kontakti ei tea) ennustab hästi. Heade ennustajate kontaktid liiguvad suust-suhu ja kui inimene (mina nt) ei ole huvitatud ennustajate juures käimisest, siis tõenäoliselt ei ole ka sõbrad eriti ennustajate huvilised.

Niiet, kahjuks ikkagi suur monopol FB sisaldab ka neid igatsetud ennustajate kontakte. Siin hetkel rohkem vandenõuteoreetikute kodu.
Vasta
(04-02-2013, 19:35 )Revenant Kirjutas: Tere, kellel on olnud kokkupuuteid ennustajatega? Kas ennustasid täppi või mitte? Oskab keegi soovitada head ennustajat või on ehk ise nõus ennustama?

Tere!

Mul on olnud päris hea kogemus ennustajaga. Umbes pool aastat tagasi olin elu suhtes segaduses ja otsustasin proovida midagi uut. Minu jaoks toimis ennustusliin. Võtsin ühendust ennustaja Jannega.

Ausalt öeldes olin algul skeptiline, aga Janne üllatas mind positiivselt. Ta oli väga soe ja sõbralik ning oskas öelda asju, mis tõesti resoneerusid minu eluga. Muidugi ei ennustanud ta kõike täpselt ette, aga andis mulle häid mõtteid ja julgust oma elu ja suhteprobleeme näha teises nurgast. Ta näitas mulle, kuidas ma saan oma suhte selliseks nagu tahan. See toimis. Oleme mehega jätkuvalt koos ja suhe on palju parem kui pool aastat tagasi.

Ma ei ütleks, et ennustajad on mingi imerohi, aga mulle oli see kogemus kasulik ja positiivne. Kui tunned, et vajad värsket perspektiivi, siis soovitan kindlasti. Janne meeldis mulle väga. Lihtsalt ära oota, et keegi sulle täpse tuleviku samm sammult ette ütleb.
Vasta
(16-08-2024, 12:51 )Jaanika87 Kirjutas:
(04-02-2013, 19:35 )Revenant Kirjutas: Tere, kellel on olnud kokkupuuteid ennustajatega? Kas ennustasid täppi või mitte? Oskab keegi soovitada head ennustajat või on ehk ise nõus ennustama?

Tere!

Mul on olnud päris hea kogemus ennustajaga. Umbes pool aastat tagasi olin elu suhtes segaduses ja otsustasin proovida midagi uut. Minu jaoks toimis ennustusliin. Võtsin ühendust ennustaja Jannega.

Ausalt öeldes olin algul skeptiline, aga Janne üllatas mind positiivselt. Ta oli väga soe ja sõbralik ning oskas öelda asju, mis tõesti resoneerusid minu eluga. Muidugi ei ennustanud ta kõike täpselt ette, aga andis mulle häid mõtteid ja julgust oma elu ja suhteprobleeme näha teises nurgast. Ta näitas mulle, kuidas ma saan oma suhte selliseks nagu tahan. See toimis. Oleme mehega jätkuvalt koos ja suhe on palju parem kui pool aastat tagasi.

Ma ei ütleks, et ennustajad on mingi imerohi, aga mulle oli see kogemus kasulik ja positiivne. Kui tunned, et vajad värsket perspektiivi, siis soovitan kindlasti. Janne meeldis mulle väga. Lihtsalt ära oota, et keegi sulle täpse tuleviku samm sammult ette ütleb.

Siin on nüüd kirjeldatud täpselt seda, mille kohta Vigala Sass ütles:"Rongi peale panemine" ja miks ta ise ei tahtnud individuaalselt kellegile ennustada.
Nimelt võib inimene, kes ennustajat usub, hakata alateadlikult oma elu suunama ja muutma sinnapoole, mida ennustaja talle rääkis. Ennustaja võib ajada sellist käojaani, et hambad hakkavad valutama ja millel pole ennustamise ega selgeltnägemisega midagi pistmist. Inimesele aga tundub, et talle ennustatigi nii täpselt tulevikku ette. Tegelikult ei ennustatud midagi ette, vaid ta lihtsalt ise juhtis oma elu ennustaja poolt etteseatud rööbastesse.
Ma ei ürita väita, et tõelisi ennustajaid pole, muidugi on, aga individuaalne ennustamine ongi enamikul juhtudel rongi peale panek!
Vasta
Praeguse vaba riigi algusaja kõikse kuulsam ennustaja lubas oma raffale:
HIGI, VERD ja PISARAID. KUI ON VAJA, SÖÖME KARTULIKOORI! Muuseas kartulikoored on tervise alus kuid need on kästud ära koorida ja solgiauku visata kõikides vabariiklikes söömakohtades. Ta oli kõva ennustaja, kuid seda ei ennustanud et ise lõpeb meditsiini kaasabiga. Asjalikult poolelt koa: Üks vene astroloog saatis spetsiaalselt minu jaoks hoiatuse mõni tund ette ja narkomaan tuli mind lööma üle mu kodu läve, ähvardas oma sugulasest kriminaaluurijaga ja ta ise sattus kriminaaluurimise alla. Vot niimoodi toimub ehtne ennustamine. Minupoolest teisaldage kuhuiganes see info oma imede rubriikides, toosinane narkarite pesakond on teist suve väljasurnu olekus ja lähipiirkond on minu poolt kaitse all, ligi tulla tohivad ainult Inimesed.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat