•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • 14
  • ...
  • 23
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teledokk "Häädemeeste UFO"
UFO-d = identifitseerimata objektid!
Just neid seal nähakse ja pildistatakse ja neid ei ole sugugi näinud ainult dr. Kolts.
Igasugust rumalat laimu levitavad inimesed iga inimese kohta, kes on teistest oma vaadetelt või uskumusteslt pisut erinev ja sellega läheb hulgaliselt rumalaid kaasa. Nii on ka meie foorumis juhtunud.
Mingit guru-tiitlit ei ihale dr. Kolts kohe kindlasti ja selles samas teemas on ta seda ka eespool öelnud. Dr. Kolts on arst, mitte kanaldaja. Kõigepealt tehke omale selgeks, kes on üldse kanaldajad. Kanaldajad suhtlevad maa-välistega. Antud juhul ei suhtle isegi norra proua tulnukatega, vaid inglitega.
Ja ei ole mina veel varem näinud, et keegi oleks siin nii rumal, et hakkab foorumi teemadesse kopima Õhtulehe kommentaare. Tule taevas appi!
Kui see oli portreefilm, siis miks oli sisse võetud Vigala mees? Miks temast keegi midagi ei räägi? Ja jumala pärast - miks keegi neid Häädemeeste nn baasi kaarte eespool ei uuri?
Kangesti tahaks teada just nende kaartide kohta arvamusi!
Ega nende tulnukate peale ei tasu loota nagunii nad ei tule meid aitama,sest inimene kasutab kohe teadmised mitte heaks otstarbeks......
Need pildil olid ikkagi jäävangis laev mis ei saanud edasi liikuda.Laevade radari kaart näitas just et samas kohas seisis laev. Ja nagu ma varem mainisin tehti samasugune film juba varem väljamaal usuhullude poolt ja sinna poogiti ka ufo teema juurde, et oleks huvitavam ja rohkem vaatajaid.......
baasi kaarte?oot,ole hea ja seleta,kas tulnukad on
kaardi maha jätnud või mis...ei saa aru?
Loe teema läbi eespoolt! Olion on sinna ju kaks kaarti Häädemeeste kohta pannud.
Eesti selgeltnägijate koostatud kaardid.
Lugesin ammu,aga imelik on see,et mina seal midagi ei näe,müstika.Kui ufod on ka tavainimesele nähtavad,miks peaks siis selgeltnägija olema ,et kaart koostada...nojah,roheline olen alles,ei taipa.
Kas siin arutatakse filmi, inglite, UFU-de või kod. Koltsi persooni üle? Ometi on kõigi nende jaoks eraldi teemad olemas. V.a. kod. Kolts. Nagunii ei saa siin temast enam üle ega ümber. Tehke siis juba eraldi teema, mille pealkirjaks võiks olla näiteks "Doktor Koltsi fenomen". Ütleks seal isegi hea meelega sõna sekka. Ega sest filmist eriliselt midagi meelde jäänudki, peale repliigi: "Selle kaadriga võid kogu maailma lolliks teha" Kui ma kuulsin valesti, siis palun, parandage mind!
(06-02-2011, 13:53 )Maakas Kirjutas: Kas siin arutatakse filmi, inglite, UFU-de või kod. Koltsi persooni üle? Ometi on kõigi nende jaoks eraldi teemad olemas. V.a. kod. Kolts. Nagunii ei saa siin temast enam üle ega ümber. Tehke siis juba eraldi teema, mille pealkirjaks võiks olla näiteks "Doktor Koltsi fenomen". Ütleks seal isegi hea meelega sõna sekka. Ega sest filmist eriliselt midagi meelde jäänudki, peale repliigi: "Selle kaadriga võid kogu maailma lolliks teha" Kui ma kuulsin valesti, siis palun, parandage mind!

Teema DR. Koltsi fenomen oleks hea mõte.
Müstik, UFO-d ei võrdu identifitseerimata objektid.
Unidentified Flying Object = Tundmatu Lendav Objekt.

Minu teada selliste tuledega tankerid tavaliselt ei lenda. Kuigi on olemas ka lendavaid tankereidwink

Eestis on lendavat tankerit nähtud vähemalt ühe korra - kahekümne esimesel oktoobril aastal 2008.
Sama hästi võiks iga foorumi kasutaja kohta fenomeni teema teha. On ta siis nii tähtis parategelane, et oleks eraldi teemat teha.

Võrdluseks teised isikud, kes oma teema on saanud:
Vanga
Derren Brown
John Chang (Dynamo Jack)
Henry Laks
Wolf Messing
Benjamin Fulford
Albert Einstein
Carlos Castaneda

Ühist on neil vast seda, et neilt on midagi õppida ja positiivset rääkida. Ainult kellegi kirumiseks teemat teha pole vast mõtet.

Aga nt Nõia-Intsust meil pole oma teemat Smile1

(01-02-2011, 14:02 )Tacian Kirjutas: Tervitused.

> Aga nüüd küsimus avatud mõttega UURIJATELE, mida võiksid arenenud tsivilisatsiooni esindajad seal teha ?
Lause rõhk on selles kohas, et mõtleme edasi ja ärme jää mingi asja taha toppama.
Hilisemalt uute andmete juurdevooluga kaasneb paratamatu analüüs minevikus toimunu kohta.

Iga kommenteerija võiks välja pakkuda oma mõtte mis "nad" seal teevad ?
Planeet maa on on nende sivilisatsioonide elupaik kes enne asustasid planeet maad. Maal on enne eksisteerinud 4 erinevat rassi. Meie oleme 5 rass. Esimestena asustasid planeet maad Arcturuslased. Siis tulid sõjakad suguharud ja nad lahkusid. Hiljem kujunesid jälle tingimused tagasipöördumiseks. Sellel ajal rajati maale ufo baase. Arcturuslased on Maal algusest peale ja nad võivad öelda ,et omavad maad. Inimesed ei tohi arvata ,et omavad maad.. Arcturuslased, Siiriuslased, Deefalased jt. rassid valitsevad ja kontrollivad seda taevakeha. Arcturuslased on jälgijad ja kaitsijad juba ammu enne esimesi inimesi. Nende üksuste ehk maaaluste, veealuste baaside mõte on inimesi abistada. Neid kolmnurkseid baase on maal väga palju ja nendega on kaetud terve planeet. Funsiooniks kontroll ,et kosmosest ei tuleks kedagi ega midagi maapeale. Algselt oli maa kosmose "karantiinis" sest inimkond oli langenud pattu ja seetõttu "keelati " kosmosega lävida. Praeguseks on" suur plaan" arenenud sellisesse faasi ,et kontroll on lõpetatud ja hakatakse Universumiga taas läbi käima. Praegu on nende üksuste ülesanne kontrollida, et kõik kulgeks rahulikult. Kontroll toimub nii füüsilisel kui telepaatilisel tasapinnal. Kuid nad ei taha, et neisse agressiivselt suhtutakse. Need ufo baasid koosnevad nn. kosmoseabistajatest, kes on sellise missiooniga seotud ning pärinevad eri planeetidelt ja tähesüsteemidest. Eesti läänepoolsem sektori olendid on pärit Siiriuse tähesüsteemist ja on nende vastutusel. Märjamaal ja Kaiu rabas Arcturuse baasid. Merivälja objekt kuulub ka Siiruse poistele ja neid laevu on Haapsalu rannikualal 11 tk. Muidugi tuleb arvestada ,et on kahte tüüpi baase "positiivsed" ühed abistavad ja teevad tuumalõhkepäid kahjutuks aga teised baasid on kasutud ja on inimesele pigem ohtlikud "kasutud" Põhjus miks ka ufod viimasel eriti aktiivseks on muutunud kuna maa seisab tuumasõja lävel.

Olion, kust pärineb sinu info? Loeks hea meelega veel.
Olion, tubli!Smile
Just sellisele arutlusele püüdsin ka mina foorumlasi suunata, aga ei õnnestunud.
Arktuuruslastest tean ma siiski väga vähe. Just niipalju kui siin foorumis nendest siin-seal juttu on olnud.
Neist on juttu näiteks teemas Kaiu raba lk.10.
http://www.para-web.org/showthread.php?t...uuruslased

Teiseks leidsin Lille Lindmäe jutu:
«Atlantise kuldajal olid arktuuruslased seadnud Atlantise ko­hale taevasse liikuma suure kaheksakilomeetrise läbimõõduga kristallkuu, mis seisis ülal virma­liste sarnasel antigravitatsioonijõu plasmaenergia lindil. Kristallkuu kogus tähtedelt energiat ja levitas seda Maale, teenides müriaade heatahtlikke vajadusi. Kristallsatelliit tugevdas ja kontrollis kristal­lide kiirgusi Maal asuvates tule-, ravi- ja energiatemplites,» rääkis tervendaja.

See oli Lindmäe sõnul kui arvutimakrokiip, mis pani kokku, la­hutas, vääristas ja peegeldas energiakiiri maamajandusse, ilmasti­ku ja loodete valitsemisse, ravi-templite, elustustemplite kasutus­se ja kristallide arendatud ning genereeritud energiavõrkudesse.

Lindmäe väidab, et kuldne kristallajastu lõppes, kuna Atlan­tise valitsev nõukogu muutis sa­telliidi «strateegiliseks kaitserelvaks», kui kristallkuult saadud energiat hakati kasutama sõjalis­tel eesmärkidel inimeste hävita­miseks.

«Kristallsatelliidi ülekoorma­mine hävitas teda hoidva ja juhti­va antigravitatsioonijõu välja ning toimuski katastroofiline kokku­põrge Maaga. Kristallkuu kukkus alla ja purunes miljarditeks kildu­deks, mis on nüüd Atlandi ookea­ni sügavikes.» Seejärel tekkis Lind­mäe sõnul massiivseid toimu­ja suitsupilvi, mis peitsid Päike­se.

«Maavärinad ja tsunamilained hävitasid saare ja saatsid laineid ka suurele maaosale. Allesjäänud jõujaamad plahvatasid minutite jooksul tuumapommiga võrrelda­val viisil. Atlantis, Brasiilia idaran­nik ja Aafrika läänerannik hukku­sid järgnenud maavärinais. Paani­ka ja segadus kestis kolm nädalat, mil järelejäänud kuivad alad väri­sesid ja maamassid lõplikult mer­re varisesid,» jätkas bioväljade korrastaja.
Allikas: http://www.pikk.ee/est/?newsID=13339&type=archive
Tegelesin nädalavahetusel natuke uurimistööga...mis ma siis uurisin?Kasutasin oma tutvusi TÜ-s ja sain teada,et lugupeetav doktorihärra tegeleb muuhulgas ka järgmise uurimistööga:nn 25-nda kaadri info mõju inimpsüühikale.Teeb koostööd paari füüsikuga ja need kirjutasid softi mis peidab signaali 25-ndasse kaadrisse info,mis mõjutab meie alateadvust.Kuna ma pikalt kirjutada ei viitsi ja terminid peas ei ole siis võib igaüks netist midagi leida.Kindel on veel see,et tehnoloogia on USA-s keelustatud juba 50-ndatest,meil eestis keelustamisest midagi kuulda pole olnud.
Vot selline teave teile.
Üks asi on siiski mingisuguse uurimustööga tegelemine ja teine asi on seda uurimustöö vilju oma huvides ära kasutada. Pealegi fotodes ja kirjatekstis ei ole 25. kaadrit...
Kusjuures kustutati need minu kirjutatud postitused,
kus ma soovitasin teha kodutööd Koltsi suhtes.
Kirjutasin ka, et ei taha minna isiklikuks.
Nüüd siis mõistate miks.

Lugege ise artikklite alt kommentaare,
kus võtavad sõna tema naabrid, tuttavad,
kohalikud elanikud jne.

Kõik on ju olemas, ise olete laisad..

Ei saanud ma ka siia kirjutatud küsimustele
vastust Koltsi käest. Lihtsalt eiras.
(06-02-2011, 21:10 )Nielander Kirjutas: Üks asi on siiski mingisuguse uurimustööga tegelemine ja teine asi on seda uurimustöö vilju oma huvides ära kasutada. Pealegi fotodes ja kirjatekstis ei ole 25. kaadrit...

...25 kaader on kindlasti presentatsioonil olemas. See seletab ka seda, et materjale näeb ainult presentatsioonil ja ainult eelhäälestusega osalejad.
Niisiis kurikuulsat inimmõistusega manipuleerimist ja sellega katsetajaid pole vajagi armsal isamaal kaugemalt kui TÜ-st otsida... No mis sa kostad.

Dr.Kolts on ise kuskile kadunud - peale teema taasavanemist pole teda siin enam esinemas näha olnudki.
(06-02-2011, 21:29 )ykskuukiir Kirjutas: Niisiis kurikuulsat inimmõistusega manipuleerimist ja sellega katsetajaid pole vajagi armsal isamaal kaugemalt kui TÜ-st otsida... No mis sa kostad.
Ja ongi asi otsustatud jah? Pigem see sinu nägemus asjast lihtsalt, aga sa ei saa väita, et see just nii ongi.
Mina ei näegi, et dr. Koltsil oleks erilist mõtet enam siin esineda, sellega ju ei saavuta midagi. Teda ei võeta tõsiselt. Kui ta midagi ütleb, siis teda ei usuta ning kui ta loobub, siis panetegi kohe ta paika, et ta andis alla, ju siis ongi petis.
(06-02-2011, 21:29 )ykskuukiir Kirjutas: Niisiis kurikuulsat inimmõistusega manipuleerimist ja sellega katsetajaid pole vajagi armsal isamaal kaugemalt kui TÜ-st otsida... No mis sa kostad.
Dr.Kolts on ise kuskile kadunud - peale teema taasavanemist pole teda siin enam esinemas näha olnudki.

Ta käis eile foorumis, aga eile oli ju teema alles suletud. Ja mida tal ongi teile enam öelda? Ta kutsus meid kõiki ju pilte Tallinna vaatama, aga keegi ei registreerinud end... Küllap siis huvi puudusest.
Miks te arktuurlaste üle ei arutle? Minu arvates on arktuurlased praegu hoopis aktuaalsem, kui näiteks Kaiu raba teema käsitlemise ajal.
Kaiu raba on samasugune piirkond nagu Häädemeestegi ja vanal heal ajal käisid paljud toredad ja aktiivsed paraveebud seda paika uurimas... Nüüd, kui Häädemeeste päevakorral, on ainult paar isikut sinna oma jala tõstnud (üks ei julge sellest siin foorumis isegi kõssata, et ka tema sai UFO-d piltidele).
Ilmselge mandumine toimub para-maastiku uurimisel.
P.S. See ei käinud sinu kohta Ykskuukiir, kuna oled kodumaalt praegu eemal!

Öeldakse, et targem annab alla ning Dr.Kolts avaldas arvamust ning mõtet siin mitte materjale enam avalikustada ega vaielda. Mina isiklikult arvan, et see on väga õige otsus sest, kui märkasite siis ei surunud ta oma vaateid nii peale nagu osad meie kallid Para-Webi foorumlased, kes õigustavad oma vaateid vahendeid valimata ning muutuvad isegi ebaviisakateks ning asi läheb isiklikuks. Kui sain õigesti aru siis Dr.Kolts ps sõnumeid loeb ikka ja vastab, kui on küsimusi. Igal inimesel on õigus uskuda- the truth is out there, leia lihtsalt üles ning mõista seda.
Lõpuks :Vaatasin ja uurisin neid ufo baaside kaarte....Tallinna ga on asi selge. See mis jääb Nigula LK ala juurde TALI lt minna ..sellele ei ole tähelepanu pööranud. See paistab küllaltki suur ala olevat...olen ise Tali l käinud ja seal natuke ringi tiirelnud aga seeoli hulga aega tagasi...Seda tasub isegi uurida, sest see koht langeb minu ESFF programmiga kokku ja siis saab mitu asja ühekorraga ära teha.....Kui on osalejaid sellega siis andke teada.....
(06-02-2011, 22:22 )HUGOTH Kirjutas: Lõpuks :Vaatasin ja uurisin neid ufo baaside kaarte....Tallinna ga on asi selge. See mis jääb Nigula LK ala juurde TALI lt minna ..sellele ei ole tähelepanu pööranud. See paistab küllaltki suur ala olevat...olen ise Tali l käinud ja seal natuke ringi tiirelnud aga seeoli hulga aega tagasi...Seda tasub isegi uurida, sest see koht langeb minu ESFF programmiga kokku ja siis saab mitu asja ühekorraga ära teha.....Kui on osalejaid sellega siis andke teada.....

Miks ka mitte? Päris hea pakkumine, võtaks meelsasti osa. Olen juba suht pikalt plaaninud sealkandis rattaga pisut tiirutada. Tõsi, mingeid para-uurimiskogemusi mul paraku pole,... ainult uudishimu!

(06-02-2011, 22:00 )TDK Kirjutas: Öeldakse, et targem annab alla ning Dr.Kolts avaldas arvamust ning mõtet siin mitte materjale enam avalikustada ega vaielda. Mina isiklikult arvan, et see on väga õige otsus sest, kui märkasite siis ei surunud ta oma vaateid nii peale nagu osad meie kallid Para-Webi foorumlased, kes õigustavad oma vaateid vahendeid valimata ning muutuvad isegi ebaviisakateks ning asi läheb isiklikuks. Kui sain õigesti aru siis Dr.Kolts ps sõnumeid loeb ikka ja vastab, kui on küsimusi. Igal inimesel on õigus uskuda- the truth is out there, leia lihtsalt üles ning mõista seda.

Mina isiklikult ei märganud DR. Koltsi soovi siin materjale avalikustada.
Kuid, jah. Vaateid ta tõesti peale ei surunud....vaid oli nõus ainult tingimusteta uskujatega suhtlema.
Austatud foorumlased,
kuna kommentaaridest on näha, et vaatamata sellele, et olen korduvalt kirjutanud, et:
1. Alien'i nägu pole keegi joonistanud - veelgi enam keegi pole lisanud ÜHTEGI DIGIPUNKTI, seega kõik, mis Te filmis nägite, on 100% originaal. Vastasel juhul ei oleks see ju dokumentaal-, vaid ulmefilm!
2. Pühakujule sarnane objekt "kaubalaeva" tulede kohal on samuti 100% originaal. Tema võrdlus filmis Jumalaema ikooni kontuuridega on selgitav/oletav, mitte väitev! Seega pühakuju sarnase objekti kontuurid ei kattu ikooni omadega 100%, nagu siin võltsingu otsinguil formuleeritud!
3. Fotol on näha ka ornamentiderohke tundmatu objekti kontuurid. Ei mingit poleeritud ketast!
Kas nüüd said kõik aru?
Olles tutvunud oletustega võltsingutest, Õhtulehe artikli kommentaaridega ja alkoholilembeste Häädemeeste naabrite tõde kuulutavate väidetega Dr. Kolts'i kohta, jne., kordan veelkord oma otsust - ma ei pea Teid kompetentseteks originaalpildi hindajateks. Teil on kohati surushullustus - ainult Teie teate ja kõik, kes on midagi pildistanud/filminud on petised ja materjali võltsijad. Samas kordan veelkord, et MA EI OTSI SIIT FOORUMIST EKSPERTIDE TUGE JA KINNITUST, ET FOTOL OLEV ALIEN'i NÄGU ON ORIGINAAL!
Ma tean seda niigi!!!
Kõik seletamatud tuled ja nähtused, mis filmis kajastatud, on ainult ühe õhtu jooksul filmitud U. E. Liiv'i kaameraga. U. E. Liiv'il oli õigus - ärme pane palju paranormaalset materjali, sest inimeste mõistus tõrgub sedagi vähest vastu võtmast! Foorum näitab, et tal oli enam kui õigus!
Võimalik, et Teie mõttemaailma avardamiseks laadime üles ühe video kuuest "punasest ufo"'st, sest lendobjektid on loodetavasti arusaadavamad kui maismaal toimuv. "Punane Ufo" tõusis Teile edastatud "laeva" pildiga samal õhtul 5 - 6 korda. Kõik on filmitud!
Samas on palve - lõpetage mind halvustav, kahtlustav ja petiseks või inimhingede manipuleerijaks tembeldav alatoon. Mida halba olen ma Teile teinud? Kas tõesti kadedus on sedavõrd suur, et ei suuda viisakaks jääda?
Foorumis on väljendatud ka arvamust, et film koosneb paljudest kildudest, mis mingil määral omavahel põimuvad, aga ühtegi asja lõpuni lahti ei seletata?! Kas Te tõesti tahaksite pealesurutud seletavaid seisukohti? Igaüks võib ju lahtised otsad oma mõistusega ise kokku panna, sest tõde ja arusaam on eelkõige subjektiivsed.

Tervitades,
Dr. Kolts.
Nii filmis kui teie kommentaaridest käib koguaeg läbi
lause, et inimesed pole valmis nägema..

Teil on midagi sellist, mille pärast meie südamed seiskuks,
kui me näeks ainult. Aga miks me siis ei näe seda pommi?

Lööge need pommid lauda ja olete tehtud mees, miks on
vaja keerutada. Mul on, mina näen, jne..

Paraku on meil ainult portreefilm ja palju juttu,
muud midagi.
Austatud p'ikeseinsener,
Te vist ei lugenud läbi, millest ma foorumlastele kirjutasin. Paljude käitumine ja "sõnavabadus" ei eelda dialoogi minu ja halvustajate vahel.
Diskussioon peab olema konstruktiivne, asjalik ja HEATAHTLIK. Seni kuni toon on halvustav/pahatahtlik ja otsitakse internet'ist kokku kuulujutte, ei ole ju intelligentse para-foorumi algetki!
Teie viimane kiri annab alust väitele, et Te pole filmi näinudki - õigemini, Te ei usus mida Te nägite. Milleks Te siis materjali juurde nõuate, kui algtase lõpetamata?!
Mul ei ole vaja parafoorumlaste ekspertiisi ja tunnustust, et olla "tehtud mees". Ma sattusin siia juhuslikult ja näitan tulevikus HEATAHTLIKELE HUVILISTELE, mis mul slavestatud on.

Dr. Kolts.

P.S.

Eriti agressivsed - ärge kartke, ma ei tule konkurendiks Teie alal. Šamaanitsema ei hakka ja Teie leiba laual ei ohusta. Mul on arsti tääd küllalt! Puudu on vaid uneajast!
Austatud päikeseinsener,
Alien'i näoga pilt on "pomm"! Heietused jätkuvad, ilma, et Te oleksite võimeline nägema ja aru saama, et see on võltsimata tõde.

Dr. Kolts.

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • 14
  • ...
  • 23
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  “First Contact” The Bashar Documentary - UFO movie 2016 mikan 0 597 25-05-2022, 19:06
Viimane postitus: mikan
  Otsin UFO teemalist dokumentaali Kitkat 6 2,937 18-12-2020, 11:04
Viimane postitus: Q11
  Minu öine UFO kontakt Tallinnas Kitkat 13 4,459 14-11-2020, 01:45
Viimane postitus: Kitkat
  UUS SARI ! Unidentified: Inside America's UFO Investigation 2019 USA History channel Tacian 3 2,863 14-07-2020, 18:35
Viimane postitus: Tyto Alba
  Film: The UFO Conclusion - UFO Lõppsõna Tyto Alba 2 1,802 11-02-2019, 08:51
Viimane postitus: zzz34
  The British UFO Files Aix 0 2,115 06-12-2016, 22:25
Viimane postitus: Aix
  Black Box UFO Secrets Aix 0 1,973 06-12-2016, 22:25
  Northern Lights The Canadian UFO Experience Aix 1 2,106 30-11-2016, 17:58
Viimane postitus: Müstik
  Westall 66 A Suburban UFO Mystery Aix 0 1,710 28-11-2016, 21:01
  Amatöördokumentaal "Kes on UFO taga" ? brb 0 2,178 30-07-2015, 08:38